2009 Mayıs Anneleri

zaten ben sana hayranım 2 çocukla maşallahın var valla. her işi hallediyorsun...ben tek çocukla zaman zaman çaresiz kalıyorum...
efferim sana...vereliniortak
hehehe sağol cnm koşturuyorum işte elimden geldiği kadar
Ay yazayım öyle gideyim.

Pınar kız 3 saat spor mu yapılır.Bayılır kalırsın valla.Azcık yavasla cıcım yaza kadar verırsın.Hem hızlı başlayınca cabuk bıkıyor insan.Bide halıme şükredeyım ya.Okula gıdene kadar sürdümü uykusuzluk.Amanınnnn.

Birsen catı akmış.Bende de var aynı problem.Neden siz yaptırıyorsunuz kı.Apartmanın sorunu ortak yapılır.Konuşun bence bı akıllı sen mısın.

Ceren kakaymış anladım.Bora da gunde 3 yada 4 kez yapıyor.Ben de 8 kere ye kadar normal biliyorum.Düzelir sıkma canını.

Burcu kız ek gıdaya tam başladın galiba.Baklava ,börek mı acıyon coçuğa.Yoksa kızdın mı bıze face de hep varsın masallah.Gel cabuk buraya bakıııım.

Ödemelerden konuşmuşsunuz valla nasıl ay sonuna bırıkıyor hıçççç anlamıyorum.Ama bız kredı kartı kullanmıyoruz.Varsa harcıyoruz yoksa oturuyoruz.Bir tane az lımıtlı benım var oda duruyor Sağlık için lazım olur dıye.

Ay cok yazasın var ama hazırlanmam lazım.Gesmeye gidiyoruz.

cnm bizim çatı müstakil ..bu apartmanda zamanında kimse kuruş çıkarıp vermemiş bize satan kişinin durumuda hiç yokken şakır şakır akmıi tabi adam borç harç 5 sene önce bu çatıyı kendi yaptırmış 5 milyar vermiş ve hiç kimse artık buraya gelmez demiş...eee millette gelememiş....bizede satarken ben bu çatıyı bu sene yaptırdım..kimse kuruş vermedi ...sakın kimseyi çıkarmayın dedi adam....ve öylede oldu cnm ....şimdi bizim yaptırmamız gerek allahtan çocukların odasında yok ama böyle su alırsa ....rutubete alerjim var çok dokunacak bana .....eşim ben geleyim bir iki yer var tahribat olan ...onları bi çözüm bulayım eğer akmazsa böyle gider dedi...seneye yaza kople kaldırtıp yaptıracağım diyor...

birso KK PRO ÜYE olunca ne oluyonuz siz?

valla bazı şeylerde hakkın oluyor .... ama ben daha çok hatıra kalsın diye aldım cnm

bozon_06,cerencim, Cerennn, dırımkızı+, ilgin0707, pnrhlt,incihan, tlyonl2009, zehra*79* gunaydınlarrr kızlarrrrr a.s.
ayy cook yorgunum evın ısını yapamıyorm ben bu cocukla

cerencım gecmıs olsn berkeye :1hug: ıcınde bulundugunuz durumda kurban kesmemenız gereklı borcu olan kesmemelı dıye bılıyorm ıns duzelır cnm suara bızde aynıyız ucretsız ızınde oldugumdan zorlanıyoruz gecen ay bende 2 bılezıgımı bozdurmstum saglık olsun gerısı bos

bozoncm hepımız aynıyız cnm bıraz daha buyusunler rahat ederız ıns:1hug:burun tıkanıklıgı bızdede var serm fız.kı 10 damla falan damlatmak gereklıymıs oyl ıse yararmıs kadır tgc oyle dıyor ıstersen bı bak sıtesınden bıde bızdede var burasının havası kuru oldugundan soguk buhar mak.da ıse yarıyor

burcuyla konustukta cok yogunmus gıremıyorum dıyor facede cıflıgı ıcın blacberrıeslerı toplamaya gırıyomus sadece

bırsencım catı ısı masraflı cnm kıs geldı o su kabarcıkları fena yaaa bıde cocuklara cok zararlı rutubet
cnm ıns en az rakamla halledersınız

ıncıhan sende hosgeldın cnmm

merhaba cnm evet biliyorum zararlı daha rutbet olmadı çözüm bulmazsak olacak işte...
çocukların odasında yok oturma odası yatak odası banyoda var

birsen sen apartmanda oturmuyomusun canım. çatıyı ev sahipleri ortak öder diye biliyorum. hatta kiracıyken biz kiradan düşmüştük çatı izolasyonunu. bence varsa yönetici ile yoksa da ev sahipleriyle görüş canım.

cnm anlattım çatı bize ait .....

birsencim şahısa borcun varsa öde öde bitmez asla bizde şimdiye kadar kimseden borç para almadık kredi çektik milletin kahrını çekene kadar bankaya ödemek mantıklı bitanem

bitsede verdik derler ....eşimde işte faiz öderim yinede almam diyor

aynen ya ppişman oldumda iş işten geçti bi kere. adamlar kredide çektirmiyor. madem konuşmayacaksın veriyosanda. birde paranda var yani geride sana yetecek kadar. ay bide ev araba aldık demiyorlarmı çatlıyacam.

bizimki hep çığlık çığlığa uyanıyor artık. normal uynma şekli olarak kabul ettik biz bu durumu .
deler tabiii....benim kaygana bile bize borç verdi bu evi almamızdada...ve evimi beğenmedi
çatı katı dedi..basık dedi...yüksek dedi..küçük dedi...dedi dedi...şimdi ayy bu evi satmadan ev sahibi olun diyor ...diyecektim sen ölürsen oluruz ancak....gıcık kadın ya sanki darpane varda bizde basıyoruz

allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin yarabbim...:Saruboceq:

aminnnnnnnnnnnnnnn

gelırsenız muhakkak beklerım haaa
cnm ben odyolog olarak calısıyorum kbbde işitme ve dengeyle alakalı

oh ne güzelmiş işin canım ask. hast. rahat olmalı...CADIARZU

banu kıs benim ceren-ojeli ojeli... ayşe cerencim olan karıştırdın ayol...

pardonnnnnnnnnnn tatlımmmmmmmmmmmmm karıştırdım:kedi:

ünemlü değil şekerim...olur böle şeyler...opuyorumnanaktan

hehehe sağol cnm koşturuyorum işte elimden geldiği kadar

cnm bizim çatı müstakil ..bu apartmanda zamanında kimse kuruş çıkarıp vermemiş bize satan kişinin durumuda hiç yokken şakır şakır akmıi tabi adam borç harç 5 sene önce bu çatıyı kendi yaptırmış 5 milyar vermiş ve hiç kimse artık buraya gelmez demiş...eee millette gelememiş....bizede satarken ben bu çatıyı bu sene yaptırdım..kimse kuruş vermedi ...sakın kimseyi çıkarmayın dedi adam....ve öylede oldu cnm ....şimdi bizim yaptırmamız gerek allahtan çocukların odasında yok ama böyle su alırsa ....rutubete alerjim var çok dokunacak bana .....eşim ben geleyim bir iki yer var tahribat olan ...onları bi çözüm bulayım eğer akmazsa böyle gider dedi...seneye yaza kople kaldırtıp yaptıracağım diyor...

valla bazı şeylerde hakkın oluyor .... ama ben daha çok hatıra kalsın diye aldım cnm

merhaba cnm evet biliyorum zararlı daha rutbet olmadı çözüm bulmazsak olacak işte...
çocukların odasında yok oturma odası yatak odası banyoda var

cnm anlattım çatı bize ait .....

bitsede verdik derler ....eşimde işte faiz öderim yinede almam diyor

deler tabiii....benim kaygana bile bize borç verdi bu evi almamızdada...ve evimi beğenmedi
çatı katı dedi..basık dedi...yüksek dedi..küçük dedi...dedi dedi...şimdi ayy bu evi satmadan ev sahibi olun diyor ...diyecektim sen ölürsen oluruz ancak....gıcık kadın ya sanki darpane varda bizde basıyoruz

aminnnnnnnnnnnnnnn

nasıl yani onu senmi alıyorsun bu neki bi açıkla birsocum...

ayyy bursalı hanımlar buluşiii süper bi biz toplanamadık yaa.....olmadı bana gelirsiniz hee nurtenciğimede annem varken artık ayarlarız geliriz annem ananemi bırakır

bende bulaşıkları hallettim.....c.tesi kuzenim gelecek ama sabahtan eşini bırakacak bizimkilerden bir ay küçük kızı var sabahtan gelirim dedi ...sonra kuzenim için gelir alır dedi....aaa olurmu hiç dedim
oda gelir yemek yeriz ...dedim....

annem yarın sabah erkenden gidiyor ....babam yarın saat 2 de ameliyat olacak ...evim toplu yarın yemek yapacam

ayyy bursalı hanımlar buluşiii süper bi biz toplanamadık yaa.....olmadı bana gelirsiniz hee nurtenciğimede annem varken artık ayarlarız geliriz annem ananemi bırakır

bende bulaşıkları hallettim.....c.tesi kuzenim gelecek ama sabahtan eşini bırakacak bizimkilerden bir ay küçük kızı var sabahtan gelirim dedi ...sonra kuzenim için gelir alır dedi....aaa olurmu hiç dedim

annem yarın sabah erkenden gidiyor ....babam yarın saat 2 de ameliyat olacak ...evim toplu yarın yemek yapacam

hayırdır birsocum baban ne ameliyatı olucak geçmiş olsun...

ceren cnm babamın boğzında guatır var iki taraflı onun ameliyatını olacak

şekeri felan var var bakalım uzun sürecekmiş bide ....1 haftada hastanede yatacakmış

ceren cnm babamın boğzında guatır var iki taraflı onun ameliyatını olacak

şekeri felan var var bakalım uzun sürecekmiş bide ....1 haftada hastanede yatacakmış

çok çok geçmiş olsun inşallah :Saruboceq: tez zamanda düzelir hayırlısıyla girer çıkar ameliyata...

ferdacım hoşgeldin canım nasılsın yormuş prens annesini artık daha çok uyanık kalmak istiyorlar kızlar bebişler keşfedecekleri koca bir dünya var etraflarında:))))))))

cnm kusura bakam ancak fırsat bulup yazabiliyorum bugün kucağımdan hiç inmedi Dağhan öldüm resmen belim sırtım koptu..çok zormuş anne olmak gerçekten!!Allah onlara uzun ömürler versin,can sağlığı versinde ne yapcan bakarız biz yine..onlar dünyayı keşfedecek biz onları??sen de uykusuzmuşsun Allah kolaylık versin cnm.zor iş!

cnm kusura bakam ancak fırsat bulup yazabiliyorum bugün kucağımdan hiç inmedi Dağhan öldüm resmen belim sırtım koptu..çok zormuş anne olmak gerçekten!!Allah onlara uzun ömürler versin,can sağlığı versinde ne yapcan bakarız biz yine..onlar dünyayı keşfedecek biz onları??sen de uykusuzmuşsun Allah kolaylık versin cnm.zor iş!

önemli değil canım ne demek canım hepimize Rabbim güç kuvvet versin anne olmak hem çok güzel hemde zor anne olunca daha iyi anlıyor insan annesinin değerini kolay büyümedik hiçbirimiz :)))) bizde onları keşfediyoruz

kızlar dün annemlerdeydik misafirleri vardı annemlerin duru başladı ses çıkarmaya hemde nasıl sesler gören sohbet ediyor zannedecek güldürdü bizi prenses yağmurlada artık oynamaya başladı onun hareketlerine kahkaha atıyor ablasınında hoşuna gidiyor)):nazar::nazar:

Ay ancak geldim. Kızım bugün bana kıyak geçti Şeniz 11'de uyudu 14:30'da uyandı maşallah :nazar:

Bende o arada kahvaltımı yaptım, evimi toparladım, ütülerimi yaptım, yerleştirdim, eşimin kazaklarını çıkarıp gardropa yerleştirdim. Zaten o kısa kollu tişörtlerini de kışın alışveriş merkezine falan gittiğimizde giydiği için hiç kaldırmıyorum. Kendi yazlıklarımda bayağı bişey kaldırdım ama kışlıklarımı çıkarmadım henüz. Bana hala yaz gibi geliyo menepozlumuyum neyim kaydirigubbakcemile3 Çekmecelerim dağılmıştı onları düzelttim.

Tam işim bitti kızım uyandı. Altını değiştirdim, emzirdim, mamasını yedirdim. Yanımda debeleniyor şimdi.

Eşiminde işi erken bitmiş. Gelir yakında. Kayınvalideme gideceğimiz için yemek derdim de yok. Ohhh uzatıp ayaklarımı oturayım şöyle zemuszemus

valla benimde sırtım bazen öyle ağrıyorki anlatamam kopuyor sanıyorum...sürekli alt değiş mama yedir kucağa al derken kendimi kaybediyorum...

önemli değil canım ne demek canım hepimize Rabbim güç kuvvet versin anne olmak hem çok güzel hemde zor anne olunca daha iyi anlıyor insan annesinin değerini kolay büyümedik hiçbirimiz :)))) bizde onları keşfediyoruz

kızlar dün annemlerdeydik misafirleri vardı annemlerin duru başladı ses çıkarmaya hemde nasıl sesler gören sohbet ediyor zannedecek güldürdü bizi prenses yağmurlada artık oynamaya başladı onun hareketlerine kahkaha atıyor ablasınında hoşuna gidiyor)):nazar::nazar:

oh maşallah canım ya..artık ablası daha da yakınlaşmıştır kardeşine ona cvp veriyorya..
gülmesi filan çok hoşuna gider dediğin gibi..:nazar:
bizimkide öyle kahkalarına bayılıyorum. bazen karnı ağrıyacak diye korkuyorum...
yesin onu annesiiii

Ay ancak geldim. Kızım bugün bana kıyak geçti Şeniz 11'de uyudu 14:30'da uyandı maşallah :nazar:

Bende o arada kahvaltımı yaptım, evimi toparladım, ütülerimi yaptım, yerleştirdim, eşimin kazaklarını çıkarıp gardropa yerleştirdim. Zaten o kısa kollu tişörtlerini de kışın alışveriş merkezine falan gittiğimizde giydiği için hiç kaldırmıyorum. Kendi yazlıklarımda bayağı bişey kaldırdım ama kışlıklarımı çıkarmadım henüz. Bana hala yaz gibi geliyo menepozlumuyum neyim kaydirigubbakcemile3 Çekmecelerim dağılmıştı onları düzelttim.

Tam işim bitti kızım uyandı. Altını değiştirdim, emzirdim, mamasını yedirdim. Yanımda debeleniyor şimdi.

Eşiminde işi erken bitmiş. Gelir yakında. Kayınvalideme gideceğimiz için yemek derdim de yok. Ohhh uzatıp ayaklarımı oturayım şöyle zemuszemus

ohhh otur canım bizim yerimizede otur...ne güselllll

pınarcım o dediklerin gerçketen her ay mecbur ödenmesi egrekenler.bazen eşime diyorum özel sigortalara bir müddet ara verelim diye.ama sonuçta oda bir yatırım aslında kızımada yaptırsam olcak hiç aklıma gelmemişti:)) benimki bitmek üzre zaten

Evet canım bebeğe kesinlikle gerekli bence. Bak biz Defnoş'a yaptırdık. Rahat ettik valla alkisalkisalkis

kafayımı yedin bacım...3 saat ben dün temizlik dışar işi 40 dk.yürüyüş sabah zorla kalktım valla........kayganayada illa eşarp almana gerek yok kanımca borcam vs. alabilirsin
kadın hep yemek yapiiii çok seviyor mutfağı hehehekaydirigubbakcemile3

Valla 3 hafta oldu ya alıştım bacım heralde beni etkilemiyor valla o kadar spor. Yani spordan gelince çok yorgun oluyorum ama sabah kalkınca bişeyciğim kalmıyo :lepi:

Vazgeçtim eşarptan zaten. Görümcem hepimizin adına çiçek yollamış. Bizde akşam pasta alıp gidicez yerimseniben

kahvaltın iyiyimiş pınarcım bende hergün kepekli ekmek domates biber yiyorum...aralarda meyve yiyorum ama hareket olmadığı için daha yarım kilo verdim.

zaten bu kıvır zıvırlar hep borç dediğin gibi.. birşey yok gibi gözüküyorlar ama bayağı tutuyorlar...

Tabi tatlım hareket çok önemli a.s

Aynen öyle o bu derken dağ gibi oluyor valla akannehir

benimde morelim bozuk bir güne başladım...kızlar

bizim çatı su koyverdi yaa hiç tavana bakmak aklımıza gelmedi oturma odasında tavan sanki buhar olurda ...su damlacıkları olurya öyle olmuş ufak bi köşe ,yatak odasında gardolap ,üstü
banyoda .............allahtan çocukların odası mutfakta bişey yok.....eşime dedim ...canı sıkıldı
şimdi bir çatıcı ne kadar gelir yapar kimbilir ya.....ben gelince çatıyı ziftlinaylonla kaplarım dedi ..ama çözüm olurmuki yaaaaa...böyle olacağını bilseydim .....hiç koltuk almazdım ....çatıyı yaptırırdık ya
şimdiye kadar olmadı olmadı ...bi oldu pir oldu yaaaaaaa........
bende kendi kendime çatıcı çağrayım fiyat alayım diyorum....ne yapılcak öğrenelim..olmadı malzemeyi biz taksitle alalım adama ihçilik verelim diyorum....ama kendim kuruyorum işte....bi gelsin bakalım bizim beyfendi.....pöfffffffffffffffffffffffffff.....

Al işte biyerden bişey mutlaka çıkar. Allah yardımcınız olsun be bacım a.s.

sağolun kızlar yorumlarınız için bi bakalım eşimle konuşalım bakalım...

a.s.

hım neyse burcuyla konuştum kızlar tem,izlik falan yaptığı için giremiyıormuş iyiymiş

Heh afferim ona alkisalkisalkis

cerencim bu ay bizde de evlilik muhabbeti var. bu ay bizde tam göçmüş durumdayız. ablamın antalya da nikahı vardı oaraya gittik. daha kredi kartı kesilmeden şimdi de istanbula gidecez haftasonu. erkek tarafı düğün yapacaz dedi. ablam kardeşimden dolayı düğün istememişti ama onlarıda kırmayayım dedi sonradan. oaraya gidicez.

bide biz bu evi alırken kayınvalidemler yardım etmişti kredi çekmeyin boşuna diye. onu geri öderken bide araba aldılar ödediğimiz miktara yaklaşık olarak.tekrar ev parasında başa döndük hala ödüyoruz. arada ödeyemeyeceğimizi söylediğimizde hemen yolladığınızda kimin parası hepsi sizin gibi sözler söylüyor kayınvalidem. ama kayınpeder kendi adına konuş diyor kadına. gıcık herif. sanki ihtiyacı var.bizde ödüyoruz mecburen. biraz az göndersek adımız çok para harcadıya çıkıyor.eşimle bazen keşke kredi çekseydik diyoruz bazen. daha az stress yaşardık. ben evi idare edemiyomuşum anneme kızını örnek veriyomuş kadın. sen anla gelinim misali. kızının evi hazırdı evlendiğinde. arabası var. ilçede oturuyorlar masrafları daha az bize göre.

bende nasıl dolmuşum böyle ya.

Bunların hepsi aynı dayaklık valla :oklava:

pınarrrrrrrr hu nerelerdesin kıs?

defnoşum mu durmuyor yoksa annesi?

banuda sabah göründü yok oldu işi çok herhalde...

Yok bacım Defnoş'umun maşallahı vardı uyudu kuzum bende iş yaptım

Ay yazayım öyle gideyim.

Pınar kız 3 saat spor mu yapılır.Bayılır kalırsın valla.Azcık yavasla cıcım yaza kadar verırsın.Hem hızlı başlayınca cabuk bıkıyor insan.Bide halıme şükredeyım ya.Okula gıdene kadar sürdümü uykusuzluk.Amanınnnn.

Ay cok yazasın var ama hazırlanmam lazım.Gesmeye gidiyoruz.

Valla dün bitane baklava yemiştim tatlım o bana nasıl bir şevk verdiyse 3 saat durduramadım kendimi kaydirigubbakcemile3

Şükret tatlım valla halamın kızını tanısan halama acırsın, oğluşunu da öper başına koyarsın a.s

İyi gezmeler tatlım a.s.

cnm erzrmlu degılım ama 2 senedır brda calısıyorum bı 3 sene daha burdayız merkezdeyız cnm ılıca ılcesı ama merkezle bıtısık
yoksa sende erzrmlumusunŞenizŞeniz

Ben Erzurum'luyum tatlım ama en son dedemin babası ordaymış. Ordan Gebze'ye gelmişler. O yüzden hiç gelmedik biz Erzurum'a ama ben çok istiyorum a.s

kızlar valla herşey boş bakın hastaneye berkeyi götürdüğümde ne oldu anlayatım...

tahlili verdik doktorun kapısının önünde oturuyorduk annemle..bir kadın başörtülü kucağında bi çocukla geliyor. çocuk 2-2,5 yaşlarında var..sonra annem dediki bak bunuda annennesi gietiriyor dedi. sonra teyze de evet annennesiyim dedi bazen annesi sanıyorlar dedi.
zaten bu da beni kocattı dedi. bizde torunununda şikayetleniyor sandık..annemde niye öyle diyorsun dedi.
sonra teyze dediki annesi öldü dedi. meğer kadının kızı ölmüş. 1 yıllık evlilermiş. doğumdan birhafta sonra ölmüş kızı. tansiyonu yükselmiş beyin kanaması geçirmiş. buda bize kaldı dedin teyze. dedesiyle birlikte getirmişler. birde görseniz beyaz boncuk boncuk gözler öyle bize bakıyordu. çocuğu alıp bağrıma basasım geldi sormayın...
allahım biz annemle ne olduk annem başladı ağlamaya. benimde gözlerim yaşla doldumu kadına diyecek sözbulamadık..
yani hala etkisindeyim...allah yardımcıları olsun herşeyin hayırlısını versin yarabbim...

Ayyyy Allah evlat acısı vermesin hiçbir bebeği de anasız bırakmasın ya :Saruboceq:

selam kızlar,,
sonunda açabildim bilg.
sabahtan beri Dağhan beyle uğraşıyorum bugün formunda yine sabahın 7 sinden beri yarım saat uyudu sadece,çıldırdım bişey bile yiyemedim doğru düzgün ona çorbasını yedirdim ama!!
şimdide o kadar oyuncağı bıraktı anahtarla oynuyoo...
Gülhancım iyi gezmeler..fotoğraf çekinin barii..

Selam canım a.s. Dağhan tam gaz desene akannehir

Bacım inşallah sağlıkla ameliyatını olur çıkar babacığın :Saruboceq:

Aynen canım ya bizimkinin de çenesi bi açılıyor ooooo hiç susumuyor kaydirigubbakcemile3

evet pınarcım eşimle konuşayım sigorta işini.kızlar benim ki genelde sabahın 6 sında yada gece uyandığında susmak bilmiyorya:)))

sağolun kızlar yaaa inş.hayırlısı ile girip çıkacak biz gidemeyecez malum hastane ortamı babamda istemiyor

haftayada kanser olan halamın göğüsü aıncak arka arkaya herşey

BıRSENCıM BENıMDE KAYINPEDERıM akciğer kanseri doktor artık son evrede demiş o yüzden eşimin morali sıfır şuanda :(((((((((((((

Back
X