Aysun 1,5 kİloo fark varrr
yaĞ İle benİm aramda kocammmannn bİ farkk varrr
hulyacım bızımkıde oyle kırmızı ama normalmıs bacım tutmus yanı
aysun bacım sen face de yokmusun yada varsan ismin başkamı bi an hatırlayamadım yani karıştırdım yaw(
[ı]yaw annemle konuŞtum babamın İkİ tarafında guatır varmıŞ boĞazı kaplıymıŞ İkİ cerrah gİrecekmİŞ amelİyata ....3-4 saat sÜrecekmİŞ....adamın Şekerİde var astımda var ya genel anestezİde bİŞey olursa bana doĞumda olduĞu gİbİ
pÜfff yaaa Üstelİk 1 hafta yatacakmıŞ hastanede yaa[/ı]
ya yokum bacım esım ızın vermıyor sankı kotu bıseymıs gıbı ama ılk fırsatta ızın alıp uye olacagım
[ı]yaw annemle konuŞtum babamın İkİ tarafında guatır varmıŞ boĞazı kaplıymıŞ İkİ cerrah gİrecekmİŞ amelİyata ....3-4 saat sÜrecekmİŞ....adamın Şekerİde var astımda var ya genel anestezİde bİŞey olursa bana doĞumda olduĞu gİbİ
hepinize iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum zaten bakamıyorum bari kapatıyım,öpüyorum sizleri ve bebekleri...
Cıkan arkadaslara İyı akşamlar.
Bırsen gecmış olsun canım.Kötuyu duşunme ya testlerı fılan olmuştur ona uygun doz verılır.Guatr cok stres yapar insana kurtulur inş sağlıkla.
Esra aradım bugun tel kapalıydı.Semoşla konuştuk bu hafta görüşelim mi canım.Özledık ya
hepinize iyi akşamlar kızlar ben çıkıyorum zaten bakamıyorum bari kapatıyım,öpüyorum sizleri ve bebekleri...
:dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar::dilcikar:
ayy zaten anca birbirimizden gaza gelmemiz lazım başka türlü tombik tombik gezinicez..cnm yaaa bu yazılar bende hep çıkıyor görmedim yazını neden receple savaşıypn geride kaldım azz
ben ikideneye göre programlıyım ondan hehehe
cnm benim özelden yazacam
keyfim yok işte başım ağrııı ondan sarmadı yatmakkk...ama bıraktım dağnık kaldı hemde öle böle değilllkaydirigubbakcemile3
cnm benim evet bacakları şişiyor doğru ...ama biz ateşlenmedik buna rağmen ağrı için bi fitil kaptırdım ben çocuklara...
bizim ömerin verem aşısı kolunda şiştiiii kabardı kızardı sonunda bir banyo sonrası irin geldi kolundan ...neymiş aşı mükemmel tutmuşşş pehh dedim beeeee
hahaha gaza getirdin beni bende tartılcam ...ama önce 1 kiloluk bişey bulayım tartatyım doğrumu tartım...malum bayadır çıkmadım tepesine
ama ömer ağliii çorba verecem onaa by
sagol bebişimmmmnurtencim maşallah sana kilolarıda vermişsin ohhhhhhhhhhhhh sevindim senin adına gözün aydın
valla bende inanamadım yok be yavru 64le başaldım 6 gitti diyelim hamile başlangıcım 52 ama hedefim 55 ayyy çok karıştıkaydirigubbakcemile3 sonuç olarak hedefime 3 kilocugum kaldı sonraki hedefim 52 inş. okadar olamamda neyseehulyacım hosgeldın cnm gecmıs olsun ıns bıdaha yukselmez bıde bısey soracam sımdı bu aynı olan 3.asıydı oncekı 2 tanedede ateslenmısmıydı gazel yoksa sadece bundamı oldu bızım ates falan olmadıda bundan sonra olurmukı acaba
nurtencım sende hosgelmıssın ası olmussunuz ınm sorunsuz gecer su bı kac gun tatlım
buarada 58mısın ınanmıyorum ya cok ıyısın hepsını verdın herhalde
tubacım sende bugun bayagı calısıyosun hamarat hatunlar bellı zaten.....cnm dr kadır tugcuyu bende cok sevıyorum soyledıklerıde cok mantıklı demek sen 5 . aydan berı sut verıyosun bende verıcem
offffffff akannehir akannehir akannehir akannehir azcık inansan gidecek şu kilolar akşam bişi yemesen olmazmı?? eşinde tok gelse baya yol katederin..Acıı bİr gerÇekle karŞı karŞıyayımmmm kİlo almıŞım beeee
cnm ya bizim dr bi dahaki aydan sonra bi müddet yok dedi 1 yaş demedi biz çıkmadan içeri hasta girince bişi soramadım höş sorsamda mıkır mıkır konuşuyo o kalabalıkta anlamazdım çok kalabalıktı bugün hastane her katı doluydu pazartesileri genelde kalabalıkta bugün dahada kalabalıktı herkes hasta..cnm evet malesef 2 gün sürdü(
ama bizim bacaktan 3 tane bide agızdan oldu CADIARZU
[Bii maşallah cnm Şeniz][/B]
boşverr cnm yaa ne dert ediyorsun akşam eşin gelince o çocuklara baksın sende ufak ufak toparlarsınnn kaydirigubbakcemile5
ya kolundaki aşı bizim hala bariz bi şekilde belli hatta kırmızı bi durumda CADIARZU
h.b canımmm Şeniz
evet cnm bundan öncekilerde hiç ateşi olmamaıştı ilk defa aşı ateş yaptı Allah'tan 1 yaşına kadar aşı maşı yok daha şükür valla yüreğim dayanmıyor şu aşı olayına mafoldumbenmafoldumben
mrk etme cnm her çocuk bir değil inş sizin çıkmaz Şeniz
aklına kötü şeyler getirme beee sende annem gibi hep kötüsünden başlar adam iyi olacak inş..[ı]yaw annemle konuŞtum babamın İkİ tarafında guatır varmıŞ boĞazı kaplıymıŞ İkİ cerrah gİrecekmİŞ amelİyata ....3-4 saat sÜrecekmİŞ....adamın Şekerİde var astımda var ya genel anestezİde bİŞey olursa bana doĞumda olduĞu gİbİ
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?