2009 Mayıs Anneleri

merhaba canım benım kızda kabız ya bende yogurttan şüphelenıyodum havuçtamı yapıyomuş ekgıdalara yavastan gectık çekecez artık allahtan öle huysuzlugu yok.
dun gece 2 çaykaşığı zeytınyağı ıcırdım daha versem içiçektı valla anlamıyorum ben bu kızı muhallebı verıyorum yemıyo zeytınyağ verınce bı tane daha vereyım dıye bakıyo zilli:sm_cool:

Selam Kızlar....

Hepinize sağlıklı iyi haftalar.Bizde sabahın köründe kalktık.Boranın meyvası maması benim spor derken bu saat oldu işte.Günler su gibi akıyor ya yarı yasları oldu bile bebişlerin.

Tuba , Pınar masallah size ha gayret gitsin kılolar.Zaten kuş kadar fazlalıklar var.Ve ben 63 kıloyum hedefe az kaldı.Ama su haftasonları diet miyet kalmıyor ya.

Burcu geçmiş olsun kağan alerjı olmuş galıba ama elma olduğunu sanmıyorum canım birşey ısırmış olabilir mi?

Hulyacım gazelde kusmuş yıne ama ek gıdaya geçeli baya olmadımı ya?

Filizcim gece uykusuzluğunu bilirim.Cok ama cok zor.Bir de kabızlık için erik puresını tavsıye ederim.Hıpp markanın var.Bora cay ve suyu hıç sevmıyor.Ihlamur ve su veriyorum en fazla 30cc içiyor.

sankı çok ihtiyacın var maşallahın var senın facede gordum resımlerınıde öle bı abartı goremedım ben hem 2 kılo nedırkı bıızmkılerın yanında:dance:

ebru şallı nın programı var canım sabah 10da baslıyodu yanlıs hatırlamıyosam ona bak bence

haa gayret mayıs annelerı bakalım en fazla kıloyu kım verecekkkopuyorumnanaktan

Ya kızlar havuç kabız yapıyor kesin.Ama siz neden tek havuç veriyosunuz bebişlere.Tek başına cok yoğun oluyor.Ben hıç vermedım Boraya karışık sebze hazırlıyorum evde öyle veriyorum.

Ferda ben 4+ kullanıyorum canım 5 e bile geçebilirim birkaç hafta sonra kenarları sıkıyor.Ve ne yapacağımızı hiiiiiiiç bilmiyorum.Sadece cok yorulduğumu ve artık normal Gülhan olmadığımı biliyorum.Belki bir yaşında filan rahatlarız.Bu kış böyle geçiçek gibi.Azıcık hareketlense ben yurutece koyucam biraz ama daha küçükler.

Birsen hadı bugun biraz keyıf yap sende bi tek camasırlarla uğraş gerisi kalsın.Etinizde hayırlı olsun.

Ayse senı geçemıycem face de eskı resimlerini gördum fıstık gibisin.Bence acıl tut boğazını.Kızma bana bak azcık sısko görunuyosun.Gaza gelirsin belki....

bigudi54+, bocek_82, mutahhara+, pnrhlt, sibiko, nasılsınız kızlaaarrrr

slm canım hoşgeldın bayadır denk gelemıyoduk kızımın arkadaşı nasılmış bakalım?
öğretmen olmak varmış valla çok sanslısınız erkenden bıtıyo işiniz bızım sabah 8.30 aksam 6,30 allahtan süt izni varda zar zor 5de cıkıyorum mıllet cıkarken yıcek gıbı bakıyo valla :roflol:

slm kızlar benim oğluş 1 kilo almış 1 ayda 9 kiloyu geçmiş dr. normal dedi ama bana biraz fazla geldi maşallah iştahlı bakalım diş çıkarınca verir heralde.

Çok geçmiş olsun tatlım geç oldu ama umarım düzelmiştir.Nişan resimlerinizide gördüm çok hoş olmuşsunuz.

Oyuncağınızı çok merak ettim Gülhancım bende arıyordum güzel bişeyler bakayım hemen netten güle güle kullanın

Bana link falan gelmedi tatlım tekrar yolla istersen

Oy kıyamam kuzuma iyi olmuştur inşallah merak ettim şimdi.

Çok şükür seni anlayabilmişler tatlım.Bak kaynana da ne güzel gelmiş yardımcı olmuş bundan sonrası içinde çağır bence hem oda mutlu olur hemde sen rahat edersin.Bebekle oraya taşınmak çok zor oluyor için Allah razı olsun ondan da halandan da yeni telinde hayırlı olsun sanırım benim telim var sende yoksa da zaten bugün ararım ozaman kaydedersin.

Canım ter bezleri ile alakalıdır diye düşünüyorum ama yinede 3 ün bakmak lazım.Geçmiştir gerçi ben okuyana kadar 3 gün oldu kaydirigubbakcemile3

Her doktor farklı anlatıyor ben arada kaldım valla aklın neye yatıyorsa onu yap derim.

Güle güle kullanın yeni cicilerinizi bende bakayım şu wenice ye duydum baya ama nerelerde vardırki bana yakın?

:))) kızlar ben adımı değiştirdimm :)))

Hayırlı olsun böle daha iyi oldu sanki

Unuturmuyuz hiç tatlım en kısa zamanda şu taşınma işiniz biterde rahat edersin inşallah.

Oooooo süper valla

Maşallah gene bol ekşinlı bir haftasonu zaten sende de bu beklenirdi.Benide unuttun bu arada küsüyorum haa bi cumartesinide bana ayır olurdu :sinifsinif:

Ohhh bi diyetçi daha noluyooo ya kendimi kötü hissettim sizden gazla bende diyetisyende aldım soluğu bende başladım yani hayırlısı bakalım.

Helal 2 kilo gitti şimdiden gerçi ne kaldı kaydirigubbakcemile3 gider bunlarda yavaş yavaş

Aman biz iyi olalımda ev pis oldu al bendende o kadar benim temizlikçi sürekli bir iş bulduğu için bıraktı bende acilen birini bulmalıyım.Aha aynı gün diyet ha bakalım kaç kilo vericez sırnaşık şey

gunaydın hnmlar
off bu gece cok kotuydu oglum o kadar sık sık kalktıkı mahvoldum
sımdıde uyumaya calısıyor kendıme gelemedımm yaaaa

Ay canım ya hepimizinki öle alıştım ben artık gerçi sinirlerim harap oluyor o ayrı mevzuu o kadar ağlayınca içim gidiyor.Biranönce dişse dertleri çıkarsalarda kurtulsak

Oh ne güzel maşallah diyelim bi senin durucuk düzenli.Nazar değmesin.

Ben torba tulum aldım çok memnunum alt kısmı geniş olduğu için bacakları rahat hareket ediyor sıkılmıyor.Tavsiye ederim.

Canım brokoli çiğden konulacak.Bugünde keyif yap kaynanan yanındayken yapmışsın temizliğini yeter.Şeniz

Ayşecim sende başla en iyisi bende dayanamadım artık kıyafetlerimin içine giremeyince bide gidip alışveriş yaparken bişey bulamayınca tepem attı diyetisyende aldım soluğu :lepi:

Ben 7 kilo olunca geçmiştim Ferdacım bence sende geç.

Kızlar sabahtan açmıştım pc yi açık kalmış, kağan beni hep yanında istiy bugün uyurken yemek yapayım dedim musakka, tam patatesler kızarıyo uyandı zar zor baby tv ile mutfak salon arasında gide gele oyaladım kızarttım hazırladım attım fırına, şimdide kağanı yere koydum oyuncakları ile ama bana bakıp duruyo beni çağırıyo gibi bi hali var... of aysun cnm sen bana dışarı çık diyon nasıl çıkam ben ya her iş bana bakıyo...

Bu arada geç oldu ama yinede günaydıııııııııııııııııın diyeyim gerçi sabahın 7sine kalktık :))) neyse kızlar ben işe devam edeyim pc açık ara sıra okurum, geçmişi sonra okucam...

slm kızlar benim oğluş 1 kilo almış 1 ayda 9 kiloyu geçmiş dr. normal dedi ama bana biraz fazla geldi maşallah iştahlı bakalım diş çıkarınca verir heralde.

6.aya kadar bır kılo almaları normal canım.6.aydan sonra azalması gereklıymış.Borada 8800 du belki 9 olmuştum sıssko bir bebek değil ama bende rahatsızdım dr normal diyor.İri kemiklı yapısı var ben oğlumun.Zaten bu dönemde aclıkla terbiye edemeyız.

Ne kadar çok sayfa birikmiş benim alıntım bir sayfa tuttu nerdeyse.

Öncelikle benden haberler;
Diyetisyene gittim cumartesi.Bu gün itibariylede başladım inşallah en kısa zamanda ulaşıcam hedefime.Sadece spor yapmaya vaktim yok.Yok derken ben bir spor komleksine gideyim diyorum evde yapılan spor beni pek tatmin etmiyor bakalım napıcaz.Haftasonları için bişeyler bulmam lazım.

Haftasonu malum annemdeydim sağolsun hep o ilgilendi geceleri 2 gün iyice uykuya doydum.Pazar alışverişe gittik.Mama,bez,ıslak mendil falan derken 1 aylık toptan aldık.Bide denemek için bir paket huggıes aldım.Bakalım iyi çıkar inşallah.Oğluma bişeyler aldım kışlık eşofman takımları dışarıda giymek için ciciler.

Farmville acayip sardım ama halen öğrenemedim tam anlamıyla ne ekmek lazım hangisi daha çok getirir falan yardımcın olursanız sevinirim :)

Bide hediyelerinizi bekliyorum sizin tarlalara göre benimki çok vasat.

Neyse ben yemeğe kaçayım şimdi.Hepinizi öpüyorum.

Kızlar bide m.suyu bugünde vermedim dışarda yağmur var dr a götüremiyorum, muhallebi vericem kağana deneme amaçlı direk versem yiyebilirmi acaba illaki sulandırmakmı gerekiyo

sibelcim senınde hayırlı olsun dıyetın bıde spora vakıt ayırabılırsen maşallah dıyecem sana
wenıce favorı mağzam benım cok guzel seyler var sana yakındı vıaport sanırım ordan bakabılırsın veya optımum var benım alısverıs yaptıgım

Burcucum kaşıkla vermeyi dene önce eğer kaşıkla yemezse biraz daha seyreltip biberonla verirsin.

Gülşahcım evet viaport daha yakın ama ters kalıyor belki optimuma bakarım.

Sibel hayırlı olsun dietin canım bi ara bizimlede paylasırmısın dietini.Spor yapsan iyi olur ama bırden yuklenme kendine.Ev iş yağız koçiş fazla gelmesin.Güle güle kullansın paşa herşeyini.

Burcu nasıl sulandırsam mı zaten sulu bence boza kıvamında olsun kasıkla ver.Normal tarıften daha sıvı.Yenı başladığı için zorlanabilir.

Kızlar Boraya ilk yoğurdunu mayaladım.Akşam mı yoksa yarın mı vereyım bilmiyorum ne kadar tutucam öyle bi yardım.Bir de su sıse gunluk pastörize sütle yaptım.Siz kutu süt mü kullanıyorsunuz?

Selam Kizlar Yeniden,

Doruk uyudu nihayet. Hala kakasini yapamadi bu arada...

Bengi gözün aydin canim, benimde gözüm 3 gündür kaka yolu bekliyorkaydirigubbakcemile3Sürekli gaz cikartiyor ama kakasini yapamiyor bir türlü yavrum...

Yogurt kabiz degilde gaz yapiyor diye biliyorum Bigudi, ben gecen hafta deneme amacli vermistim yogurdu. Pek sevmedi. Biraz ara vereyim, yine deneyecegim...

Gülhan Hipp'in erik püresi burada yok canim, sadece Türkiye'de üretiliyor galiba. Olmazsa erik alir, püre yapip yediririm. Havuc'un kabiz yapacagini hic düsünmemistim ben. Bir daha uzunca bir süre yedirmem heralde. Ancak corbalarda kullanirim azicik belki.

Diyetin hayirli olsun Sibel. Insallah istedigin sonuca ulasirsin bir an önce. Ne güzel uykunuda almissin. Kurtarici melegin sag olsun. Bende yeni yili bekliyorum, Annemlere gidecegim ve simdiden onlari görmekten cok, dinlenmeyi hayal ediyorum. Ne kadar bencilim ya. :kedi:

pif ya saat 1 oldu ben daha sadece mutfagi temizledim yaaa..nerde benim motorummmmm sporumu yaptim..serros kalkti..ay buarada bugun geri geri gitmeyi ögrendi ay cok komikmiş yaaa hülya söylemişti gazel geri emekliyor diye gözümde pek canlandiramamiştim..ileri gitsin diye biraz uzagina oyuncaklarini koydum..2-3 dakika sonra mesafe epey büyüdü geri gitmekten :)))))

kizçem dolmasini,bende uzuuun süredir (!) yemedigim köftemi yedim artik iş vaktiiiii motorumm gel yavrum

tebrikleriniz için cok cok teşekkürler kizlar :)

pinarcim tebrikler tatlim a.s. senin spor baya iyi..aslinda gitmedigin günlerde de yürüyüş yada aerobik yapsan dahada verirsin..2 haftada 2 kilo süper valla yanliş hatirlamiyorsam tabi ay bende bide yürüyüş katsam süper olcak..dün reglim bitti..bugun sevgili temizliğimi bitirip 1 saat yürüyüşle basliyim en iyisi bugun :) gitsin kiz kilolar cabuk cabuk madem açız madem yoruluyoruz ne kadar kisaltsak kardir

cerencim (gercek ceren kaydirigubbakcemile3 ), sibelcim sizede basarilar kizlar a.s. cok sevindim adiniza baslamak bile yeterince moral veriyor insana

sibelcim wenice pendik sahilde var..viaporttada var ama cok küçük..

birsencim seninde dinlenme gününmüş bugun he benim içinde keyif yap bende temizlik yapaym pif

gülşah hanimmm bakiyorum tatli diye diye ölüyorsun..kizim ne ihtiyacin var tatliya bolbol su iç,yeşillik ye..sütün artar zaten sütünü bahane etme kilo için şaka bi yana inşaAllah sende biran önce girersin diyete..ben girdim ya herkes girsin herkes rahatlasin istiyorum gülhanin bana laf sokmalarini şimdi daha iyi anliyorum

burcucum elmanin alerji yaptigini hiiiç duymadim..eger ondansa ilkkez duymus olcam :) sütten geçen bişide alerji yapmiş olabilir tabi eger alerjiyse..kesmek yerine 3 gün devam etseydin öyle daha net anlardin..neysem doktora git bakalim ne dicek muhallebiyi sulandirma canim..önce normal ölçülerinde ver..hatta ond diret..alişmasin cok fazla sulu şeylere..6 ayini bitircek nerdeyse..hafif kati,pütürlü şeylere alişsin ki ileride sorun yasamasin tatlim..

aysuncum kadir tugcuyu bende cok begeniyorum..sitelerinede üyeyim..özellikle hastalik konusundaki yazilari cok mantikli geliyor..zaten bi doktorda en sevdigim şey "sebep aciklamasi"dir..benim jinekolog öyleydi ya..her şeyi anlatirdi..içim rahat ederdi..çocuk doktorum pek öyle degil..anca ben sorcamda anlatcak..napiyim bende 1000tane soru sorup suruyorum o görevini yapmassa böyle yaptirirlar dimi ama inek sütü konusuna gelince..ben 5.ayin bitimi,6.ayi baslangiciyla serraya inek sütü vermeye basladim..yogurdu zaten hep onunla yapiyordum..mamasini,muhallebisini,kahvaltisinida 6.aya girdigimizden beri yari süt yari suyla yapiyorum..mamadan cok daha faydali oldugunu düşünüyorum..zaten sitesinde okursan cok güzel aciklamasini yapmiş..mamami sütmü konusunda

filizcim oglus kabiz olmus iyice he valla hayatim herşeyi denedim..ama en güzel sonuc gülhanin dedigi gibi kuru erik..enson dün verdim..sabaha kadar 2 kere dolu dolu cikti yavrum..

ay güya gidiyordum cenem düştü..motorum gel gidiyoruzzzzz opuyorumnanaktan

Dinlen bacım dinlen. Bugünüde dinlenme keyif günü ilan et. Bak ben sabahtan beri yan gelip yatmaktan bi halt etmedim kaydirigubbakcemile3

Bende 20 gündür 4 numara kullanıyorum Ferda'cım a.s.

Sevdiyse ver canım. Hem rahatlatır kuzuyu a.s.

Günaydın canım a.s. Rejim yoksa spor yap valla o bile çok faydalı a.s.

günaydın kızlar nasılsınız okuldan geldim dersim yok artık ama okul çıkışı toplantı var (( oğluşum uyuyo geldiğimden beri kabızdı ben yokken yapmış nasıl rahatladım hey Alah'ım yaaa

bigudi54+, bocek_82, mutahhara+, pnrhlt, sibiko, nasılsınız kızlaaarrrr

Sağolasın canım sen nasılsın ? Ohhh yapmış kakasını sonunda kuzun hayırlı olsun a.s.

Selam canım a.s. Valla senin kilo kuş kadar olabilir ama benim kilo dana kadar kaydirigubbakcemile3 6 sene önceki halime dönebilmem için daha 20 kilo vermem lazım kafamçokkarıştı

Normaldir canım ya. Zaten dediğin gibi diş çıkarırken falan vericekler kiloları a.s.

Gitti valla bacım ya daha 10 katı var ama olsun gitcek inşallah alkisalkisalkis

Kız unutmadım da inan elimi kaldırcak halim olmuyor hafta içi. NEreye yetişeceğimi ne tarafa koşacağımı şaşırdım. Hafta sonu da adam baktı bende hal kalmıyor gezdireyimde bari kendine gelsin diyor kaydirigubbakcemile3

En kısa zamanda sendeyim a.s.

Al benimkide aynı işte bacım. BEn salondan çıkınca basıyor çığlığı kafamçokkarıştı

Oooooooooo hadi hayırlı olsun dietin bacım a.s. Hafta sonları yürüyüş falan yap ek olarak iyi olur valla. İnşallah en kısa sürede kurtuluruz şu kilolardan :lepi:

Yağız paşamda güle güle kullansın tüm cicilerini yerim onu ben paşa damadım benim a.s.

Kızlar bide m.suyu bugünde vermedim dışarda yağmur var dr a götüremiyorum, muhallebi vericem kağana deneme amaçlı direk versem yiyebilirmi acaba illaki sulandırmakmı gerekiyo

Önce kaşıkla ver canım. Eğer yemekte zorlanır yada sıkılırsa şulandırır biberonla verirsin a.s.

Kızlar Boraya ilk yoğurdunu mayaladım.Akşam mı yoksa yarın mı vereyım bilmiyorum ne kadar tutucam öyle bi yardım.Bir de su sıse gunluk pastörize sütle yaptım.Siz kutu süt mü kullanıyorsunuz?

Normalde 4 saat yeterli diyolar canım. Şimdi mayaladıysan akşam verebilirsin heralde :uhm:

Afiyet olsun canım sanada kızçenede a.s.

Valla spor hocam 1 gün daha ekle 4 gün gel diyor ama bana uzak olduğu için hal kalmıyor bende. Pazartesi çarşamba cuma gidiyorum. Salı perşembede kendime geliyorum. Bu hafta sonu da eşimle sahilde bayağı yürüyüş yaptık. İyi oldu. Ayda 3 kilo ideal diyo hocam. İnşallah böyle devam ederizde gider şu gıcık kilolar alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…