aman ne köftesi kıymalı yumurta ve çay kahvatılık yiyin beee
benim var cnm dün misafirim vardı bol kepçeden yaptım kaldı hatta yarına bile yeterrr
zaten olmasada yapasım yoktuuu hehehe
aysuncum bende dünden yaptım yemeğimi eşim diyete girdi o nedenle bizde hep sebze tüketiliyor bu ara:)
iyi akşamlar kızlar her ne kadar selamıma bile cevap vermesinizde.
kızlar benimde erken doğum yapan arkadaşım bebişine mama yerine sulandırarak keçi sütü verdi 5 aydan sonra ama doktorlar bir yaşına kadar önermiyor sütü
kızlar bende çıkacağım herkesi öptüm bacılarım :))))))))) yarın görüşmek üzere
Acıı bİr gerÇekle karŞı karŞıyayımmmm kİlo almıŞım beeee
cnm bizim aşımızda 2 bacak bide agızdan verdi bende bekliyorum kontrol halındeyim ama henüz çıkmadı ateşi..
2gün sürdümü ya geçen aşıdada ateşlenmişti benimki...
hülyacım iyiyim tatlım kızlarda iyi çok şükür annenanesinde fıstıklar
cnm yaaa bu yazılar bende hep çıkıyor görmedim yazını neden receple savaşıypn geride kaldım azz
ben ikideneye göre programlıyım ondan hehehe
cnm benim özelden yazacam
keyfim yok işte başım ağrııı ondan sarmadı yatmakkk...ama bıraktım dağnık kaldı hemde öle böle değilllkaydirigubbakcemile3
cnm benim evet bacakları şişiyor doğru ...ama biz ateşlenmedik buna rağmen ağrı için bi fitil kaptırdım ben çocuklara...
bizim ömerin verem aşısı kolunda şiştiiii kabardı kızardı sonunda bir banyo sonrası irin geldi kolundan ...neymiş aşı mükemmel tutmuşşş pehh dedim beeeee
hahaha gaza getirdin beni bende tartılcam ...ama önce 1 kiloluk bişey bulayım tartatyım doğrumu tartım...malum bayadır çıkmadım tepesine
ama ömer ağliii çorba verecem onaa by
hulyacım hosgeldın cnm gecmıs olsun ıns bıdaha yukselmez bıde bısey soracam sımdı bu aynı olan 3.asıydı oncekı 2 tanedede ateslenmısmıydı gazel yoksa sadece bundamı oldu bızım ates falan olmadıda bundan sonra olurmukı acaba
nurtencım sende hosgelmıssın ası olmussunuz ınm sorunsuz gecer su bı kac gun tatlım
buarada 58mısın ınanmıyorum ya cok ıyısın hepsını verdın herhalde
tubacım sende bugun bayagı calısıyosun hamarat hatunlar bellı zaten.....cnm dr kadır tugcuyu bende cok sevıyorum soyledıklerıde cok mantıklı demek sen 5 . aydan berı sut verıyosun bende verıcem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?