• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

Simal sağol canım yok önemli birsey değil.Kan tahlılı dr istedi.6.Aydan sonra kan damlası başlanıyorya bakalım gerek varsa veririz dedi.Gereksiz yukleme olmasın diye.İdrar ve kulturde Bora sünnet oldu.Sünnet sonrası tamamen temiz cıkıyormuş tahlıller kontrol etmek için istedi.

anladım canım geçmiş olsun.bizimde yarın 6.ay aşımız var hayırlısıyla bi atlatsak.

ay kızlar Ahsen bugün çok huysuzzz
gülhan seni şimdi anlıyorum bu ne yaaaa bi babası bi ben alıyorum ama nafileeee

Kızlar ben biberon maması ve diğer tum ek gıdalar için Sanırım artık Hıpp alıcam.Arastırdım içeriğinde soya lesitini filan yok.Ve tum ürünleri organık.Ama fiyatları hakkında bir bilgim yok.

kızlar slm şu genetigi oynanamış ürünler benimde sinirlerimi bozdu neyapsak bilemedim benim kızım mama yemeden asla doymuyor ve muhallebi ben nerdeyse hiç vermiyorum kaşık maması ballı irmikli onuda sebze çorbasına ekliyorum offfffff ooooffff canım sıkıldı birazdan bende sütle muhallebi deneyim abakım sevecekmi kzuzu bide huysuzki sormayın gecen bahsetimiştim :((((

sabah kahvaltılarına keçi sütü ekliyorum ama hazır kahvaltıda ekliyorum en iyisi bende bisküvi yapım dicem ama 1-2 derken üşenecem onuda yapmam biliyom allaha emanetiz..

neysem civciv1981+, esen81, incihan+ nasılsınız kızlar?? kız hülya facede yeni resimlerini gördüm one be nekadar zayıfaladın sen öyle kızacam sana bak sen biliyon nedenini:olmaz: :olmaz:

bu arada bende 57 oldum 1kg daha verdimzemuszemus zemuszemus

Kızlar ben biberon maması ve diğer tum ek gıdalar için Sanırım artık Hıpp alıcam.Arastırdım içeriğinde soya lesitini filan yok.Ve tum ürünleri organık.Ama fiyatları hakkında bir bilgim yok.

cnm ben gecen gün baktım nerdeyse aynı fiyatlar ve bi çoguda sütle yapılıyo..

işte heryerde bulunmuyo malesef ama onun devam sütü varmı bilmiyorum..

Simal asıyı atessız ve sorunsuz atlatırsınız inşallah canım.Bizimde carbamba gunu.

Esen aman benı anlamayın ben anlatayım yeter canım.Cok cok zor öyle bebekler.Blki diş geliyordur.Kontrol ettın mı.

Burcu neden yolladın kız nazar değicek cocuğa
.

ay kızlar Ahsen bugün çok huysuzzz
gülhan seni şimdi anlıyorum bu ne yaaaa bi babası bi ben alıyorum ama nafileeee

canııımm mercimek temi yaramazlık yapıyoooo

yesin onu teyzeeee

kız ne güzel oturmuş ooo hoppalaya yaaaaaaaaaaa

esen benim defne resmen oynuyo ya anası gbi cilveli bişi olacak buuu..

bide sibel yorumuna çok güldüm kız dedigin azcık oynak olur heeekaydirigubbakcemile3

ya kızlar ben rüyamda gecen gece TUTKUN u gördüm:)) daha dogrusu göremedim ama onun oldugu apartmana taşınıyoz ve bebek arabasını istiyorum kocasındn oda ödünç veriyo :)) ay heralde taşındı kızcagız anam ne yoruluyodur heee allah ayşeyede tutkunumada kolaylıklar versin...

oy maşallah kuzuma oynasın oynasın ben oynak kızları severim kendim de kapı gıcırtısına oynarım dakaydirigubbakcemile3
benim sıpa da anca ellesin uno reklamlarındaki adama benzetiyorum kendisini:)))

Nurten devam maması var canım ben carrefourda görmüştüm.Ama sütle yapıldığını bimiyordum bak.

Sizin uslular sımdı yaramazlıklara baslıyor sanırım ben antremanlıyım valla Bora hastaneden geldi geleli azılı.

oy maşallah kuzuma oynasın oynasın ben oynak kızları severim kendim de kapı gıcırtısına oynarım dakaydirigubbakcemile3
benim sıpa da anca ellesin uno reklamlarındaki adama benzetiyorum kendisini:)))
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
Nurten devam maması var canım ben carrefourda görmüştüm.Ama sütle yapıldığını bimiyordum bak.

Sizin uslular sımdı yaramazlıklara baslıyor sanırım ben antremanlıyım valla Bora hastaneden geldi geleli azılı.

kız bende car.gördüm fiyatlar atnı derken aptamille aynı aşagı yukarı yalnış anlaşılmasın.. sende aptamil veriyodun dimi??
sütle yapılan muhallebisiydi yanılmıyosam gecen car.gittigimizde okarçok mama reyonunda kaldımki kafam çok karışmıştı... kız bende hipp alayım bari.. dogru diyon hemde organik

ANAAAAAAA benim kız salıncagında çıglık atıp oynarken kaka babmış....

onu temizleyim offf bugünde bi uyuşugumki anlatamam kız gülhan senin şu abla lazım banaaaaakaydirigubbakcemile3

oyy bı gırdım sıteyekııı karısmış burası GDO lu urunler yuzunden ben mılupa verıyorum kızıma vermeyede devam edıcem şurda bı kac ay daha mama verırım sonra yemeklere gecerıs zaten o eskıden annelerımızın yaptıgı pırınc unlarıyla olan mamalar kof şişlik yapıyo bebeklere o yuzden dusunmuyorum kendım yapmayı

Nurten evet canım aptamıl verıyorum.Napalım battı balık yan gider onlar sağlıklı olsunda.Dur ben carsambaa doktoru esır alıcam bu konuda.Borada bir kavanoz sebze yıyor bir saat sonra mutlaka mama için ağlıyor.En güzel çözüm bana suanda Hıpp gibi geldi.

Simal asıyı atessız ve sorunsuz atlatırsınız inşallah canım.Bizimde carbamba gunu.

Esen aman benı anlamayın ben anlatayım yeter canım.Cok cok zor öyle bebekler.Blki diş geliyordur.Kontrol ettın mı.

Burcu neden yolladın kız nazar değicek cocuğa
.

:))) gülhancm yarışma gibi bişiymiş, sayfada reklam olarak çıkmıştı babası gönderelim bizde dedi, ekledik bakalm :)))

kızlar yurutec aldım sonunda kraftın cok sevdı bızım kıs uzerınde oyuncakları var ses cıkartıyo falan baya ılgısını cektı hem sabıtlenıyoda sallanan yuruteclerden alıcaktım ama okadar dandık duruyolarkı ınternetten baktıgımda okadarda ıyı gozukuyodu ıyıkı ınternetten almamısım kraftın yok sallanan yurutecı plastıgı daha ıyı dıye vazgectım dıgerınden

Back
X