• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

burcu tesekurler cnm nasıl alınıyor baskasına bende alam sıze

Bişi değil cnmmmmmmmmm, ohhh ayşeye almadım sana aldım he he he :))) AYŞEEEEEEEE HUUUUUUUUUU ÇATLADA PATLAAAAAAAAAAA
naniknaniknaniknanik
yokk lennnnnn için kötü seniinnn dünürrrrrrr :)))))))))))
Hadi hadi dedin bi kere kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilemiyorum yaneeeee:roflol: kocayı evde buldum ney deyince,kurt düşürdün içimizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

vucuta ıgnelerle karbongazı ve ılac vererek o bolgedekı yagları parcalıyorlar tabı bunlar saglık bakanlıgı onaylı uygulandıgı bolgede sıkılaşma ve toplama ozellıgı cok fazla ozellıkle selulıtlerde cok işe yarıyor benımde bacaklarım komple selulıt oldu yaşlı teyzelere benzedım bakalım ınsallah ıse yarar
bu uygulamayı yapıcak olan dr bursa uludag fakultesındede doktorluk yapıyor

eee bu saatte banyo der utangac resım korsan olcagı bu nerden bılsınler sen hep gece vaktı banyo yaparsın dıye kaydirigubbakcemile3

al bendende o kaaa
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

sağol aysuncuğumm çocukarım yavaş yavaş yemek sistemine alışıyolar 1 yaşındayken onlar...sofraya oturtacam beraber sağlıklı besleneceğiz onlar izin verecek anneleri koşu bandında yaza ter atacak inş..

inş. gönlünce lur birsenn

vucuta ıgnelerle karbongazı ve ılac vererek o bolgedekı yagları parcalıyorlar tabı bunlar saglık bakanlıgı onaylı uygulandıgı bolgede sıkılaşma ve toplama ozellıgı cok fazla ozellıkle selulıtlerde cok işe yarıyor benımde bacaklarım komple selulıt oldu yaşlı teyzelere benzedım bakalım ınsallah ıse yarar

Cnm sen paradan haber ver ne kadar ortalama:uhm:, bende yaptırırım belki:jeyyar:

eee bu saatte banyo der utangac resım korsan olcagı bu nerden bılsınler sen hep gece vaktı banyo yaparsın dıye kaydirigubbakcemile3
hiçç dimi yani?? bide bana fesat diyor:olmaz:

Bişi değil cnmmmmmmmmm, ohhh ayşeye almadım sana aldım he he he :))) AYŞEEEEEEEE HUUUUUUUUUU ÇATLADA PATLAAAAAAAAAAA
naniknaniknaniknanik

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
çatırtttttttttt!!!!!! duydunmu sesi??:oklava::oklava:
hıııı ii bişeymiş o zaman:) bizde böle yağlı yağlı gezelim, millet neler yaptırıyor!:delphin:

benim doğum öncesinden tek 1 kilom kaldı şekerlerzemuszemuszemuszemus

ama onun da öncesinden 20 kilom var:roflol::roflol:

şuan 79um.
79 -1 = 78 doğum öncesi kilom.
78 -20 = 58 ideal kilom:roflol::roflol:
(kafamda iyi çalışır hee matematiğe:lepi:)

şuan 79um.
iş matematige dökülünce kolayda uygulama çok zor be bacımmm asıl ona kafa patlatmak lazım..
3 ay surucek 1.800 canım
ınsallah sonuc alırımda boşa cıkmaz

inş.işe yarar.. offff defne yiine kalktı ne oldu bu kıza yaaa geliyorum hemen..

hiçç dimi yani?? bide bana fesat diyor:olmaz:

çatırtttttttttt!!!!!! duydunmu sesi??:oklava::oklava:

hıııı ii bişeymiş o zaman:) bizde böle yağlı yağlı gezelim, millet neler yaptırıyor!:delphin:
ŞenizŞenizŞeniz

şuan 79um.

:))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
3 ay surucek 1.800 canım
ınsallah sonuc alırımda boşa cıkmaz

Ooo çok tuzluymuş biz altından kalkamayıss, en iyisi yürüyüş yapayım bende :)))
kaydirigubbakcemile3 KIZ AYŞEEEEEEE GİYELİM EŞOFMANLARI DOLANALIM DERE TEPE ANACIM YOKSA YAPIŞCAK BU KİLOLAR BİZEE :gitme:

ŞenizŞenizŞeniz

:))) kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Ooo çok tuzluymuş biz altından kalkamayıss, en iyisi yürüyüş yapayım bende :)))
kaydirigubbakcemile3 KIZ AYŞEEEEEEE GİYELİM EŞOFMANLARI DOLANALIM DERE TEPE ANACIM YOKSA YAPIŞCAK BU KİLOLAR BİZEE :gitme:

bacum benim şikayetim yokkizemuszemus
ben balık etliydim hep,hala da öyleyim. vee mutluyum!! (diyorum ama sen sakın inanmakaydirigubbakcemile3)
bu veletle nereye yürüyim len? biz muğla da yaşamıyoz hee:oklava:

iş matematige dökülünce kolayda uygulama çok zor be bacımmm asıl ona kafa patlatmak lazım..

inş.işe yarar.. offff defne yiine kalktı ne oldu bu kıza yaaa geliyorum hemen..

gece kalkmayı huy edındıler
benımde nazlı dun gece 3 de yattı cadı

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 bilemiyorum yaneeeee:roflol: kocayı evde buldum ney deyince,kurt düşürdün içimizekaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

naniknaniknaniknanik

yahu adam uyudu bile tabi fazla yoruldu sızıp kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gece yapmamın sebebi gündüz gazel yanlız durmuyor yahuuu :mymeka::mymeka::mymeka:

benim kuzu babasıyla beraber uyuyor şimdi ohhhhzemuszemuszemuszemus
ama bu adam yakında ya beni boşayacak ya da şu bilgisayarı camdan fırlatacakkaydirigubbakcemile3 çok kızıyo bizimle ilgilenmiyosun hiç diye:mymeka:
aslında biraz da haklı. şu sandalyede oturmaktan basurum azdı:kedi:

yahu adam uyudu bile tabi fazla yoruldu sızıp kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

gece yapmamın sebebi gündüz gazel yanlız durmuyor yahuuu :mymeka::mymeka::mymeka:

tamam canım bız anladık sen hıc merak etme yorma kendını acıklama yaparak hadı yap banyonu gec kalmasın :lepi:

benim kuzu babasıyla beraber uyuyor şimdi ohhhhzemuszemuszemuszemus
ama bu adam yakında ya beni boşayacak ya da şu bilgisayarı camdan fırlatacakkaydirigubbakcemile3 çok kızıyo bizimle ilgilenmiyosun hiç diye:mymeka:
aslında biraz da haklı. şu sandalyede oturmaktan basurum azdı:kedi:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
yumaşak minder al altına kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Back
X