slm kızlarrrr nasılsınız..geçmişi gene dırekt gecıp yazmaya koyuldum..vakıt yok benım oğluş fena huysuz hıc durdurak yok...uyuyo şimdi yarımsaat demez uyanır..dun dr daydık kılosu az 400 gr almısız 7800 olmuş ama dr normal artık az alıcak dedı.işe başlıcm ya ek gıudalara gectık bızde...bugun kahvaltı verdım azıcık ..sora yoğurt mayaladıydım dunden onu yedı ve oglen uykusunda..corba kaynatıyom bıyandan patatez ve havuc rendeledım kaynatıyom uyansın bırazda ondan verıcem...ben işe başlıyana kadar alışmalı ek gıdalara gercı zorluk yok benımkı yıyo aLŞLAHA ŞUKUR HATTA DAHADA ISTIYO SIPA BITINCE BASLIYO aglamaya:)))ek gıda baslıgına bıraz gomıleyım bı bakıyım oraya...herkez ıyıdır umarım cok optum hepınızııııııı..............
ayy kızlar günaydın..
nasıl bi başlangıç anlayın artık halimi,dün o kadar yorulmuşumki bende sibel senin gibi 9 da sızmışım koltukta ezelide izleyemedim..eşim geldiğinde ağlıyodum bende dayanamadım artık dağhana oğlum neden böyle yapıyosun diyip duruyodum arada kızıyodumda bağıra bağıkra ağladım o da bana bakıp gülüyodu,eşim geldi halime acımış olacakki o soğukta çocuğu aldığı gibi bezi değiştirmeye çıktı yanlış almışda 4+ almı 4 numara alacağına..tabi bizimki yolda onunda canına okumuş ağlaya ağlayaa gitmiş arabada derdide kucağa gelemk istiyo bizimkide markete kadar almamış kuccağına orda sustu diyo,tabi markete girerken mecbur almış merdiven olduğundan,dönerken geri oturmamış tabii,neyse eve geldiler ama kan revan içinde bi elinde araba bi elinde Dağhan ölmüş kociş..uyumamışda bizimki neyse yemek söyledik dışardan yedik ve benimki 3 buçuktan beri uyumadığı için yemek sonunda ağlamaya başladı emzirirken uyudu ve bidaha da 1 e kadar uyanamadı.. :)) sonra 3 ve 6.30 ..neyse bende dinlenmişim ama bugün sanki kaldığımız yerden devam ediyoruz.şimdi ayağımda uyuyor beyfendi,zorla yatırdım kucağımda ölüyorum sırtım öyle ağrıyoki yataktan zor kalkıyorum.neyse sabah dışarı çıkalımda muhallebiyle,bi de Ayşecim nuk u alıyo demişti emzik alıyım bi de onu deniyim dedim,ama anamı ağlattı bu sefer anahtarla kandırdım iki eczaneye bakana kadar ama ikincide arabamızı bırakıp 3. eczaneye kucakta gittik.neyseki buldum aldım,gelirken eczaneden arabayı aldık oturttu ağlaya ağlaya eve geldik ,afedersiniz k....mdan su ter aktı yokuş çıktım da..neyse emzirdim uyudu yatırırken yatağına uyandı tekrar denedim yine uyandı 3. de yien...çıldırmamak elde değil..,şimdide ayağımda uyuyor işte.
Burcu seni öyle iyi anlıyorumki,umarım gülhan ,aslı ve benim aramıza katılmazsın..
geçmişe bakamadım kızlar bi ara bakıca ama şimdi şunu ayağımdan bırakıyımda çantam bile orta yerde duruyo,bide şu emziği kaynatıcam hadi görüşürüz...
ya sorma ne dal ne dal koca bi agaç gövdesiyim... cnm eski resimlrimi görmüşsündür sen onların çogu 2007...Günaydınlar Kızlar;
Dün akşam diyetin ilk günündenmidir nedir başım ağrıdan çatladı.Babası gelince 9 da vurdum kafayı yattım 2 kez mamaya kalktım sadece uykumu aldım baya ama sersem gibiyim şimdide yarında bi geçse perşembe dinlenicem.
Tülaycım diyet listesini yazıcam ama sana uyarmı bilmem benim kilom senden fazladır.Benim diyetisyen kiloma göre kalori hesabı yapıp verdi ama yinede örnek olsun diye yazıcam akşam.
Birsom çok geçmiş olsun ya tez zamanda iyi olur inşallah baban.Aklına kötü şeyleri getirme.
Esracım hiç sıkma canını arada böyle kesilmeler olabiliyor geri gelecektir.Gelmese bile 5 ay aldı anne sütü üzülme ek gıdalarada geçecek nasıl olsa.
Burcucum huysuzluğu uykudanmış allahtan okuyunca bende baya panik oldum.Yağızla aynen öle hemde her akşam uyumamak için direnip ağlıyor.
Nurten kız ne göbeği yeni resimlerini gördüm dal gibisin hele bizim gibiler varken sen iç konuşma derim.
öylemiymiş ben bilmiyordum sagol cnm...Günaydın kızlar bu sabah ki açılışı ben yapam bari maşallah dün gece baya muhabbet koyuymuş
Burcu inşallah sakınlemiştir kaan Bazen yapıyolar sebepsiz huysuzluk Nurten bıldıgım kadarıyla anne sütüne en yakın süt keçi sütüymüş o yuzden çokta faydalı bilgin olsun şekerim
Tugba kendın fit olucan kızlarıda ayartmışsın hadı bakalım ama benım cukulatamla arama gıremezsınız canımlmaz: şaka maka bende acayıp takıgım kılolara bı ara bende ya bısmıllah dıcem ama :sinifsinif:
bugun kuzumun aşısı var ayy ben ondan fenayımmafoldumben korku bastı inşalah ateşi cıkmaz gecenkı gıbı bu aşıyı olunca yıkanamama yasağı varmı kızlar?
onu yapıyorum zaten ama 1 saat beklemiyorum:uhm:canım sabahları aç karnına ılık suya limon sıkıp içmek karın ve mide bölgesindekı yağları yakıyormuş suyu ıctıkten sonra 1 saat sonra kahvaltı bı dene ıstersen :teselli:
cnm bende sana kabak önerecektim, havuçuda bizaman sonra ekle derim çorbaya alışır böylelikle ben tüm sebzeleri bir kaynatıp veriyorum cnm sanırım seninki anne sütüne alışkın oldugu için sindirimde zorlandı ama pes etme derim herşeyden dene.. bide yaptıgın püreye z.yagı ekle öyle dene derim..Selamlar Kizlar,
Biz nihayet bu kabizlik sorunu atlattik galiba. Dün birazcik, bugünde epeyce kakasini yapti oglum. Nasil rahatladim anlatamam. Simdi aklim karisti bu havuc ogluma kabiz yaptigina göre, onu sebze corbasinda kullanamam. Ispanagida tavsiye etmiyorlar. Lahana'da potansiyel suclu gaz yapmasindan ötürü. Dün kabak aldim, bugün deneyecegim. Ama sebze sayisini arttirdigimda ne kullanacagim bilemiyorum...
Birsen bal kabagini not ettim, bir daha mutlaka denerim canim. Ayrica babana da cok gecmis olsun, umarim sagligina kavusur bir an önce...
Kuru kayisi ve kuru erikde aldim dün, her ihtimale karsi evde hazir olsun diye. Tavsiyeleriniz icin tesekkür ederim kizlar.
ahaaa bitane daha ohhh süpper benede isveç falan boşver sen zaten çok bilinçlisin en güzeli kendin bilirsin ama başlaaaHerkes diyete mi baslamis. Benim basim kel mi, bende basliyorum o halde:) Ama öyle Isvec diyeti falan yapamam galiba. Potansiyel suclulari yemem, bol yesillik ve corba agirlikli beslenirim. Ufak tefek birkac önlemle daha olur bu is galiba...Birde spor aletlerim vardi asagida kilerde. Onlarida eve cikartayim ama Doruk'un müstemilati o kadar cok ki, evde yer kalmadi resmen:) Neyse buluruz bir yer bakalim...
FİLİZZZZZZZZZZZ NASIL ATLATTI NIZ KABIZI..BENIMKI HALA KABIZ..DR haftada bır dereceyle yaptır cok fıtıl kullanma dedı....oglan cok huysuzlanmıyo kakadan ama yapmıyoda..ne verdın cnm ya..banaa desene hele bı..ben zeytınyagı karaerık hosafı corekotu yagı ..vs hepsını denedım ama cık yapmıyo benımkı kakasını
herkeslere slm olsun
hemen işe güce dalıyorum kışlıklar çıkacak uzun kollu bişi bulamıyorum yatmaya dün gece dondum resmen..
bu arada dün aşı olayından sonra bi müddet ateşi çıkmadı gece 11.30 biraz var gibi geldi bi baktım 37.8 hemen bi fitil attım düştü ve çok şükür sorunsuz geçti..
gülşahçım inş. durununda ateşi çıkmaz..
site çok yavaş böyle olunca sinir oluyorum çok öptüm..
kızalr merhaba nasılsınız? sibelcim benimde yaklaşık 11 kilo fzlalığım var yinede senin listeyede bakayım belki hemen aynı liste olabilir zaten benim hepside yağ(((((((((((((8
selam kızlarnasılsınız herkes diyete başlamış hayırlı olsun fıstıklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?