herkese iyi akşamlar kızlar öptümmm sizi ve bebişleri
ceren canım sütü ben muhallebi olarak veriyorum.sütüde direk veriyorum.ben sulandırma taraftarı değilim doktorumda onay verdi:)) bide kavanoz mamalrını kullanabilirsiniz kızlar onların içeriğinde soya yokki ben hangi meyve varsa taze olarak veriyorum yoksa kavanoz maması sonuçta meyvelerin çoğuda hormonlu((( gerçi aldığım kavanoz mamalrı organik olanlardan.
kızlar iyi akşamlar öptüm hepinizi ve kuzucukları.
Hatıs Pınarın 6. aydan itibaren olan sutu diye sor yada gıt süt rafına bak yazıyor zaten.İlahı kız.
iyiyiz bizde teyzesi :)))) benim güzel prensesim nasıl öp benim yerime
kızlar günaydın nasılsınız?? gdolu yiyeceklerden konuşmuşssunuz beninmde kafam akrışık bende milupayı aradım dün dünya sağlık ötgütünden geçmiş mamaları hiçbir şekilde zararlı değil diyorlar. zaten ben muhallebiyi falan sütle yapıyoprum mümkün olduğunca az mama veriyorum.allaha emanet artık kuzualrımız.
gunaydın hanımlarr ayyyy kendıme gelemedım daha.....kahvaltı hazırlamam lazımmm esım horul horul uyuyorr ben bı taraftan receple ılgılenıyorum bu adam benı cıldırtıyorrr
tubacım erkencısın kıza.s. gece gec yatmıstık ben ancak kalkabıldım duzenlı hatunsun velhasıl
sen ıslerını bıtırmek uzeresındır ama kolay gelsın cnmm
gulhancım,gulsahcım,banucum,tulaycım gunaydın kızlar nasılsınız
ayy cnm bu ilgiyi dr.un ağzından duymak çok iyi geld, sağolasın cnmmmŞeniz
bende bu akşam başlıycam bakalım keçi sütü bulabilirsek
bizde dün başladık
no mama no gdo:lepi::lepi::lepi:
kolay gelsin cnm ne çok işin varmış
şu kahvaltıyı tam olarak nasıl hazırlıyorsun yazarmısın cnm bana
bide biberonla mı yoksa kaşıkla mı veriyorsunn
kızlarrr gelelem bize
dün akşam saat 18.00 itibarıyla mamayı kestikk:lepi:
inanın içim rahatladı
evde bir sürü mama ve eticicibeb kaldı ama neyse sağlık olsun
120 cc mamayı içmeyen çocuk 250 cc süt içiyor buna çok sevindim vallahihoyyythihoyyyt
her mamadan sonra kusardı zeynep
dünden beri hiç kusmadıııııııııııııı bunada çok sevindimmhihoyyythihoyyyt
gece hep süt verdim kuzuya kalktıkça
biberonun 3 te birine kaynatılmış su koydum başlangıçta sulandırarak veriyorum kuzuma
sonra sek süte başlarız artık
sabah süt verdim sonrada muhallebi yaptım kuzuma yediği kadar yedi sonra süt verdim ama çok içmedi doymuş sanırım
bundan sonra sabahları kahvaltı vericem
arada meyve yoğurt
öğlenleri çorba
akşamları muhallebi böylelikle ne sütü çok kullanmış olucam nede muhallebiyi
bakalım bi,r düzeni oturttursak süper olacak
tubacım senin bisküvilerde sert oldu mu benimkiler biraz sert oldu cnm
bugün tekrar deniycem bakalım nasıl olacak bizden şimdilik böyle
kızlar ne duysam ıyı sımdı bızım patronların bırının 5 yasında kızı var cuma gunu atesı cıktı dıye kreşten aramıslardı bunu cmt doktora goturmusler domuz gırbıymıs meger olumlu cıkmıs test akannehir
hem cok uzuldum hemde tırstım valla ne yalan söyluyeyım 10dk bır gıdıp yıkıyorum elımı yuzumu oyyy bu analık ne zormus bebegım olmasa umrumda olmazdı valla sımdı once hıjyen dıyorum
beyaz16 canım merhaba.canımya mamayı bende keseyim diyorum ama nasıl olcak bilmiyorum arkadaşım geçenlerde sürekli süte yüklendi bu seferde oğluşu süt alerjisinden dolayı kurdeşen oldu.kortizon tedavisi falan verdi doktor.offffffffffffffffffff napıcaz ya...
merhaba kızlar en enerjik tubişi gördüm haftanın ilk günü baya iyisin cnm
takvim için çokkkk teşekkür ederim tatlım eline sağlık
ve 7 ay için sözlerinede çokkk teşekkürler...
]
Kızlar su tıcker ların neresını koplayayıp yapıştırıyorsunuz yaw bi beceremedim.
Yenı gelenlere Tunaydın.Sımdı Borayı yıkadım uyuttum.Bir de kan sonuçları geldi.4 değeri max. üzerindeydı.Tabı ben hemen panıkle halayı aradım.Oda cok guzel dedi.8 aylık bebeğin değerlerini tasıyormuş.İlave kan demır damlası kullanılmayacak.Carsambada kendi dr sorarız.Ay bu cocugun herseyı Alp gibi ya.Alp senede 2 kere kan verir fazla kanlı.Ben de hep kansızımdır.Borada aynı babası gıbı.Ben 9 ay tasımışım brtek cocuğu.
Birde kızlar bu cocuk hep yurumek istıyor ya.Ne görürse kosar gıbı hızlı adımlarla hedefe ulasıyor.Valla sağ sol dönmeleride yapıyor.
Kızlar herkese tünaydınlar a.s.
Annem burda. Kahvaltı, o , bu derken bu saat oldu. Digitürk'ümüzde sorun vardı gelip onu yaptılar. Şimdide Defnoş'um uyudu.
Çamaşırlarımı hallettim. Önce hepsini 2,5 saat Ariel leke çözücüde beklettim. Sonra makinaya attım uzun programda yıkadım. Beyazlarda hafifi kalmıştı. Onları da çamaşır suyuna bastım hallettim. Yalnızca Defne'nin alt değiştirme süngerinin havlu örtüsünü mecbur çamaşır suyuna bastım. Kenarında yeşil biye vardı. O sarı olmuş. Oda farketmez artık. Hallettim ya çok sevindim hihoyyyt
Geçmişe bakamadım ama şu gdo'lu ürünler ve mama mevzusunda hala aklımız takılı farkındayım. Hadi mama vermeyelim ama sade sütle ne kadar beslenecek bu çocuklar oda var :uhm: Şu hipp tamamen organik ya onun mamalarının fiyatlarını falan bi incelemek lazım :uhm: Ama en azından biraz olsun koruyabilmek adına kahvaltısını ve hazır muhallebisini sütle yapabilirim diye düşünüyorum. Offf valla çok zormuş ya. Kendimi zolsak dert etmeyizde konu bebişlerimiz olunca insan çaresiz kalıyor mafoldumben
Saat 2 gibi annemle çıkıcaz. O işe gidicek bende kayınvalideme gidicem. Akşam spor var ama erken gideyim de kuaföre gideceğim. Manikür-pedikür-kaş-bıuık halletmem lazım a.s
kızlar bu arad rejim işim çok harika gidiyor tamına 1 haftada 2,2 kilo verdimm.böyle giderse 2 ayda gidecek 10 kilo:)))))))))))
pöffff kafam çok karıştı
sütte mamada olan vitaminler varmıki acaba
ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl iş yaaaa
o zaman arada süt arada da pirinç unu sanırım en iyisi demi?
arkadaşlar mamalarda gdo olduğundan bahsetmişsiniz. bu durum benim de çok canımı sıkıyor. kızım bir haftadır beni emmeyi bıraktı. çok uğraştım aç bıraktım ama emmedi. ben de biberona alıştırdım. aralarda anne sütü yerine aptamil devam sütü vermeye başladım. bu gdo olayı çıkınca pastörize sütü biraz sulandırıp öyle içirdim. ama kızım kabız oldu. günde iki defa kaka yapardı. şimdi iki gündür kaka yapmadı. zeytinyağı çorbasında var zaten diye vermedim. günde iki defa meyve veriyorum ama yok hala yapmadı kakasını. ne yapacağımı şaşırdım. sizce vaz mı geçeyim inek sütünden yoksa alışır mı?
tatlım pınarın devam sütü 6-12.ay arası çocukalr için yazıyoryani nasıl sorucz marketlere ona göre bakayım bende mama vermek istemiyorum artık
cnm bulabiliyorsan keçi sütü ver öncelikle eğer yoksa inek sütüne devamarkadaşlar mamalarda gdo olduğundan bahsetmişsiniz. bu durum benim de çok canımı sıkıyor. kızım bir haftadır beni emmeyi bıraktı. çok uğraştım aç bıraktım ama emmedi. ben de biberona alıştırdım. aralarda anne sütü yerine aptamil devam sütü vermeye başladım. bu gdo olayı çıkınca pastörize sütü biraz sulandırıp öyle içirdim. ama kızım kabız oldu. günde iki defa kaka yapardı. şimdi iki gündür kaka yapmadı. zeytinyağı çorbasında var zaten diye vermedim. günde iki defa meyve veriyorum ama yok hala yapmadı kakasını. ne yapacağımı şaşırdım. sizce vaz mı geçeyim inek sütünden yoksa alışır mı?
iyi akşamlar cnmkızlar iyi akşamlar öptüm hepinizi ve kuzucukları.
burdayım ben cnm şimdi geldimarkadaşlar ordamısınız
iyi akşamlar cnmherkese ii akşamlar bende çıkıyorum öpüyorummmmmmm
yarın görüşmek üzereee
ben milupanın organık kavanoz mamalarnı alıyorum aradan onlar nasılki alan varmı
tatlım pınarın devam sütü 6-12.ay arası çocukalr için yazıyor
netten de bir bak istersen
cnm bulabiliyorsan keçi sütü ver öncelikle eğer yoksa inek sütüne devam
zeytin yağını da direk ver bence
iyi akşamlar cnm
burdayım ben cnm şimdi geldim
iyi akşamlar cnm
cnm ben kavanoz maması kullanmıyorum haberim yok
canım keçi sütü bulamadık burada. istanbul'dan abim alıp gönderecek sağolsun.
ya bir de bu hazır mama firmaları beni deli ediyor. bebelac reklamında diyor ki bebeğinizin gnlük e vitamini ve demir ihtiyacını karşılamak için günde 27 litre inek sütü içmesi gerekiyor. offff ya kafamızı karıştırıp çocuklarımızın sağlığıyla oynuyorlar galiba kötükedihüso
canım kuru erik dediğin kuru kayısı mı acaba? evde güneşte kurutulmuş doğal kayısı var onu versem olur heralde. teşekkür ederim tavsiyen için. yani pastörize süte devam diyorsun a.s.
tubacım evet sen değil esen yapmıştı bisküvilerden karıştırmışım
benimkiler biraz fazal kuru oldu
bakalım bir sonraki denemede nasıl olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?