kızlar çocuklara portatif mama sandalyesi istiyordum ama ikisini aynı anda alamaycaktık
,
aklıma geldi küçük amcası hiçbişey almadı çocuklara .....aradım amcası dedim ali ile ömer mama sandalyesi istiyor ...hatta biz gittik beğendik şurada şu model diye ,ama hemen istiyoruz dedik inş. biranönce alır ......
bu arada ömer patates kızartması yedi kızlarrrrrrrrr
bırsencım ıyı demıssın valla alırsa cok ıyı olur sızın ıcın
selam herkese cok guzel bırgundur esracım elıne koluna saglık canım dorukcum senınde :))
gulhan bacım akşam yemegı yemedım ben ama dedıgın dogru bır hafta yemememız lazım tubiş ahh ahh neler kacırdın tam agzına layıktı hulya bayrama mutlaka gel bu seferde senı bahene edıp yıycez gulhanla :))))))
bacım zaten maşAllah siz herşeyi bahane edip malı götürüyorsunuz :))
Esra canım borcam hiiiiç önemli değil en kısa sürede senı bekliyorum.
Semoş ben de akşam yemeği yemedim.Bahaneler bitmez bızde canım.Sırada Hulya var.Sonra da elbet buluruz bir neden.Gönüller bir olsun.Hem kuş kadar yedik valla.
ben gelince öyle diyet miyet anlamam ona göre :dilcikar::dilcikar:
şaka bi yanada özledim ama sizi beee :çok üzgünüm::çok üzgünüm::çok üzgünüm:
inş havalar çok soğukk olmaz gelceğim zaman :Saruboceq:
bocek_82 sanırım adın ferdaydı demı yanlış hatırlamıyosam ben uskudarda yunus emreye gıdıyorum tahsın beye cok kalabalık oluyo randevuları hep dolu oluyo ama ıyı bı doktor nerde oturuyosun bılmıyorum ama
pınar aynı yerlerde takılıyorus ama bı denk gelemedık ne e-bebekte nede natılıusta her hafta gıderız nerdeyse
neyse kızlar bıara yıne toplanalım cıkıyorum ben gorusurus evden aksama:lepi:
selam herkese cok guzel bırgundur esracım elıne koluna saglık canım dorukcum senınde :))
gulhan bacım akşam yemegı yemedım ben ama dedıgın dogru bır hafta yemememız lazım tubiş ahh ahh neler kacırdın tam agzına layıktı hulya bayrama mutlaka gel bu seferde senı bahene edıp yıycez gulhanla :))))))
ay kızlar geÇen evdeyken mİlupadan bİr paket gelmİŞtİ. İÇİnde 2 adet bez pİŞİk kremİ, sÜtlÜ pİrİnÇlİ, gece tahıllı (tabİ bİr yemelİk) vÜcut kremİ ve Şampuanı bİrkaÇ bİrŞey daha vardı ama hatırlamadım. Şİmdİ de İŞyerİme geldİ. Paketİ yenİ aldım bakİm aynıları mı var İÇİnde Çok sevİndİm ya...
Mİlupaya Üye olmuŞtum da hamİleyken...
Ve bİr sÜrÜ İndİrİm kupanları vardıııı yİne gelmİŞ oh ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
evet yine aynılarından gelmiş...
oh iyi oldu en çokta indirim kuponlarına sevindim...
huggies bezlerde milupa mamada %25 indirim var. pişik kreminde nivanın kavonoz pürelerinde...dolu valla...ıslak mendillerde
5 adet te ıslak mendik göndermişler bunla beraber 10 adet oldu kullan kullan bitmez kaydirigubbakcemile3
arkadaşlar merhabe bevde mayıs annesiyim 22 mayıs 2009 ben sizlere birşey sorucaktım domuz gribi hakkında ne düşünüyorsunuz aşı yaptırmayı düşünüyormusunuz bebeğinize ben korkuyorum 0-2 yaş bebeklerde çok tehlikeiymiş kafam çok karışık
bocek_82 sanırım adın ferdaydı demı yanlış hatırlamıyosam ben uskudarda yunus emreye gıdıyorum tahsın beye cok kalabalık oluyo randevuları hep dolu oluyo ama ıyı bı doktor nerde oturuyosun bılmıyorum ama
pınar aynı yerlerde takılıyorus ama bı denk gelemedık ne e-bebekte nede natılıusta her hafta gıderız nerdeyse
neyse kızlar bıara yıne toplanalım cıkıyorum ben gorusurus evden aksama:lepi:
Selam KIZLAR,
Biz gezmekten geldik.Esra teyzemıze ve Doruğa cok cok tesekkur ederiz.Cok guzeldi hersey.
Tuba canım biz Semoş la bir hafta yemek yemesek ancak toparlanırız.Esra coşmuş çünkü.
oh ne güzel ya maşallah eşine çok ince davranmış benimki tam odu tammm
aman ya şu maddiyat insanı çok geriyor ama ben en olmadık zamanlarımızda bile kurban mutlaka kestim cidden evin bereketini arttırıyor Allah yardımcımız olsun
okuldan geldim yorgunum
kızıma sabhaları kahvaltı vericem artık ben mama kullanmıyorum neyle yapayım karar veremedim
kızlar çocuklara portatif mama sandalyesi istiyordum ama ikisini aynı anda alamaycaktık
,
aklıma geldi küçük amcası hiçbişey almadı çocuklara .....aradım amcası dedim ali ile ömer mama sandalyesi istiyor ...hatta biz gittik beğendik şurada şu model diye ,ama hemen istiyoruz dedik inş. biranönce alır ......
bu arada ömer patates kızartması yedi kızlarrrrrrrrr
iyi hoş da çok vakit kaybettiriyor şu çiftlik işi yaa!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?