ferdacım merhaba .ek gıda anlamında sordun?
canım hoşgeldinslm kızlar,,,
yorgunum çok yorgunum sırtım ağrıyor..oğlan beni bitiriyor,bu aralar hep mızmız,hiçbi iş yapmadan sadece onla ilgileniyorum,ama hep mızıldanıyor.
sİzinkiler nasıl bu arada?
Size sorularım var kızlar,bugün 5.ayımız bitti 6. aya girdik,ee şimdi ne olacak bişeyler vermeye başlayacakmıyız ne vericez ne olur yardımcı olsun verenler...
Kan damlasını vermiyorum kabız olunca daha huysuz oluyo Dağhan doktora gidince sorucam!
Sizlerin bebişler nasıl,hiç bakamadım geçmişe uyumuşken derdimi anlatıyım dedim,yardımlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.
Hepinizi öptüm..
bende iiyim cnmiyiyiz canım sen nasılsın bebişin nasıl
kızlar yaa şu ev mevzusu yüzünden çok sıktım sizi ama bişey sormak istiyorum.
biz şimdi ev için altınlarımı bozduracaz ya, bi tane de kaynanamın doğumda taktığı bilezik var. 55gr filan. nerden baksan 2 milyarın üstünde. iyi para. ama dün telefonda konuşurken onu bozdurma dedi. aynısından 2 tane almış,biri bana biri de çocuğu olunca eltime. yıllardır saklıyormuş bizim için. o yüzden bozdurma onu takarsın dedi. ne yapsam bilmiyorum yaa!! sevdiğim bir insan olsa asla kırmam. ama gıcığım ya kadına,ne dese tersini yapasım geliyorklava: klava:
siz olsanız ne yapardınız? ya da ne yapmamaı tavsiye edersiniz?
ben olsam bozdurmazdım cnm özenerek almış,hem iki milyar için değmez bence,onunda gönlünü al belki onun yerine verir sana o parayı,bi tanede takarsın hem bilmiyorum zevkine uygunmu ama..Hangi kayınvalide 55 gr.bilezik taktı gelinine burda soruyorum sana...hihoyyytyerimseniben
canım hoşgeldin
benimkide mızmız baya ama keyfi yerinde olunca iyi oluyor oynuyoruz sürekli
hep ses çıkarmaya başladı
6.aya yarın giriyoruz bizde
ek gıdaya pek başalmadım ben arada tadtırıyorum sadece çünkü acayip şekilde kusuyor benim kızım
kan damlasıda kullanmıyoruz daha vermedi dr.
bende iiyim cnm
kızda iyi çok şükür
şimdi uyuttum
valla ben olsam eşiminde aklına girer bozdurum:jeyyar:
sonrada mecbur kaldık falan filan derimsengözlerimebaksanab
annemin taktıkları duruyo zaten,onları bende bozdurmam. kaynanam da düğünde taktıkları için bişey demiyr,sadece bunu bozdurma dedi. bide setimi bozdurmayacam.ayşecim bencede bozdurma her ne kadar kızgında olsan.bende mesela annem ve kayınvalidemin taktıklarını asla bozdurmam ve saklıyorumda her ne kadar takmasamda çünkü bir emekle yapılmış belkide biraz daha destek çıkarlar sıkma canını ayşecim
herkes öyle diyor:uhm:ayşecim bencede bozdurma kalsın bir köşende hem kadın düşünüp almış bana kimse birşey takmadı ki:çok üzgünüm:
ben kaynanam gibi olmamki, evlat ayrımı yapmam!! ben öyle yaparsam,gazel gelinimde aynısını yapsın bana!kısss dünürr sende fenasın heeeee :))))))))))
kadın 15.000 para veriyo bilezik bozma arabayı değiştirme üstüne yeni bilezik yaptım diyor sen hala sölenip duruyon yaw :)) delikafaduldendelikafadulden
benim kaynana bunları yapsa sırtımda taşırdım be doğumdan önce 500 tl istedikte 40 dereden su getirdiler vermemek için nihayetindede vermedilerklava: klava:
ne ekersen onu biçersin he söylimmmmklava:
ilerde gazel de sana aynısını yapar görürsün :dilcikar::dilcikar::dilcikar:
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şaka bi yana bencede bozdurma cnm zor günlerine sakla bence Allah zor gun yaşatmasın ama ne olur ne olmazŞeniz
Ayse bozdurma canım söylememış olsaydı bozdururdun ama rıca etmış dokunma ona.Biraz daha zorlarsanız 5 mılyar daha verırler belkide.Hem bu kadar neden takıyorsun canım boşver satın arabayı daha uygun bır arabaya bının.Hem iyi bır araba hem ev zorlanırsınız tabıkı.Bırak sana cok birsey yapmasınlar eltıne yapsınlar oda karsılarında ezık yasar.
Allah önce bana sonra esıme iş rastlığı versın.Gerısı umrumda bıle değil.Ben bir yazsam kıtap olur ama hıçççççç ilgılenmıyorum.
TUBACIM huysuzluğu açlıktan değil dıye tahmım edıyorum.Çunku 2 buçuk saatte 120 cc mama yıyor.Sabah öğle arası 1 kavanoz meyva ,öğleden sonra 1 kavanoz sebze gecede 160 cc muhallebı normal değil mı sızce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?