2009 Mayıs Anneleri

arkadaşlar mamalarda gdo olduğundan bahsetmişsiniz. bu durum benim de çok canımı sıkıyor. kızım bir haftadır beni emmeyi bıraktı. çok uğraştım aç bıraktım ama emmedi. ben de biberona alıştırdım. aralarda anne sütü yerine aptamil devam sütü vermeye başladım. bu gdo olayı çıkınca pastörize sütü biraz sulandırıp öyle içirdim. ama kızım kabız oldu. günde iki defa kaka yapardı. şimdi iki gündür kaka yapmadı. zeytinyağı çorbasında var zaten diye vermedim. günde iki defa meyve veriyorum ama yok hala yapmadı kakasını. ne yapacağımı şaşırdım. sizce vaz mı geçeyim inek sütünden yoksa alışır mı?

ceren canım sütü ben muhallebi olarak veriyorum.sütüde direk veriyorum.ben sulandırma taraftarı değilim doktorumda onay verdi:)) bide kavanoz mamalrını kullanabilirsiniz kızlar onların içeriğinde soya yokki ben hangi meyve varsa taze olarak veriyorum yoksa kavanoz maması sonuçta meyvelerin çoğuda hormonlu((( gerçi aldığım kavanoz mamalrı organik olanlardan.

tşk ediyorum tülaycım...o zaman bende süt alayım bundan sonra arada sade süt arada da muhallebi yapayım öyle yesin..

herkes çıkmış sanırım bendeçıkıyorum arkadaşlar herkese iyi akşamlar oğlumu özledim gideyim artık

iyiyiz bizde teyzesi :)))) benim güzel prensesim nasıl öp benim yerime

iyi canim cok sukurr :) öperim tetesiii :) sende prenseslerini öp benim için :)

yani GDO var dese sasardik zaten

canim valla erken kalkmak zorundaydim..okadar işi anca yapardim agir vasitayim biraz p

canim kahvaltiyi şöyle hazirliyorum : süt,7-8 bebe biskuvisi (kendim yapmayi denicem artik),yarim kibrit kutusu kadar peynir,1 tatli (silme) kaşiği tereyag,yarim ceviz rendeliyorum ve pekmez..yumurtayida hala 2 günde bir ekliyorum..artik hergün vermeye baslicam inşaAllah :)

maşaAllah zeynebimeeee :) yarasin kuzuma :) canim ben daha biskuvi yapmadim..zaten sert olmasi lazim..sütle eriyor ya..

oyy gecmiş olsun canim ya..aman dikkat et sende

canim süte yüklencek bi durum yokki..bunlar artik süt bebeleri diil cünkü..meyvesi var,corbasi var,yogurdu var..bitek kahvalti,muhallebi ve gece süt içiyorlar..

merhaba kızlar en enerjik tubişi gördüm haftanın ilk günü baya iyisin cnm
takvim için çokkkk teşekkür ederim tatlım eline sağlık
ve 7 ay için sözlerinede çokkk teşekkürler...

]

rica ederim canim ne demek :)

cikmiyor site :S bi daha deniyim

al sana ticker canim :) umarim begenirsin begenmessen degistirebiliriz

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10713;128/st/20090511/n/Biricik+Bora'm/k/ea2f/age.png

kansizlik olmamasina sevindim canim :)

hadi kolay gelsin canim sporda :) enerjin bol olsun yagciklarin gitsin bitsin

kızlar bu arad rejim işim çok harika gidiyor tamına 1 haftada 2,2 kilo verdimm.böyle giderse 2 ayda gidecek 10 kilo:)))))))))))

vaoooovvvvvvvvvvv kaydirigubbakcemile5 süpersin tatlimmmm süperr :lepi:

pöffff kafam çok karıştı
sütte mamada olan vitaminler varmıki acaba
ne yapacağımı şaşırdım bu nasıl iş yaaaa
o zaman arada süt arada da pirinç unu sanırım en iyisi demi?

canim gece sütü tek verirsin mama gibi..biberonla..kahvaltisinda zaten bircok şey var..ee muhallebiyide suyla degil sütle pirinç unuyla yaparsin..oldu bitti işte :)

canim kuru erik kaynat hemen..birebir süt kabiz yapar evet ama sen artik anne sütünü kesmişsin..oyuzden de kabizlik yasiyor olabilir..anne sütü aldigi zamanla karşilaştirma bence..ama muhakkak kuru erik kaynat..cok iyi geliyor gercekten..düzenliyor

canım kuru erik dediğin kuru kayısı mı acaba? evde güneşte kurutulmuş doğal kayısı var onu versem olur heralde. teşekkür ederim tavsiyen için. yani pastörize süte devam diyorsun a.s.

yani nasıl sorucz marketlere ona göre bakayım bende mama vermek istemiyorum artık
tatlım pınarın devam sütü 6-12.ay arası çocukalr için yazıyor
netten de bir bak istersen
cnm bulabiliyorsan keçi sütü ver öncelikle eğer yoksa inek sütüne devam
zeytin yağını da direk ver bence
kızlar iyi akşamlar öptüm hepinizi ve kuzucukları.
iyi akşamlar cnm
arkadaşlar ordamısınız
burdayım ben cnm şimdi geldim
herkese ii akşamlar bende çıkıyorum öpüyorummmmmmm
yarın görüşmek üzereee
iyi akşamlar cnm
ben milupanın organık kavanoz mamalarnı alıyorum aradan onlar nasılki alan varmı

cnm ben kavanoz maması kullanmıyorum haberim yok

tubacım evet sen değil esen yapmıştı bisküvilerden karıştırmışım
benimkiler biraz fazal kuru oldu
bakalım bir sonraki denemede nasıl olacak

canım keçi sütü bulamadık burada. istanbul'dan abim alıp gönderecek sağolsun.
ya bir de bu hazır mama firmaları beni deli ediyor. bebelac reklamında diyor ki bebeğinizin gnlük e vitamini ve demir ihtiyacını karşılamak için günde 27 litre inek sütü içmesi gerekiyor. offff ya kafamızı karıştırıp çocuklarımızın sağlığıyla oynuyorlar galiba kötükedihüso

kızlar bende çıkıyorum eşim gelecekmiş
yemeklerde son rotüşları yapyım
hepinizi öpüyorum
bebişlerinize iyi bakın bacılarrr

aynen öyle cnm
bende deli oldum
cnm dikkatli ol keçi sütlerinin raf ömrü 3 gün
hani uzak şehirlerdeyseniz diye söyleyeyimd edim

canım kuru erik dediğin kuru kayısı mı acaba? evde güneşte kurutulmuş doğal kayısı var onu versem olur heralde. teşekkür ederim tavsiyen için. yani pastörize süte devam diyorsun a.s.

yok canim kuru erik..kuruyemişcilerde felan bulabilirsin marketlerde de oluyor genelde..serranin kabizligindan cok cektim ben..bitek bundan tam fayda gördüm cok sukur..en güzel tarafi cikarmakla kalmiyor düzeltiyorda..haftada 1 kere bile versen yeter ben 3 kuru kayisi + 7-8 tanede kuru eriği biraz suyla hasliyorum..he bide 1 tatli kaşigi şeker koyuyorum..cok eksi oluyor cünkü :)) sonra süzgecten gecirip veriyorum kuzuma :) inşaAllah sende şifa bulursun canim

pastorize süte devam diyorum

tubacım evet sen değil esen yapmıştı bisküvilerden karıştırmışım
benimkiler biraz fazal kuru oldu
bakalım bir sonraki denemede nasıl olacak

inşaAllah bu sefer istedigin gibi olur canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…