Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar sohbet koyu bırakasım yok ama oglusumu yedırıp gelcem hemen
kıız bu saatte ne yemeği?? benim oğlum formunu koruyor şekerim, 9'dan sonra yemiyorkaydirigubbakcemile3
offf sorma ya hiç kalkmazdı bu aralar terelleli olduk... 3te mi yattı tam cadı annesi bu kız.. ben 12yi geçtimi çok kızıyorum hemen uyusun istiyorum uyumazsada sinirden aglıyorum...mafoldumbenmafoldumbengece kalkmayı huy edındıler
benımde nazlı dun gece 3 de yattı cadı
boşver bu gacıları kız, bende gece yapıyorum defneden ötürü.. gündüz olunca aklım hep onada kalıyo banyodan köpüklü kafayı 10 kere çıkarıp bakıyorumkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3yahu adam uyudu bile tabi fazla yoruldu sızıp kaldı kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
gece yapmamın sebebi gündüz gazel yanlız durmuyor yahuuu :mymeka::mymeka::mymeka:
:roflol::roflol::roflol:benim kuzu babasıyla beraber uyuyor şimdi ohhhhzemuszemuszemuszemus
ama bu adam yakında ya beni boşayacak ya da şu bilgisayarı camdan fırlatacakkaydirigubbakcemile3 çok kızıyo bizimle ilgilenmiyosun hiç diye:mymeka:
aslında biraz da haklı. şu sandalyede oturmaktan basurum azdı:kedi:
hemde ne:bbo::bbo::bbo::bbo:nurtencim mrk etme cnm gazelde yeni uyudu huy etti 12 den aşağı uyumuyor...daha çokk huy edincek bunlar(
tamam canım bız anladık sen hıc merak etme yorma kendını acıklama yaparak hadı yap banyonu gec kalmasın :lepi:
ben kaçıyorum artık. az daha gitmezsem sonum kötü olacak!! şimdi herif boşayınca burrcu evine de almaz beni:1rolleyes:
bende oğluşun mamasını verip yatıcam pilim bitti artık uykum geldi.hepinize ii geceler kızlar bebişlerinizi kocaman öptümopuyorumnanaktan
canım oğlan saat başı kalkıyomuş bundan yakınmışsın benimkide öyle yapyodu belki hatırlarsın bende bundan bahsediyodum hep seningibi muhallebi verdim yatmadan önce acaba açmı diye diye çocuk her mızıkladığında aldım emzirdim sonra yarım saate düştü o bi saatler sakın sakın mama verme oğlun buna alışmış ana kokusu istiyo sütün yeter şimdiye kadar yettiyse aynını ben yaşadım salla saat uygulaması yap bir hafta saatli emzir geri mızıkladığında salla bak biz böyle düzeldik gece 1 de emzirdim 3de 5de 7de 9 da uyandık ben böyle kurtuldum ama bir hafta heeep salladım bide gündüz çok uyutmaa.s.
selam kızlar ben geldim. tüm gün yoktum. okuldan arkadaşlarla bebek görmeye gittim.özlemişim, iyi oldu:)) onlar bana okuldaki dedikoduları anlattı,bende kaynana çekiştirdimzemuszemus
dün akşam da misafirlerim yarı yarıya fire verdi!! 11 kişiydik. bana daha rahat oldu tabi ama pastalar hep kaldı. bedne dolaba attım ohhh bi misafir daha savarım onlarlazemuszemus
bu arada kuzum kabız oldu dün ilk defa( çookk ağladı,hemde katıla katıla:çok üzgünüm: yaş döktü gözlerinden yavrum. misafirimle de hiç ilgilenemedim kuzu huzursuz olunca:1no2: en son dayanamadım fitil koydum. onla da azcık yaptı yine bağıra bağıra
( heralde patatesten oluyo. çorbadan. ama patates koymadan nası çorba yapimki??:sm_confused:
kuru kayısı haşlayıp verecem birazdan.
ev için hayırlı olsun diyen arkadaşlara da çok teşekkür ederim kızlar. daha iyileri sizin olsun inşallahopuyorumnanaktan
ayrıntılara gelince; altınlar gidecek, az kaynana hanımdan, az da annemlerden yardım alacaz. geri kalanı da 2 yıllık filan kredi çekecez inşallah. daha ödeme filan hiç bişi yok ama el sıkıştık. karşı komuşumuzun evi olunca,problem olmaz ne de olsa. inşallah yeni evimin resimlerini de paylaşmak istiyorum sizinle, 1 aya kadar taşınacazalkisalkisalkis:
birsen, hülya ve tuba kuzuların videolarını izledim face'de. çok tatlılar maşallah:))
burcu naptın bacım,mal mülk,hayvanlar hep sana kaldı bugün ben olmayınca hee?? kağan'ıma da çok güldüm,sıpa demek çarşafı kendine çekiyo popoyu kaldıramayınca:))
aslı canım,bikaç gün daha ver muhallebi, ondan sonra bence kalkmaz bu kadar. ya da dediğin gibi mama takviyesi de yap,doymuyorsa uyumuyordur.
gelsem miki
ayy cnm aman dikkat et artık emeklemeyede başladılarsa yerde pek bişi bırakma
:))) kız maşAllah yemeğede ne güzel alıştı senin kuzular bee :lepi::lepi:
cnm bir ara gazelde öyle sürekli gece uyanıyordu sanırım ara ara yapıyorlar öyle..
yeşil kaka bizde ilk 3 ay hep oluyordu ama dr üşütmeyle alakalı değil dedi ..
şu andada ara ara oluyor ama yedikleriyle alakalı mesela bugun brokoli corbası verdim kakası yeşildi ..
kabızlık içinde bence 7 gün çok uzun dr la bi görüş derim yada kuru erik ve kayısı hoşafı iyi geliyormuş
ohhhh afiyet olsun cnm
hadi hayırlısı olsun cnm yaa ...
damadımda mı kabız oldu geçmiş olsun cnm yaa inş atlatır kuzum mafoldumben
Sagol canim, senin bebeginde öyle.
Benim oglum büyükmüs saat farkiyla, 17.05'de dogdu. Ama 1 saat fark oldugunuda hesaba katarsak, benim oglum seninkinden 1,5 saat büyük Simal'cigim. Ben dogumdan ciktigimda, sen girmissin
Ya benim oglum yabancilara karsi cok temkinli Burcu, biraz yaklastiklarinda cogunlukla agliyor. Sevdiklerinde bazen sadece tebessüm ediyor o kadar. Umarim yabani olmaz
Sütünün yogunlugu nasil Asli? Birini emzirirken, digeri akiyorsa, sütün yetiyordur. Bu aralar cok hareketliler, belki cok enerji tüketiyor ve daha fazla süte ihtiyac duyuyor olabilir. Ya kakasini yapamadigi icin mi uyaniyor acaba:uhm:Bir doktoruna sor bakalim...
Iyi Aksamlar Herkese,
Kizlar Doruk oyun halisina alisti ve cok sevdi. Biraktim bugün 1 saat, beni hic aramadi, epeyce islerimi yaptim. Umarim böyle gider...Kendi kendine oynuyor, oyuncaklari cekip cikariyor, gülüyor, konusuyor, dil cikartiyor, kiziyor falan. Cok sevimliydi...
üüüüüüüüüüüüüüüüüüüsenağlamasenağlama
çatladım len ağlaya ağlaya!!!
benim doğum öncesinden tek 1 kilom kaldı şekerler
ama onun da öncesinden 20 kilom var
şuan 79um.
79 -1 = 78 doğum öncesi kilom.
78 -20 = 58 ideal kilom:roflol::roflol:
(kafamda iyi çalışır hee matematiğe:lepi:)
3 ay surucek 1.800 canım
ınsallah sonuc alırımda boşa cıkmaz
ŞenizŞenizŞeniz
:)))
Ooo çok tuzluymuş biz altından kalkamayıss, en iyisi yürüyüş yapayım bende :)))kaydirigubbakcemile3 KIZ AYŞEEEEEEE GİYELİM EŞOFMANLARI DOLANALIM DERE TEPE ANACIM YOKSA YAPIŞCAK BU KİLOLAR BİZEE
gece kalkmayı huy edındıler
benımde nazlı dun gece 3 de yattı cadı
tencim mrk etme cnm gazelde yeni uyudu huy etti 12 den aşağı uyumuyor...daha çokk huy edincek bunlar(
ülen gece kuşları gündüz sinek avlıyoruz
benimkilierden ali uyuyor ömer bey ayağımda uyudu kalktı
bende yatacam bu uyudu benimkilerde gecede en az 2 kere kalkıyor yaww
hafi öptüm byy
kIZLAR KAĞANI EMZİRDİM GELDİM AMA GEÇ OLMUŞ YATAYIM EN İYİSİ HADİ ALLAH RAHATLIK VERSİNNNNNNN
(P.S: kız ayşe gel cnm basımın üstünde yerin var)
ülen gece kuşları gündüz sinek avlıyoruz
benimkilierden ali uyuyor ömer bey ayağımda uyudu kalktı
bende yatacam bu uyudu benimkilerde gecede en az 2 kere kalkıyor yaww
hafi öptüm byy
deneyım bakımmzaten mamayı werem dedım almadı genbe benımkı sewmıo mamayı yaaaa((muhallebı yedırdım bende azcık bakalım bu gece nasıl gecceek...
werdım kıs ayse bugunde bakalım nolcekkkCADIARZU
bu hafta gıtcm hulya dr abakalım nedıcek bencede uzun 7 gun..oglumun kakalı bezlerını ozledım yaaaaaaaaaaaaaaaaa
dıerınden akmıyo fılızcım emzırırken ancak stıll tea içmiştim bıkacgun ozaman aktı ama benım sut bayadır akmıyo ole ama hala emıyo sadece....:
ohh ıyı hadı dorukb bey oynasın halıda sende bak işine cnm..benımkı cabuk hewesını aldı oyun halısından ılk 1saat dururdu sımdı 10dk zor duruyooo
aglama kıssss benımde repım anca acık caya yetıo nezaman gıtsem tukenıyoo dur ben yakalarsam o çayı sanada alemm burcu herkese yolluo bı bıze gokkkk:gitme:
zeki arkadasım benimmmmmopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inş cnmmm ama baya tuzluymus heeee ınsallah bosa gıtmez...Şeniz
kıs benıde alın aranıza 5 kıloda bende war ıyıce yer ettı anacımmmm
al bendende okadar kızlarr 12 den once yatmaz benımkı gecede zırt pırt uyanmayı huy ettı bakalım daha neler gorcezzzz
HULYA kız fena madara etmiş bu gacılr seni bacımmmkaydirigubbakcemile3
SINAMA mıııı O NE KIZLARR YAA ole bişidemı varr dısarda hayat var NEFES var heee bende unuttum anacım onlarıııımafoldumbenkaydirigubbakcemile3
sagayım dedım cıkı cıkmy
oglanı zorla uyuttum aksam 10 dan berı oturtmadı mıcımın ustune gene agla agla galaaaaa zor susturdumm yafsssss cok yoruyo beni cokkkkkkkk bu sıpaaaaa
bakalım uynacakmı..
yarın oglusu anneme bırtakım eşimle sokeye alışwerışe gıtcezz bakalım nasıl geccekk burdan 1.5 saat uzaklıkta sabah cıkaqrız heralde aksama donerız oglana sut sagayım dedım cık cıkmadı offf ya mamada yemedı yarın ne yıcek bakalım muhallebı meyva falan artık belkı annemı oglanıda alır gıderız yoksa durmaz benımkıı yafssssssss
1 kerelık corba falanmı wersem acaba dıorum kızlar yaaa sadece yarına mahsuss