iyiyim burcucum canım bişey olmamıştır ya ara ara kontrol et istersen.
kızlar yürüteç alıcakmısınız dr hayır diyor ama ben kararsız kaldım(((((((88
Canım yardımcı ablada geldi benımle.Yoksa bir bardak cayı zor içerdim.Biliyosun işte bizimkileri.
Birşey değil Doruk pasam.
Hoşgeldin canım.Cok hızlı vurmamıştır heralde panik olma.Bi yarım saat uyuduysa uyandır istersen.
Pınar gule gule giysin Defnoş ccicilerini.Evet ya bende kendime bir çöp alamıyorum.Hemen bebek mağazalarına koşuyorum.
Ceren cok hoş cıkmışsınız canım.Kız zayıfsın işte.
Birsen hadı inşallah Babacığın kolayca kurtulur.
Gülşah yurutec resimlerini bekliyoruz.Ben de kararsızım alsam mı acaba ya.
Ve Gunaydın Kızlar,
Dünku bulusma gercekten cok guzeldi.Keske hepimiz yakın olsak da görüşebilsek.Bu gunde Annemle dışarı cıkıcam hatun perdelerini değiştircekmiş.Karar vericez.Ben de Boraya bi uyku tulumu alıcam.
ay ilahi burcu canım ya nasıl vurdu çocuk kafayı okuyunca tuhaf oldum. aman canım dikkat et bırakıp gitme bir daha oda da kuzuyulmaz: onla geçmiş olsun...
valla tülaycım ben aldım bindiriyorum sabahtan akşama kadar binmiyor sonuçta aralarda oturtuyorum..bizlerde öyle büyümüşüz neyimiz var şimdi demi ama...
ayyy yaaaaaa gelemedim bi türlü yarın kuzenimin eşi gelecek aksamada kuzenim
karısı kahvaltıya gelecek o yüzden bugün yemek yapıyorum yaramazlarla uğraşıyorum
menü şöe olacak kızlar
mercimek çorbası
barbunya
pilav
fırında tavuk
salata
öğlen için ne yapsam karar veremedim yaa
milföy var böğrek salata kekmi yapsam acaba ya
babam için iyi dilekte bulunan herkese tşk.ler
Canım yardımcı ablada geldi benımle.Yoksa bir bardak cayı zor içerdim.Biliyosun işte bizimkileri.
Birşey değil Doruk pasam.
Hoşgeldin canım.Cok hızlı vurmamıştır heralde panik olma.Bi yarım saat uyuduysa uyandır istersen.
Pınar gule gule giysin Defnoş ccicilerini.Evet ya bende kendime bir çöp alamıyorum.Hemen bebek mağazalarına koşuyorum.
Ceren cok hoş cıkmışsınız canım.Kız zayıfsın işte.
Birsen hadı inşallah Babacığın kolayca kurtulur.
Gülşah yurutec resimlerini bekliyoruz.Ben de kararsızım alsam mı acaba ya.
Ve Gunaydın Kızlar,
Dünku bulusma gercekten cok guzeldi.Keske hepimiz yakın olsak da görüşebilsek.Bu gunde Annemle dışarı cıkıcam hatun perdelerini değiştircekmiş.Karar vericez.Ben de Boraya bi uyku tulumu alıcam.
Birsen baban çıktımı canım ?
Selamlar Kizlar,
Bugün Doruk bize bir ilk yasatti, az önce meyvesini yediriyordum. Kendi kendine agzinda birseyler gevelene gevelene yiyiyordu oda. Sonra gözüm televizyona takildi birkac saniye. Döndüm, kasigi agzina götüreyim dedim ki, Doruk Pasa uyumus.Yarim saati gecti hala kalkmadi, bakalim ne kadar uyuyacakkaydirigubbakcemile3
Bu arada gecen asidan ateslenmedi. Yatirmadan önce atesi 37,6'ydi. Fitil verdim ve pijama falan giyirmeden uzun kollu bir badiyle ince bir uyku tulumu giydirdim. Odasida ilikti. Böylece atlatmis olduk, korktugum basima gelmedi...
Ve kizlar bende dün su farmville olayina göz attim, henüz hicbirsey bilmememe ragmen rastgele oynuyorum bakalim.
Bursali bayanlar gününüz keyifli gecmis, cok sevindim. Belki birgün denk gelirde, bende bulusmalardan birine katilirim. Mesela yazin bulusurlarsa, Asli ve Burcu'ya katilabilirim.Ya da Istanbul'da olacagim Mayis, Haziran gibi. Insallah o aralarda bir bulusma tertiplenir...
Pinar Defnos cicilerini güle güle kullansin canim. Bende hep bu sefer kendime birsey alacagim diye alis-verise cikiyorum ama kendimi öyle kaptiriyorum ki bebek reyonlarina, birsey almadan cikiyorum.
Birsen baban bir an önce sagligina kavurusur insallah. Annene'de Allah sabir versin, hasta bakimi gercekten cok zor...
Burcu, Kagan'a birsey olmamistir korkma ama icin rahat degilse uyutma, gözlerine falan bak, kanlanma var mi?
Bengi, senin kuzucugun emeklemeden yürür canim, cok hareketli cünkü.
Ve bu emekleme konusunda benim icim rahat degil kizlar. Illaha emeklemesi gerekiyor? Biraksam tüm evi turlar Doruk, cok hareketli ve emekliyor kendi capinda. Daha dogrusu sürünüyor. Birde yüz üstü yatarken, poposunu kaldirip, kafasini ittiriyor yukari istikamete. Benim ev halifleks oldugu icin, cok pimpirikliyim. Ben 9 aylikken yürümüsüm, annem direkt yürümeye alistir diyor. Dogrusu ne acaba?
kızlar, çoook yorgunumm!! artık düzenime kavuşmak istiyorum! evin halini bir görseniz, kalkıp gitmeye hazır!! heryerde koliler, hurçlar,valizler!! poffff bide bunları yeniden açıp yerleştirmesi var(
neyseki annem yolda,bikaç saate yanımda olucak. yarın sabah 8 gibi de taşıma şirketi gelicek. bu evimde son gecemiz.
bu arada bir süre yokum normal olarak. internet bağlantım ne zaman gelir bilemiyorum. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize dikkat edin. beni özleyin olur mu??
hı bide Allahtan kolaylık dileyin benim için!!:çok üzgünüm:
kııvılcım cnm teşekkür ederim cnm .....
emekleme işine gelince bizimkiler dizlerinin ve ellerinin üzerinde gidiyolar her köşeye deliğe giriyolar
malesef her dk.ev süpürüp silmiyorum ....o yzüden hijjanik değiliz....tek sorun ben görmediğimde parkede yatıyolar....bugün odalarındaki çöp kovasını devirmiş ömer pat pat vuruyo
dedim biri halı sirkeliyor heralde....meğer bizim sıpa vuruyormuş
sürünmeden direk yüreme işine nasıl alıştırılıyor ,,,ben bilmiyorum....öle bi şansın varsa yap derim emeklerken talan oluyoo ev...bide köşelere giriyolar hep..
yok cnm 2 de doktorlar gelip son duruma bakacaklarmış
3 gibi alırz demişler....şekeri varya ...eee anestezi içinde aç kalması gerek bilmiyorum ,
serum veriliyormuş
pöff ya orada olmak vardı ya ....böyle salak gibi oldum....annem tek ne yapar eder o öle yaa
dorğu cerencim bir araştırayım yürüteç kullanışlı bişey bulurum inşallah netten. burcu canım öyleya bende kızın yanından ayrılamıyorum anında yuvarlanıp gidiyor valla.
kızlar, çoook yorgunumm!! artık düzenime kavuşmak istiyorum! evin halini bir görseniz, kalkıp gitmeye hazır!! heryerde koliler, hurçlar,valizler!! poffff bide bunları yeniden açıp yerleştirmesi var(
neyseki annem yolda,bikaç saate yanımda olucak. yarın sabah 8 gibi de taşıma şirketi gelicek. bu evimde son gecemiz.
bu arada bir süre yokum normal olarak. internet bağlantım ne zaman gelir bilemiyorum. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize dikkat edin. beni özleyin olur mu??
hı bide Allahtan kolaylık dileyin benim için!!:çok üzgünüm:
Birsen selamımı alıp cevap vermedin hoşgeldinde demedin ama yinede diğer arkadaşlara yazdıklarından anladığım kadarıyla baban ameliyata giriy heralde Allah yardımcısı olsun inş
Imkansiz zaten canim evi her dk silip süpürmek. Ben zamanla yarisiyorum zaten, 2 haftada bir makine kiralayip yikiyoruz halilari. Ben ayaga kalkmaya meyilliymisim, annemde koltuklara dayandira dayandira yürüme provalari falan yaptirmis cok erken yürümüsüm. Öncesinde sürünmüs müyüm bilmiyorum ama emeklemedigimi söylüyor annem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?