kızlar yürüyüş falan yapıyormusunuz malum kilolar gittikçe yerleşiyo üzerimize ben spor salonuna yazılacağım galiba olmazsada yürürüm ama mutlaka kurtulmak gerek kilolardan 5 ay oldu azalmak yerine artıyokaydirigubbakcemile3
Bu gece düne göre daha az kalktı yaklasık 2 saatte bir ayaktaydı, aysun bide uyurken inliyo bazen dün farkettim ne olaki ya, bugün dr a götüreyim oğluşumu (da dediğim gibi burdaki dr çk kötü ya... neyse en azından dişinin gelip gelmediğini söyleyebilir diye düşünüyrum) a.s
ceren ve sımal sızlerede gunaydın kızlara.s.
Günaydınlaaar,opuyorumnanaktan
Aysun Ceren Simal sizlerede günaydın kızlar,opuyorumnanaktan oğlan uyudu tabi çam. mak. sesine uyanmazsa, bende geldim, kızlar ya kağan demin yine uykusu gelince mızmızlandı yine huyumu değişiyo çocuğun noluyo ya...
:çok üzgünüm:
ay benimde artıyo onlar arttıkça bi yandan sıkıntıda basıyo, dün akşam eşim dedi ben geldikten sonra spor salonuna gidip bir buçuk saat fln spr yapabiliriz istersen diye, ama kağan problem işte ancak pusetiyle fln götürüsek olabilir belki :uhm:
cnm ya ates falan olmadıktan sonra korkma onemlı bısey degıldır ama dediğin gıbı dısten olabılır
sen cnm yınede dr a gotur en azından ıcını rahatlatır
günaydın canımm
akşam bizimkide çok mızmızlandı ya. normalde 9-9,5 ta uyur dün 11:30 da uyudu bende anlamadım valla.
benim kilo artmadı ama veremedimde hala. doğumdan beri 6 kilom kaldı. ne olacak bilmiyorum..
siz şu an kaç kilosunuz kızlar yaw?
ateşi yok cnm ya mızmız sadece, ara arada sinirlenip ağlıyo, ağlayınca susmuyo avunmuyo kandıramıyorum yani bi dk sussa ardından yine başlıyo, dün acaba nazarmı oldu dedim inan ağzım ağrıdı nazar okumaktan... şimdide bi görsen melek gibi uyuyo kuzum maş. :)))kaydirigubbakcemile3
Bu kuzucuklarında hepsine aynı anda oluyo olanlar , aynı aydalarya ondan heralde diye düşünüyorum bi kaç bebek daha aynı durumda okuduğum kadarıyla, ben doğumdan sonra kg veremedim cnm uzuuuuuuuuuuuunca bi süredrde tartılmıyorum diyete yada spora başlayana dek tartılmaya niyetimde yokkkkkkk moralimi bozmaktan başka bi işe yaramayacak çünkü, emziriyorumda aslında ama belki gebeliğimi yatarak geçirdiğim için metabolizmam yavaşlamışta olabilir:gitme:
saatte 10 buçuk olmuş öğleden sonraya kaldık, neyse 1buçukta gideriz hast.ye şimdi sıra vardır uzarda uzar gitsekte öğlene kalırız
ay benimde artıyo onlar arttıkça bi yandan sıkıntıda basıyo, dün akşam eşim dedi ben geldikten sonra spor salonuna gidip bir buçuk saat fln spr yapabiliriz istersen diye, ama kağan problem işte ancak pusetiyle fln götürüsek olabilir belki :uhm:
NEYSE CANIM OLSUN BENDE GÜNLÜK TARTILIYORUM NE YAPALIM SAĞLIK OLSUN DıMı AMAAA kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
TAMAM CANIM Bı GıT BAKALIM NE DıYECEK DR.
canım eşin ewde idare edemezmi bir iki saat? bencede git ben ilk başlarda olmaz falan diyodum ama bugün yazılıcam bakalım
ya kızlar bende aynenakannehir
spor hıc yok normaldede hıc sevmıyorum
bıde verecegıme suan alıyorum 67 ye dusmustum suan 71 e cıkmısım cok moralım bozuluyor ama yemeden duramıyorum
burcu tatlım kagan masallah cok tatlı gozlerıde renklı nazarda olabılır tatlım
aysun4141, Cerennn+, pnrhlt+, simal06, tlyonl2009 selam herkese nasılsınız kızlar
bi çamaşırları asayım
kızlar günaydın nasılsınız? banucum iyiyim canım sen nasılsın? kızlar nasıl.kızlar bizdede aynı uyku problemi var sürekli oynamak istiyor ya kucakta yada oturmak istiyor.bu arada benimde epey kilo fazlalığım var diyet yapyırodum ama sanırım eksik bişiler var hala 500 gr bile veremedim.dün diyetisyene gittim bugün tam anlamıyla başladım ve sabahlarıda yürüyüş yapıyorum bakalım haftaya bugün tekrar dr gidicem işe yarar umarım.
gunaydın kızlar hosgeldınız sızlerde bebıslerınızı opuyorummopuyorumnanaktangünaydın kızlar
ben geldim ,ama şimdilik geri gidicem oğlum uyuyo azcık toz moz alıyım,hepinizi öptüm şimdilik,
geçmişe birazdan bakıcam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?