slm canlar..
sormayın başımıza gelenleri,oğlumla ikimiz hasta olduk,şakır şakır burnumuz akıyor..nerden kaptık anlamadım hep evdeyiz sadece dün bi ara kuaföre gidip kaşlarımı aldırmıştım ordanmı kaptım anlamadım!!Bugün aldığımız gibi Dağhanı doğru doktora gittik,ciğerleri filan temizmiş sadece pedutus diye soğuk algınlığı için şurup verdi bide eğer Balgam filan olursa asist verin dedi,Tonimerede devam edicekmişiz.bende tamol kullanabilirmişim!neyse içimiz rahatladı ama oğlum çok huysuz babasına bile gitmiyoo artık kucağımdan inmek bilmiyor.Doktordan sonra carfour a gittik Dayımın aldıklarını değiştirecektik ama yoktu büyükleri değiştirmedik,tabi dayanamayıp bişeyler daha aldık ama hepside çok güzel yine kendimi unuttum bayram için bişeyler bakıyım diyodum dağhandan sıra gelmedi :))Olsun oğluma canım feda..!! :)) sonrada evimize geldik 6 giibi bizimki uyudu ve uyanamıyor,ağlıyor gidiyorum pışpışlıyorum yada emziriyorum geri uyuyor gerçekten hasta yavrum yaa,çok üzgünüz senağlama İnşallah iyileşiriz bir an evvel..dua edin bize..
Ohh bisküviler yapılmış valla,bu arada bendede muhallebi tarifi var kızlar yazıcam şimdi doktor verdi,,
1 su bardağı süt
2 tatlı kaığı şeker
2 tatlı kaşığı pirinç unu
pınarcım dr.Beckmann renk kurtarıcı ,ben her ay evim dergisi alıyorumda ondan vermişlerdi,hatta bi bez parçası var onu yıkarken içine atıyosun makşnenin renkler karışmıyor,sana dediğimde karışan renkleri eskş haline çeviriyor,ben denemdim başıma gelmedi ama dene derim güzel bişeye benziyoo,çünkü onlar hiçbi şekilde eski haline geri dönmez malisef..
Bu arada iyi gezmişsiniz valla 4 lere kadar Defneyi ne yaptınız bu arada??