aysuncum prens uyuyor demek maşallah:))
kızlar bende ayetel kürsü takıyorum yada cevşen özellikle kalabalık bir yere gitmişsek
ya kızlar bende aynenakannehir
spor hıc yok normaldede hıc sevmıyorum
bıde verecegıme suan alıyorum 67 ye dusmustum suan 71 e cıkmısım cok moralım bozuluyor ama yemeden duramıyorum
aysun4141, Cerennn+, pnrhlt+, simal06, tlyonl2009 selam herkese nasılsınız kızlar
kızlar günaydın nasılsınız? banucum iyiyim canım sen nasılsın? kızlar nasıl.kızlar bizdede aynı uyku problemi var sürekli oynamak istiyor ya kucakta yada oturmak istiyor.bu arada benimde epey kilo fazlalığım var diyet yapyırodum ama sanırım eksik bişiler var hala 500 gr bile veremedim.dün diyetisyene gittim bugün tam anlamıyla başladım ve sabahlarıda yürüyüş yapıyorum bakalım haftaya bugün tekrar dr gidicem işe yarar umarım.
kızlar sabah 10 da zeynep yataktan düştü
ve alnını duvar vardı cıkıntı benim yatağın yanında oraya carp.ceviz kadar sisti daha yeni kendime geldim
ne yapmam gerek doktora götüreyim mi
kızlar herkese günaydınlar a.s.
Sabahtan beri pc açık ama defnoş bi rahat vermedi ki günaydın diyeyim. Dün saahtan ev işi , öğleden sonra defne'yi kayınvalideme götür, akşamda spor derken eve geldiğimde 11'di ve öldüm yorgunluktan. Sabah 8:30'dan beri de defnoş'un kahvaltısı, bezi, uykusu derken ancak geldim. Az önce uyudu. Inşallah biraz uyurda bende kahvaltı eder, çamaşır falan yıkarım biraz. Yarın yine spor olduğu için pek bişey yapamıyorum. Bugün işlerimi halledeyim.
Defnoş hiç durmuyo yerde falan ya. Hep kucak da duracak yada dikilecek. Valla fenalık geldi.
Geçmişe bakamadım kuzuruma bakmayın. Herşey yolundadır umarım a.s.
Aha uyandı kuş uykusumu uyuyor nedir ya :uhm:
kızlar ben yemeğe çıkıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?