2009 Mayıs Anneleri

ben yaptırmıcam valla ne kendime ne de çocuğuma...

kızlar ben çıkıyorum iyi akşamlar

güle güle banucum....hihoyyyt

bocek_82 sanırım adın ferdaydı demı yanlış hatırlamıyosam ben uskudarda yunus emreye gıdıyorum tahsın beye cok kalabalık oluyo randevuları hep dolu oluyo ama ıyı bı doktor nerde oturuyosun bılmıyorum ama
pınar aynı yerlerde takılıyorus ama bı denk gelemedık ne e-bebekte nede natılıusta her hafta gıderız nerdeyse
neyse kızlar bıara yıne toplanalım cıkıyorum ben gorusurus evden aksama:lepi:

iyi akşamlar canım...akşamda ben yokum artık yarın görüşürüz inş. kaydirigubbakcemile2

hatunlar mesai bitti size doyum olmaz yarın görüşmek üzere öpüldünüz...opuyorumnanaktan
valla çok yoruldum bugün kaydirigubbakcemile3 delikafadulden (kk dan çıkmadım ya neyse)

Selam KIZLAR,

Biz gezmekten geldik.Esra teyzemıze ve Doruğa cok cok tesekkur ederiz.Cok guzeldi hersey.

Tuba canım biz Semoş la bir hafta yemek yemesek ancak toparlanırız.Esra coşmuş çünkü.

Konuşmaktan resım cekilmeyı unuttuk biz ya.Neyse Bayram sonu Hulya geliyor yıne toplanıcaz o zaman cekeriz artık.

Selam KIZLAR,

Biz gezmekten geldik.Esra teyzemıze ve Doruğa cok cok tesekkur ederiz.Cok guzeldi hersey.

Tuba canım biz Semoş la bir hafta yemek yemesek ancak toparlanırız.Esra coşmuş çünkü.

cnm bizim içinde çok keyifli bir gündü... borcamın bende kaldı aslında iyide oldu kahveni içmeye gelmek için bahane olur bana :))

oh ne güzel ya maşallah eşine çok ince davranmış benimki tam odu tammm
aman ya şu maddiyat insanı çok geriyor ama ben en olmadık zamanlarımızda bile kurban mutlaka kestim cidden evin bereketini arttırıyor Allah yardımcımız olsun
okuldan geldim yorgunum
kızıma sabhaları kahvaltı vericem artık ben mama kullanmıyorum neyle yapayım karar veremedim

hahhaha hülya soğuk kar kış falan dinlemiyor bacımmm :))))
baksanaa daha ben gelmeden buluşlma bile planlanmış kaçırılır mı beee :)))))))))))))

ayyy sabahtan beri sayfa acık okuyorumm bir türlü yazamadımm yahu ama okudugum herşeyide unuttum yaw gerçi bunadım artık ben ya bir çok şeyi unutuyorum ((

esen cnm bende mama vermiyorum biliyorsun ama bebelac peynirli pekmezli kahvaltılığın içine azcık pekmez azcık tereyağı dönüşümlü olarakta b.peynir yada yumurta sarısı koyuyorum bazende sade yapıyorum..gerçi doğru düzgün yemiyor oda ayrı bi meselede hiç açmıyım o konuyu bunalıma giriyorum :))

cnm bende mama vermıyorum ama ulker herobaby kahvaltı cesıtlerı var onun ıcıne ekleyebılırsın yada pınarın 6-12 ay arası sutuyle yapabılırsın ben ıkısınıde kullanıyorum benımkı yıyor

kızlar çocuklara portatif mama sandalyesi istiyordum ama ikisini aynı anda alamaycaktık
,
aklıma geldi küçük amcası hiçbişey almadı çocuklara .....aradım amcası dedim ali ile ömer mama sandalyesi istiyor ...hatta biz gittik beğendik şurada şu model diye ,ama hemen istiyoruz dedik inş. biranönce alır ......

bu arada ömer patates kızartması yedi kızlarrrrrrrrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…