günaydın kızlar. bizde öğlen eşim gelince hemen yola çıkıyoruz. yoğun bir 4 gün beni bekliyor. bu akşam kına, yarın akşam düğün var. kuzumu napacam ben ya??((
zaten biraz hasta gibi. burnu tıkanmış yine. gece uyutmadı bizi. tamda yolculuk arifesi!! nefes alamayınca basıyor çığlığı!! en son yanıma almıştım uyumuşuz ikimizde. babamız sığmamış yatağa,gece bi uyandımki bi battaniye bulmuş, kanepeye kıvrılmış zavallım!:teselli:
cnm ben uzun zamandır uzun kollu çıtçıtlı badi ve kilotlu çorap giydiriyoum üstünede pijama takımı falan kısa kolllulardan 2-3 tane ayırdım gerisini kaldırdım! iyi yapmışsın giydirmkle onalr daha çok üşüyor..
cnm ya okurken hayret etim maş. kızına ama sanada yazık tatlım ya her saat başı vermesen dr ne diyo istediginde vermi diyo?? emzirmektende beli agrıyor insanın alllah yardımcın olsun cnm.. bizlerde iyiyiz çok şükür yaramazlık yok..
kışlıklar çıktııı zemuszemus zemuszemus zemuszemus
şimdi ütüm var ama dışarıyada çıkmam lazım benimkide geldide arabasını temizliyo beyim aşagıda... koltukları koslayla fırçalıyo evde halı yaptırdım bi defasında elleri kokmuş die ne söylenmişti!! yukarı gelse ben gitsem ama kızımda uyuyor..sebze vermem lazım uyanınca.. biraz daha bekleyim yada yrn sabah gidiyim....
öyle valla canımı çıkardı. almayayım diyorum ama öyle dudak büküp bakıorki dayanamıyorum oturarak bari alıyım diyorum.Canım hoşgeldin. Kızına maşallah ama canını çıkarmış seninde. Kucağa alamamak zor bi durum ya Allah sabır versin tatlım. Aman fazla alıpta daha beter etme kendini a.s. Bizde iyiyiz çok şükür a.s.
Bozon gecmış olsun canım.Cok zor bir durum ya elinden geldiğince yerde oyala bence de daha da kötüye gitmesin.
Ay Bora uyudu benımde yatmam lazım ama oturmak istiyorum biraz daha.
saol canım.bozoncum geçmiş olsun aman dikkat et kendine
günaydın kızlar
7.30 da ayaktaydık yine biz bugün,çok şükür oğlum şu an oynuyo halısında gözü bende ama ben pas vermiyorum..
bütün bebişlerin kuzular gibi olduğu bir gün diliyorum...
öpüldünüz..
günaydın kızlar. bizde öğlen eşim gelince hemen yola çıkıyoruz. yoğun bir 4 gün beni bekliyor. bu akşam kına, yarın akşam düğün var. kuzumu napacam ben ya??((
zaten biraz hasta gibi. burnu tıkanmış yine. gece uyutmadı bizi. tamda yolculuk arifesi!! nefes alamayınca basıyor çığlığı!! en son yanıma almıştım uyumuşuz ikimizde. babamız sığmamış yatağa,gece bi uyandımki bi battaniye bulmuş, kanepeye kıvrılmış zavallım!:teselli:
Kızlar merhaba,
ben bugün oğlana yoğurt verdim ama 20cc kadar anca yedi üstüne bi kaç kasık su içti, yatmadan öncede muhallebi verdim oda anca 10 cc oldu,muhallebinin üstüne su verdim, aralardada beni emdi, azmı yemiş sizce, yoğurda z.yağı katmıştım hiç sevmedi, yarın sade vericem yemezse azcık meyve püresi yapıp katarım içine, yoğurt knusunda kafam karıştı şimdi yarım kase ama hangi boy kase ile, bende 2 tip kase var biri normal çrba kasesi biride kahvaltılık malz. kyduğum mini boy kaseler, ne kadar veriyosunuz yoğurdu, bide yarın muz vereyim diyorum çeyrek, erkenmi olur, bi kaç gün yoğurda ve muhallebiyleemi devam edeyim, bide yaklasık kaç cc su veriyosunuz öğünlerden sonra, korktuğum kadar varmış bu ek besinler((
bozoncum geçmiş olsun aman dikkat et kendine
pınarcım iyi yapmışsın zaman zaman bizim de oluyo bütün günün yorgunluğu gece uykusuzluğa dayanamayıp sızdığım oldu canını da fazla sıkma takmamaya çalışıyorum ben de artık sonuçta üzülen biz oluyoruz bebişler etkileniyo
burcu sakin ol kız :) yoğurdu sevdirmek için ben nerdeyse bir ay uğraştım şimdi çok seviyo hemen olmuyo çocuğun alışması sabırlı ol alerji yapıp yapmadığına bak gerisi bebeğin ne kadar yerse az az ver sonra çoğaltırsın bize bi çay bardağı dedi drumuz
muz konusunda da oğlunu zorlar eiye düşünüyorum ek gıdaya yeni geçtiniz çünkü
günaydın herkese bugün yarım gün hemen kavuşacağım oğlumaaa :) kardeşim ve görümcem de geliyorlar üniversiteden çok özlemişim onları pek gelemeyebilirim bu ara bütün bebişleri kokulu öpüyorum
günaydın herkese nasılsınız kızlar bizde öğlene kadar çalışacağız bugün sonra tülayla buluşacağız:))
HERKESLERE GÜNAYDINLARRRRRRRRRRR opuyorumnanaktan
BİZDE 28 VE 29 EKİMDE TAM ÇALIŞIYORUZ BU 1,5 GÜNÜ CUMA VE CUMARTESİ GELMEYEREK KULLANACAĞIZ..YANİ CUMA-CUMARTESİ-PAZAR ARALIKSIZ 3 GÜN KUZUMLA BERABERİM...zemuszemus
sızede gunaydın bacılarıma.s.
bugun herkezın keyfı yerınde herkeze yarın gun çalışma bı banamı tüm gun yaa:sinifsinif:
dun gece nobetteydım kuzum dun aşı oldu ya çok şükür atesı cıkmadı ama yınede saat bası kalkıp kontrol ettım gozlerımı zor acıyorum işe basladıgımdan berı sütümde acayıp bı azalma var tum gune yetmıyo bıraktıgım sut artık muhallebı ve bebek sutlerını ıcmıyo corba ıcıyo sadece onlada tum gunmu ıcecek ne yapacagımı sasırdım valla
burcu bu ek gıda işini çokta takma kafana kac kasık yemek ıstıyosa okadar ver sudan korkma içsin kuzun istedıgı kadar zaten bırakıyolar doyunca yeterkı yesın muhallebı falan benımkı gıbı yuzune püskürmesın bı agzını kılıtlıyo zıllı actırabılıne askolsun
öyle valla canımı çıkardı. almayayım diyorum ama öyle dudak büküp bakıorki dayanamıyorum oturarak bari alıyım diyorum.
bozon Allah sana kolaylık versin cnm.işin gerçekten zor cnm..
Ayşecim iyi yolculuklar aman dikkat et oğluşa..
Pınarcım iyi yapmışsın yatıp uyumakla,boş yere huzursuz etmemişsin çocuğu..
yarım gün çalışacak arkadaşlar,seviniyorum valla sizin adınıza,çalışırken cumartesileri yarım gündü o bile geçmek bilmezdi evime gitmek isterdim bir an evvel..
Banucum tülayla buluşuyormuşsunuz,ohh bebişler nerde bu arada???
benimkide uyudu şimdi bişeyler atıştırıcam bende şimdi görüşürüz kızlar..
Aysun, Ferda, Sibel, Banu günaydin Kizlar Hepinize...
Bizim sabah uyanmalari bir nebze de olsa cözüldü galiba, aksam üzeri gezmeye gittik dün. Eve geldikten sonra uyumak istemedi Doruk, uyku saatini birkac gündür 1-1.5 saat geriye cekti ve sabah kalkinca beni kaldirmiyor hemen. 08:00'de uyandim bugün, gece gerci 1 saat fire verdi, babasini görünce uykusu dagildi.
Pinar, kayinvalide terörü yasamissin resmen. Bence cok icli-disli olma, mesafeli ol derim ben. Cilkini cikartiyorlar cünkü bir süre sonra. Uyumakla cok iyi yapmissin ayrica.kaydirigubbakcemile3
Burcu, kafan karisti degil mi iyice. Bence de muz verme, kabiz olabilir oglun. Ben bir kere verdim, birsey olmadi ama gecen danisma aldim, suclular listesinde muzda vardi. Ve bence ne kadar yemek istedigine oglun karar versin. Sonucta hicbirimiz diyet yapmadigimiz sürece, matematik hesabiyla beslenmiyoruz degil mi? Emzirmede de hani 2 saatte bir su kadar, 3 saatte bir bu kadar diyorlardi. Ona da uymadik örnegin. Oglunu önce alistir gidalara, sonra ne kadar ihtiyac duydugu zamanla belli olur zaten. Birde su ve cay ben cok veriyorum. Örnegin dün 80 ml cay icti, 20 ml su. Versem belki daha cok icerdi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?