2009 Mayıs Anneleri

Sağl cnmmmmmm

Götür bakalm ne dicek, yok bizimki öyle yapmıyo

Sağl cnmmmmmmmm
a.s.

Sağl cnmmmmmmma.s.

Sağl cnmmmmmmmma.s.

Kız bunlardaki enerjiyee hastayım zaten sürekli aerobic halindeler
kaydirigubbakcemile3

Aman cnm ya dikkat et kendine, bide tebriklerr
a.s.

............................................

Son düzenleme:
ebrunun programı saat kaçta yaa bende yapayım birkaç hareket
gerçi okulda belki onkere merdiven inip çıkıyorum ama olsun fazla hareket göz çıkarmaz:)),

birsencim geçmiş olsun baban inşallah hemencecik iyileşir,
tatlım sen bebelerine gayet güzel bakıyorsun ne demek bakamıyorum kendini suçlamayı bırak lütfen

................................................

Son düzenleme:

Hoş geldin cnm, sanırım hepsi aynı anda çıkaracak dişleri

İnş. kolayca atlatır baban ameliyatı cnm, kız saçmalama senden ala annemi olur be yırtınıyosun bebelere
opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

iyi geceler kız esn sen daha yatmadınmı?? gitde dinlen cnm benm

ebruda sanırsam 10 gibi falan başlıyo sankim çok ihtiyacın var

gunaydınlar canlarımopuyorumnanaktan
nasılsınız bakalım
acılısı yapayım dedım hazır oglusum uyurken
soyle bır gecmıse dalayım

günaydın kızlar ne yaptınız bakimm bugün sanırım sizlerle olabiliceğim. akşama kadar burdayım çünkü öğleyin çıkmayacağım bugünlük.
herkes iyidir umarımm hepinize güzel bir gün diliyorummmmmmmmkaydirigubbakcemile2

Günaydınlaaar,opuyorumnanaktan
Aysun Ceren Simal sizlerede günaydın kızlar,opuyorumnanaktan oğlan uyudu tabi çam. mak. sesine uyanmazsa, bende geldim, kızlar ya kağan demin yine uykusu gelince mızmızlandı yine huyumu değişiyo çocuğun noluyo ya...
:çok üzgünüm:

cnm gunaydın gece nasıl oldu rahat uyudumua.s.

cnm gunaydın gece nasıl oldu rahat uyudumua.s.

Bu gece düne göre daha az kalktı yaklasık 2 saatte bir ayaktaydı, aysun bide uyurken inliyo bazen dün farkettim ne olaki ya, bugün dr a götüreyim oğluşumu (da dediğim gibi burdaki dr çk kötü ya... neyse en azından dişinin gelip gelmediğini söyleyebilir diye düşünüyrum) a.s

günaydın canım benim oğlumda uykusunda ağlıyo çok üzülüyorum neden öyle oluyoki acaba

günaydın canım benim oğlumda uykusunda ağlıyo çok üzülüyorum neden öyle oluyoki acaba

Cnm bende anlamadım inan niye oluyo, bi değişiklik var ama dişinden olabilir diye şüphelenyorum ben uykusu arasında hissediydur belki kuzucuklarımız:çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…