selam kizlar a.s.
sabahtan beri acik sayfa..anca oturdum basina :)) ay 2-3 gündür geç yatip erken kalkiyorum sonra gene yatiyorum öglen kalkiyorum..aptal gibi oldum be..yarindan itibaren gene erken yatip erken kalkcam..olmuyor böyle..kendime gelene kadar aksam oluyor..
bugunde en son 1 de kalktim..serrayi yedir kahvalti felan derken 3 oldu..temizlikten vazgectim..derken annem aradi..serrosa bişeyler dikmiş..onlari getircekmiş yarin..ee bu sefer mecburen kalktim temizlige :) yoksa annem yapar :) zaten bi şekilde muhakkak evde yapicak bişi buluyor :))
ay kizlar bu arada annem geçen hafta serrosa bi manto dikti cok tatli oldu yaaa :)) bi ara resmini cekip koyarim :))
semros yürütec almişsin..hayirli olsun canim :) biraz oyalanir cocuklar..ben düsünmüyorum almayi pek..ama 2 cocuk olsa kesin alirdim :)))
aysecim hoşgeldin canim evine :) reglinde hayirli olsun :))
aysuncum canim o bogumlari ben hiç incelemiyorum valla..gerci serrada da bogum yok pek..eti sıkımıdır nedir :) okadarda takma bence..doktora gidince sorarsin..
pinarcim kayinvalide olayi komik olmus :))) başim agriyor sonrada geliyorum felan :))
gulhancim canim arada geliyor bu adamlara :) ayar cekmek gerekiyor :)) aylik bakim

p sizde artik 2 de anlaşin canim :) neyse kafasina vura vura anlaticaksin sen :)
filizcim bilgisayariniz hayirli olsun güle güle kullanin canim :) kabizliktan kurtuldugunuza sevindim
özlemcim canim süt konusunu gecenlerde sanirim aysunla konusmustuk..ben 5.ayin bitiminden beri veriyorum serrosa..kahvaltisini tamamen sütten yapiyorum..süt,biskuvi,peynir,yumurta,tereyag,1 corba kasigi hazir kahvaltilik,yarim ceviz..bazen pekmezde katiyorum..gece mamasinida yari süt yari sudan yapiyorum..bazen aksam muhallebisinide pirinc unundan yapiyorum..ozamanda süt kullaniyorum..süt cok fazla kilo aldirmiyor..kemikleri kuvvetlendiriyor..hani derler y bazi cocuklar için "dökme demirmi" var bunda diye..öyle oluyor cocuklar :) özetle kof kilo olmuyor

ama sen kilo aldirmakta istiyorsan bunun yaninda mamasini muhallebisini felan sütle hazirla..hem kilo alir hem içine siner
tülay sende süt veriyordun yanliş hatirlamiyorsam dimi?