• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

pınarcım hoşgeldin tatlım nasılsın özledik seni ve defneyi defnemizin iyi olmasına çok sevindim spora başlamışsın hayırlı olsun tatlım

pınarcım ayrıca görümceeeeeeeeeeee gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Sağolasın canım hoşbuldum a.s.

İyiyiz çok şükür kuzumla. Sizi özledik valla hihoyyyt

Aaaaa ciddi misin kız nasıl oldu çok sevindim valla anam bi gittim herkeste güzel değişiklikler olmuş çok sevindim valla gözün aydın :lepi:

pınar hoşgeldin kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu sabah sormuştum seni
temiz kalpliymşim hehehee
iyi olamam ve burda olmana çok sevindik valla
hoşgeldin tekrarrrrrrrrrrrrr
forumahosgeldinizayi0qupj8.gif
PINARRR

bi hoşgeldinn yazılı resim bulşamadım hoşgeldinizle idare et bacım
biraz remi oldu böyle di mikaydirigubbakcemile3

pınar hoşgeldin kızzzzzzzzzzzzzzzzzz
bu sabah sormuştum seni
temiz kalpliymşim hehehee
iyi olamam ve burda olmana çok sevindik valla
hoşgeldin tekrarrrrrrrrrrrrr
forumahosgeldinizayi0qupj8.gif
PINARRR

bi hoşgeldinn yazılı resim bulşamadım hoşgeldinizle idare et bacım
biraz remi oldu böyle di mikaydirigubbakcemile3

Sağolasın canım düşünmen yeter çok güzel olmuş alkisalkisalkis

Hoşbulduuuuuummmmm a.s.

İyiyiz çok şükür kuzumla. Sizi özledik valla hihoyyyt

Aaaaa ciddi misin kız nasıl oldu çok sevindim valla anam bi gittim herkeste güzel değişiklikler olmuş çok sevindim valla gözün aydın :lepi:

canım şükür gitti bizide boşanma derecesine getirdi iki çocukla görüşüyormuş zilli sonrada ortam gerildi baktık olmayacak ailem araya girdi kızımızı alırız dedi eşime eşimde baktı son çare gönderdi kardeşini iyi de oldu çok rahatladım

ohh burcucum yemekler hazır bense eve gidicem yemek yapıcam ama ne yapcam bir türlü bilemiyorum ehrgün yemek düşünmekten bir hal oluyorum valla.

bende öyle tülaycım artık int.e bakar oldum ne pişireyim diye, alışılmış şeyler yptım kıymlı patates tarhan nohutlu pilav fikir olsun
a.s.
Kızlar selam ben geldiiimmmm :lepi: :lepi: :lepi:

Nihayet bilgisayarım az önce kargo ile servisten geldi :lepi: :lepi: :lepi: Bende hemen size bakayım dedim

Geçmiş yaklaşık 200 sayfa olmuş okumam mümkün değil maalesef :1no2:

Umarım herşey yolundadır CADIARZU

Valla çok özledim sizi a.s.Önemli bişeyler varsa bi kısa özet geçin bakim bana CADIARZU

Bende de annem vardı. Şimdi geçti. Defnoş'umun karnını doyurdum geldim hemen. Kızımın poposu geçti. Ağzıda geçmek üzere ama hala biberon almıyor. Hep kaşık maması ve meyve veriyorum mecburen. Bugün 10 kaşıkta sebze çorbası içti çok şükür. Allah'tan hala sürekli beni emiyor.

Bu arada geçen salı spora başladım. Haftada 4 gün falan akşamları 2,5 saat fitness,plates ve taeboo yapıyorum. Sabah tartıldım. 1 haftada 1200 gr farketmişim. Akşama doğru yarım saat yol gidip kayınvalideme Defnoş'u bırakıyorum. Ordan 40 dk yol gidip spor salonuna varıyorum. Akşam 7 gibi gidip 9,5'da çıkıyorum. Resmen canım çıkıyor. Halit'te önce Defnoşu alıyor. Orda yemeğini yiyor ve beni alıyor. Eve gelince pestilim çıkmış oluyorum ama çok memnunum halimden. Vakit geçiriyorum en azından ve Taeboo ve plates gerçekten çok zevkli.

Çiftliğimi de arkadaşım sağolsun yoluna koymuştu. Bende yeniden devralıyorum hihoyyyt

Ayyyy çok özlemişim valla ya a.s.

Faceden yazmıştım ama burdanda yazyım hoşgeldin cnm özlettin kendini defnoşu, baya bi zaman oldu büyümüştür kuzum özledik onuda,spor hayırlı olun darısı başıma diyim inş :)))
a.s.
Pınarcım hoŞgeldİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİİnn Özlettİn kendİnİ.neysekİ defnoŞ İyİleŞmİŞ.sporunda hayırlı olsun bende rejİme baŞladım herŞey İyİ gİdİyor hedefİm 2010 48 kİlo gİrmek tabİ bunun yanında yÜrÜyÜŞ falanda yapıyorum.ÖpÜyorummm defnoŞu kocamannnnnnnnnnnnnnn

inş. gönlünce olur cnm :))

Sağolasın canım hoşbuldum a.s. Ay iyileşti Defnoş'um çok şükür. Gerçi burnunda hala tıkanıklık var hergün çekiyorum ama bitecek inşallah :Saruboceq:

Ya ben 82'ye çıktım en son hareketsizlikten düşün yani. Bu işe bi el atmam lazım dedim. Yaza kadar fit olmam lazım. Yeter artık bu kilolu hal sıktı beni. İnşallah bende yaza kadar yavaş yavaş 65 kiloaya inmek istiyorum. Spor hocam sütümü etkilemeyecek diette verdi. Yaza kadar seni hiç zorlanmadan 60 kilo yapıcam diyo inşallah :lepi:

Seninde hayırlı olsun dietin de 48 çok az değil mi ya kafamçokkarıştı
inş. yakın zamada düzelir defnoş
burcum gitti boşu boşuna güzelim orkideler ama ben sana yine göndericem, sen üzülme bitanem:1hug:

opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

HIMM burcu güzelmiş menü bende kıymalı karnabahar yapayım diyorum epeydir tarhana yapmıyorum bide onu yapayım bide salata yeter yanınada mercimekli bulgur pilavı:))) evet ya zor oluyor bende genelde oktay ustanın yemeklerine bakıyorum.

canım şükür gitti bizide boşanma derecesine getirdi iki çocukla görüşüyormuş zilli sonrada ortam gerildi baktık olmayacak ailem araya girdi kızımızı alırız dedi eşime eşimde baktı son çare gönderdi kardeşini iyi de oldu çok rahatladım

Aaaa ne durumlara gelmişsiniz canım ya :1no2: Neyseki ailenin bu olaya el atması iyi olmuş. Bi zilli kız yüzünden yuvanız yıkılacaktı nerdeyse. Neyse geçmiş olsun diyeyim canım amam uzak olsun artık size a.s.

Faceden yazmıştım ama burdanda yazyım hoşgeldin cnm özlettin kendini defnoşu, baya bi zaman oldu büyümüştür kuzum özledik onuda,spor hayırlı olun darısı başıma diyim inş :)))
a.s.

inş. yakın zamada düzelir defnoş

Sağolasın bitanem. Bende özledim valla sizleri. Defnoş'um büyüdü ya ekledim son hallerini a.s.

Evet evet spora başladım ya süper valla :lepi: Bakalım bu tempoya ne kadar dayanabileceğim kafamçokkarıştı

selamlar kızlarr...

pınarcım h.g gözün aydın kavuşmuşsun pc ne defnoşun iyi olmasınada sevindim umarım ağzının içide düzelir en yakın zamanda...

ya kızlar ben dün sütümü sağıp dolaba koydum netten baktığım kadarıyla 3 4 gün buzdolabında saklanıyormuş..sabah kahvaltıyla karıştırırp veririm dedim ee bi baktım böyle bozuk süt gibi bi tuhaf duruyo bende korktum vermedim çocuğa :(( bir sürü süt gitti yine senağlamasenağlama
sonra gazel e meyve yedirdim koydum oturma odasına bende mutfağa gittim döndüğümde yüzüstü dönmüş ve yediği meyvenin yarısını kusmuştu :çok üzgünüm:

kendime çay aldım gazel altına yaptı hadi altını değiştirim dedim çay buz gibi oldu amannn neyse ya bugune ters başladık anlıcağınız :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

HIMM burcu güzelmiş menü bende kıymalı karnabahar yapayım diyorum epeydir tarhana yapmıyorum bide onu yapayım bide salata yeter yanınada mercimekli bulgur pilavı:))) evet ya zor oluyor bende genelde oktay ustanın yemeklerine bakıyorum.

mecimek ve bulgur yanyana bayılırımm

Kızlar kağaın emeklememi belli olmayan bi videosunu çektim faceye eklemeye çalışıyorm siz karar verin artık

selamlar kızlarr...

pınarcım h.g gözün aydın kavuşmuşsun pc ne defnoşun iyi olmasınada sevindim umarım ağzının içide düzelir en yakın zamanda...

ya kızlar ben dün sütümü sağıp dolaba koydum netten baktığım kadarıyla 3 4 gün buzdolabında saklanıyormuş..sabah kahvaltıyla karıştırırp veririm dedim ee bi baktım böyle bozuk süt gibi bi tuhaf duruyo bende korktum vermedim çocuğa :(( bir sürü süt gitti yine senağlamasenağlama
sonra gazel e meyve yedirdim koydum oturma odasına bende mutfağa gittim döndüğümde yüzüstü dönmüş ve yediği meyvenin yarısını kusmuştu :çok üzgünüm:

kendime çay aldım gazel altına yaptı hadi altını değiştirim dedim çay buz gibi oldu amannn neyse ya bugune ters başladık anlıcağınız :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

sütünü atmasaydın ya buzdolabında mumkun degıl bozulsun belkı yağı üste çıkmıstır sutunun bı sallasaydın bıberonu

gazel yıne formunda deesene annesıne gunluk cılvesını yapmaktaopuyorumnanaktan

selamlar kızlarr...

Cnm yağı üstüde donmuştur bozulmamıştır keşke atmasaydın

selamlar kızlarr...

Süt bozulmamıştır canım ya. Kızların dediği gibi yağı üste çıkmıştır bencede a.s

Eşim erken geliyormuş bugün. Sabah halim yok diye gidemedim spora. Şımdi iyi isen götüreyim dedi. Ben çantamı hazırlayayım kızlar. Öptüm hepinizi a.s.

sütünü atmasaydın ya buzdolabında mumkun degıl bozulsun belkı yağı üste çıkmıstır sutunun bı sallasaydın bıberonu

gazel yıne formunda deesene annesıne gunluk cılvesını yapmaktaopuyorumnanaktan

Cnm yağı üstüde donmuştur bozulmamıştır keşke atmasaydın

Süt bozulmamıştır canım ya. Kızların dediği gibi yağı üste çıkmıştır bencede a.s

ayyy evet ya üstü tabaka halindeydiii demekki yağıymışş ne bilim kızlar ya ilk defa attım dolama oda hüsranla sonuçlandı kafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

gülşahcım gazel o konuda malesef hiç formunu kaybetmiyor :çok üzgünüm::çok üzgünüm:

cnm mercimekli bulgur pilavı nasıl oluyor merak ettim şimdi ben hiç yapmadım dacokacimcoook

Back
X