• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

gunaydın kızlar bugun pazarttesı ve temızlık gunu işler cook yanı gorusuruz yıne optum

Kolay gelsin cnm
opuyorumnanaktan
canım benim ya şaka şaka almasanda olur almış kadar oldun
ama şu ps var ya bittim ben ona:roflol::roflol::roflol:
aferin kız ayşe ne iyi yapmışssın
sayende güldük bizdekaydirigubbakcemile3

:))) kız valahi gönlüm zengin repler gelsin hele :))) :icecream:ayşecm bitane kız şakamız geçiyo bibirimize :1rolleyes::1rolleyes:

Rep yetmiy cnm artsın senle aslı aklımdasınızopuyorumnanaktan

(P.S: ULEN AYŞE GACISI BUNLAR HEP SENİN BAŞININ ALTINDAN ÇIKIYO HE, BEN SANA PASTA ALDUM HEMİDE GOCAMANNNNNNN SEN NE ALDUN NEN HAVAMI ALDUNN):oklava:
zemuszemuszemuszemus

Kolay gelsin cnm
opuyorumnanaktan

:))) kız valahi gönlüm zengin repler gelsin hele :))) :icecream:ayşecm bitane kız şakamız geçiyo bibirimize :1rolleyes::1rolleyes:

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızımmm alırım benim de babam zengin!!!:roflol: ama nasıl alacağımı anlamadımki:sm_confused::gitme:
dün dediğin yere baktım hediye filan gönderme şeysi yoktu:sm_confused:

aboooovvvvakannehir gitti orkidem boşa!!!!:1shok:
o yeni anne başka yenianneymişmafoldumben hemde 2008'den beri foruma hiç girmemiş:a015: güle güle çiçeğim, halbuki ben sana ne iyi bakmıştım:gitme:
burcuuuuuu:çok üzgünüm:

zemuszemuszemuszemus

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

kızımmm alırım benim de babam zengin!!!:roflol: ama nasıl alacağımı anlamadımki:sm_confused::gitme:
dün dediğin yere baktım hediye filan gönderme şeysi yoktu:sm_confused:

Hadilenn
:olmaz:
hıh oldu,gönderdimalkisalkisalkis
tabii ben nazik bir garu olduğum için sana orkide gönderdim şikerimşakkıdı
teşekkür baabında:jeyyar:

nerde orkideeeeembenneyaptımki
aboooovvvvakannehir gitti orkidem boşa!!!!:1shok:
o yeni anne başka yenianneymişmafoldumben hemde 2008'den beri foruma hiç girmemiş:a015: güle güle çiçeğim, halbuki ben sana ne iyi bakmıştım:gitme:
burcuuuuuu:çok üzgünüm:
nolamazzzzmafoldumbenmafoldumben

kızlar merhaba nasılsınız.burcucum çay için teşekkürler ama diğerlerini kim aldı bulamadım ayakkabı felan var:))

ohh burcucum yemekler hazır bense eve gidicem yemek yapıcam ama ne yapcam bir türlü bilemiyorum ehrgün yemek düşünmekten bir hal oluyorum valla.

Kızlar selam ben geldiiimmmm :lepi: :lepi: :lepi:

Nihayet bilgisayarım az önce kargo ile servisten geldi :lepi: :lepi: :lepi: Bende hemen size bakayım dedim

Geçmiş yaklaşık 200 sayfa olmuş okumam mümkün değil maalesef :1no2:

Umarım herşey yolundadır CADIARZU

Valla çok özledim sizi a.s.Önemli bişeyler varsa bi kısa özet geçin bakim bana CADIARZU

Bende de annem vardı. Şimdi geçti. Defnoş'umun karnını doyurdum geldim hemen. Kızımın poposu geçti. Ağzıda geçmek üzere ama hala biberon almıyor. Hep kaşık maması ve meyve veriyorum mecburen. Bugün 10 kaşıkta sebze çorbası içti çok şükür. Allah'tan hala sürekli beni emiyor.

Bu arada geçen salı spora başladım. Haftada 4 gün falan akşamları 2,5 saat fitness,plates ve taeboo yapıyorum. Sabah tartıldım. 1 haftada 1200 gr farketmişim. Akşama doğru yarım saat yol gidip kayınvalideme Defnoş'u bırakıyorum. Ordan 40 dk yol gidip spor salonuna varıyorum. Akşam 7 gibi gidip 9,5'da çıkıyorum. Resmen canım çıkıyor. Halit'te önce Defnoşu alıyor. Orda yemeğini yiyor ve beni alıyor. Eve gelince pestilim çıkmış oluyorum ama çok memnunum halimden. Vakit geçiriyorum en azından ve Taeboo ve plates gerçekten çok zevkli.

Çiftliğimi de arkadaşım sağolsun yoluna koymuştu. Bende yeniden devralıyorum hihoyyyt

Ayyyy çok özlemişim valla ya a.s.

Pınarcım hoŞgeldııııııııııııııııııııııııınn Özlettın kendını.neysekı defnoŞ ıyıleŞmıŞ.sporunda hayırlı olsun bende rejıme baŞladım herŞey ıyı gıdıyor hedefım 2010 48 kılo gırmek tabı bunun yanında yÜrÜyÜŞ falanda yapıyorum.ÖpÜyorummm defnoŞu kocamannnnnnnnnnnnnnn

hoşgeldin pınarcım:)) bizde özlemiştik senia.s. dediğin gibi geçmiş çok uzun kime ne oldu hatırlamıyorum ama, kendi adıma, biz ev aldık alkisalkisalkis:lepi: oğluşum ilk defa kabız oldu:çok üzgünüm: ve ben hala evdeyim,kilolarımla beraber pc başında oturuyorum ve çiftlik işlerinde bayağı ilerledim:))

spora başlamışsın ama tempon çok yoğun yavs:bbo: sen memnunsan sorun yokvereliniortak kilo vermene de çok sevindim,çatlat bakiim burdaki garuları:roflol:
defneye de öpücükler. nasıl olsa artık aramızdasın,görüşürüz tatlım a.s.

Pınarcım hoŞgeldİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİnn Özlettİn kendİnİ.neysekİ defnoŞ İyİleŞmİŞ.sporunda hayırlı olsun bende rejİme baŞladım herŞey İyİ gİdİyor hedefİm 2010 48 kİlo gİrmek tabİ bunun yanında yÜrÜyÜŞ falanda yapıyorum.ÖpÜyorummm defnoŞu kocamannnnnnnnnnnnnnn

Sağolasın canım hoşbuldum a.s. Ay iyileşti Defnoş'um çok şükür. Gerçi burnunda hala tıkanıklık var hergün çekiyorum ama bitecek inşallah :Saruboceq:

Ya ben 82'ye çıktım en son hareketsizlikten düşün yani. Bu işe bi el atmam lazım dedim. Yaza kadar fit olmam lazım. Yeter artık bu kilolu hal sıktı beni. İnşallah bende yaza kadar yavaş yavaş 65 kiloaya inmek istiyorum. Spor hocam sütümü etkilemeyecek diette verdi. Yaza kadar seni hiç zorlanmadan 60 kilo yapıcam diyo inşallah :lepi:

Seninde hayırlı olsun dietin de 48 çok az değil mi ya kafamçokkarıştı

hoşgeldin pınarcım:)) bizde özlemiştik senia.s. dediğin gibi geçmiş çok uzun kime ne oldu hatırlamıyorum ama, kendi adıma, biz ev aldık alkisalkisalkis:lepi: oğluşum ilk defa kabız oldu:çok üzgünüm: ve ben hala evdeyim,kilolarımla beraber pc başında oturuyorum ve çiftlik işlerinde bayağı ilerledim:))

spora başlamışsın ama tempon çok yoğun yavs:bbo: sen memnunsan sorun yokvereliniortak kilo vermene de çok sevindim,çatlat bakiim burdaki garuları:roflol:
defneye de öpücükler. nasıl olsa artık aramızdasın,görüşürüz tatlım a.s.

Sağolasın canım a.s.

Ayy hayırlı uğurlu olsun güzel günlerde oturun inşallah çok sevindim ya valla insanın kendi evi gibisi yok canım tekrar hayırlı olsun a.s.

Aaaa kabız mı oldu kuzum ya çok geçmiş olsun. Zaten bi düzelemedi kuzular :1no2: Bizim de 5 aydır hiç olmayan şeyler iki günde ortaya çıktı kuzumda. Düzeldi çok şükür :bbo:

Evet ya tempo yoğun ama iyi oluyor canım. Bana değişiklik oldu. Keyfim yerinde yani. İlk günler olduğu için biraz spor kasıyor beni ama alışınca daha da iyi olucak inşallah hihoyyyt

Gitsin kilolar ölsün yağlar kötükedihüso

pınarcım hoşgeldin tatlım nasılsın özledik seni ve defneyi defnemizin iyi olmasına çok sevindim spora başlamışsın hayırlı olsun tatlım

Back
X