2009 Mayıs Anneleri

yok be bitanem ne pişmanlığı abisini aramış önce abiside benim kardeşine kırgın olduğumu biliyor ya yengenide ara demiştir bende seni aradık o kadar bakmadın dedim oda önemsemedim gelen çağrıları dedi benimde bir kere daha zoruma gitti ben evimi açtım ona kendi hayatımdan çok şey verdim giderken bir teşekkür bile etmeden gitti sen olsan affedebilir misin canım yaaa

kızlar şimdi kasımda düğünü var eşimin erkek kardeşinin sizce gitmelimiyim babası bizim düğünümüze gelmedi anneside bostan korkuluğu gibi geldi gitti şimdi ben geçmişte yaşadıklarımı düşününce bile sinirleniyorum ki düğünde annesini babasını görüp geçmiş aklıma gelirse üzülürmüyüm sizce bana akıl verin ya kızlar

haklısın cnm bende 2.5 yaşına kadar emzirmeyi kesmemeyi düşünüyrum eğer kağan reddetmezse ve sütüm yeterse

eşek hala eşek yani... bu durumda takmaaaaaaaaaa dicem evli evine köylü köyüne, senede 1 defa ya örürsün ya görmezsin , bende öyle yapıyorum kaynana ve görümce bozuntularınaaaaaaklava:

bostan korkuluğu gibi git cnm sende hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç ilgilenme bile sorma umrun olmasın altını tak dönnn bence

Son düzenleme:
banucum ya bence artık üzülme geçmişide düşünme geriye bakıkca üzülceksin nasılsa o kızın yada ailesinin umrunda değilki.düğün konusunda bilmiyorumki canım içindn ne geliyorsa onu yap.

bostan korkuluğu gibi git cnm sende hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiççç ilgilenme bile sorma umrun olmasın altını tak dönnn bence

burcum sağol canım gitmeyi düşünüyorum eşimi kırmamak adına ve erkek kardeşinin suçu ne ama ne zaman düğüne gitsem gözlerim doluyor içimde öyle çok şey kalmış ki :çok üzgünüm:

banucum ya bence artık üzülme geçmişide düşünme geriye bakıkca üzülceksin nasılsa o kızın yada ailesinin umrunda değilki.düğün konusunda bilmiyorumki canım içindn ne geliyorsa onu yap.

haklısın canım onlarım umrunda bile değiliz düğün konusunda kararsızım tatlım gideriz onla ra yaptıklarını bize hiçbirşey yapmadıklarını görünce sorun eder eşimle tartışırsam diye korkuyorum

burcu evet canım emdirebildiğin yere kadar emzir ama 6.aydan sonra yavaş yavaş ek gıdaları tattır.arkadaşım 2,5 yaşına kadar emzirdi fazla ek gıda evrmedi şimdi oğlu hiçbişey yemiyor sadece süt zar zor yemeklerden veriyorlar onuda ya 1 kaşık yiyor ya yemiyor.bende nerdeyse 1 aya yakındır artık süt vermiyorum tamamen gitti gibi ama çlışan anne olmak çok zor(

(( öyle cnm yaşananlar unutulmuy zaten unutulmasında... maalesef acı veriyolar hep...
:1hug:

civcivim çok geçmiş olsun ya deniz suyu ve ortibebe öneriyorum benim ömer öle düzeldi

Kız hülyaa geçmiş olsun prensesimeee inş. atlatır hemencik yaŞeniz

çokk saolun kızlarrr ŞenizŞeniz

kızz bu karuya kalsa 18 den önce alacak kızımı herhalde nikahsız oturamaz Çok üzgünüm çoook
hemde iç güvey gelcekk oğluşu bana ben vermem tek kızımı nasıl olsa o ikinci düşünüyor :dilcikar::dilcikar:

bacım herşeyde bi hayır vardır dert etme ne yazılmışsa o olacaktır zaten hakkınızda hayırlısı olsun inşAllah a.s.

Bİde kızlar aklıma gelmişken siz tetenozun 3. dozunu vuruldunuzmu ben unutmuşum ya 3 ay geçti nerdeyse .napsamkii.birdahaki aşıya götürdüğümde vurulsam olurmuki acaba.

cnm ben 4.ay aşımızda yaptırdım 3.dozu kaydirigubbakcemile2

yüzsüzz şey hangi yüzle arıyor seni beee klava:klava:iyi yapmışsın:içelim:

maşAllah kaan bebişee kaydirigubbakcemile2herşey yolunda olduğuna sevindim cnm :hulya:

ek gıda işinide ilk zamanlar zorlansanda zamanla alışıyorsun mecburen ama bu alışma yaklaşık 1 ayını alıyor kaydirigubbakcemile3

ben olsam gitmezdimmm :dilcikar::dilcikar::dilcikar:

banucum bence böylesi daha iyi herşeyi kendiniz yaptınız onlar yaptıklarından kendi utansın bence göğsünü gere gere dimdik durmalısın.artı eşinin bundan suçu yok bence hiç olayı büyütme canım git düğüne hiçbişeyide takma canım.

çok haklısın canım ek gıdaya geç başlayan bebekler ilerde herşeyi yemiyorlar malesef benimde sütüm çok azaldı çalışan anne olmak gerçekten çok zor

merhaba kızlarrrrrrr
baya oldu giremeyeli özlemişim sizleri ya
konulara fransız oldum tabi giremeyince uzun zamandır
eşim evdeydi
gerçi halen evde pazartesiye kadar
aam iş için bi yerlere gidebilir haber bekliyoruz
pc onda oluyor evde olunca bana pek değmiyor
bide benim okul işi var tabi
git gel bakalım ne olacak sonumuz
umarım tüm bebeişler iyidir

slm kızlar,,,
yorgunum çok yorgunum sırtım ağrıyor..oğlan beni bitiriyor,bu aralar hep mızmız,hiçbi iş yapmadan sadece onla ilgileniyorum,ama hep mızıldanıyor.
sızinkiler nasıl bu arada?
Size sorularım var kızlar,bugün 5.ayımız bitti 6. aya girdik,ee şimdi ne olacak bişeyler vermeye başlayacakmıyız ne vericez ne olur yardımcı olsun verenler...
Kan damlasını vermiyorum kabız olunca daha huysuz oluyo Dağhan doktora gidince sorucam!
Sizlerin bebişler nasıl,hiç bakamadım geçmişe uyumuşken derdimi anlatıyım dedim,yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hepinizi öptüm..

ay kızlar ya içim sıkıldı havada kapalı yağmurlu kuzucmuda özledimm uykum deseniz öyle çokki heran uykuya dalabilirim.

iyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl

kızlar yaa şu ev mevzusu yüzünden çok sıktım sizi ama bişey sormak istiyorum.
biz şimdi ev için altınlarımı bozduracaz ya, bi tane de kaynanamın doğumda taktığı bilezik var. 55gr filan. nerden baksan 2 milyarın üstünde. iyi para. ama dün telefonda konuşurken onu bozdurma dedi. aynısından 2 tane almış,biri bana biri de çocuğu olunca eltime. yıllardır saklıyormuş bizim için. o yüzden bozdurma onu takarsın dedi. ne yapsam bilmiyorum yaa!! sevdiğim bir insan olsa asla kırmam. ama gıcığım ya kadına,ne dese tersini yapasım geliyorklava:klava:
siz olsanız ne yapardınız? ya da ne yapmamaı tavsiye edersiniz?

ben olsam bozdurmazdım cnm özenerek almış,hem iki milyar için değmez bence,onunda gönlünü al belki onun yerine verir sana o parayı,bi tanede takarsın hem bilmiyorum zevkine uygunmu ama..Hangi kayınvalide 55 gr.bilezik taktı gelinine burda soruyorum sana...hihoyyytyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…