2009 Mayıs Anneleri

Kızlar merhabalar biz geldik, kağanda bende iyiyiz şükür sizler nasılsınınz, çooook eskilere gidemesemde bi kaç günlük geçmşe bakmaya niyetliyim zira ben yokken neler lmuş bitmiş merak ediyorum , inş. yktur bi yaramazlık, kağn yerde haa hooo bu buuuu heee heee diye söyleniyo, diğer odalara her gelişimde yerinden oynamış buluyrum, şmdide aaa oooo fln diyo komik bu çcuk ya

gunaydın kızlarrrr

cerencım cok hos gozukuyorsnuz ailecek

bırsencım allahın ıznıyle baban amelıyattan ıyılesmıs bı sekılde cıkacak ıns

HOŞGELDİN BURCUCUM ÖZLETTİN VALLA....a.s.
BERKEDE ÖYLE DÜZ YATARKEN GELİYORUM TAM TERSİNE DÖNMÜŞ OLUYOR SIPAM BENİM YA

gunaydın kızlarrrr

cerencım cok hos gozukuyorsnuz ailecek

bırsencım allahın ıznıyle baban amelıyattan ıyılesmıs bı sekılde cıkacak ıns

TŞK EDİYORUM AYSUNCUM
HOŞGELDİN.. Şeniz

kızlar cuma olduğu için öğle paydosuna erken çıkıyoruz bugün...11:30 da. geri saat 13:00 de gelirim hepinizi öptüm yemek yiyeceklere afiyet olsun...

tülaycım hoşgeldin tatlım nasılsın

birsencim hayırlısıyla iyileşir inşallah dualarımız seninle bitanem

HOŞGELDİN BURCUCUM ÖZLETTİN VALLA....a.s.
BERKEDE ÖYLE DÜZ YATARKEN GELİYORUM TAM TERSİNE DÖNMÜŞ OLUYOR SIPAM BENİM YA

TŞK EDİYORUM AYSUNCUM
HOŞGELDİN.. Şeniz

kızlar cuma olduğu için öğle paydosuna erken çıkıyoruz bugün...11:30 da. geri saat 13:00 de gelirim hepinizi öptüm yemek yiyeceklere afiyet olsun...

Afiyet olsun cnm, hoşbulduk, ay tam yazdım gönderdim kağan acıkmış ağlamaya başladı, ateşte sebzesi vardı hemen onu demir süzgeçten geçirdim suyunu sabah kaynatmayı unutmuşum ketılda kaynattım bi yandan yedirdim, neyse soğusun diye deeepfreeze attım suyu, o sırada kağan huysuzlanmaya başladı uykusu geldi, üstüne dökülenleri eliyle her yerine buluyo gözlerine fln, onu soydum, giydirdim derken, bas bas bağırmaya devam ediyo bi yandan , yere koydum mutfağa gittim suya baktım ılımamış aldım çeşmenin altında soğutuyorum kağanın bağırtıları feci arttı suyu bıraktım salona gittim bi baktım betonun üstüne yatmış kafasını kaldırdıkça sandalyenin tahtasına vuruyor ağlıyor bi yandan hemen aldım kucağıma, mutfaga geldik neyse suyu ılıtırken hala bağrıyodu, suyunu içirdim büvvv yaptı her yeri ıuslandı nun üstünü değiştirdim bi daha , sonra kaptığım gibi yatak odasına salladım söylene söylene uyudu , huyumu değişiy çocuğun bu ne ya şimdi anlamadım gittti , huysuz bi bebek oldu (((:gitme:

iyiyim tülaycım

burcu hoşgeldin tatlım kağana bak neler yapıyorrrrrrrrr

Hoşbulduk cnm sen nasılsın, ya içime bi korku düştü deminden beri kafayı güm güm vurduya bişi olurmu acaba ya uyuyo şimdi uyandırsammı ama çok uykusu vardı...

Gülhancım senin yaramaz uslu durdumu barii bugün??

Canım yardımcı ablada geldi benımle.Yoksa bir bardak cayı zor içerdim.Biliyosun işte bizimkileri.

gülhancım buarda doruk boraya çoook teşekkür ediyor... boracık anlar ne için olduğunu...

Birşey değil Doruk pasam.

Hoşgeldin canım.Cok hızlı vurmamıştır heralde panik olma.Bi yarım saat uyuduysa uyandır istersen.

Pınar gule gule giysin Defnoş ccicilerini.Evet ya bende kendime bir çöp alamıyorum.Hemen bebek mağazalarına koşuyorum.

Ceren cok hoş cıkmışsınız canım.Kız zayıfsın işte.

Birsen hadı inşallah Babacığın kolayca kurtulur.

Gülşah yurutec resimlerini bekliyoruz.Ben de kararsızım alsam mı acaba ya.

Ve Gunaydın Kızlar,

Dünku bulusma gercekten cok guzeldi.Keske hepimiz yakın olsak da görüşebilsek.Bu gunde Annemle dışarı cıkıcam hatun perdelerini değiştircekmiş.Karar vericez.Ben de Boraya bi uyku tulumu alıcam.

ay ilahi burcu canım ya nasıl vurdu çocuk kafayı okuyunca tuhaf oldum. aman canım dikkat et bırakıp gitme bir daha oda da kuzuyu lmaz: onla geçmiş olsun...

kızlar yürüteç alıcakmısınız dr hayır diyor ama ben kararsız kaldım(((((((88

valla tülaycım ben aldım bindiriyorum sabahtan akşama kadar binmiyor sonuçta aralarda oturtuyorum..bizlerde öyle büyümüşüz neyimiz var şimdi demi ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…