2009 Mayıs Anneleri

aysuncum bende dünden yaptım yemeğimi eşim diyete girdi o nedenle bizde hep sebze tüketiliyor bu ara:)

birsencim iyi tesadüf olmuş yemeğinin olması bende düşünüyorumda evde yemeğim olmasaydı kahvaltı tarzı yapardık yoksa hiç yemek yapasım yok benimde

hulyacım hosgeldın cnm gecmıs olsun ıns bıdaha yukselmez bıde bısey soracam sımdı bu aynı olan 3.asıydı oncekı 2 tanedede ateslenmısmıydı gazel yoksa sadece bundamı oldu bızım ates falan olmadıda bundan sonra olurmukı acaba

nurtencım sende hosgelmıssın ası olmussunuz ınm sorunsuz gecer su bı kac gun tatlım
buarada 58mısın ınanmıyorum ya cok ıyısın hepsını verdın herhalde

tubacım sende bugun bayagı calısıyosun hamarat hatunlar bellı zaten.....cnm dr kadır tugcuyu bende cok sevıyorum soyledıklerıde cok mantıklı demek sen 5 . aydan berı sut verıyosun bende verıcem

aman ne köftesi kıymalı yumurta ve çay kahvatılık yiyin beee

benim var cnm dün misafirim vardı bol kepçeden yaptım kaldı hatta yarına bile yeterrr

zaten olmasada yapasım yoktuuu hehehe

bırsencım benımkı daha yenı artık donmeye basladı hatta tam donmuyor duz zemınde ama ana kucagının hem orjınalınden hemde taklıdınden atmaya calısıyor anlıycan savas verıyoruz kucakta tutmak ıcın
oooo senın yemek varmıs dedıgın dogruya kofteyle falan ugrasamam en ıyısı kıymalı yumurta

kızlar benimde erken doğum yapan arkadaşım bebişine mama yerine sulandırarak keçi sütü verdi 5 aydan sonra ama doktorlar bir yaşına kadar önermiyor sütü

iyi akşamlar kızlar her ne kadar selamıma bile cevap vermesinizde.

tulaycım ıyı aksamlara.s.
ya oyle dusunmeyın bebıslerımız suara ozellıkle okadar huysuzkı ınan sabahtan berı acık net ama daha yenı yazmaya basladım herkes aynı sanırım valla ben bugun cok kotu oldum ıse baslasam daha ıyı olur dıye bıle dusundum

kızlar benimde erken doğum yapan arkadaşım bebişine mama yerine sulandırarak keçi sütü verdi 5 aydan sonra ama doktorlar bir yaşına kadar önermiyor sütü

cnm hepsı oyle demıyor ama genelı oyle dıyor kadır tugcunun bu konudakı acıklamaları bana cok mantıklı geldı.... hem sonucta mamayada sut koyuyorlar

cnm bizim aşımızda 2 bacak bide agızdan verdi bende bekliyorum kontrol halındeyim ama henüz çıkmadı ateşi..

2gün sürdümü ya geçen aşıdada ateşlenmişti benimki...

cnm evet malesef 2 gün sürdü (

ama bizim bacaktan 3 tane bide agızdan oldu CADIARZU

hülyacım iyiyim tatlım kızlarda iyi çok şükür annenanesinde fıstıklar

[Bii maşallah cnm Şeniz][/B]

boşverr cnm yaa ne dert ediyorsun akşam eşin gelince o çocuklara baksın sende ufak ufak toparlarsınnn kaydirigubbakcemile5

ya kolundaki aşı bizim hala bariz bi şekilde belli hatta kırmızı bi durumda CADIARZU

h.b canımmm Şeniz

evet cnm bundan öncekilerde hiç ateşi olmamaıştı ilk defa aşı ateş yaptı Allah'tan 1 yaşına kadar aşı maşı yok daha şükür valla yüreğim dayanmıyor şu aşı olayına mafoldumbenmafoldumben

mrk etme cnm her çocuk bir değil inş sizin çıkmaz Şeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…