2009 Mayıs Anneleri

ya aysecım kıskandım senı sımdı bende araba kullanmak ıstıyorum ama kullanamıyorum bı ogrensem hayat daha kolay olacak
burcu senle ben aynıyız bu esler yokmu benı korkutan esım oldu ılk evlendıgımızde ogretmeye calısıyodu benı o kadar gerdıkı ıyıcene korktum sımdıde bı ogrenemedın uzun yola gıdıyoz ben yoruluyorum falan dıyorda

amin canım inşallah!
eşine de hiç güvenme! sen bastırcan,öyle oluyor bu işler:)) evleneli 3 yıl oluyo,hadi 2 yıl da öncesini say 5 yılda ehh işte ancak trafiğe çıkıyorum o da mahalle arasında,çarşıda hiç tek gezmedimkaydirigubbakcemile3
haa bide arabamız otomatik vites:kedi: yahu öteki çok karmaşık!! kocişte ben doğum yapınca bana daha çok lazım olacak araba diye,değiştirdi. ona göre bana doğum hediyesi almışkaydirigubbakcemile3 ama gerçekten büyük rahatlık otomatik vites. gaz,fren! bu kadar:))kaydirigubbakcemile3

canım 2-3 yıl burdayız daha. aslında burayı da seviyoruz ama yine de insan memleketini istiyor. 3 yıla kredimiz biter. giderken de satarız, tarsusta biraz daha kredi çeker temelli kalacağımız evi alırız diye düşündük.a.s

ahhh bu kocişlerklava: hepsi sopalık! yukarıda anlattım ya, 5 yılda işte ancak çıkabildim sokağa tek başıma,o da benim ısrarlarımla.
bu sabah sana simit alıp geleyim fırından dedim. sevindi. ama arabayla dedim:hulya: şok oldu,kırk tane bahane buldu. ama yılmadım. atladım arabaya aldım geldim simitleri!!:lepi:
daha özgür hissettim kendimizemuszemus

tam bozulmak üzereyken benı de unutmamışopuyorumnanaktan

hihoyyythihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt

slm kızlar beklemeyın kocanızın arabayı vermesını sürmeyı bılen bınsın gtsın özgürlükk valla.eşiniz öğretmıyosa baska bı yakınınızdan öğrenın sart bence

burcu facede izledim kaganı maşallah tatlım yenı tadmaya baslamasına ragmen yınede yıyo benım kıs anca yemeye basladı oda yogurtta ve purede 6 kasıgı gecmıyo sütüm bıterse ne yapcaz bılmem işe basladıgımdan beri azaldı baya
duruda pek iştahsız hele gunduzlerı vermesem aramıyo diş çıkarmaya baslıcak galıba acayıp huysuz buara

Ayy aysun srma cnm, ev işinden dışarı çıkamıyorum anca kalktım altından... maalesef... kantine zr gider oldum...

bencede aysuncm
a.s.

:))))))) çok hızlıymışsın cnm 5 senede maş(!) :)))) e ben onuda yapamadım oda ayrı bi konu :))) insan nasıl ufacık seylerle mutlu oluyo ya süper :)))

Sağol cnm :))) 1.gün 15cc elmasuyu ile yarım kase yoğurt , 2. gün yine 15cc içtik ama yoğurt yemedik, bugün vermedim bişi emdi sadece alerjiden çekiniyorum, yarın bi götüreyim bakalım ne dicek :)))

Kızlarrrr nerdesiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiz

offffffffffffffffffffffffff çok sıkılıyorum ya sadece öğretmenlik yapsam hiç sıkılmıycam hee
şu evrak işleri geriyo benii geriyoo
esra askolsun kuzum ya unutmuşsun beni(
şaka saka normalllll

Sağol canım, evet bizimkisi öyle ama demir damlası boyuyor diye düşünüyordum ben,
sizin bebişlerde kaka rengi koyu değilmi?
panik oldum şimdi

Valla bizimki ogün yediği meyvenin rengine göre değişiyo canım :uhm:

Aman canım Allah vermesin bi daha :Saruboceq:

Hiç sıkma canını tatlım. Gayet iyi gidiyor Kağan paşam. Ayrıca videosuna bayıldım. Hayırlı olsun ek gıdanız a.s.

VAlla canım benim kızım sabah uyanınca önce beni emiyor. Yarım saat sonra bebelac'ın kahvaltısını yiyor kaşıkla. 1,5 saat sonra meyve yiyor. 1 saat sonra mama. Öğle öğünü olarak çorba içmesi lazım ama 8-9 kaşık yediği için ara öğün olarak geçiyoruz onuda. Yine mama veriyorum Akşam saatlerinde de yoğurt yiyor. 9 gibi yatmadan öncede muhallebi yiyor. Aralarda da sık sık beni emiyor a.s. Gecede uyanınca beni emiyor sabaha kadar a.s.

Valla bu soruyu geçen sene sorsan hemen yaparım diyodum ama kızıma kıyamıyorum şimdi. Şöyle bi 2-3 sene geçsin bakalım yerimseniben

Arayamadım seni kuzum hafta sonu. İnşallah güzelce dinlenmişsindir anneciğinde a.s.

VAlla azimlisin bacım bravo alkisalkisalkis

Sağolasın canım a.s. Benim kızda hemen hemen hepsini yapıyor :lepi:

Canım hayırlı olsun dişiniz a.s.

kızz burcu,meyvelerin lekesi çıkmıyor önlüklerden,sana tavsiye plastik önlük kullan:))

Kesinlikle katılıyorum alkisalkisalkis

Geçmiş olsun canım. Bizimde hafta sonu olacak aşılarımız. İnşallah iyidir şimdi Gazel'im a.s.

İnşallah sevmiştir Bora kuzusu oyuncaklarını da oynar ne güzel a.s.

Ben zaten üyeydim canım güncelleme yaptım a.s.

Çok geçmiş olsun canım a.s.

Canım benim ya sıkma canını. Allah razı olsun bak halan ve kayınvaliden yardımcı olmuşlar ne güzel. KArdeşinde inşallah başarıyla bitirir okulunu a.s. Cep telini de güle gle kullan bacım a.s.

Valla benim bildiğim 1 yaş öncesi inek sütü yasak ama sen yine bildiğin gibi yap canım a.s.

Hayırlı olsun canım lojmanınız. Güle güle oturun a.s.

Aha aynı benimki. Masaya oturduğumuz anda çıldırıyor. KUcağa gelmeden de susmuyor. Sonra masada ne varsa kendine çekip ağzına götürüyor kaydirigubbakcemile3

Cicilerini güle güle kullansın kuzucum a.s.

VAlla canım Defne en sık havuç ve armut yiyor ama hiç kabız olmadı. HEle armut yediği gün bayağı cıvık yapıyor :uhm:

:))) kızlar ben adımı değiştirdimm :)))

Hayırlı olsun canım a.s.

Allah kolaylık versin canım özledik valla. İşlerini hallette katıl aramıza a.s.

Bizim arabada otomatik vites ve yüksek bi araba. Bebekli bi anne için çok rahat edebileceği türden. Ama maalesef hafta içleri otoparkımızda kuzu gibi yatıyor kaydirigubbakcemile3 Ail ehliyet almam ve öğrenmem lazım akannehir

İyi geceler kızlar a.s.

Ay geçmi birikmiş. Ancak okudum cevapladım valla. Perşembe kayınvalideme gidip orda kaldık ya cuma günü spor sonrası arkadaşlarda kaldık. Neyse dün öğlen eve geldik. Hadi gezmeye çıkalım dedik. Geldiğimizde gece 2 olmuştu. Bu sabahta eşimin dayısı geldi diye kayınvalideme kahvaltıya gittik. Ordanda Pendik'teki yat fuarına gittik. Anam fena soğuktu ya. Defnoş üşüyecek diye korktum valla. MAç saati evimize geldik.

Yarın akşam yine sporum var ve evim aldı başını digiyor. KAyınvalidem salı gelip yardım ederim dedi bakalım caymazsa kafamçokkarıştı

2 gündür geç yatıp erkenden kalkınca artık halim kalmadı.

Az sonra yatacağım. YArın sabah görüşürüz öptüm hepinizi a.s.

SLM GÜZELLER...

offf şu derbilerden nefret ediyorum gs yenilince benimki çok kötü oluyor 2 günde ancak kend,ine gelir..

halbuki babam annem ve kardeşim bizdelerdi güel başladı hüzünlü bittikaydirigubbakcemile3 aman neyse balık yapmıştık balkonda yaparken tüp bitti ve mecbur mutfaga geçtik ve mutfak kapım yokakannehirakannehir battık yani... şimdi işler bitti hala havalanıyor ev mıçım donduuu..

yrn kızımın kontrol ve aşıları var aslında 24.deydi ama randevu bulamadık bugune sarktı.. inş. ateşimiz çıkmaz stres yaptım şimdiden...

bu arada facedeki güzel sözler ve dilekler için teşekkürleropuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi sabahlar diyim bari byeee

günaydin kizlarrrr a.s.

sabah sabah kargalardan önce kalkan bi kizim var yaaaa..ay bide saatler geri alindi..6da kalkiyordu bu kızce..şimdi 5te kalkiyor..eşim 6 da kalkiyor..6.45te cikiyor..anam 2 saat uykusuz kaldiktan sonrada yatmanin bi manasi yok..hele ev bu haldeyken

bi yaramazlik yok okudugum kadariyla..h.sonu okudum ama bişi yazamadim..eşimin film aralarinda anca bakiyorum cünkü :))

yarim saat sonra kızceme kahvalti hazirlicam..uyukluyorum gerçi :s bugunde temizlik yapcam..kokcaz yoksa :))

bugun dogru dürüst yemekte yapmam lazim..1 haftadir rejimdeyim diye hep uydurma şeyler yaptim dün artik isyan etti eşim..biz niye normal yemek yemiyoruzzz dedi bugun bişiler yapayim artik..ben gene kendime köfte yaparim salatayla yerim içim dişim köfte ve peynir oldu zaten

ay bu arada sabah tartildimmmmm..75.5 kiloyummm zemuszemus 1.5 kilo gitmişşşş :lepi: kaldi 10.5kg :)) cok az dimi kaydirigubbakcemile3 neysem 1 1 1 gidicek artik :)) sabirr aslinda h.sonu biraz kacamak yaptim..ondan durdu biraz..ee sabah sporuda yapmadim..neysem buda iyidir canim

bicok kişi ev topluyor :) yeni ev yeni hayat :) Allah yardimciniz olsun kizlar :)

bu ayki önemli konumuzda aşı :) bizimde yarin aşimiz..inşaAllah ateşlenmez hiçbiri :S

neysem ben biraz takilayim..20dakikam kaldi :))

iyi geceler canım a.s.

a.s.

Ayyyy o balık kokusu fena canım ya. Eşimde hiç evde yaptırmaz. O yüzden canımız balık isteyince ya dışarıdayız ya kayınvalidemde kaydirigubbakcemile3

Benimkide fener yendi diye öyle mutlu ki sabah hala çalgıcı karısı cimbom diye şarkı söylüyodu kaydirigubbakcemile3

İnşallah aşı ateş yapmaz canım a.s.

Günaydın canım a.s.

Benim kızda 8:30 gibi kalkardı bu sabah 7:30'da kalktı. Yandık vall. Zaten tüm gece uyanıp duruyor oyyyy. Benim evimde fena halde kafamçokkarıştı YArın kayınvalide gelicek o Defnoş'la ilgilenirde bende yaparım a.s

Rejim süper he. BEnde tartıldım az önce 80,200 olmuşum. Gitti 1,800 gr ohhhh zemuszemus Kaldı 20,200 kaydirigubbakcemile3

Herkese günaydınlar iyi pazartesiler bacılar a.s.

Kızım bu sabah 7:30'da kalktı. TAbi uyku haram oldu bana. Kahvaltısını hazırladım soğusun birazda yedireceğim şimdi.

Ya benim kız gece sürekli uyanıyor ya. Bide ağlayarak uyanıyor. Emzirmek için alıyorum. 5 dk emip geri uyuyor. HAdiiii 1 saat sonra yine aynı şey. BAzen yarım saat sonra. Sıkıntıları ne anlamadım valla. Açlık olamaz. ÇÜnkü uyumadan önce 180 cc muhallebi yiyor. Dişleri falan mı rahatsız ediyor kuzumu nedir :uhm:

Neyse sabah sabah tartıldım keyfim yerine geldi. 80,200 olmuşum. Gitti 1,800 gr. Ohhhhh zemuszemus

Sabah sabah cevizimi yedim suyumu içtim. KIzımdan sonra bende kahvaltımı yaparım. Akşama sporum var. Yemeği kayınvalidemde yiyeceğimiz için bugün hiçbi iş yapmadan kızımda müsade ederse yan gelip yatacağım valla televizyon karşısında :lepi:

günaydın pınarcımmm
oh rahatsın demek bugün evde. benim evide pasak götürüyor ama yapacak adam yok ne yapalımmm
dün bütün gün paşamla uğraşmaktan hiçbir iş yapamadım bir arada dışarı çıktık alışveriş yapmak için yine yapamadım..
bende bugün rejime girdim valla. 65 kiloyum ayyy tartıda gördükçe çıldıracaktım valla.bakalım kaç kilo verebileceğim..

gunaydın hnmlar
off bu gece cok kotuydu oglum o kadar sık sık kalktıkı mahvoldum
sımdıde uyumaya calısıyor kendıme gelemedımm yaaaa

pınarcım gunaydın cnma.s.bızde dun gece aynen sızın gıbıydık nıye boyle yaptı anlamadım ama dısı cok fena kasınıyor hersey agıza gıdıyor

cerencım gunaydın a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…