2009 Mayıs Anneleri

ya kızlar bende aynenakannehir
spor hıc yok normaldede hıc sevmıyorum
bıde verecegıme suan alıyorum 67 ye dusmustum suan 71 e cıkmısım cok moralım bozuluyor ama yemeden duramıyorum

aynen ya bende yemeği çok seviyorum sürekli çikolata abur cubur yiyorum. 64 kilodayım şu an. çok şükür ki doğum yaptığımdan beri aynı kilodayım kilo almadım.en azından bunu koruyabiliyorum.

aysun4141, Cerennn+, pnrhlt+, simal06, tlyonl2009 selam herkese nasılsınız kızlar

merhaba banucum iyiyiz çok şükür hoşgeldinnn kaydirigubbakcemile2

iyiyiyiz tülaycım hoşgeldinn kaydirigubbakcemile2
off off bu kilo sorunlarından biz nasıl kurtulacaz kızlar yaw
en iyisi pek kafaya takmamak sanırım.:teytey::teytey::teytey:

kızlar sabah 10 da zeynep yataktan düştü
ve alnını duvar vardı cıkıntı benim yatağın yanında oraya carp.ceviz kadar sisti daha yeni kendime geldim
ne yapmam gerek doktora götüreyim mi

fulyacım geçmiş olsun. canım ya ama şu ana kadar bişeyi yoksa bişey olmaz canımya ama sen biraz daha uyutmamaya çalış.

kızlar sabah 10 da zeynep yataktan düştü
ve alnını duvar vardı cıkıntı benim yatağın yanında oraya carp.ceviz kadar sisti daha yeni kendime geldim
ne yapmam gerek doktora götüreyim mi

ayy ilahi canım benim ya ne okuduğumu bilemedim valla. çok geçmiş olsun fulyacım. kusması filan yok dimi allah esirgesin kusarsa kötü birşey vardır yoksa korkma. ama sen bilirsin yinede bir götüreyim diyorsan içine sinmiyorsa götür. nasıl ağlamıştır yavru ya ayy..
dikkat et canım benim artık çok yuvarlanıyorlar durmuyorlar yerlerinde.

Kızlar herkese günaydınlar a.s.

Sabahtan beri pc açık ama Defnoş bi rahat vermedi ki günaydın diyeyim. Dün saahtan ev işi , öğleden sonra Defne'yi kayınvalideme götür, akşamda spor derken eve geldiğimde 11'di ve öldüm yorgunluktan. Sabah 8:30'dan beri de Defnoş'un kahvaltısı, bezi, uykusu derken ancak geldim. Az önce uyudu. ınşallah biraz uyurda bende kahvaltı eder, çamaşır falan yıkarım biraz. Yarın yine spor olduğu için pek bişey yapamıyorum. Bugün işlerimi halledeyim.

Defnoş hiç durmuyo yerde falan ya. Hep kucak da duracak yada dikilecek. Valla fenalık geldi.

Geçmişe bakamadım kuzuruma bakmayın. HErşey yolundadır umarım a.s.

Aha uyandı kuş uykusumu uyuyor nedir ya :uhm:

Fulya'cım şimdi Ceren'in mesajından gördüm çok geçmiş olsun canım bence mutlaka götür doktora ya. Offff büyüdükçe dertler başlar derdi annem. Valla çok haklıymış

hoşgeldin pınarcım ...
Bizimkide öyle hiç durmuyor sürekli birşeylere elini atıyor almak istiyor herşeyi ağzına götürüyor altını bile zor değiştiriyorum anında yüzüstü dönüyor

fulyacım gecmıs olsun cnm yaaa
o kadar heycanla okudumkı eger sıddetlı bır carpmaysa hemen gotur ne olur nolmaz için rahat eder en azından ama hafıf bır carpmaysa sen bılırsın

pınarcım hosgeldın tatlım
sen bu tempoyla kesın zayıflıycaksın ya
offf bende bu uyusklukla aynen boyle kalıcamm

Fulyacm dr a götür cnm vuran yer şişti fln diysun nolur nolmaz şiddetli olabilir

pınarcım merhaba canım.valla bu kızlar böyle benim kızın zaten gündüz uykuları saniyelik bide özellikle ben yemek yerken huysuzluğu tutuyor valla kaç zamandır kızlar aç kalkıyorum sofradan zayıflamamı istiyor benim kız.doğru pınarcım annemde öyle diyor şimdi neki biraz büyüsün o zaman görcen gününü diye:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…