vallahiiiiiiiii imdaaaaaaaaaaaaat diye bağırıcam şimdi... neyse ben çıkıyorum kızlarrrrrr... giremedim ama çıkayım bari...
:)) anladım canım. diyet listenide bekliyorum. gaza gelirim belki listede alimde olursakaydirigubbakcemile3Ayşecim brokoliyide çiğden atıp birlikte pişirecez demek istedimde bir yandanda bir rapor hazırlamaya çalışıyorum saçmalamışım.Diyet işinide istersen benim diyet listemi yollarım sana.Kilolarımız yakın sanırım.
.
ben cevap yazana kadar.... :)) evet gece ver:):))) gel beraber yiyelim cnm :))) bende gecemi versem acaba, yatmadan kaç saat önce veriliyo, yoksa verip üstünemi uyuyo, benimkine kusma huyu varya cnm ondan saatini falan ıncığını cıncığını soruyrum :)))
:))) sağl cnm, kız muhallebi nasıl oluyo mamayla
Gece öğününde vereyim diyorum muhallebi oluyosa ondan yaparım
olabilir canım. bikaç gün mama dene sakinleştiyse açtıra.skızlar ya benimki muhallebiyi yiyince sakinleşti sanki,,açmıydı bugün bu çocuk anlamadımki...???
kaydirigubbakcemile3 ben hergün öyleyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3uykulu
miskin
pasaklı
uyuşuğum bugünnnnnnnnnnnn
benim kocişte hep diyette, azcık ona uyum sağlayabilsem:lepi: ikimiz beraber kiloları vericez güzel güzel:gitme:aysuncum bende dünden yaptım yemeğimi eşim diyete girdi o nedenle bizde hep sebze tüketiliyor bu ara:)
canım benim sakin ol! panik yapma. sancısı filan vardır belki. masaj yapmayı denedinmi? en son ihtimal battaniyenin arasına koyup sallayın.Ayy birazdan salonun ortasına atıcam kendimi bağıra bağıra ağlıcam... kağanla uğrasıyorum, altı temiz, emzirdim, salladım uyumuyo, ağlıyo sadece bağırıyo, muhallebi verdim... 2 kaşık aldı büvv yapıyo... eşimlede tartıştık az önce, ona verdim şimdi al çocuğuna birazda sen bak dedim, ver ben senin gibi bakmaktan bıkmam diyo ya koca gün kı.ımı yırtıyorum oğluma ve ona yine yaranamıyorum...
Kağan yine ağlıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo(((
Esra özeline bak canım.
Burcu nesı var kuzumun acaba ya hoş Bora bırseyı yokken hep ağlıyor zaten.
Bızım evde her akşam esımle o muhabbet var sakın ol bızden daha iyi becereceklerını sanıyorlar gunde 2 saat görmeyle olmaz o iş.
cnm dur panik yapma olabiiliyor böyle nöbetler....gaz ilacı ver babulin.....olmadı bir fitillll at paranox......karnı felan ağrıyordur...kocana bakma sen erkekler hep böyle
ben gece mamaya kaldrıdım benimkini ...vıdı vıdıı ediyo ,,,işemi gidecem ,,mamamı yapacam diyoyor....sallama boşver burcuuu
:)) anladım canım. diyet listenide bekliyorum. gaza gelirim belki listede alimde olursakaydirigubbakcemile3
ben cevap yazana kadar.... :)) evet gece ver:)
muhallebide, pirinç unuyla suyu pişir, piştikten sonra içine 3-4 ölçek mama at. süt yerine mama kullanmış oluyosun yani.
olabilir canım. bikaç gün mama dene sakinleştiyse açtıra.s
kaydirigubbakcemile3 ben hergün öyleyimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
benim kocişte hep diyette, azcık ona uyum sağlayabilsem:lepi: ikimiz beraber kiloları vericez güzel güzel:gitme:
canım benim sakin ol! panik yapma. sancısı filan vardır belki. masaj yapmayı denedinmi? en son ihtimal battaniyenin arasına koyup sallayın.
ben deldimmmm :)
hayret-i ilahi ama hic yorgun degilimyorgunluk enerjimi verdi nedir p tüm evi süpürdüm sildim toz aldim bulaşık çamasir vs vs..4 te işim bitti..kayinvalidemle komsusu caya geldiler gittiler..
oy oy ne güzel herkescikler diyete basliyorrrrr hihoyyyt sanirim ayse,burcu ve gülşah kaldi bitek :) aysede gaza gelmek üzere :) ha gayret onlarida baslatalimhep birlikte fit fit olalimmmm hihoyyyt
nurtencim maşaAllah sana süper vermişsin :) durmak yokkk :)
gülhancimmmm kizim hava atip durmazaten fittin şimdi nasil oldun Allah bilir ay darisi başimiza ne diyelim
birsencim 2000 kalorilik diyetmi olur kizzaten günlük alinmasi gereken kalori 1600-1700 felan daha indircenki zayiflasin :) 7000 cal = 1kg oluyor..sen bence 1500 ile felan basla canim valla hazir kocanda yok iyi degerlendir..cok rhat diyet yapiliyor..ben 2007 kişinda yaklaşık 15kg öyle verdim..eşimde babamda yurtdişindaydi..annemle sadece diyete uygun alişveriş yapiyorduk istesekte kacamak yapamiyorduk evde
keçi peynirini nurten sormustu sanirim..canim cok faydali kullan tabi..doktorlarda kecisütüyle keci peynirini tavsiye ediyorlar zaten
aysuncum ve bocekcim cok yormus sizi kuzular..az sabir..pirinçler geliyor sanirim
bursali hatunlar buluscakmiş..bizi cagiran yok :hıh gelmeyiz bizdeee :umursamaz:
burcucum oglusunu sıkı giydir biraz dişari cikar istersen..belki iyi gelir açık hava :S olmadi onu iyice yogur yogur yorulsun uyur
benimde başlamama az kaldı tubiş. ama şu ev taşıma işini filan atlatmam lazım yaa! o stresle diyet yapılmaz ama dimi?kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
neysem 15güne taşınmış olacam. bizde burcu aysun ben beraber başlarız artıkın:lepi:
kız akıllı daha iyi ya..ne güzel mesguliyetin var..evi topla cocuk koca taşın gene evi yerleştir..tam zamani :) hayid ayse haydi ayse haydiiiiiii tam zamani tam zamani şimdiiiiiiiDD
hadi be sende sen dogum yapmış gibi durmuyorsun!!!! ye sen yeeeesra ayağımda Borayı sallıyorum uyusun verırım tatlım.Dur stres yapma gecıcı olabilir olmasada 5 ay emdı rahat ol canım.
Kız nurten 52 mı boyun kac ya kıskandım bak şimdi yemıycem bu akşam yemek memek
Ayy birazdan salonun ortasına atıcam kendimi bağıra bağıra ağlıcam... kağanla uğrasıyorum, altı temiz, emzirdim, salladım uyumuyo, ağlıyo sadece bağırıyo, muhallebi verdim... 2 kaşık aldı büvv yapıyo... eşimlede tartıştık az önce, ona verdim şimdi al çocuğuna birazda sen bak dedim, ver ben senin gibi bakmaktan bıkmam diyo ya koca gün kı.ımı yırtıyorum oğluma ve ona yine yaranamıyorum...
Kağan yine ağlıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo(((
akşam yemegini az yemek çok işe yarıyor sabahları yesen okadar aç kalma ya oda kilo yapıyor birden yemege saldırıyor insan.. annenin olması çok işine yarar inş. faydası olacak bak görürsün ..nurten cnm ben bütün gün yemek yemiyorum aksamaa aç oluyorum yemeden olmazzzz ama bu p.tesi eşim seyhate gidiyor annem bize gelecek ....işte diyete başlayabileceğim an ...annem çocuklara bakacak bende ev işi yemekle uğraşacam.... işte bu arada gündüz yürüyüş ve 2000 cl diyetle başlayacam.....birkere böyle yaptım 2 kilo verdim bir haftada....inş. başarıya ulaşıcağımm....bunu zayıflamak için değilll kilo alırsam pko hortlayacak diye yapıyorum.....
hazır hap vs. içmezken düzelmişimmm...
ohhhh vucut sporla birlikte yaglardan ve hamlamaktan kurtulmuş cnm ne güzel:))) süpersin valla hem işler bitmiş hem misafir agırlanmış maş.sana..ben deldimmmm :)
hayret-i ilahi ama hic yorgun degilimyorgunluk enerjimi verdi nedir p tüm evi süpürdüm sildim toz aldim bulaşık çamasir vs vs..4 te işim bitti..kayinvalidemle komsusu caya geldiler gittiler..
oy oy ne güzel herkescikler diyete basliyorrrrr hihoyyyt sanirim ayse,burcu ve gülşah kaldi bitek :) aysede gaza gelmek üzere :) ha gayret onlarida baslatalimhep birlikte fit fit olalimmmm hihoyyyt
nurtencim maşaAllah sana süper vermişsin :) durmak yokkk :)
gülhancimmmm kizim hava atip durmazaten fittin şimdi nasil oldun Allah bilir ay darisi başimiza ne diyelim
birsencim 2000 kalorilik diyetmi olur kizzaten günlük alinmasi gereken kalori 1600-1700 felan daha indircenki zayiflasin :) 7000 cal = 1kg oluyor..sen bence 1500 ile felan basla canim valla hazir kocanda yok iyi degerlendir..cok rhat diyet yapiliyor..ben 2007 kişinda yaklaşık 15kg öyle verdim..eşimde babamda yurtdişindaydi..annemle sadece diyete uygun alişveriş yapiyorduk istesekte kacamak yapamiyorduk evde
keçi peynirini nurten sormustu sanirim..canim cok faydali kullan tabi..doktorlarda kecisütüyle keci peynirini tavsiye ediyorlar zaten
aysuncum ve bocekcim cok yormus sizi kuzular..az sabir..pirinçler geliyor sanirim
bursali hatunlar buluscakmiş..bizi cagiran yok :hıh gelmeyiz bizdeee :umursamaz:
burcucum oglusunu sıkı giydir biraz dişari cikar istersen..belki iyi gelir açık hava :S olmadi onu iyice yogur yogur yorulsun uyur
kız akıllı daha iyi ya..ne güzel mesguliyetin var..evi topla cocuk koca taşın gene evi yerleştir..tam zamani :) hayid ayse haydi ayse haydiiiiiii tam zamani tam zamani şimdiiiiiiiDD
Gülhancım uykusu varmış cnm uyuyamıyomuş , uyuyana kadar kudurdu... ağladı....
Birsencim gaz ilacı verdim zinco,ama uykudandı sanırım daldı uyuyo, er kek leeeeerrr bazen anlatmaktan bile yoruluyorum birsencm o yüzden anlatmayıp sadece kendi kendime sinir oluyorumm artık...
Sağol cnmmm , sallaya sallya uyudu veletus.. bugün yine mızmızdı ama genelde, aksam feci oldu... direndi resmen ya ne anlıyosa direnmekten
Eline sağlık tubacım, ya ben diyet konusunda bazen kendi kendimede gaza geliyrum ama zaten uykusuzluk çok bende iyice güçten düşerim diye korkuyorum, hayırlısı diyelim :))
Kız sadece diyet olsa iyi spor yapmadan olmuyo o işler ondan zor biraz çatır çatır sarkarız sadece diyetle...
Ayşeye ara gazı :)))
ya kızlar bende göbekten çok mide var aile yadigarı sülaledeki tüm kızlar bundan müzdarip..
mekik çekiyorum ama çok faydalı olurmu mideye sizde farklı şeyler varmı ne yapayım can simitlerimden kurtulayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?