2009 Mayıs Anneleri

ayşecim canım neden sıkılalım şekercim biz kardeşiz aileyiz tabiki herşeyi paylaşacağız burada kendimizce çözümler üreteceğiz herşeyin hakkında hayırlısı olsun tatlım

banucum aynen ya benim başımda ağrıyor eve gitsem dinlensem dicem a mar nerde evde hiç yemek yok(

evet bitanem aynen benimde çatlıyor başım bende sabahtan yaptım yemeğimi yanınada pilav makarna yaparım birde salata yağmur duruya rahat vermiyor akşamları yemek yaparken zorlanıyorum bende sabah erken kalkıp yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince yağmur yağıyorrrrrrrrrrrr

cnm seninkidemi huysuz benimkide öyle valla,açlıktan olduğunu düşünmüyorum bende ne yapcaz bilmiyorum...

boşver bacımmm genelde hep ikinci gelinler kazanıyor zaten...
sen bence bu dönemde sinirlenmeden kopartabildiğini kopart elindeki altınlarada dokunma sana ne kalsa kardır...
haklısın dünür,ne de olsa bana kalacak.:)))
özlemcim,hülyacım,tülaycım hepinize teşekkürler önerileriniz için..
ayşecim ne diyim güzelim sen bilirsin,bir bildiğin vardır elbet..
a.s.
ayşecim eşim altı kardeş ve ailesi hepsinin elinden tuttu birşeyler yaptı bize iğne bile yapmadılar boşver kimseye minnet etme bence
ah bu menfaatler olmasa...

kız işin gücün içinde sen bile dayanamadın değilmi? :) mevzuu derin bacım.
ama hepiniz öyle diyorsunuz, bozdurmayım en iyisi.

en iyisi banucum ama benim eşim sebze yemiyor etli yemekler yapıyorum hergün kendimede sebze o yüzden sabahtan yapmam zor olur( bugünde terbiyeli et haşlama salçalı bulgur pilavı çorba ve salata yapıcam.

en iyisi banucum ama benim eşim sebze yemiyor etli yemekler yapıyorum hergün kendimede sebze o yüzden sabahtan yapmam zor olur( bugünde terbiyeli et haşlama salçalı bulgur pilavı çorba ve salata yapıcam.

Hulya yoğurt 6.aydan sonra dedi bizim doktor.Bora 11 inde 5. ayı bitirdı.Yarın gidicez bakalım sorucam tekrardan meyvayıda yenı baslattı önce sebze yedik.Kendı hazırlıycan kahvaltı cok faydalı umarım kolay alışır gazelim.

Canım adın ferdamıydı.Bora cok ama cok huysuz doğduğundan berı 5 dk yanlız kalmıyor,ağlıyor kucak istiyor sonra kucaktan sıkılıyor.Uykuya dalamıyor daha ne diyeyım kı hersey mevcut.Senınkı nasıl peki

Aysecan sıkmak olurmu bacım hepimiz fikrımızı söyluyoruz.Sen biraz takıntılısın isim konusunu hatırlıyorum.Sıkma tatlı canını.

evet cnm ferda.ya bizimkide yerde yatırıyorum mesela oyun halısında bende yanında durucam oynatıcam fazlada oynamaz kucak ister orda durmaz ne istediğinide bilemem bazen.sürekli ses çıkarıyo iki dk sakin durmuyor,uykudan uyanınca sakin sonra yine aynı,ne oluyor anlamıyorum,bırak ağlasın biraz diyolar nasıl bırakıyım?sen bırakabilirmisin?ben diyorumki dağhan hiç mutlu değil,nerde hata yaptık acaba?bizdemi bi kusur var anlamıyorum.?sıkıldım artık,ikinci bebeği düşünenlerin bebekleri kesin çok sakin,bi de yalnız bakıyorumya ondan çok yoruluyorum,sinirlerim yıprandı artık,,
şu yazıyı 10 dk yazdırdı bana sen düşün?

ferdacım ya benim kızımda öyle mesela ben akşamları yemek yaparken çok zorlanıyorum sürekli mızır mızır.gündüzde annemde aynı şekilde ya annemim kucağında yada ayağında sallıyor yada sürekli oyunlar yapıyor öyle duruyor sanırım biraz da ha bişeyler keşfedinceye kadar bebişler böyle olucak.

canım senı cok ama cok iyi anlıyorum.Ben inan wc bıle gıdemıyorum bazen.Zaten Borada bebek gıbı ağlamıyorkı çığlık çığlığa sankı bir yerını kesıyorum cocuğun.Ben de kendımde cok hata aradım.Ve su anda 2.duşunmek bıle istemıyorum.İsterse esım benden ayrılsın.Yasayan bilir huysuz cocuğu ben evde ne temizlik ne yemek hıçbirsey yapamıyorum.Cok ta mutlu bir hamılelık gecirdim ama kısmet.6.AYDAN sonra düzelir diyorlar ama umudum sıfır.Ay cok dertlendım yıne bız özelden dertlenelım cicim.
Herkes bıktı benım oğlanın fenalığından.

kızlar yağmur o kadar koliktiki anlatamam sürekli ağlardı gece 12 de uyanır sabah altıya kadar kıyameti koparırdı ve biz eşimle dedik ki tek çocuk yeter bize ama yıllar sonra yağmur büyüyünce farkettik ki yanlızlık çekiyor kardeş istiyor ve altı yıl sonra duru geldi hayatımıza iyikide gelmiş kardeşsiz olmaz kızlar inanın şimdi yeni anne olduk karmaşık duygular içerisindeyiz ama zorluklar gidecek inanın bir iki yıl sonra rahat olacağız

tamam cnm dertleşelim..bende seni anlıyorum inan..

ve benden tavsiye size ikinci bebiş için çok fazla beklemeyin rahata alışınca çok zor oluyor ikinci bebiş üç yaş falan normal en fazla kızlar
incihancım geçecek bitanem bugünlerde bebişler büyüyor etrafını keşfetmeye başlıyor heryaşın ayrı bir güzelliği ve zorluğu var illaki
tülaycım bende zorlanıyorum yağmur rahat bıraksa duru mızırdanıyor yani zor

kızlar iyi akaşmalr bende gideyim yağmur yağıyor. eşim almaya gelecek gideyimde kuzucumuu alayımm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…