hehehe sağol cnm koşturuyorum işte elimden geldiği kadarzaten ben sana hayranım 2 çocukla maşallahın var valla. her işi hallediyorsun...ben tek çocukla zaman zaman çaresiz kalıyorum...
efferim sana...vereliniortak
Ay yazayım öyle gideyim.
Pınar kız 3 saat spor mu yapılır.Bayılır kalırsın valla.Azcık yavasla cıcım yaza kadar verırsın.Hem hızlı başlayınca cabuk bıkıyor insan.Bide halıme şükredeyım ya.Okula gıdene kadar sürdümü uykusuzluk.Amanınnnn.
Birsen catı akmış.Bende de var aynı problem.Neden siz yaptırıyorsunuz kı.Apartmanın sorunu ortak yapılır.Konuşun bence bı akıllı sen mısın.
Ceren kakaymış anladım.Bora da gunde 3 yada 4 kez yapıyor.Ben de 8 kere ye kadar normal biliyorum.Düzelir sıkma canını.
Burcu kız ek gıdaya tam başladın galiba.Baklava ,börek mı acıyon coçuğa.Yoksa kızdın mı bıze face de hep varsın masallah.Gel cabuk buraya bakıııım.
Ödemelerden konuşmuşsunuz valla nasıl ay sonuna bırıkıyor hıçççç anlamıyorum.Ama bız kredı kartı kullanmıyoruz.Varsa harcıyoruz yoksa oturuyoruz.Bir tane az lımıtlı benım var oda duruyor Sağlık için lazım olur dıye.
Ay cok yazasın var ama hazırlanmam lazım.Gesmeye gidiyoruz.
cnm bizim çatı müstakil ..bu apartmanda zamanında kimse kuruş çıkarıp vermemiş bize satan kişinin durumuda hiç yokken şakır şakır akmıi tabi adam borç harç 5 sene önce bu çatıyı kendi yaptırmış 5 milyar vermiş ve hiç kimse artık buraya gelmez demiş...eee millette gelememiş....bizede satarken ben bu çatıyı bu sene yaptırdım..kimse kuruş vermedi ...sakın kimseyi çıkarmayın dedi adam....ve öylede oldu cnm ....şimdi bizim yaptırmamız gerek allahtan çocukların odasında yok ama böyle su alırsa ....rutubete alerjim var çok dokunacak bana .....eşim ben geleyim bir iki yer var tahribat olan ...onları bi çözüm bulayım eğer akmazsa böyle gider dedi...seneye yaza kople kaldırtıp yaptıracağım diyor...
birso KK PRO ÜYE olunca ne oluyonuz siz?
valla bazı şeylerde hakkın oluyor .... ama ben daha çok hatıra kalsın diye aldım cnm
bozon_06,cerencim, Cerennn, dırımkızı+, ilgin0707, pnrhlt,incihan, tlyonl2009, zehra*79* gunaydınlarrr kızlarrrrr a.s.
ayy cook yorgunum evın ısını yapamıyorm ben bu cocukla
cerencım gecmıs olsn berkeye :1hug: ıcınde bulundugunuz durumda kurban kesmemenız gereklı borcu olan kesmemelı dıye bılıyorm ıns duzelır cnm suara bızde aynıyız ucretsız ızınde oldugumdan zorlanıyoruz gecen ay bende 2 bılezıgımı bozdurmstum saglık olsun gerısı bos
bozoncm hepımız aynıyız cnm bıraz daha buyusunler rahat ederız ıns:1hug:burun tıkanıklıgı bızdede var serm fız.kı 10 damla falan damlatmak gereklıymıs oyl ıse yararmıs kadır tgc oyle dıyor ıstersen bı bak sıtesınden bıde bızdede var burasının havası kuru oldugundan soguk buhar mak.da ıse yarıyor
burcuyla konustukta cok yogunmus gıremıyorum dıyor facede cıflıgı ıcın blacberrıeslerı toplamaya gırıyomus sadece
bırsencım catı ısı masraflı cnm kıs geldı o su kabarcıkları fena yaaa bıde cocuklara cok zararlı rutubet
cnm ıns en az rakamla halledersınız
ıncıhan sende hosgeldın cnmm
merhaba cnm evet biliyorum zararlı daha rutbet olmadı çözüm bulmazsak olacak işte...
çocukların odasında yok oturma odası yatak odası banyoda var
birsen sen apartmanda oturmuyomusun canım. çatıyı ev sahipleri ortak öder diye biliyorum. hatta kiracıyken biz kiradan düşmüştük çatı izolasyonunu. bence varsa yönetici ile yoksa da ev sahipleriyle görüş canım.
cnm anlattım çatı bize ait .....
birsencim şahısa borcun varsa öde öde bitmez asla bizde şimdiye kadar kimseden borç para almadık kredi çektik milletin kahrını çekene kadar bankaya ödemek mantıklı bitanem
bitsede verdik derler ....eşimde işte faiz öderim yinede almam diyor
deler tabiii....benim kaygana bile bize borç verdi bu evi almamızdada...ve evimi beğenmediaynen ya ppişman oldumda iş işten geçti bi kere. adamlar kredide çektirmiyor. madem konuşmayacaksın veriyosanda. birde paranda var yani geride sana yetecek kadar. ay bide ev araba aldık demiyorlarmı çatlıyacam.
bizimki hep çığlık çığlığa uyanıyor artık. normal uynma şekli olarak kabul ettik biz bu durumu .
çatı katı dedi..basık dedi...yüksek dedi..küçük dedi...dedi dedi...şimdi ayy bu evi satmadan ev sahibi olun diyor ...diyecektim sen ölürsen oluruz ancak....gıcık kadın ya sanki darpane varda bizde basıyoruz
allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin yarabbim...:Saruboceq:
aminnnnnnnnnnnnnnn