2009 Mayıs Anneleri

FıLıZZZZZZZZZZZ NASIL ATLATTI NIZ KABIZI..BENIMKI HALA KABIZ..DR haftada bır dereceyle yaptır cok fıtıl kullanma dedı....oglan cok huysuzlanmıyo kakadan ama yapmıyoda..ne verdın cnm ya..banaa desene hele bı..ben zeytınyagı karaerık hosafı corekotu yagı ..vs hepsını denedım ama cık yapmıyo benımkı kakasını

ayy kızlar günaydın..
nasıl bi başlangıç anlayın artık halimi,dün o kadar yorulmuşumki bende sibel senin gibi 9 da sızmışım koltukta ezelide izleyemedim..eşim geldiğinde ağlıyodum bende dayanamadım artık dağhana oğlum neden böyle yapıyosun diyip duruyodum arada kızıyodumda bağıra bağıkra ağladım o da bana bakıp gülüyodu,eşim geldi halime acımış olacakki o soğukta çocuğu aldığı gibi bezi değiştirmeye çıktı yanlış almışda 4+ almı 4 numara alacağına..tabi bizimki yolda onunda canına okumuş ağlaya ağlayaa gitmiş arabada derdide kucağa gelemk istiyo bizimkide markete kadar almamış kuccağına orda sustu diyo,tabi markete girerken mecbur almış merdiven olduğundan,dönerken geri oturmamış tabii,neyse eve geldiler ama kan revan içinde bi elinde araba bi elinde Dağhan ölmüş kociş..uyumamışda bizimki neyse yemek söyledik dışardan yedik ve benimki 3 buçuktan beri uyumadığı için yemek sonunda ağlamaya başladı emzirirken uyudu ve bidaha da 1 e kadar uyanamadı.. :)) sonra 3 ve 6.30 ..neyse bende dinlenmişim ama bugün sanki kaldığımız yerden devam ediyoruz.şimdi ayağımda uyuyor beyfendi,zorla yatırdım kucağımda ölüyorum sırtım öyle ağrıyoki yataktan zor kalkıyorum.neyse sabah dışarı çıkalımda muhallebiyle,bi de Ayşecim nuk u alıyo demişti emzik alıyım bi de onu deniyim dedim,ama anamı ağlattı bu sefer anahtarla kandırdım iki eczaneye bakana kadar ama ikincide arabamızı bırakıp 3. eczaneye kucakta gittik.neyseki buldum aldım,gelirken eczaneden arabayı aldık oturttu ağlaya ağlaya eve geldik ,afedersiniz k....mdan su ter aktı yokuş çıktım da..neyse emzirdim uyudu yatırırken yatağına uyandı tekrar denedim yine uyandı 3. de yien...çıldırmamak elde değil..,şimdide ayağımda uyuyor işte.
Burcu seni öyle iyi anlıyorumki,umarım gülhan ,aslı ve benim aramıza katılmazsın..

geçmişe bakamadım kızlar bi ara bakıca ama şimdi şunu ayağımdan bırakıyımda çantam bile orta yerde duruyo,bide şu emziği kaynatıcam hadi görüşürüz...

Hosgeldin Asli'cigim. Bende basladim ek gidalara, benim oglumda ayni Yagiz gibi, yogurt haric verdigim herseyi severek yedi. Kilosunu bilmiyorum, tartimizin pili bitmis, sürekli unutuyorum disari cikinca almayi ama cok almamistir sanirim, asiri hareketli, ben yetisemiyorum onun enerjisine...

canım ya cok ıyı anlıyorum senı benımkıde ımkanı yok durmuyo arabasında agla agla gala..........cok yormus senı cokkkkk bu sıpa.....gececek ınsallah bız 3 kaderdasss bakalım sonumuz nolcak nezemn uslancak bu oglanlarrrr:umursamaz:

FILIZ hayırlı olsun cnm ekgıdanız sızınde..ınsanın kafası karısıyo yaaaa ne yapcamı ne yedırcemı şaşırdım sole bı saate koysam rahatlıcam cnm ya....dahada bı kosusuturma halınde gectı bugun kahvaltı yourt corba derken.....emzırmek ne kolaymışşş yafsss...benım sut um yeterlı ama işe başlıcm ya oyuzden alışmalı artık ...ama yedıkten sora ıllahı gene meme ıstıyo benımkı ıkı cuk cuk yapcak ıllakı....off kızlar yaaaaa napcam bılmıyom gercı dunden berı goguslerım baya dolu dereotu yemiştım farklı olarak ondanmı bılmıyorum belkı sagarsam sut cıkar..ne garıp ya ogluşş emıyo sut var makıneye tutuyom süt cıkmıyoo cok tuhaf dun ebelerede anlattım bole dıye ozaman cocuk nasıl doyuyo dıyolarr eee o emıyo sut gelıyo dedım bende...bı anlatamadım makınan bozuktur dıolar yok dıom bozuk deıl garıpo ama gercek dedım bendeeeekaydirigubbakcemile3
FILIZ asıl su kabızı nasıl gecırdın canım ya onu sordum ben ..benımkı de yapmıyo hala kakamafoldumben

kızlar geçmişi bende okuayamdım ama sanırım birsenin babası rahatsızmış
birsencim çok geçmiş olsun allah iyiliğini versin babanın...

ya sorma ne dal ne dal koca bi agaç gövdesiyim... cnm eski resimlrimi görmüşsündür sen onların çogu 2007...
öylemiymiş ben bilmiyordum sagol cnm...
canım sabahları aç karnına ılık suya limon sıkıp içmek karın ve mide bölgesindekı yağları yakıyormuş suyu ıctıkten sonra 1 saat sonra kahvaltı bı dene ıstersen :teselli:
onu yapıyorum zaten ama 1 saat beklemiyorum:uhm:
cnm bende sana kabak önerecektim, havuçuda bizaman sonra ekle derim çorbaya alışır böylelikle ben tüm sebzeleri bir kaynatıp veriyorum cnm sanırım seninki anne sütüne alışkın oldugu için sindirimde zorlandı ama pes etme derim herşeyden dene.. bide yaptıgın püreye z.yagı ekle öyle dene derim..
ahaaa bitane daha ohhh süpper benede isveç falan boşver sen zaten çok bilinçlisin en güzeli kendin bilirsin ama başlaaa

cnm bence rahatsız olmuyosa hiç zorlama oglanı 12günden sonrasını kabız olarak degerlendiriyorlar alışmasın derceydi,fitildi baksana huysuzda olmuyormuş.. bence rutin olarak hergün ver bak bana drum debridat bagırsak düzenleyici verdi maş. defne 3. ayından sonra hiç kabbızlık çekmedi dr arada bi sor debridatı derim yan etkisi yok deneck kadar yeni dogan bile kullanıyor..

selam kızlar, umarım bebişlerde sizlerde iyisinizdir,
uzun zamandır giremiyorum, yetişemiyorum hiçbişeye, ev dandini çoğu zaman bir yemek yapabiliryorum, Masal artık gündüzleri hiç uyumuyo bugün dr a gittik, her ay 1 kg falan alıyodu bu ay 500 gr almış sanırım normal 5. ayımız bitti 6 ya girdik, dr hala hiçbişey vermiycen ek gıda gerek yok diyo emiyo sadece 6. ay bitince vericez diyo bende korkuyorum ek gıdalara alışamıycak diye, meyve suyu falanda mı vermiyim dedim yani azar azar verebilsin ama çok gerekli değil dedi, arada elma suyu havuç suyu verdim zaten ama ara ara sizler çoğunuz 6. ayı bitirdiniz galiba herkes geçmiş ek gıdalara, bende şaşırdım kaldım napcağımı, sizlerin fikrini alayım dedim, ne dersiniz bu konuda, hepinizi öptüm kuzuları öpün benim için

Aslicigim pardon ya, yemekti Doruk'du derken buradan koptum. Vallahi kabizi nasil atlattik bilmiyorum ama neyin yaptigini buldum. Havuc püresi yapmis. 3 gün yapamadi, 2. gün bir cay kasigi zeytinyagi icirdim, birde poposuna zeytinyagi sürdüm. Karnina masaj yaptim, bisiklet sürme hareketi yaptirdim, bacaklarini karnina dogru katladim. Bunlarin disinda bol emzirdim, kati hic bir gida vermedim. Bol cay ve su icirdim. Cay, Milupa'nin Elma+Melisa cayi.

herkeslere slm olsun

hemen işe güce dalıyorum kışlıklar çıkacak uzun kollu bişi bulamıyorum yatmaya dün gece dondum resmen..

bu arada dün aşı olayından sonra bi müddet ateşi çıkmadı gece 11.30 biraz var gibi geldi bi baktım 37.8 hemen bi fitil attım düştü ve çok şükür sorunsuz geçti..

gülşahçım inş. durununda ateşi çıkmaz..

site çok yavaş böyle olunca sinir oluyorum çok öptüm..

Nurten galiba bünyesi bir anda kaldiramadi, yemek istedikce bende ölcüyü ayarlayamadim, cok verdim sanirim. Artik daha sulu kivamli seyleri zeytinyagiyla verip, yavas yavas koyulastirmak gerek sanirim.
Birde bakalim diyetin hakkindan gelecek miyim, resimlerinizi gördükce kendime gaz veririm artik:kedi:

Doruk bugün cok oyun istiyor, ben kactim, hepinizi öptüm kizlar...

kızalr merhaba nasılsınız? sibelcim benimde yaklaşık 11 kilo fzlalığım var yinede senin listeyede bakayım belki hemen aynı liste olabilir zaten benim hepside yağ(((((((((((((8

Selam kızlar a.s.

Sabahtan beri anacığımla temizlik yaptık. Canımız çıktı valla. Şİmdi işe gitti annem. Defnoşuda yıkayıp uyuttum. Bende duşumu aldım dinleniyorum artık.

Geçmişe baktım da herkes diete sarmış. Hadi hayırlı olsun kızlar a.s.

Birsom geçmiş olsun. Sıkma canını. Allah'ın izniyle sağlıkla olur ameliyatını babacığın a.s.

Çamaşırlarım kurudu ama hiç ütü yapamıcam artık. Onlarıda yarın spora gitmeden hallederim.

Heh tam size yazarken sevgili kayınvalidem aradı. Sözüm ona bugün gelip anneme temizlik için yardım edecekti. Benim öyle bir talebim olmadı ama kendi gelicem demişti. Hem gelmedi hemde şimdi aradı akşama ablasıyla birlikte yani Halit'in teyzesi ve kocası ile birlikte yemeğe geliceklermiş klava:

Yemekleri kendi yapacakmış burda. Hem mutfağımın hemde salonumun içine edilecek şimdi ay çok sinirlendim ya klava: Hem yardım etme hemde temiz eve gel canını çıkar. Offff offffff :çok üzgünüm: Ya normalde olsa başımın üstünde yerleri var ama böyle olunca çok sinirlendim şimdi. Benim anamın hiç canı yok sanki klava:

oh canım sizde atlatmışınız aşı olayını geçmiş olsun..
canım ya bizim doktorumuz çok çok gerekli olmadıkça fitili hemen vermeyin dedi. ilk olarak ateş düşürücü şurup verin eğerki ateşi düşmüyorsa o zaman fitil kullanın demişti. yanlış anlama sadece fikrimi söylek istedim.. opuyorumnanaktan

kızalr merhaba nasılsınız? sibelcim benimde yaklaşık 11 kilo fzlalığım var yinede senin listeyede bakayım belki hemen aynı liste olabilir zaten benim hepside yağ(((((((((((((8

hoşgeldin tülaycım.. benimde 10 kilom var. aslında doğum öncesi kiloma 6 kilom var ama 10 kilo versem çok daha süper olucak..

selam kızlarnasılsınız herkes diyete başlamış hayırlı olsun fıstıklar

hoşgeldin banucum. evet başladık..biz senin gibi çıtır anne olamıyoruz valla. sen ne güzelsin..

Sinirden okuduğum geçmişi de unuttum ama doktora giden kuzularım vardı maşallah a.s.

Aşı olan kuzularıma da çok geçmiş olsun a.s. Bizimde hafta sonu var aşımız :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…