Günaydin Kizlar,
Erkenciyiz bu sabah desenize. Gerci ben geciciyim, malum oglum kabiz ve sanirim ondan dolayi aynen sürekli uyanmalarla gecti gecemiz. Allahtan ben taa 19:00'da uyumustumda, o ilk 4 saatlik araliksiz uykusunu Doruk'la uyudugum icin, perisan degilim bugün.
Pinar'cigim, kabizi havuc yapiyormus canim. Bazi bebekler eger sadece emmisse, ek gidaya geciste havuc püresi ve muz püresi(birkac birsey daha vardi ama unuttum) kabizlik yapabilirmis. Bugün doktora götürecegiz bakalim. Cok canim sIkiliyor, eskiden günde 2-3 kere kaka yapardi bu cocuk ya...
Tuba, azmin zaferi diyelim, tebrik ederim seni. Eriyorsun ne güzel. Darisi benim basima...
Bigudi, sabah sabah mutfakta haslanmis incir gözüme ilisti. 2 tane yedim, süt icin cok iyi oldu. Oglum uyaninca emzirdigimde, gögüslerim dolmustu. Ac karinina ye, üstünede bolca su ic, faydasini görürsün...
Bu arada kuzucuklariniza su, cay falan veriyor musunuz kizlar? Veriyorsaniz ne oranda? Ben dün Milupa'nin yolladigi Elma+Melisa cayi vardi, rahatlasin ve belki kakasini yapmasina yardimci olur diye verdim. 100 ml'yi bir dikiste icti. Bugün gidip cay alacagim. Sonra armutlu muhallebi verdim aksam üzeri, onuda sevdi ve üstüne ilik su icti 30 ml kadar...
günaydın kızlarrr
tuba ve pınar aferin kız size maşallah diyem barii aynen devam
ben hiç bişe yapamıyorum yemeği kesince sütüm bariz bir şekilde azalıyor spor yapayım bari sabahları
var mı sabahları spor veren kanall?????
kaldım 60 kiloda yaaa 58 olmam lazımmm
neysse ben giyineyim çıkıcam görüşürüzz
bigudi54+, bocek_82, mutahhara+, pnrhlt, sibiko, nasılsınız kızlaaarrrr
biz geldik selam kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
6.ay aşımızı olduk sabah yavrum çok ağladı ya senağlamasenağlamabacaktan 3 tane yapıldı 2 damlada ağızdan gelir gelmez paranox fitil verdim inş ateşi çıkmaz :1no2:
kaç gündür zaten huysuzdu sabahtan beri iyice huysuzlaştı :1no2:
yarında arkadaşımın nişanı var benim mutlaka gitmem lazım çok sevdiğim ve eski bi arkadaşım ama şu grip olayları vs. yüzünden Gazel'i salona sokmak istemiyorum bakalım belki babasına bırakırım 2 saat bende kardeşimle gider dönerim mafoldumben
Biz dışarı çıktık geldik.Borayı bıraz paka göturdum hava aldı mıs gibi.Sonra oyuncakcıya gıttık yenı şeyler aldım.Bora bı ara uydu bende salatamı ve kahvemı içtım.Geldık evımıze yıkandık ana oğul şımdı uyutuyorum Borayı.
Fisher prıce ın eğitici masalcı tırtılını aldık.Ay çok guzel sayfayı cevırınce yazan sarkıları söyluyor.Boranında şimd,lik cok hoşuna gıttı.Birde renklı cıngırak aldım bır iki tane.Ninni cd sı de aldık umarım sever hepsını.Ay cok guzel bıtane emekleme oyuncağı vardı ama abartmak istemedim.Haftasonun babişko alır onuda.
Burcu masallah kağana umarım hıçbirseyı yadırgamadan yer.
Bu arada Bırsenle konuştum.Kayınvalıdesi ve halası gelmış.Sesı ıyıydı tabı cocuklar uyumayınca uykusuz ve yorgun kalmış.
Ferda yakın olsak gelirdım valla canım iki yaramaz napıcaktı bakalım.
Hulya geçmış olsun canım.Ay sakın göturme nışana salgın her yer babası baksın bıraz.
kızlar bende mail adresi olan bikaç arkadaşa bir anne-bebek dergisi abonelik formu gönderdim. onu doldurup üye olabilirmisiniz lütfen??? sizde bi kaç arkadaş davet ederseniz üye olduktan sonra, süpriz hediyeler varmışsengözlerimebaksanab
heralde hülya,sibel,birsen ve pınardı davet gönderdiklerima.s.
kızlar az önce gazele calpol vercem dedim ya tam çay kaşığıyla ağzına koydu ve sabahtan beri bütün yediklerini bir kerede çıkardı ama yerdeki battaniye yastık onun üstü başı benim desen heryerim kusmuk oldu( bi anda elim ayağıma dolandı bide yavrum tıkandı hemen soydum heryerini ıslak bezle sildim çünkü aşılı olduğu için yıkasammı yıkamasam mı o anda karar veremedim (
neyse tam giydirdim babası geldi hemen dr a götürelim falan dedi bende ne gerek var dr da ateş düşürücü verip eve göndercek dedim...Gazele o baktı oarada ben yemek yaptım yedik ama bogazımdan hiç geçmediyine fitil verdim ateşi düşsün diye bekliyorum (
slm kızlar ben geldim sıkıntılı günler geçiriyorum
kendi ruhani sıkıntım
çarşamba günü çocukları doktora götürdüm
alişin yüzünde lekeler vardı kırmızı kırmızı
onu cildiyeye götürdüm ....yüzü koyun durduğu için
oradaki ter bezleri çok çalıştığından oluyormuş losyon verdi
sonra çocuk ,doktorumuza gittik..alişle ömer yine öksürmeye başlamıştı
neyse muaynede ..eski hastalığını devam ettiğini
ama ömerin ciğerlerinden hırlama geldiğini söyledi
ömere öksürük şurubu verdi....ali ile beraber ömer içsinler dedi
alişede,ömerede o gece şuruptan verdim.....
uyudular...11 de ömer yattı .....saat 2 ye kadar hep kalktı uyuttum
2 den sonra kendim sızmışım....bi uyandım...eşim ayağında
ömeri sallıyor...saat 2.30 yok çocuk uyumuyor ,mama yapmak için eşim
mutfağa gitti ....o arada nasıl ağlıyor ..nasıı ağlıyoo delirecez....
saat 2 den sabah 6 ya kadar hep ağladı
saat 6 da mama yedi ..ve uyudu bende oturma odasına gittim....9 kadar uyudum
tabi ,ömerde uyumu..alişde ...ama gece sinirimden hep ağladım başım çok ağrıyordu
9 da ömer ağlıyarak kalktı .....delireceğim çocuğa ne yapsam susmuyor...
annem aradı ağlıyorum ...annem atla bize gel dedi...
zaten yeni gelmişim sinriimi bozdular oradayken
hiç gitmezdim...tabi birinin sesini duysam ağlıyorum
sonra kayınvalidem aradı ....evdemisin geliyorum...evdeyim gel dedim...sabah 9 da aradı 1 geçerken geldi
sonra halam aradı ...bi önceki gün onunla gitmiştim ...doktora çocukları merak etmiş ....onada ağladım
sinirlerim larçç tabi....sakın ağlama ben gelecem dedi...
ömer susmuyor ve artık çocuk bana bakarken gözleri kayıyordu ....öyle korktumki bişey oluyor sandım
eşimi ,cepten aradım meşgul....hemen işyerini aradım sekereter ..tlfda patronu ile konuşuyor dedii.
benim sinirlerim bazuk olduğundan ağlıyorum kızda duydu bi panik ,bi panik,nasıl bağrıyo
neyse eşimle konuştum doktoru ara ne diyor bakalım dedi...
neyse o arada ömer uyudu...
kayınvalidem geldi..doktor....diişden olabilir dedi...bende damaklarda bişey yok dedim.
kusma ve ateş olmadığı için çokda panik olmadı....ilaçtan bahsetti..o yapmış olabilir vermeyin dedi.
eğer gecede olursa acile gidin idrar testi yapılsın dedi..neyse o gün kayınvalidem saat 4 kadar çocuklara baktı ben uyudum..ama ömer göğüsümde yatıyor yemeden ,içmeden ....4 de halam geldi çocukları besledi.bana sen uyu dedi...uyuttu ben...çocuklarda uyumuş..halam yemek yapmış.evi toplamış...çamaşırla uğraşmış......gecede kaynanam sağolsun çocuklar uyandıkca kalktı salladı
yaptığım mamayı yedirdi...bugünde ..çocukları verdim eline ben bütün evi sildim süpürdüm
.çocukların bebişklerinin yerini değiştiridm kanapeyi,beşiği çekince baya bi uğraştım ee arda çocukları besleme işide..oldu...kanepelerin altıda misafir yorganı ,çarşafı yastığı..düzgün konulmamış...o yüzden bütün neversimleri çıkardım...kendi nevresimlerimizide değiştirdim....yerlerde eski çarşaf atıyorum
onlarda herşey yıkanıyor hala....yıkandıkca kaynana bi kısmını astı ....çocuklara baktı...
allah razı olsun ...artık eşim seyhate gidince yanıma gelebilir test ettim böylelikle.....
annemde dk.başı aradı ......bugünde ali ile ömeri özledik diye ellikere aradılar gelmeyecem dedikce deli oldular....bende böyle kızlar.....bu arada kardeşim üniversiteye boş kontejanlara hak kazandı gitti ....
ama ailemin durumu olmadığı için baştan gitmemeye karar vermişti ..
aslında işi için çok iyi ....iki sene okuyup teknisyen olup ,daha fazla maaş alacaktı
çok üzülüyordu....patronu 1 milyar vermiş git demiş .kayıt ol...iş bulursun orada demiş az biz az ailen 2 sene oku demişler....oraya gider gitmez iş bulmuş ...aksamları üniv.olacak...
inş.hayırlısı olur hakkında inş.başarır..ilk ayrı kalışımız ....çok üzüldüm ...acaba askere nasıl yollayacaz ..pöffffffff.....
hee bugün eşim beni çok mutlu etti cep tlf bozuldu tlf gitti....eski bir cep vardı onu kullanıyordum
bugün elinde paketle geldi...bana tşf almış çok mutlu oldum yaa........
Kızlar günaydın, demin kağanın üstünü değiştirirken yüzünde küçük kırmızı noktalar gördüm acaba elma alerji yapmş olabilirmi ya, dr larınız bu konu hakkında bişi dedimi size, ben bugün elma suyu vermiyimmi, belki tırnaklarınlada yapmış olabilir ama 4 tane fln var yüzünde kırmızı nokta, sizin kuzucuklardada oldumu:uhm:
tunaydınlar arkadaslar nasılsınız bakalım off ben bugun evdeyım hep esım nobetcıde
oglumun ılk yogurdunu mayaladım bakalım nasıl olcak merakla beklıyorum
yogurdu pınarın 6-12 ay arası bebek sutunden yaptım ıns olur normal kutu sutten yapcaktım merak ettım bunu
kızlar bıde dr kadır tugcuya maıl atmıstım oglumun gelısımıyle ılgılı zayıf falan dıye cevabını yazıyorum
kadır tugcudan alıntıdır''Anne sütüne devam et, ek gıda olarak ilk vereceğin gıda süt olmalı, 6aylık bir çocuk artık mamaya ihtiyaç duymaz kutu sütlerinden içebilir. Her memeden sonra sütü teklif et, istediği kadar içebilir. İçmiyorsa, normal gelişimi bu şekilde diye kabul edeceğiz. Eğer günde 3 defadan fazla süt alırsa, sırası ile kahvaltı, yoğurt ve muhallebi ilave edilebilir. ''o yuzden bende bu sutlerden vermeyı dusunuyorum
kızlar anca geldım bugun gezdık bıraz benım kıs dısarı cıkınca bı mutlu oluyo gormelısınız wenıce de ındırım varmıs delı gıbı alısverıs yaptım kızıma çok guzel seyler var çok yorgun hıssedıyorum kımsecıklerde yok bugece yatayım barı ıyı geceler
ıyı hafta sonları kızlarrrrrr
:))) kızlar ben adımı değiştirdimm :)))
Ay sizede anlatayım anneme gidince tabi türkiz in küvet evde kaldığı için kızımı minik leğende yıkadık amanin benim kız çıldırdı bi çığlık bi çığlık su döküp çıktık bugün eve gelince ilk işim onu yıkamak oldu tabi geçmişe bakamadım ama özledim valla sizi kıvılcımın oğlu hasta sanırım geçmiş olsun sibel ,pınar ilgin gülhanım, aysun, cerennn ve cerencim, KNK, Mutahara burcuuuuuuuu erzen fulya ve DIRIM canlarım çok özledim valla fena alışmışım unuttuklarım alınmasın ben toplamaya gidiyorum eşyaları öptüm sizi ve bebişlei sahi Bigudi öpüldün
bana gelince, bugün yeni evde oğlanın odasını boyadı eşim. bende diğer odalardaki yerdeki toz birikintilerini filan temizledim. pencerelerin kenarındaki marka etiketlerini filan söktüm. bi ara attım oğluşu arabaya, şimdiki evimize geldik. yemek yaptım,oğlumu doyurdum geri döndüm. (bu arada bugün ilk defa tek başıma araba kullandım,eşim yanımda yokken! çok mutluyum! kaptım bu işi :)))
İyi geceler kızlar a.s.
Ay geçmi birikmiş. Ancak okudum cevapladım valla. Perşembe kayınvalideme gidip orda kaldık ya cuma günü spor sonrası arkadaşlarda kaldık. Neyse dün öğlen eve geldik. Hadi gezmeye çıkalım dedik. Geldiğimizde gece 2 olmuştu. Bu sabahta eşimin dayısı geldi diye kayınvalideme kahvaltıya gittik. Ordanda Pendik'teki yat fuarına gittik. Anam fena soğuktu ya. Defnoş üşüyecek diye korktum valla. MAç saati evimize geldik.
Yarın akşam yine sporum var ve evim aldı başını digiyor. KAyınvalidem salı gelip yardım ederim dedi bakalım caymazsa kafamçokkarıştı
2 gündür geç yatıp erkenden kalkınca artık halim kalmadı.
Az sonra yatacağım. YArın sabah görüşürüz öptüm hepinizi a.s.
günaydin kizlarrrr a.s.
sabah sabah kargalardan önce kalkan bi kizim var yaaaa..ay bide saatler geri alindi..6da kalkiyordu bu kızce..şimdi 5te kalkiyor..eşim 6 da kalkiyor..6.45te cikiyor..anam 2 saat uykusuz kaldiktan sonrada yatmanin bi manasi yok..hele ev bu haldeyken
bi yaramazlik yok okudugum kadariyla..h.sonu okudum ama bişi yazamadim..eşimin film aralarinda anca bakiyorum cünkü :))
yarim saat sonra kızceme kahvalti hazirlicam..uyukluyorum gerçi :s bugunde temizlik yapcam..kokcaz yoksa :))
bugun dogru dürüst yemekte yapmam lazim..1 haftadir rejimdeyim diye hep uydurma şeyler yaptimdün artik isyan etti eşim..biz niye normal yemek yemiyoruzzz dedi bugun bişiler yapayim artik..ben gene kendime köfte yaparim salatayla yerim içim dişim köfte ve peynir oldu zaten
ay bu arada sabah tartildimmmmm..75.5 kiloyummm zemuszemus 1.5 kilo gitmişşşş :lepi: kaldi 10.5kg :)) cok az dimi kaydirigubbakcemile3 neysem 1 1 1 gidicek artik :)) sabirraslinda h.sonu biraz kacamak yaptim..ondan durdu biraz..ee sabah sporuda yapmadim..neysem buda iyidir canim
bicok kişi ev topluyor :) yeni ev yeni hayat :) Allah yardimciniz olsun kizlar :)
bu ayki önemli konumuzda aşı :) bizimde yarin aşimiz..inşaAllah ateşlenmez hiçbiri :S
neysem ben biraz takilayim..20dakikam kaldi :))
Helal 2 kilo gitti şimdiden gerçi ne kaldı kaydirigubbakcemile3 gider bunlarda yavaş yavaşHerkese günaydınlar iyi pazartesiler bacılar a.s.
Kızım bu sabah 7:30'da kalktı. TAbi uyku haram oldu bana. Kahvaltısını hazırladım soğusun birazda yedireceğim şimdi.
Ya benim kız gece sürekli uyanıyor ya. Bide ağlayarak uyanıyor. Emzirmek için alıyorum. 5 dk emip geri uyuyor. HAdiiii 1 saat sonra yine aynı şey. BAzen yarım saat sonra. Sıkıntıları ne anlamadım valla. Açlık olamaz. ÇÜnkü uyumadan önce 180 cc muhallebi yiyor. Dişleri falan mı rahatsız ediyor kuzumu nedir :uhm:
Neyse sabah sabah tartıldım keyfim yerine geldi. 80,200 olmuşum. Gitti 1,800 gr. Ohhhhh zemuszemus
Sabah sabah cevizimi yedim suyumu içtim. KIzımdan sonra bende kahvaltımı yaparım. Akşama sporum var. Yemeği kayınvalidemde yiyeceğimiz için bugün hiçbi iş yapmadan kızımda müsade ederse yan gelip yatacağım valla televizyon karşısında :lepi:
günaydın pınarcımmm
oh rahatsın demek bugün evde. benim evide pasak götürüyor ama yapacak adam yok ne yapalımmm
dün bütün gün paşamla uğraşmaktan hiçbir iş yapamadım bir arada dışarı çıktık alışveriş yapmak için yine yapamadım..
bende bugün rejime girdim valla. 65 kiloyum ayyy tartıda gördükçe çıldıracaktım valla.bakalım kaç kilo verebileceğim..
gunaydın hnmlar
off bu gece cok kotuydu oglum o kadar sık sık kalktıkı mahvoldum
sımdıde uyumaya calısıyor kendıme gelemedımm yaaaa
günaydın iyi haftalar kızlar nasılsınız cumartesi pazarım çok güzel geçti evimde pırıl pırıl oldu kızlarımlada doyasıya vakit geçirdim dün akşamda misafirimiz vardı
duru saat 11:30 gibi uyuyor saat 3 de ve 6 da uyanıyor kızlar düzeni çok şükür yavaş yavaş oturmaya başladı
günaydınnnnnnnn
geldık sabah sabah işimizin başına saatler gerı alınınca pek bı ıyı oldu be bedavadan 1 saat fazla uyudumkaydirigubbakcemile3
buara konumuz aşı bızımkıde yarın olucak ateşi cıkar dıye bende nurten gıbı heyecan yaptım sımdıden her aşıya goturdugumde saglık ocagından duruyu kacırmak ıstıyorum her defasında kuzumun canı acıcak dıye neyse saglık ıcın sart napalımakannehir
benım kız üzerını hiç örtmüyo gecelerı ben kapıyorum o acıyor dun gece hafıften hırlıyodu üşütüyo normal olarak uyku tulumu alsam ondada durmaz ayakları hep harekette çünkü neyapsam bılmemkiiikafamçokkarıştı
tuğba,pınar tebrıkler kızlar :içelim: yavastan basladınız kıloları vermeye bende şişko halımle sızı izliyor olacam ya ben tatlıdan alamıyorum kendımı neyapcam ben:çok üzgünüm: kasıp yemedıgımdede süt oranı düşüyor bu sabah 50cc cıktı şaştım kaldım duru 1kerede yuttu tabı :çok üzgünüm:
günaydın hanımlar .....bende sabah erken kalktık benim veletler 10.30 la 12 arası uyuyor gecede 1-2 kere kalkıyolar ...ama sabaha karşı sürekli vızıldıyolar ...ömerde ağlamalı uyanma var ama uyur vaziyette ağlıyo çocuk içliiçliii....
neyse biz etli sebze çorbasına geçtik dün kuzu etini attım düdüklüye lime lime olana kadar
haşladım....sonra rondodan geçirdim parça pincik oldular ağzı kapalı buz kabı aldık..içine etleri koydum...üstüne et suyu...buzluğa attım....kaan eti de bizim meyve kavonozlarının içine tek kullanımlık attım koydum buzluğa.......şimdi pişirecemde bu sefere brokolide var onu öle çiğden direkmi atacağım kızlar
bugün bişey yapmak istemiyor cnm ....ama çamaşır var Asılacak...çocuklar uyudu ....ben pc takılayım barimm yaawww keyif yapem
yaa bişey rica edeceğim bana özelden tlf numaralaraınızı msj atarmısınız kimsenin numarası yok bende ya
günaydın kızlar!! erkencisiniz bu sabah:)) bizde kalktık oğluşumla, kahvaltı faslı bittiç az da oynaştık. koydum şimdi onu yere azcıkta kendi debelensin. ben babamıza yemek yapayım. 12'de geliyor a.s.
diyetçiler afferin size de kızlar yaa!! ben bari bu aya tutsam çenemi düğüne azcık fit olsam, elbiseme rahat girsem dedim, cık o da olmadı:gitme: inşallah girebilirim aldığım elbiseye:kedi:
günaydın kızlar
ben bitmişim oğluş hiç durmuyo bensiz artık,beni görünce bitiyoo işi,sürekli mız mız..
Ne yapcaz Gülhan,Aslı biz ben bilmiyorum bakalım ne zaman bitecek bu sorunları..???
Kızlar acil bişey sorucam 4 numara beze gegçtinizmi Dağhan 7 kilo civarı sanki sıkıyo bezi prima kullanıyorum.sizce 4 numaramı alıyım?
Şu yazıyı bile zor yazıyorum artık bilgisayarla oyun oynamak istiyo,banada baktırmıyoo,ne yapcam bilmiyorum..???mafoldumben
slm kızlar benim oğluş 1 kilo almış 1 ayda 9 kiloyu geçmiş dr. normal dedi ama bana biraz fazla geldi maşallah iştahlı bakalım diş çıkarınca verir heralde.
Kızlar bide m.suyu bugünde vermedim dışarda yağmur var dr a götüremiyorum, muhallebi vericem kağana deneme amaçlı direk versem yiyebilirmi acaba illaki sulandırmakmı gerekiyo
günaydın hanımlar .....bende sabah erken kalktık benim veletler 10.30 la 12 arası uyuyor gecede 1-2 kere kalkıyolar ...ama sabaha karşı sürekli vızıldıyolar ...ömerde ağlamalı uyanma var ama uyur vaziyette ağlıyo çocuk içliiçliii....
neyse biz etli sebze çorbasına geçtik dün kuzu etini attım düdüklüye lime lime olana kadar
haşladım....sonra rondodan geçirdim parça pincik oldular ağzı kapalı buz kabı aldık..içine etleri koydum...üstüne et suyu...buzluğa attım....kaan eti de bizim meyve kavonozlarının içine tek kullanımlık attım koydum buzluğa.......şimdi pişirecemde bu sefere brokolide var onu öle çiğden direkmi atacağım kızlar
bugün bişey yapmak istemiyor cnm ....ama çamaşır var Asılacak...çocuklar uyudu ....ben pc takılayım barimm yaawww keyif yapem
yaa bişey rica edeceğim bana özelden tlf numaralaraınızı msj atarmısınız kimsenin numarası yok bende ya
günaydın kızlar
ben bitmişim oğluş hiç durmuyo bensiz artık,beni görünce bitiyoo işi,sürekli mız mız..
Ne yapcaz Gülhan,Aslı biz ben bilmiyorum bakalım ne zaman bitecek bu sorunları..???
Kızlar acil bişey sorucam 4 numara beze gegçtinizmi Dağhan 7 kilo civarı sanki sıkıyo bezi prima kullanıyorum.sizce 4 numaramı alıyım?
Şu yazıyı bile zor yazıyorum artık bilgisayarla oyun oynamak istiyo,banada baktırmıyoo,ne yapcam bilmiyorum..???mafoldumben
Ben gecen ay gectim Ferda'cigim, sende tereddüt etme gec. Burada Prima yok, Pampers diye bir marka kullaniyorum ben. Ama asagi yukari ayni kalitede ve ebatta olduklarini saniyorum. Hareketli artik bebisler, 4 numara su anda en uygunu.
Benimde aklima gelmiyordu cay vereyim diye Pinar ama dün gözüme ilisti bakalim icecek mi diye verdim, cok sevdi. Rezeneyi ilk 3 aylik süre icinde veriyordum, hic sevmiyordu...
günaydın kızlarrr
tuba ve pınar aferin kız size maşallah diyem barii aynen devam
ben hiç bişe yapamıyorum yemeği kesince sütüm bariz bir şekilde azalıyor spor yapayım bari sabahları
var mı sabahları spor veren kanall?????
kaldım 60 kiloda yaaa 58 olmam lazımmm
neysse ben giyineyim çıkıcam görüşürüzz
günaydın kızlar nasılsınız okuldan geldim dersim yok artık ama okul çıkışı toplantı var(( oğluşum uyuyo geldiğimden beri kabızdı ben yokken yapmış nasıl rahatladım hey Alah'ım yaaa
bigudi54+, bocek_82, mutahhara+, pnrhlt, sibiko, nasılsınız kızlaaarrrr
Selam Kızlar....
Hepinize sağlıklı iyi haftalar.Bizde sabahın köründe kalktık.Boranın meyvası maması benim spor derken bu saat oldu işte.Günler su gibi akıyor ya yarı yasları oldu bile bebişlerin.
Tuba , Pınar masallah size ha gayret gitsin kılolar.Zaten kuş kadar fazlalıklar var.Ve ben 63 kıloyum hedefe az kaldı.Ama su haftasonları diet miyet kalmıyor ya.
Burcu geçmiş olsun kağan alerjı olmuş galıba ama elma olduğunu sanmıyorum canım birşey ısırmış olabilir mi?
Hulyacım gazelde kusmuş yıne ama ek gıdaya geçeli baya olmadımı ya?
Filizcim gece uykusuzluğunu bilirim.Cok ama cok zor.Bir de kabızlık için erik puresını tavsıye ederim.Hıpp markanın var.Bora cay ve suyu hıç sevmıyor.Ihlamur ve su veriyorum en fazla 30cc içiyor.
slm kızlar benim oğluş 1 kilo almış 1 ayda 9 kiloyu geçmiş dr. normal dedi ama bana biraz fazla geldi maşallah iştahlı bakalım diş çıkarınca verir heralde.
Maşallah gene bol ekşinlı bir haftasonu zaten sende de bu beklenirdi.Benide unuttun bu arada küsüyorum haa bi cumartesinide bana ayır olurdu :sinifsinif:
Helal 2 kilo gitti şimdiden gerçi ne kaldı kaydirigubbakcemile3 gider bunlarda yavaş yavaş
Kızlar sabahtan açmıştım pc yi açık kalmış, kağan beni hep yanında istiy bugün uyurken yemek yapayım dedim musakka, tam patatesler kızarıyo uyandı zar zor baby tv ile mutfak salon arasında gide gele oyaladım kızarttım hazırladım attım fırına, şimdide kağanı yere koydum oyuncakları ile ama bana bakıp duruyo beni çağırıyo gibi bi hali var... of aysun cnm sen bana dışarı çık diyon nasıl çıkam ben ya her iş bana bakıyo...
Ne kadar çok sayfa birikmiş benim alıntım bir sayfa tuttu nerdeyse.
Öncelikle benden haberler;
Diyetisyene gittim cumartesi.Bu gün itibariylede başladım inşallah en kısa zamanda ulaşıcam hedefime.Sadece spor yapmaya vaktim yok.Yok derken ben bir spor komleksine gideyim diyorum evde yapılan spor beni pek tatmin etmiyor bakalım napıcaz.Haftasonları için bişeyler bulmam lazım.
Haftasonu malum annemdeydim sağolsun hep o ilgilendi geceleri 2 gün iyice uykuya doydum.Pazar alışverişe gittik.Mama,bez,ıslak mendil falan derken 1 aylık toptan aldık.Bide denemek için bir paket huggıes aldım.Bakalım iyi çıkar inşallah.Oğluma bişeyler aldım kışlık eşofman takımları dışarıda giymek için ciciler.
Farmville acayip sardım ama halen öğrenemedim tam anlamıyla ne ekmek lazım hangisi daha çok getirir falan yardımcın olursanız sevinirim :)
Bide hediyelerinizi bekliyorum sizin tarlalara göre benimki çok vasat.
Neyse ben yemeğe kaçayım şimdi.Hepinizi öpüyorum.
Kızlar bide m.suyu bugünde vermedim dışarda yağmur var dr a götüremiyorum, muhallebi vericem kağana deneme amaçlı direk versem yiyebilirmi acaba illaki sulandırmakmı gerekiyo
Kızlar Boraya ilk yoğurdunu mayaladım.Akşam mı yoksa yarın mı vereyım bilmiyorum ne kadar tutucam öyle bi yardım.Bir de su sıse gunluk pastörize sütle yaptım.Siz kutu süt mü kullanıyorsunuz?
pif ya saat 1 oldu ben daha sadece mutfagi temizledim yaaa..nerde benim motorummmmmsporumu yaptim..serros kalkti..ay buarada bugun geri geri gitmeyi ögrendi ay cok komikmiş yaaa hülya söylemişti gazel geri emekliyor diye gözümde pek canlandiramamiştim..ileri gitsin diye biraz uzagina oyuncaklarini koydum..2-3 dakika sonra mesafe epey büyüdü geri gitmekten :)))))
kizçem dolmasini,bende uzuuun süredir (!) yemedigim köftemi yedimartik iş vaktiiiii motorumm gel yavrum
tebrikleriniz için cok cok teşekkürler kizlar :)
pinarcim tebrikler tatlim a.s. senin spor baya iyi..aslinda gitmedigin günlerde de yürüyüş yada aerobik yapsan dahada verirsin..2 haftada 2 kilo süper vallayanliş hatirlamiyorsam tabi ay bende bide yürüyüş katsam süper olcak..dün reglim bitti..bugun sevgili temizliğimi bitirip 1 saat yürüyüşle basliyim en iyisi bugun :) gitsin kiz kilolar cabuk cabuk madem açız madem yoruluyoruz ne kadar kisaltsak kardir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?