2009 Mayıs Anneleri

bende şu aşı işine sinir oldum şimdi,umarım yanlış bişey yapmamıştır bidaha gitmem ona...

Bi aeaştır tatlım a.s.

burcu nerelerde haberı olan varmı kızlar

Hiç bilmiyorum canım :uhm:

Aysun canım panığe kapılmayın eğer süphelenıyorsan yarın git bi doktora derim.Ama kalca usg si cekilmedimi kuçukken.

Ferda sağol canım cok enerjı doluyumdur ama bu kadarı kaldı.Senın sesın de süper cıcım gayet iyisin.Ah yakın olsak ta caya gelsen.

Pınar işler yattı galiba canım.

AAAA herkes burda ne guzel ben bi yuruyusumu yapıcam gelirim yine....

Filiz geçmiş olsun canım.Kontrolde olmak guven verici zor olsada.

Aynen canım kızımla el elde baş başta oturuyoruz kaydirigubbakcemile3

Ay neyse kuzum meyvesini sorunsuz yedi. Demir ilacını da içine karıştırdım. Hadi bakalım inşallah kabız yapmaz kuzumu :Saruboceq:

Bu arada kayınvalidem akşam bana gelicekti. Hava soğuk Defne'yi dışarı çıkarmayalım diye burda bakıcaktı. Bende spora gidicektim. Aradım şimdi. Anne yemek yapıcam geliceksiniz dimi diye. Bana demez mi kızım başım ağrıyo ben zaten yemek için kıyma çıkardım siz gelin diye. Ulan aramasam hiç haber vermek yok yani. Bende ona göre hazırlanıcam edicem. Gezmeye gidelim desem koşa koşa gider. Annem ben gelirim diyo kadın ama işten gelicek yorgun argın. Benim eve gelmem 10 olucak. O saatten sonra eve gidicek. Sabah kalk yine işe git yazık ya. O sinirle aradım Halit'e çattım. Sen evde çocuğuna bakamıyo musun da biz oraya buraya taşınıyoruz sürekli dedim. Garibim anladı çok sinirlendiğimi de sesini çıkaramadı. Sen çıkma ben iş dönüşü seni alır anneme bırakırım sıkma canını dedi. Adama patladım bu sinirle valla. Oda Defne ağlar eder de baş edemez kendi diye korkuyo. Bide benim spordan çıkışım Defne'nin uyku saati. Halit evden çıkamaz. Ben o saatte eve nasıl yalnız gelirim diye düşünüyo adam. Offf sinir oldum sinirrrr kötükedihüso

Kızım uyudu bende o arada Defnoş'un çantasını hazırlayıp bişeyler atıştırayım a.s.

merhabalar geçmişe bakamadım henüz...evi temizliyorum geç kadım işler için çocukara annem bakamadı uyuz odum kaynanam bile daha iyi baktı yaaa..........

işim bitsin....eczaneye gidecem ömere asisit alacam bu son ilacım dahada vermeyecemm

yemek var allahtan

en pınar bakar kızzz bendüğüne gittim ikisine baktı benim adam saat 6 dan gece2 kadar
hava çoksoğukkkk yaww

merhabalar geçmişe bakamadım henüz...evi temizliyorum geç kadım işler için çocukara annem bakamadı uyuz odum kaynanam bile daha iyi baktı yaaa..........

işim bitsin....eczaneye gidecem ömere asisit alacam bu son ilacım dahada vermeyecemm

yemek var allahtan

en pınar bakar kızzz bendüğüne gittim ikisine baktı benim adam saat 6 dan gece2 kadar
hava çoksoğukkkk yaww

Kolay gelsin bacım a.s.

Benimki bakamaz bacım. İki ağlasa telaş yapar. Zaten çıkmıcam kaynana geliyomuş akannehir

kızlar ben çıkıyorum yoğundum geçmiş okuyamadım herkesi öptüm fıstıklar

İyi akşamlar canım a.s.

Sanırım kaynanam Halit'ten fırçayı yedi kaydirigubbakcemile3 Aradı şimdi telaşlı telaşlı. Kızım sen Defne'yi çıkarma ben şimdi taksiye atlayıp gelicem. Yemekte yapma. Ben gelince yaparım dedi. Hayırdır anne başın ağrıyodu dedim laf sokmak için. Yok yok geçti. Halit'le konuştum şimdi, geç geliceklermiş biraz sen çıkma ben geliyorum dedi. İyi fırça yemiş bellei böyle tutuştuğuna göre CADIARZU

eltimin kızı geldi okul çıkışı bende onun sayesinde yemek yedim,o Dağhanı oyalarken bende yemek yapıyım hadi iyi akşamlar kızlar öpüyorum sizleri..

Evet Bora beyin yenı favorısı zıplayarak uyuma gercekleştı şimdi ayağımda.

Birsen kolay gelsın yoğunsun bacım.

Pınar oh iyi olmuş.Bu havada cocuk nasıl cıksın dışarı ya.Esıne de aferın.Senden fırcayı yemesı ıyı olmuş.

Ferda yardımcın varken bıtır işlerı sende.Ben de ıspanak yaptım biraz önce.

Tuba nerdesın sen anacım.Diet nasıl gıdıyor.

Cıkanlara iyi akşamlar...

eltimin kızı geldi okul çıkışı bende onun sayesinde yemek yedim,o Dağhanı oyalarken bende yemek yapıyım hadi iyi akşamlar kızlar öpüyorum sizleri..

kızlar iyi akşamalr öptüm kuzucukları

İyi akşamlar kızlar a.s.

Evet Bora beyin yenı favorısı zıplayarak uyuma gercekleştı şimdi ayağımda.

Birsen kolay gelsın yoğunsun bacım.

Pınar oh iyi olmuş.Bu havada cocuk nasıl cıksın dışarı ya.Esıne de aferın.Senden fırcayı yemesı ıyı olmuş.

Ferda yardımcın varken bıtır işlerı sende.Ben de ıspanak yaptım biraz önce.

Tuba nerdesın sen anacım.Diet nasıl gıdıyor.

Cıkanlara iyi akşamlar...

Anaaa zıplayarak mı kaydirigubbakcemile3 Daha neler çıkarıcak bakalım paşa Şeniz

Evet canım benden fırçayı yiyince annesine dönmüş belli. Spora azılırken sordum anne bakabilir misin sorun olur mu diye CADIARZU Aaa kışın hergün gelir bakarım demeyi biliyodu şimdi döndü. Ahh ahh anamın durumu çalışmayı gerektirmese her sabah gelir her akşam gider valla. Ana gibisi yok gerisi boş :umursamaz:

hepinize iyi akşamlar kızlar bugün aşırı yoğundum tek başımaydım çok yoruldum başım ağrıyor öldüm bittim valla daha birde eve git binaya doğalgaz çekiliyordu evde onun işi var mutfak antre tüm göçmüş durumda ne yapcam bilmiyorum valla..
allahım güç versin bana valla aşırı derecede uyumak istiyorum şu anda eve gitmek gelmiyor içimden...

İyi akşamlar kızlar a.s.

Anaaa zıplayarak mı kaydirigubbakcemile3 Daha neler çıkarıcak bakalım paşa Şeniz

Evet canım benden fırçayı yiyince annesine dönmüş belli. Spora azılırken sordum anne bakabilir misin sorun olur mu diye CADIARZU Aaa kışın hergün gelir bakarım demeyi biliyodu şimdi döndü. Ahh ahh anamın durumu çalışmayı gerektirmese her sabah gelir her akşam gider valla. Ana gibisi yok gerisi boş :umursamaz:

He zıplıyoruz bız bacım cok zevklı deneyın derımkaydirigubbakcemile3

Zaten basta herseye tamam derler sonra zor gelir.Anne gıbısı kımse olamaz canım napıcaksın iste hayat sartları.Onlar sağlıklı olsunda varlıklarını bılmek bıle guç verıyor insana.

selam kizlar a.s.

sabahtan beri acik sayfa..anca oturdum basina :)) ay 2-3 gündür geç yatip erken kalkiyorum sonra gene yatiyorum öglen kalkiyorum..aptal gibi oldum be..yarindan itibaren gene erken yatip erken kalkcam..olmuyor böyle..kendime gelene kadar aksam oluyor..

bugunde en son 1 de kalktim..serrayi yedir kahvalti felan derken 3 oldu..temizlikten vazgectim..derken annem aradi..serrosa bişeyler dikmiş..onlari getircekmiş yarin..ee bu sefer mecburen kalktim temizlige :) yoksa annem yapar :) zaten bi şekilde muhakkak evde yapicak bişi buluyor :))

ay kizlar bu arada annem geçen hafta serrosa bi manto dikti cok tatli oldu yaaa :)) bi ara resmini cekip koyarim :))

semros yürütec almişsin..hayirli olsun canim :) biraz oyalanir cocuklar..ben düsünmüyorum almayi pek..ama 2 cocuk olsa kesin alirdim :)))

aysecim hoşgeldin canim evine :) reglinde hayirli olsun :))

aysuncum canim o bogumlari ben hiç incelemiyorum valla..gerci serrada da bogum yok pek..eti sıkımıdır nedir :) okadarda takma bence..doktora gidince sorarsin..

pinarcim kayinvalide olayi komik olmus :))) başim agriyor sonrada geliyorum felan :))

gulhancim canim arada geliyor bu adamlara :) ayar cekmek gerekiyor :)) aylik bakim:Pp sizde artik 2 de anlaşin canim :) neyse kafasina vura vura anlaticaksin sen :)

filizcim bilgisayariniz hayirli olsun güle güle kullanin canim :) kabizliktan kurtuldugunuza sevindim ;)

özlemcim canim süt konusunu gecenlerde sanirim aysunla konusmustuk..ben 5.ayin bitiminden beri veriyorum serrosa..kahvaltisini tamamen sütten yapiyorum..süt,biskuvi,peynir,yumurta,tereyag,1 corba kasigi hazir kahvaltilik,yarim ceviz..bazen pekmezde katiyorum..gece mamasinida yari süt yari sudan yapiyorum..bazen aksam muhallebisinide pirinc unundan yapiyorum..ozamanda süt kullaniyorum..süt cok fazla kilo aldirmiyor..kemikleri kuvvetlendiriyor..hani derler y bazi cocuklar için "dökme demirmi" var bunda diye..öyle oluyor cocuklar :) özetle kof kilo olmuyor ;) ama sen kilo aldirmakta istiyorsan bunun yaninda mamasini muhallebisini felan sütle hazirla..hem kilo alir hem içine siner ;)

tülay sende süt veriyordun yanliş hatirlamiyorsam dimi?

diyetim bayram tatili ve h.sonu engeline takildi biraz :) sarsildim :D ama yikilmadim ayaktayim :D kilo vermedim ama almadim :P buda iyi bişeydir :D bugunde uyuya kaldim spor yapamadim sabah..anammm böyle yazinca günlerim boşa gecmiş gibime geldi be..neysem basladik artik..öyle yada böyle yuvarlana yuvarlana inicem inşaAllah 65e ;) he bak diyetlere bakicaktim ben..şöyle makul olan bi diyete :D abzürd zübzürd (cok zor yaziliyormus bu zübzürd :P ) diyetlere cok kiziyorum..sonra gene annemin diyetine dönüyorum :D muhtemelen gene öyle olcak :) heee bu arada (ay bi dokun bi ah işit gibi oldu :D ) gecen gün bi video ararken bi site buldum..içinde spor videolari var..onlari indirip baslicam..iyiki hatirladim :) isteyen olursa özelden yollarim adresi ;) tabi önce bi kendim bulayim :D

Hoşgeldin Tubacım,olsun üzülme bayramlar tatıller bıtmıyor nasıl olsa.Geç olsunda guç olmasın dımı ama....

Ya sen öğrencı hayatı gıbı yasıyosun ne guzelde.Kızçem napıyor bu duzende..

ayyy bi yağmur bi yağmurrr aman beee

dışarı gittim kasaba bakkala....bide eşimin 2 senedir avize alıpda yaptıracağı bir antrem var
avizeyi kırdı ebyfendi iki senedir yaptıracak ...üç kuruşlu şey için karanlık takılıyorduk....
iyice ipe un serdi bu adam ya....gittim elektirikciye bir avize buldum şu tavana monte olanlardan (artık kıramaz) ikide ampul aldım adamada dedim gel tak...

heee evim banyo haricc cillop gibi oldu ....alıştımmı ne birilerinin buarda olmasına
haftaya tek kalacam sonra yine annem gelecek o arada kayganayımı çağırsam nee
malum spor varya ....benim diyet hafta sonu tam anlamlı geçmedi yani biraz sıraı yiyemedim...
dünde aç kaldım koltukcu market derken ..ama aç kaldım diyede gömülmedim o çıtır beyaz ekmeğe
harifeyen yedim yemeklerimi....he bide spor yapamadım ama pazar ve c.tesi temizlik ve artı dışarı işleri ile hareketsizde kalmadım...bugünde temizlik ve spor olacak....
dışarı giderken 2 sene önceki aldığım kadife pantolonumu denedim oldu hee ben onu aldığımda boldu biraz ama düşmüyorduda .....demek bişiler var daha tartıya çıkmadım çarşamba sabah çıkacam
inş. güsel sonuçlar alırım kızlarrr..........

neyse ben kaçar bizimkiler acıkmış ...yemek yiyip yürüyecem mucukk

o da benimle yaşiyor kız :) sabah 6da kalkiyoruz..babamizi yollayip kahvaltisini yapiyor..sonra 10 gibi meyvesini yiyor..uyuyor..bende uyuyorum işte şu 3-5 gündür :) yarindan itibaren uyumicam :) osnra gene beraber uyaniyoruz..corbasini yediriyorum..sonra yere koyuyorum onu ger pc ye geciceksem..bugunlerde geri geri gitmeyi ve dönmeyi ögrendi..kucagima aliştirmamaya calişiyorum..cünkü hemen alişiyor..hep yerde seviyorum onu..sonra yogurt..sonra gene uyku..sonra muhallebi sonra gene uyku :D boyle geciyor günümüz işte :) temizlik yada mutfakta işim oluncada ana kucagina koyuyorum..benimle tüm odalari geziyor :) bazen miziklaniyor ama ozamanda oyunla moyunla atlatiyoruz işte :)

Back
X