yokk lennnnnn için kötü seniinnn dünürrrrrrr :)))))))))))
eee bu saatte banyo der utangac resım korsan olcagı bu nerden bılsınler sen hep gece vaktı banyo yaparsın dıye kaydirigubbakcemile3
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yokk lennnnnn için kötü seniinnn dünürrrrrrr :)))))))))))
burcu tesekurler cnm nasıl alınıyor baskasına bende alam sıze
Hadi hadi dedin bi kere kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yokk lennnnnn için kötü seniinnn dünürrrrrrr :)))))))))))
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilemiyorum yaneeeee:roflol: kocayı evde buldum ney deyince,kurt düşürdün içimizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
eee bu saatte banyo der utangac resım korsan olcagı bu nerden bılsınler sen hep gece vaktı banyo yaparsın dıye kaydirigubbakcemile3
sağol aysuncuğumm çocukarım yavaş yavaş yemek sistemine alışıyolar 1 yaşındayken onlar...sofraya oturtacam beraber sağlıklı besleneceğiz onlar izin verecek anneleri koşu bandında yaza ter atacak inş..
vucuta ıgnelerle karbongazı ve ılac vererek o bolgedekı yagları parcalıyorlar tabı bunlar saglık bakanlıgı onaylı uygulandıgı bolgede sıkılaşma ve toplama ozellıgı cok fazla ozellıkle selulıtlerde cok işe yarıyor benımde bacaklarım komple selulıt oldu yaşlı teyzelere benzedım bakalım ınsallah ıse yarar
bu uygulamayı yapıcak olan dr bursa uludag fakultesındede doktorluk yapıyor
hiçç dimi yani?? bide bana fesat diyoreee bu saatte banyo der utangac resım korsan olcagı bu nerden bılsınler sen hep gece vaktı banyo yaparsın dıye kaydirigubbakcemile3
çatırtttttttttt!!!!!! duydunmu sesi??
Bişi değil cnmmmmmmmmm, ohhh ayşeye almadım sana aldım he he he :))) AYŞEEEEEEEE HUUUUUUUUUU ÇATLADA PATLAAAAAAAAAAAnaniknaniknaniknanik
Hadi hadi dedin bi kere kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
hıııı ii bişeymiş o zaman:) bizde böle yağlı yağlı gezelim, millet neler yaptırıyor!vucuta ıgnelerle karbongazı ve ılac vererek o bolgedekı yagları parcalıyorlar tabı bunlar saglık bakanlıgı onaylı uygulandıgı bolgede sıkılaşma ve toplama ozellıgı cok fazla ozellıkle selulıtlerde cok işe yarıyor benımde bacaklarım komple selulıt oldu yaşlı teyzelere benzedım bakalım ınsallah ıse yarar
bu uygulamayı yapıcak olan dr bursa uludag fakultesındede doktorluk yapıyor
Cnm sen paradan haber ver ne kadar ortalama:uhm:, bende yaptırırım belki:jeyyar:
iş matematige dökülünce kolayda uygulama çok zor be bacımmm asıl ona kafa patlatmak lazım..benim doğum öncesinden tek 1 kilom kaldı şekerlerzemuszemuszemuszemus
ama onun da öncesinden 20 kilom var:roflol::roflol:
şuan 79um.
79 -1 = 78 doğum öncesi kilom.
78 -20 = 58 ideal kilom:roflol::roflol:
(kafamda iyi çalışır hee matematiğe:lepi:)
3 ay surucek 1.800 canım
ınsallah sonuc alırımda boşa cıkmaz
ŞenizŞenizŞenizhiçç dimi yani?? bide bana fesat diyorlmaz:
çatırtttttttttt!!!!!! duydunmu sesi??klava:
klava:
hıııı ii bişeymiş o zaman:) bizde böle yağlı yağlı gezelim, millet neler yaptırıyor!![]()
benim doğum öncesinden tek 1 kilom kaldı şekerlerzemuszemuszemuszemus
ama onun da öncesinden 20 kilom var:roflol::roflol:
şuan 79um.
79 -1 = 78 doğum öncesi kilom.
78 -20 = 58 ideal kilom:roflol::roflol:
(kafamda iyi çalışır hee matematiğe:lepi:)
3 ay surucek 1.800 canım
ınsallah sonuc alırımda boşa cıkmaz
ŞenizŞenizŞeniz
:))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Ooo çok tuzluymuş biz altından kalkamayıss, en iyisi yürüyüş yapayım bende :)))kaydirigubbakcemile3 KIZ AYŞEEEEEEE GİYELİM EŞOFMANLARI DOLANALIM DERE TEPE ANACIM YOKSA YAPIŞCAK BU KİLOLAR BİZEE :gitme:
iş matematige dökülünce kolayda uygulama çok zor be bacımmm asıl ona kafa patlatmak lazım..
inş.işe yarar.. offff defne yiine kalktı ne oldu bu kıza yaaa geliyorum hemen..
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilemiyorum yaneeeee:roflol: kocayı evde buldum ney deyince,kurt düşürdün içimizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Bişi değil cnmmmmmmmmm, ohhh ayşeye almadım sana aldım he he he :))) AYŞEEEEEEEE HUUUUUUUUUU ÇATLADA PATLAAAAAAAAAAAnaniknaniknaniknanik
Hadi hadi dedin bi kere kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yahu adam uyudu bile tabi fazla yoruldu sızıp kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gece yapmamın sebebi gündüz gazel yanlız durmuyor yahuuu :mymeka::mymeka::mymeka:
yahu adam uyudu bile tabi fazla yoruldu sızıp kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gece yapmamın sebebi gündüz gazel yanlız durmuyor yahuuu :mymeka::mymeka::mymeka:
benim kuzu babasıyla beraber uyuyor şimdi ohhhhzemuszemuszemuszemus
ama bu adam yakında ya beni boşayacak ya da şu bilgisayarı camdan fırlatacakkaydirigubbakcemile3 çok kızıyo bizimle ilgilenmiyosun hiç diye:mymeka:
aslında biraz da haklı. şu sandalyede oturmaktan basurum azdı:kedi: