2009 Mayıs Anneleri

[ı]yaw annemle konuŞtum babamın ıkı tarafında guatır varmıŞ boĞazı kaplıymıŞ ıkı cerrah gırecekmıŞ amelıyata ....3-4 saat sÜrecekmıŞ....adamın Şekerıde var astımda var ya genel anestezıde bıŞey olursa bana doĞumda olduĞu gıbı
pÜfff yaaa Üstelık 1 hafta yatacakmıŞ hastanede yaa[/ı]

cnm ya cok gecmıs olsun ıns bıran once saglıgına kavusur baban
2 taraflı derken noduller falamı var acaba onları temızleyceklerkı
aklınada hemen kotu seyler getırme hergun kac kısı bıyerlerde narkoz alıyor

hepinize iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum zaten bakamıyorum bari kapatıyım,öpüyorum sizleri ve bebekleri...

Cıkan arkadaslara ıyı akşamlar.

Bırsen gecmış olsun canım.Kötuyu duşunme ya testlerı fılan olmuştur ona uygun doz verılır.Guatr cok stres yapar insana kurtulur inş sağlıkla.

Esra aradım bugun tel kapalıydı.Semoşla konuştuk bu hafta görüşelim mi canım.Özledık ya

ya yokum bacım esım ızın vermıyor sankı kotu bıseymıs gıbı ama ılk fırsatta ızın alıp uye olacagım

hadi hayırlısı cnm Şeniz

geçmiş olsun cnm inş sorunsuz atlatır baban iyi düşün iyi olsun Allah şifasını versin bacım Şeniz

:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:

ayy zaten anca birbirimizden gaza gelmemiz lazım başka türlü tombik tombik gezinicez..
nurtencim maşallah sana kilolarıda vermişsin ohhhhhhhhhhhhh sevindim senin adına gözün aydın
sagol bebişimmmm
valla bende inanamadım yok be yavru 64le başaldım 6 gitti diyelim hamile başlangıcım 52 ama hedefim 55 ayyy çok karıştıkaydirigubbakcemile3 sonuç olarak hedefime 3 kilocugum kaldı sonraki hedefim 52 inş. okadar olamamda neysee
Acıı bİr gerÇekle karŞı karŞıyayımmmm kİlo almıŞım beeee
offffffff akannehir akannehir akannehir akannehir azcık inansan gidecek şu kilolar akşam bişi yemesen olmazmı?? eşinde tok gelse baya yol katederin..
cnm ya bizim dr bi dahaki aydan sonra bi müddet yok dedi 1 yaş demedi biz çıkmadan içeri hasta girince bişi soramadım höş sorsamda mıkır mıkır konuşuyo o kalabalıkta anlamazdım çok kalabalıktı bugün hastane her katı doluydu pazartesileri genelde kalabalıkta bugün dahada kalabalıktı herkes hasta..
aklına kötü şeyler getirme beee sende annem gibi hep kötüsünden başlar adam iyi olacak inş..

kızımın derecesini evde unutmuşum eczaneye gittim aldım dijital 5 dedi çokmu ya gecen markette 3 küsürdü.. aldım napım birazda yol uzattım yürüdüm iyi oldu
bide peynir aldım defneye kahvaltı için az yaglı az tuzlu ama keçi peyniri vardı aklım takıldı bilmeden almıyım dedim keçi sütü faydalımı kızlar peynirinden alsak???

kızlar merhaba geçmişiokudum yaramazlık yok gibi herkes ii galiba...

haftasonundan beri moralim çok bozuk sütüm bir anda kesildi yavrum kaçgündr aç mama veriyorum artık bu hafta 5 ayımız bitiyo dr a götürüp napcağımın soracağım... bizim dr umuz medikal parkta çok kalabalık oluyo hastane, malum bu grip üzünden falan doruk u oraya sookmak istemiyorum... gülhancım melek hnm dı galiba dr unuzun adı bana telini verirmisin yarın randevu alayım ondan...

buarada telim bozuk ondan ulaşamamışsındır bana... semrayla konuştuk azönce msn de... buhafta görüşebiliriz... ben randevumu alayım onagöre size haber vereyim hangi gün dr a gitceğimizi.. o gün dışında istediğiniz gün bekliyorum...

bursalı anneler bu hafta bekliyorum hepinizi... günün ayarlayıp bana sölersiniz....

esra ayağımda Borayı sallıyorum uyusun verırım tatlım.Dur stres yapma gecıcı olabilir olmasada 5 ay emdı rahat ol canım.

Kız nurten 52 mı boyun kac ya kıskandım bak şimdi yemıycem bu akşam yemek memek

Ayy birazdan salonun ortasına atıcam kendimi bağıra bağıra ağlıcam... kağanla uğrasıyorum, altı temiz, emzirdim, salladım uyumuyo, ağlıyo sadece bağırıyo, muhallebi verdim... 2 kaşık aldı büvv yapıyo... eşimlede tartıştık az önce, ona verdim şimdi al çocuğuna birazda sen bak dedim, ver ben senin gibi bakmaktan bıkmam diyo ya koca gün kı.ımı yırtıyorum oğluma ve ona yine yaranamıyorum...
Kağan yine ağlıyoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo (((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…