• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Herkese iyi pazarlar bacılar a.s.

Dün öğleden sonra arkadaşlarla buluştuk. Öyle böyle derken eve gelip yatmamız 4 oldu. Tabi kızımda sağolsun sabah 8'de uyandı ve ben sersem gibiyim şu anda. 2 arkadaş bizde kaldı akşam. Sabah kahvaltı falan ettik gönderdim onları. Sonra Defnoş'umu yıkayıp uyuttum. Şimdi makinada çamaşırım var bitsin onları asıcam ama ayakta uyuyorum resmen akannehir

Birsom mama sandalyeleriniz çok güzelmiş bacım. Güzel günlerde kullansın kuzularım a.s.

Ya şu Gdo'lu ürünleri konuşmuşsunuz dün. Valla ben iyice karıştım. Milupa ve Bebelac bizde gdo'lu ürün yok diyor ama ne derece doğru :uhm: İnek sütü verme konusunda zaten hep kararsızdım şimdi iyice karıştm. Ay Allah sonumuzu hayır etsin valla pöffff :1no2:

ama kızlar bende 15 kutu devam sütü
kahvaltı ,sütlü pirinçli mama var hepsinin içinde var cnm yaaa

herobabay .....organic de yoktu ama inanmıyorum ya mail attım bebelaca

ve içeriğinde yazıyor dedim.....bakalım ne cvp gelecek

ama kızlar bende 15 kutu devam sütü
kahvaltı ,sütlü pirinçli mama var hepsinin içinde var cnm yaaa

herobabay .....organic de yoktu ama inanmıyorum ya mail attım bebelaca

ve içeriğinde yazıyor dedim.....bakalım ne cvp gelecek

Bende de 2 paket 500 gr'lık bebelac 2 , 4 paket 500 gr'lık milupa muhallebi, 5 paket 250 gr'lık milupa kahvaltı ve gece tahılları falan var. Ayy valla sinir oldum he :oklava:

Merhabalar,

Öncelikle ilginize çok teşekkür ederiz.

Ürünlerimiz Avrupa Birliği regülasyonlarına göre üretilmektedir ve bu regülasyonlara göre bebek mamalarına GDO katılması yasaktır.

Ürünlerimizde kesinlikle GDO içerikli bileşenler bulunmamaktadır.

Bu konudaki sertifikamıza ekten ulaşabilirsiniz.

Bebeğinizi iyi günlerde büyütmeniz dileğiyle...

Sevgilerimle

Sinem Isiyel

Beslenme Uzmanı

kızlar beblactan gelen yazı

merhaba kızlar babam çok iyi rabbime çok şükür ki atlattık allah birdaha göstermesinnnn....

benim kuzenimin eşi geldi bugün kızı var tabi üç çocuk yemek faslı vs. onlara uğraştım
bebek hediyesi bu mama sandalyeleri geldi
aijg1btms1rblrz528w.jpg

çok güsel kızlar sandalyeye güselce takılıyor bizim çocukların çok hoşuna gitti sağlamda
ve alt kısmı kutu gibi ya fermuar var içinde plastık kapaklı kutu var içine mamaları biberonu koy çık heryere gidilir....tabi renkler sarııı kırmızzzzzzzzzzııııııııı geldii....çok beğendimm
hayırlı olsun cnm sandalyeniz güle güle kullanın gerçekten güzelmiş
pastörize süt alacaksan ılıtman yeterli bence ben öyle vericem zeynebe

Bide özlemcm ya sen yazmıştın bu bebe bisküvisi tarifini galiba ya bulamadm, sen denedinmi peki tuttumu tarif
tatalım 4362 de var tarif,ben bir kez yaptım üzüzm pekmezi diyordu ben dut pekmezi ile yaptım tabi biraz daha koyu oluyor tam ayarlayamadım ama çok da kötü olmadı hala var biraz evde
arada eşimnel bende atıyoruz ağzımıza
dene sende cnm
tatlım ben buldum tarifi 4362.sayfada:))
muhallebiyi de annemin kendi sütçüsünden aldığı sütle pirinç unuyla yapıcam dr vermişti tarifiini hiç yapmadı yarından itibaren yapıcam amaa
tatlım muhallebi tarifini bekliyoruz cnm
Arkadaşlar mama üreticileri sitelerinde açıklama yapmışlar, Milupa - Bebelac - HeroBaby ve Cici bebe ürünlerinde genetiği değişitirilmiş herhangi bir ürünün olmadığını yazmışlar.

Milupa :
Milupa Haberler

Bebelac :
http://www.bebelac.com.tr/images/gdo.jpg

Herobaby :
Hero Baby

Cicibebe :
http://www.etietieti.com/urunler/cicibebe_mesaj.asp
bana çok inanadırı gelmedi cnm ya
bence katmışlardır mutlaka
Herkese iyi pazarlar bacılar a.s.

Dün öğleden sonra arkadaşlarla buluştuk. Öyle böyle derken eve gelip yatmamız 4 oldu. Tabi kızımda sağolsun sabah 8'de uyandı ve ben sersem gibiyim şu anda. 2 arkadaş bizde kaldı akşam. Sabah kahvaltı falan ettik gönderdim onları. Sonra Defnoş'umu yıkayıp uyuttum. Şimdi makinada çamaşırım var bitsin onları asıcam ama ayakta uyuyorum resmen akannehir

Birsom mama sandalyeleriniz çok güzelmiş bacım. Güzel günlerde kullansın kuzularım a.s.

Ya şu Gdo'lu ürünleri konuşmuşsunuz dün. Valla ben iyice karıştım. Milupa ve Bebelac bizde gdo'lu ürün yok diyor ama ne derece doğru :uhm: İnek sütü verme konusunda zaten hep kararsızdım şimdi iyice karıştm. Ay Allah sonumuzu hayır etsin valla pöffff :1no2:

cnm biliyorsun ben keçi sütü verecektim ama hiç bir yerde bulamadımmm
ama artık normal süte başlıycam

Merhabalar,

Ürünlerimiz Avrupa Birliği regülasyonlarına göre üretilmektedir ve bu regülasyonlara göre bebek mamalarına GDO katılması yasaktır.

Sevgilerimle

Sinem Isiyel

Beslenme Uzmanı

pek inandırıcı değil cnm ya ben bi çare düşünüyorum artık süt vericem sanırım

birsencim gecmiş olsun cnm tekrar...

pınarcım sen yoğrt ne veriyorsun defneye cnm

Babymix veriyorum canım. Çünkü Defne evde yaptığım yoğurdu yemiyor :çok üzgünüm:

Merhabalar,

Sevgilerimle

Sinem Isiyel

Beslenme Uzmanı

Ya insanın kafası karışıyor ya aptal oldum valla kafamçokkarıştı Peki niye soya lesitin kullanıyolar bunu açıklayamıyolar CADIARZU

hayırlı olsun cnm sandalyeniz güle güle kullanın gerçekten güzelmiş
pastörize süt alacaksan ılıtman yeterli bence ben öyle vericem zeynebe

tatalım 4362 de var tarif,ben bir kez yaptım üzüzm pekmezi diyordu ben dut pekmezi ile yaptım tabi biraz daha koyu oluyor tam ayarlayamadım ama çok da kötü olmadı hala var biraz evde
arada eşimnel bende atıyoruz ağzımıza
dene sende cnm

tatlım muhallebi tarifini bekliyoruz cnm

bana çok inanadırı gelmedi cnm ya
bence katmışlardır mutlaka

cnm biliyorsun ben keçi sütü verecektim ama hiç bir yerde bulamadımmm
ama artık normal süte başlıycam

Keçi sütü bimlerde var canım kay marka.

Geçen annem burdayken Defne'nin kahvaltısını hazırlıyordum. Sen nasıl yapardın anne dedim CADIARZU Valla biz bildiğin inek sütüne bebe bisküvisi , yumurta, peynir, pekmez, tereyağı koyardık öyle verirdik. Bizim zamanımızda mamayı kimse vermezdi çocuğuna. Önce inek sütünü sulandırırdık 6 aydan sonrada direk verirdik dedi. Hiçbirimizede bişey olmadığına göre sanırım mama firmalarının kandırmasına uyuyoruz CADIARZU

Babymix veriyorum canım. Çünkü Defne evde yaptığım yoğurdu yemiyor :çok üzgünüm:

Ya insanın kafası karışıyor ya aptal oldum valla kafamçokkarıştı Peki niye soya lesitin kullanıyolar bunu açıklayamıyolar CADIARZU

Geçen annem burdayken Defne'nin kahvaltısını hazırlıyordum. Sen nasıl yapardın anne dedim CADIARZU Valla biz bildiğin inek sütüne bebe bisküvisi , yumurta, peynir, pekmez, tereyağı koyardık öyle verirdik. Bizim zamanımızda mamayı kimse vermezdi çocuğuna. Önce inek sütünü sulandırırdık 6 aydan sonrada direk verirdik dedi. Hiçbirimizede bişey olmadığına göre sanırım mama firmalarının kandırmasına uyuyoruz CADIARZU
evet cnm ya hakslın pınar ama uymayalım bence bu mam firmalarına bişeyler hazırlamamaız ve yapmamız lazım
bilgilerimizi paylaşalım yazık olmasın çocuklarımıza

cnm burda 2 tane bım var sordum ama yokmuşşşşşşş

evet cnm ya hakslın pınar ama uymayalım bence bu mam firmalarına bişeyler hazırlamamaız ve yapmamız lazım
bilgilerimizi paylaşalım yazık olmasın çocuklarımıza

cnm burda 2 tane bım var sordum ama yokmuşşşşşşş

Evet canım bilgileri paylaşalım mutlaka a.s.

Aaaa niye yok ya ben kayınvalidemlerin ordakinde gördüm :uhm:

Defne'de eşimde 2'den beri uyuyolardı. Uyandılar şimdi. Karnımız acıktı yemek hazırlayayım. Görüşürüz bacılar a.s.

sağol pınarcım..
ayy cok sıkıldım evde bütün gün yağmur var eşim işte.. zeynep uyuyorr.. iş yapasımda yok

selam kızlar az önce bisküviyi yaptım tamam hazırları gibi olmadı ama yine de güzel oldu Ahsen in eline verdim kemirdi:))bu da resmi
p1020584.jpg

bu da hanfendinin hoppala keyfi çok sevdi çokk ama fazla oturtmuyoruzz
p1020575.jpg

gelelim muhallebi tarifine 1 su bardağı süt (ben annemin aldığı sütle yapıcam)3tatlı kaşığı silme pirinç unu,2 tatlı kaşığı şekerr
az sütün içinde pirinç ununu karıştırarak çözün geri kalan sütü ve şekeri ilave edip pişşirin

Evet canım bilgileri paylaşalım mutlaka a.s.

Aaaa niye yok ya ben kayınvalidemlerin ordakinde gördüm :uhm:
bilmemki bulamadım cnm ya hatta şaşırdılar o ne diye
Defne'de eşimde 2'den beri uyuyolardı. Uyandılar şimdi. Karnımız acıktı yemek hazırlayayım. Görüşürüz bacılar a.s.
kolay gelsin cnm
selam kızlar az önce bisküviyi yaptım tamam hazırları gibi olmadı ama yine de güzel oldu Ahsen in eline verdim kemirdi:))bu da resmi
p1020584.jpg

p1020575.jpg

gelelim muhallebi tarifine 1 su bardağı süt (ben annemin aldığı sütle yapıcam)3tatlı kaşığı silme pirinç unu,2 tatlı kaşığı şekerr
az sütün içinde pirinç ununu karıştırarak çözün geri kalan sütü ve şekeri ilave edip pişşirin
sağol cnm tarif için deniycem
bisküvide güzel olmuş görünüyo afiyet olsun cnm
eşimde süt almaya gitti şimdi
artık mama vermiyorum zeynebe bu saatten sonra

sağol pınarcım..
ayy cok sıkıldım evde bütün gün yağmur var eşim işte.. zeynep uyuyorr.. iş yapasımda yok

Sende keyif yap bugün tatlım yerimseniben

p1020584.jpg

p1020575.jpg

Maşallah kuzum ya ne tatlı çıkmış. Hoppala mı bu yürüteç mi anlamadım :uhm:

Bu arada tarif için sağol canım. Bisküvilerde gayet güzel görünüyor a.s.

bilmemki bulamadım cnm ya hatta şaşırdılar o ne diye

kolay gelsin cnm

sağol cnm tarif için deniycem
bisküvide güzel olmuş görünüyo afiyet olsun cnm
eşimde süt almaya gitti şimdi
artık mama vermiyorum zeynebe bu saatten sonra

Allah Allah ben kayınvalidemin oraya gidince sorarım canım neden diğer yerlerde yok diye yerimseniben

Back
X