2009 Mayıs Anneleri

kızlar yürüyüş falan yapıyormusunuz malum kilolar gittikçe yerleşiyo üzerimize ben spor salonuna yazılacağım galiba olmazsada yürürüm ama mutlaka kurtulmak gerek kilolardan 5 ay oldu azalmak yerine artıyokaydirigubbakcemile3

ay benimde artıyo onlar arttıkça bi yandan sıkıntıda basıyo, dün akşam eşim dedi ben geldikten sonra spor salonuna gidip bir buçuk saat fln spr yapabiliriz istersen diye, ama kağan problem işte ancak pusetiyle fln götürüsek olabilir belki :uhm:

cnm ya ates falan olmadıktan sonra korkma onemlı bısey degıldır ama dediğin gıbı dısten olabılır
sen cnm yınede dr a gotur en azından ıcını rahatlatır

ceren ve sımal sızlerede gunaydın kızlara.s.

günaydın canımm

akşam bizimkide çok mızmızlandı ya. normalde 9-9,5 ta uyur dün 11:30 da uyudu bende anlamadım valla.

benim kilo artmadı ama veremedimde hala. doğumdan beri 6 kilom kaldı. ne olacak bilmiyorum..
siz şu an kaç kilosunuz kızlar yaw?

cnm ya ates falan olmadıktan sonra korkma onemlı bısey degıldır ama dediğin gıbı dısten olabılır
sen cnm yınede dr a gotur en azından ıcını rahatlatır

ateşi yok cnm ya mızmız sadece, ara arada sinirlenip ağlıyo, ağlayınca susmuyo avunmuyo kandıramıyorum yani bi dk sussa ardından yine başlıyo, dün acaba nazarmı oldu dedim inan ağzım ağrıdı nazar okumaktan... şimdide bi görsen melek gibi uyuyo kuzum maş. :)))kaydirigubbakcemile3

Bu kuzucuklarında hepsine aynı anda oluyo olanlar , aynı aydalarya ondan heralde diye düşünüyorum bi kaç bebek daha aynı durumda okuduğum kadarıyla, ben doğumdan sonra kg veremedim cnm uzuuuuuuuuuuuunca bi süredrde tartılmıyorum diyete yada spora başlayana dek tartılmaya niyetimde yokkkkkkk moralimi bozmaktan başka bi işe yaramayacak çünkü, emziriyorumda aslında ama belki gebeliğimi yatarak geçirdiğim için metabolizmam yavaşlamışta olabilir
:gitme:

saatte 10 buçuk olmuş öğleden sonraya kaldık, neyse 1buçukta gideriz hast.ye şimdi sıra vardır uzarda uzar gitsekte öğlene kalırız

NEYSE CANIM OLSUN BENDE GÜNLÜK TARTILIYORUM NE YAPALIM SAĞLIK OLSUN DİMİ AMAAA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

saatte 10 buçuk olmuş öğleden sonraya kaldık, neyse 1buçukta gideriz hast.ye şimdi sıra vardır uzarda uzar gitsekte öğlene kalırız

TAMAM CANIM Bİ GİT BAKALIM NE DİYECEK DR.

canım eşin ewde idare edemezmi bir iki saat? bencede git ben ilk başlarda olmaz falan diyodum ama bugün yazılıcam bakalım

ya kızlar bende aynenakannehir
spor hıc yok normaldede hıc sevmıyorum
bıde verecegıme suan alıyorum 67 ye dusmustum suan 71 e cıkmısım cok moralım bozuluyor ama yemeden duramıyorum

NEYSE CANIM OLSUN BENDE GÜNLÜK TARTILIYORUM NE YAPALIM SAĞLIK OLSUN DıMı AMAAA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

TAMAM CANIM Bı GıT BAKALIM NE DıYECEK DR.

ŞenizŞeniz
canım eşin ewde idare edemezmi bir iki saat? bencede git ben ilk başlarda olmaz falan diyodum ama bugün yazılıcam bakalım

cnm 5buçuk ile 7arası geliyo eve, burda bizim lojmanın içinde 100 mt ötemde spor salonu var ama o saatlerde kimler spor salnuna gelibiliyo bilgim yok, çünkü mesela belli saatlerde personel belli saatlerde saile belli saatlerde sas sat fln giriş yapabiliyo, bi kitapçık vardı saat bilgisi içeren onuda bulamıyrum ztn attımmı ne yaptım temizlik yaparken pöf
ya kızlar bende aynenakannehir
spor hıc yok normaldede hıc sevmıyorum
bıde verecegıme suan alıyorum 67 ye dusmustum suan 71 e cıkmısım cok moralım bozuluyor ama yemeden duramıyorum

aysuncummmmm kaderdasımmm :)))

burcu tatlım kagan masallah cok tatlı gozlerıde renklı nazarda olabılır tatlım

Sağl cnm, nazar okuyoorum aslında her akşam ama nazar boncuğu fln takmıyorum iğnesi batar diye koorkuyrum tutup çeker diye boncuğu dikemiyorumda

burcum ben takıyorum hep
normalde ayetel kursının yazılı oldugu bısey takıyorum o olmazsa tek nazar boncugu takıyorum
ben ıgneyle takıyorum sorun olmuyor cnm omzunun bıraz arkaya bakık takınca o zaten gormuyor cnm

aysuncum prens uyuyor demek maşallah:))
kızlar bende ayetel kürsü takıyorum yada cevşen özellikle kalabalık bir yere gitmişsek

kızlar günaydın nasılsınız? banucum iyiyim canım sen nasılsın? kızlar nasıl.kızlar bizdede aynı uyku problemi var sürekli oynamak istiyor ya kucakta yada oturmak istiyor.bu arada benimde epey kilo fazlalığım var diyet yapyırodum ama sanırım eksik bişiler var hala 500 gr bile veremedim.dün diyetisyene gittim bugün tam anlamıyla başladım ve sabahlarıda yürüyüş yapıyorum bakalım haftaya bugün tekrar dr gidicem işe yarar umarım.

günaydın kızlar

ben geldim ,ama şimdilik geri gidicem oğlum uyuyo azcık toz moz alıyım,hepinizi öptüm şimdilik,

geçmişe birazdan bakıcam..

günaydın kızlar

ben geldim ,ama şimdilik geri gidicem oğlum uyuyo azcık toz moz alıyım,hepinizi öptüm şimdilik,

geçmişe birazdan bakıcam..

gunaydın kızlar hosgeldınız sızlerde bebıslerınızı opuyorummopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…