banucum aynen ya benim başımda ağrıyor eve gitsem dinlensem dicem a mar nerde evde hiç yemek yok(
Ayse bozdurma canım söylememış olsaydı bozdururdun ama rıca etmış dokunma ona.Biraz daha zorlarsanız 5 mılyar daha verırler belkide.Hem bu kadar neden takıyorsun canım boşver satın arabayı daha uygun bır arabaya bının.Hem iyi bır araba hem ev zorlanırsınız tabıkı.Bırak sana cok birsey yapmasınlar eltıne yapsınlar oda karsılarında ezık yasar.
Allah önce bana sonra esıme iş rastlığı versın.Gerısı umrumda bıle değil.Ben bir yazsam kıtap olur ama hıçççççç ilgılenmıyorum.
TUBACIM huysuzluğu açlıktan değil dıye tahmım edıyorum.Çunku 2 buçuk saatte 120 cc mama yıyor.Sabah öğle arası 1 kavanoz meyva ,öğleden sonra 1 kavanoz sebze gecede 160 cc muhallebı normal değil mı sızce.
haklısın dünür,ne de olsa bana kalacak.:)))boşver bacımmm genelde hep ikinci gelinler kazanıyor zaten...
sen bence bu dönemde sinirlenmeden kopartabildiğini kopart elindeki altınlarada dokunma sana ne kalsa kardır...
a.s.özlemcim,hülyacım,tülaycım hepinize teşekkürler önerileriniz için..
ayşecim ne diyim güzelim sen bilirsin,bir bildiğin vardır elbet..
ah bu menfaatler olmasa...ayşecim eşim altı kardeş ve ailesi hepsinin elinden tuttu birşeyler yaptı bize iğne bile yapmadılar boşver kimseye minnet etme bence
kız işin gücün içinde sen bile dayanamadın değilmi? :) mevzuu derin bacım.Ay okuyorum ama yazamaya fırsat yok.Ama ayşeye cevap yazamadan geçemiycem.
Ayşecan hangimizin kaynanası arkadaşların dediği gibi 55 gr bilezik takmış bencede onu bozdurma kötü olma derim siz biraz daha zorlasanız rakam artacak gibi geliyor bana.
Hulya yoğurt 6.aydan sonra dedi bizim doktor.Bora 11 inde 5. ayı bitirdı.Yarın gidicez bakalım sorucam tekrardan meyvayıda yenı baslattı önce sebze yedik.Kendı hazırlıycan kahvaltı cok faydalı umarım kolay alışır gazelim.
Canım adın ferdamıydı.Bora cok ama cok huysuz doğduğundan berı 5 dk yanlız kalmıyor,ağlıyor kucak istiyor sonra kucaktan sıkılıyor.Uykuya dalamıyor daha ne diyeyım kı hersey mevcut.Senınkı nasıl peki
Aysecan sıkmak olurmu bacım hepimiz fikrımızı söyluyoruz.Sen biraz takıntılısın isim konusunu hatırlıyorum.Sıkma tatlı canını.
evet cnm ferda.ya bizimkide yerde yatırıyorum mesela oyun halısında bende yanında durucam oynatıcam fazlada oynamaz kucak ister orda durmaz ne istediğinide bilemem bazen.sürekli ses çıkarıyo iki dk sakin durmuyor,uykudan uyanınca sakin sonra yine aynı,ne oluyor anlamıyorum,bırak ağlasın biraz diyolar nasıl bırakıyım?sen bırakabilirmisin?ben diyorumki dağhan hiç mutlu değil,nerde hata yaptık acaba?bizdemi bi kusur var anlamıyorum.?sıkıldım artık,ikinci bebeği düşünenlerin bebekleri kesin çok sakin,bi de yalnız bakıyorumya ondan çok yoruluyorum,sinirlerim yıprandı artık,,
şu yazıyı 10 dk yazdırdı bana sen düşün?
canım senı cok ama cok iyi anlıyorum.Ben inan wc bıle gıdemıyorum bazen.Zaten Borada bebek gıbı ağlamıyorkı çığlık çığlığa sankı bir yerını kesıyorum cocuğun.Ben de kendımde cok hata aradım.Ve su anda 2.duşunmek bıle istemıyorum.İsterse esım benden ayrılsın.Yasayan bilir huysuz cocuğu ben evde ne temizlik ne yemek hıçbirsey yapamıyorum.Cok ta mutlu bir hamılelık gecirdim ama kısmet.6.AYDAN sonra düzelir diyorlar ama umudum sıfır.Ay cok dertlendım yıne bız özelden dertlenelım cicim.
Herkes bıktı benım oğlanın fenalığından.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?