2009 Mayıs Anneleri

gülhancım bugün aldım inşallah 1-2 güne gelir.. sanırım bizim burdan ayşe almıştı onunkinden araştırmalarıma göre çok kullanışlıymış.

Güle güle kullansın Selin canım a.s.

off bugün burası sinir etti beni ne doğru düzgün yazabildim ne de okuyabildim....

Aynen beni de klava:

Defnoş'un azgınlığı üzerinde yine. 2 dk yerde dursa hemen kucak istiyor. Kayınvalidemde aradı taksiyle geliceklermiş az sonra. Eşim biraz geç gelicekmiş o yüzden onun almasını beklemeyecekler. Bu arada hava bugün bayağı serin. Ev 22 derece. Defnoş'a bi yarım kollu bide uzun kollu çıtçıtlı badi üzerine ince örgü yelek giydirdim. Altınada külotlu çorapla eşofman altı giydirdim. Elleri buz gibiydi. Çok olmamıştır dimi :uhm:

yok canım çok değil. çocuklar üşüyorlar. dün berkeninde elleri buz gibiydi. üzerinde yelek olmasın rağmen...havalar dediğin gibi soğudu aman hasta etmeyelim...lmaz:

bizim mesaimiz bitti pınarcım yarın görüşmek üzere..
defnoşumu öp benim için Şeniz
ii akşamlar herkese opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Evet canım hava soğudu bende ellerini buz gibi görünce korktum giydirdim kuzumu sıkıca :1shok:

İyi akşamlar canım. HAdi koş bakalım Berke Mirza'na. Benim yerime de öp kocaman a.s.

merhaba kızlar!
epey bir zamandır foruma giremedim.
en son kızım hasta olmştu. sonrasında banada bulaştırdı. acayip huysuzlaşmıştı. tam sıyırmak üzereydim. sonunda olan oldu ve kızımı (10 kiloyu geçti kendileri) taşımaktan belimi incittim ve sağ ayağımın üstüne basamaz olmuştum. yani tam sıyırdım. kızımla karşılıklı ağlaşıyorduk. en sonunda kayınvalidem geldi iki hafta o kaldı. sonra antalyaya gittim ve dün evime geldim. yine aynıyız. gece her saat bazen saat bile olmuyor uyanıyor. gündüz uykusu yok. ben ne yapacağımı şaşırmış durumdayım. dün yine biraz fazla kucağıma aldım hemen belim ağrıdı. ağrı kesiciyide sürekli atmak istemiyorum. sadece emziriyorum daha ek gıdaya geçmedim. geçenlerde dayanamadım ve kas gevşetici aldım bir gün boyunca emzirmedim. dolaptakileri vereyim dedim. canımdan bezdim. biberonla emmedi bi türlü. eskiden emen çocuk bu sefer emmedi uzun bi süre kullanmamıştım unuttu galiba yada baana gıcıklık olsun diye yaptı. eşim birsürü biberon başlığı aldı onları denemekten canım çıktı. açlıktan dahabi huysuzlaştı tabiki. o gün tam bi kabustu. hergeçengün iyiye gideceğine kötüleşiyor. ne yapacam bilemiyorum. artık kucağımada alamıyorum bu olay daha çok dokunuyor bana. bir an önce zaman geçsede yürümeye başlasa diyorum ama benimki daha dönemiyor bile. peşinden koşmaya razıyım.

kendi derdimden sizlerin halini hatırını sormayı unuttum. umarım herkes iyidir. keyifler yerindedir. kuzucuklar kocaman olmuştur ben girmeyeli.yazmayı bıraktım okuyamıyorum bile artık..

cnm ben uzun zamandır uzun kollu çıtçıtlı badi ve kilotlu çorap giydiriyoum üstünede pijama takımı falan kısa kolllulardan 2-3 tane ayırdım gerisini kaldırdım! iyi yapmışsın giydirmkle onalr daha çok üşüyor..

cnm ya okurken hayret etim maş. kızına ama sanada yazık tatlım ya her saat başı vermesen dr ne diyo istediginde vermi diyo?? emzirmektende beli agrıyor insanın alllah yardımcın olsun cnm.. bizlerde iyiyiz çok şükür yaramazlık yok..

kışlıklar çıktııı zemuszemus zemuszemus zemuszemus

şimdi ütüm var ama dışarıyada çıkmam lazım benimkide geldide arabasını temizliyo beyim aşagıda... koltukları koslayla fırçalıyo evde halı yaptırdım bi defasında elleri kokmuş die ne söylenmişti!! yukarı gelse ben gitsem ama kızımda uyuyor..sebze vermem lazım uyanınca.. biraz daha bekleyim yada yrn sabah gidiyim....

Canım hoşgeldin. Kızına maşallah ama canını çıkarmış seninde. Kucağa alamamak zor bi durum ya Allah sabır versin tatlım. Aman fazla alıpta daha beter etme kendini a.s. Bizde iyiyiz çok şükür a.s.

Sağolasın canım giydirdim valla. Az önce uyumadan çıkardım yeleğini. Sıcacık yatıyor kuzum a.s.

BEnimde yarın bir sürü ütüm var kafamçokkarıştı

off sonunda girebildim hep hata veriyo

Evet canım sorunlu bugün a.s

İyi akşamlar bacılar a.s.

Misafirler az önce gittiler nihayet. Yani ben Defnoş'la uyurken gitmişler kaydirigubbakcemile3

Yemekleri yapıp gelmiş kayınalidem. Ay madem yaptınız oturup evinizde yesenize. İlla bana eziyet klava: Neyse eşimin teyzesi falan geldiler. Sonra çay içerken teyzesinin kızı, damadı ve 2 yaşındaki oğullarıda geldi. Defnoş yeni uyumuştu. Çocuk öyle çığlık atıyorki zevk olsun diye, Defnoş korktu ve ağlaya ağlaya uyandı kuzum. Tabi uykusunu alamayınca bi huysuzlaştı ki. Yarım saat öyle idare ettik. Dedim kusura bakmayın. Sesten uyuyamıyor. Ben odaya geçiyorum. Gelirim birazdan. Neyse biz odada sessizlikte Defnoş'umla oynaşırken ikimizde uyumuşuz. Bi kalktım ki meyve falan yiyip gitmişler. Uyandırma demiş kayınvalidem eşime. Oda dokunmamış. Ayıp oldu dedim ama çocuk huysuzlandı ne yapayım kaydirigubbakcemile3

Salon , mutfak heryer kırıntı içinde. Çocuk elinde ekmekle gezmiş heryerde. Yarın yine süpürmem lazım off offf mafoldumben

Neyse Allah'tan eşime de iş yarım günmüş. O gelir Defnoş'a bakarda ütülerimi falan halleder, sporuma giderim a.s

Ay böyle saçma bi akşamdı işte. Bide kayınvalidem laf arasında ablasına, annesi gelir evini temizler bende böyle yemek falan yaparım işte. Belim sorunluya benden hayır gelmez diyor. Hamileyken dibimde dolanıyordun sorunlu değildin dicektim de sustum yine. Sanki bana hergün yemek yapıyo tövbe tövbe. Tırnağın varsa kafanı kaşıcaksın. Gerisi boş klava:

Bozon gecmış olsun canım.Cok zor bir durum ya elinden geldiğince yerde oyala bence de daha da kötüye gitmesin.

Pınar saçma olmuş gercekten ama atlattın işte.Uyumakla iyi yapmışsın anlar kayınvalıdende pesinde insan getırmez bir daha belki.Ay anlamıyorum su insanları ya eziyet zevk veriyor heralde.Valla benım kuzenım var kızı simdi 5 yasında.Ama bebekken kımseye bakmazdı.Cocuğun uyku saatı geldi der kalkardı.Mamasını vericem dinlenıcek derdı.Öyle güzel bütüttükü o kızı.Misafir bile kabul etmezdı düzenı bozulur diye.

Ay Bora uyudu benımde yatmam lazım ama oturmak istiyorum biraz daha.

Evet canım atlattım çok şükür. Valla kusura bakmasınlar kuzum ağlarken yanlarında oturamazdım. Dediğin gibi eziyet zevk veriyor. Sanki Defne'yi 2 akşamda bir görmüyorlar. Benim annem kaç gün görmüyor. Gelincede canı çıkıyor kadının bana yardım edicek diye. Ama yok bu kaynanaların en iyisinin dibine kibrit suyu valla klava: Kuzenine de da bravo valla. Biz ancak arada yapıyoruz işte yerimseniben

Eşimde tepemde hadi yatalım diyor. KAçtım ben kızlar. Sabah görüşürüz. Öptüm kocaman a.s.

Kızlar merhaba,
ben bugün oğlana yoğurt verdim ama 20cc kadar anca yedi üstüne bi kaç kasık su içti, yatmadan öncede muhallebi verdim oda anca 10 cc oldu,muhallebinin üstüne su verdim, aralardada beni emdi, azmı yemiş sizce, yoğurda z.yağı katmıştım hiç sevmedi, yarın sade vericem yemezse azcık meyve püresi yapıp katarım içine, yoğurt knusunda kafam karıştı şimdi yarım kase ama hangi boy kase ile, bende 2 tip kase var biri normal çrba kasesi biride kahvaltılık malz. kyduğum mini boy kaseler, ne kadar veriyosunuz yoğurdu, bide yarın muz vereyim diyorum çeyrek, erkenmi olur, bi kaç gün yoğurda ve muhallebiyleemi devam edeyim, bide yaklasık kaç cc su veriyosunuz öğünlerden sonra, korktuğum kadar varmış bu ek besinler ((

ayyyyyyyy burcuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

fenalık geldi okurkennnnnnnnnn

kızım kaseyi niye problem yapıyon kız yedigi kadar ver işte 20cc 5-6 kaşık etse 10 kaşıga tamamla cnm benima.s. a.s. a.s.

bozoncum geçmiş olsun aman dikkat et kendine
pınarcım iyi yapmışsın zaman zaman bizim de oluyo bütün günün yorgunluğu gece uykusuzluğa dayanamayıp sızdığım oldu canını da fazla sıkma takmamaya çalışıyorum ben de artık sonuçta üzülen biz oluyoruz bebişler etkileniyo
burcu sakin ol kız :) yoğurdu sevdirmek için ben nerdeyse bir ay uğraştım şimdi çok seviyo hemen olmuyo çocuğun alışması sabırlı ol alerji yapıp yapmadığına bak gerisi bebeğin ne kadar yerse az az ver sonra çoğaltırsın bize bi çay bardağı dedi drumuz
muz konusunda da oğlunu zorlar eiye düşünüyorum ek gıdaya yeni geçtiniz çünkü

günaydın herkese bugün yarım gün hemen kavuşacağım oğlumaaa :) kardeşim ve görümcem de geliyorlar üniversiteden çok özlemişim onları pek gelemeyebilirim bu ara bütün bebişleri kokulu öpüyorum

günaydın kızlar
7.30 da ayaktaydık yine biz bugün,çok şükür oğlum şu an oynuyo halısında gözü bende ama ben pas vermiyorum..
bütün bebişlerin kuzular gibi olduğu bir gün diliyorum...
öpüldünüz..

günaydın herkese nasılsınız kızlar bizde öğlene kadar çalışacağız bugün sonra tülayla buluşacağız:))

günaydın kızlar. bizde öğlen eşim gelince hemen yola çıkıyoruz. yoğun bir 4 gün beni bekliyor. bu akşam kına, yarın akşam düğün var. kuzumu napacam ben ya?? ((

zaten biraz hasta gibi. burnu tıkanmış yine. gece uyutmadı bizi. tamda yolculuk arifesi!! nefes alamayınca basıyor çığlığı!! en son yanıma almıştım uyumuşuz ikimizde. babamız sığmamış yatağa,gece bi uyandımki bi battaniye bulmuş, kanepeye kıvrılmış zavallım!:teselli:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…