2009 Mayıs Anneleri

iyiyim burcucum canım bişey olmamıştır ya ara ara kontrol et istersen.

Cnm kntrol ediyorum sık sık gidiyorum yanına, aman ya yanıma alayım desem çok durmuyo mama sandalyesinde illa yerde olcak bide çk geniş aslında oyun alanı videodan görmüşsündür ama çifter çifter dönmeye başladı uca koyuyorum diğer uçta buluyrum...
kızlar yürüteç alıcakmısınız dr hayır diyor ama ben kararsız kaldım(((((((88

Tülaycm aslında ben istiyrum ama eşim pek taraftar değil cnm

Buluştunuzmu kız, ay ne güzel yaa, burda olsanız keşkede beraber buluşsak, ama aslıyla bizde görüşücez bakalm müsait bi zamanda inş.

Cnm nereye koyacağımı şaşırdım veledi ya, inan mutfağa gitsem bile 30 sn içinde geliyorum kontrole, bende demin çok üzüldüm ama napim kaşla göz arası işte....

ayyy yaaaaaa gelemedim bi türlü yarın kuzenimin eşi gelecek aksamada kuzenim

karısı kahvaltıya gelecek o yüzden bugün yemek yapıyorum yaramazlarla uğraşıyorum

menü şöe olacak kızlar

mercimek çorbası
barbunya
pilav
fırında tavuk
salata

öğlen için ne yapsam karar veremedim yaa
milföy var böğrek salata kekmi yapsam acaba ya

babam için iyi dilekte bulunan herkese tşk.ler

kontrole gittim şimdi açmış üstünü hasta olcak ya burnu akıyo zaten biraz, neyse örttüm geldim...

Birsen geçmiş olsn ne oldu babana

ayyy çok tşk ediyorummmmmmmm gerçekten çok sevindim zayıf dediğine ama ben 64 kiloyummmmkaydirigubbakcemile3 :1no2:

Birsen baban çıktımı canım ?

yok cnm 2 de doktorlar gelip son duruma bakacaklarmış

3 gibi alırz demişler....şekeri varya ...eee anestezi içinde aç kalması gerek bilmiyorum ,

serum veriliyormuş

pöff ya orada olmak vardı ya ....böyle salak gibi oldum....annem tek ne yapar eder o öle yaa

dorğu cerencim bir araştırayım yürüteç kullanışlı bişey bulurum inşallah netten. burcu canım öyleya bende kızın yanından ayrılamıyorum anında yuvarlanıp gidiyor valla.

Kızlar kağan milupanın muzlu gece tahılını hiç sevmedi ya aldım dün yaptım daha ilk kaşığın tadını alır almaz öğ yapmaya başladı, su pirinç unu ve mamadan yapıcamda suyla karıştırmak daha klayıma geliyo diye bundan aldım , sizin bebeler hangi muhallebiyi seviyo

Selamlar Kizlar,

Bugün Doruk bize bir ilk yasatti, az önce meyvesini yediriyordum. Kendi kendine agzinda birseyler gevelene gevelene yiyiyordu oda. Sonra gözüm televizyona takildi birkac saniye. Döndüm, kasigi agzina götüreyim dedim ki, Doruk Pasa uyumus.Yarim saati gecti hala kalkmadi, bakalim ne kadar uyuyacakkaydirigubbakcemile3

Bu arada gecen asidan ateslenmedi. Yatirmadan önce atesi 37,6'ydi. Fitil verdim ve pijama falan giyirmeden uzun kollu bir badiyle ince bir uyku tulumu giydirdim. Odasida ilikti. Böylece atlatmis olduk, korktugum basima gelmedi...

Ve kizlar bende dün su farmville olayina göz attim, henüz hicbirsey bilmememe ragmen rastgele oynuyorum bakalim.

Bursali bayanlar gününüz keyifli gecmis, cok sevindim. Belki birgün denk gelirde, bende bulusmalardan birine katilirim. Mesela yazin bulusurlarsa, Asli ve Burcu'ya katilabilirim. Ya da Istanbul'da olacagim Mayis, Haziran gibi. Insallah o aralarda bir bulusma tertiplenir...

Pinar Defnos cicilerini güle güle kullansin canim. Bende hep bu sefer kendime birsey alacagim diye alis-verise cikiyorum ama kendimi öyle kaptiriyorum ki bebek reyonlarina, birsey almadan cikiyorum.

Birsen baban bir an önce sagligina kavurusur insallah. Annene'de Allah sabir versin, hasta bakimi gercekten cok zor...

Burcu, Kagan'a birsey olmamistir korkma ama icin rahat degilse uyutma, gözlerine falan bak, kanlanma var mi?

Bengi, senin kuzucugun emeklemeden yürür canim, cok hareketli cünkü.

Ve bu emekleme konusunda benim icim rahat degil kizlar. Illaha emeklemesi gerekiyor? Biraksam tüm evi turlar Doruk, cok hareketli ve emekliyor kendi capinda. Daha dogrusu sürünüyor. Birde yüz üstü yatarken, poposunu kaldirip, kafasini ittiriyor yukari istikamete. Benim ev halifleks oldugu icin, cok pimpirikliyim. Ben 9 aylikken yürümüsüm, annem direkt yürümeye alistir diyor. Dogrusu ne acaba?

kızlar, çoook yorgunumm!! artık düzenime kavuşmak istiyorum! evin halini bir görseniz, kalkıp gitmeye hazır!! heryerde koliler, hurçlar,valizler!! poffff bide bunları yeniden açıp yerleştirmesi var(
neyseki annem yolda,bikaç saate yanımda olucak. yarın sabah 8 gibi de taşıma şirketi gelicek. bu evimde son gecemiz.
bu arada bir süre yokum normal olarak. internet bağlantım ne zaman gelir bilemiyorum. hepinizi çok öpüyorum. kendinize ve bebişlerimize dikkat edin. beni özleyin olur mu??
hı bide Allahtan kolaylık dileyin benim için!!
:çok üzgünüm:

Cnm uyandı şimdi kanlanma yok şükür, bu aylardan itibaren çcukların pis dönemi baslyomuş 2 yasına kadar sürecekmiş dr lar steril lmayın temiz olun diyo doğa böylwe olsun istiyomuş ç0cuğun mikroba alışması lazımmış

Kolay gelsin ayşecm zor günler yakında gececek mutlu mesut oturucan evinde inş

kııvılcım cnm teşekkür ederim cnm .....

emekleme işine gelince bizimkiler dizlerinin ve ellerinin üzerinde gidiyolar her köşeye deliğe giriyolar
malesef her dk.ev süpürüp silmiyorum ....o yzüden hijjanik değiliz....tek sorun ben görmediğimde parkede yatıyolar....bugün odalarındaki çöp kovasını devirmiş ömer pat pat vuruyo
dedim biri halı sirkeliyor heralde....meğer bizim sıpa vuruyormuş
sürünmeden direk yüreme işine nasıl alıştırılıyor ,,,ben bilmiyorum....öle bi şansın varsa yap derim emeklerken talan oluyoo ev...bide köşelere giriyolar hep..

Evet bizim doktorda öyle söylemisti bana Burcu'cucugum ama ne bileyim haliya basiyoruz sonucta, ne kadar temizlesemde cok toz tutuyor falan. Birde Doruk agziyla kesfetmeyi seviyor, herseyi yaliyor ya, icim rahat degil bu yüzden.
Ve ben gece muhallebisi olarak, Milup'nin armutlu-tahilli muhallebisi var. Onu veriyorum ve ne kadar versem yiyiyor Doruk.

Birsen selamımı alıp cevap vermedin hoşgeldinde demedin ama yinede diğer arkadaşlara yazdıklarından anladığım kadarıyla baban ameliyata giriy heralde Allah yardımcısı olsun inş

Imkansiz zaten canim evi her dk silip süpürmek. Ben zamanla yarisiyorum zaten, 2 haftada bir makine kiralayip yikiyoruz halilari. Ben ayaga kalkmaya meyilliymisim, annemde koltuklara dayandira dayandira yürüme provalari falan yaptirmis cok erken yürümüsüm. Öncesinde sürünmüs müyüm bilmiyorum ama emeklemedigimi söylüyor annem...

TATLIM CANINI SIKMA NE OLUR. SEN DUA ET ALLAH BİR YOLA KOYAR ....

dorğu cerencim bir araştırayım yürüteç kullanışlı bişey bulurum inşallah netten. burcu canım öyleya bende kızın yanından ayrılamıyorum anında yuvarlanıp gidiyor valla.

a.s.

CANIM BİZDE TAŞINDIĞIMIZDA ÖYLEYDİK HEPSİ YERLEŞİYOR MERAK ETME BENDE HİÇ YERLEŞEMEYECEĞİM ZANNEDERDİM AMA DÜZELİYORMUŞ
HAYIRLISYLA OTURUN AĞIZ TADIYLA İNŞ...

Birsen selamımı alıp cevap vermedin hoşgeldinde demedin ama yinede diğer arkadaşlara yazdıklarından anladığım kadarıyla baban ameliyata giriy heralde Allah yardımcısı olsun inş

ayyyyyyyyy canım görmedim ama amma köstekli laf sölemişsin kızz

bilerek yaparmıyım aşk olsunnn

tam muahllebiyi yazacaktım

biz bebelacın mısırlı tahıllısını veriyoruz ama evde ne varsa oda oluyor

aptamil pirinçli,bebelac pirinçli....bazende devam sütü içiyolar cnm

bu arada sağol cnm evet ameliyata girecek babam

doğrudur cnm annemde der bazı çocuk emeklemeden yürür diye

benimkileride ben kanepeye tutturuyorum ama ömer tam duramıyor ali ise duruyor tam.....

ama yinede yerde heryere yetişiyolar

bizimkilerinde kafa yerde popo havada ayak ucunda gitmeleri çokk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…