aynen öyle cnm
bende deli oldum
cnm dikkatli ol keçi sütlerinin raf ömrü 3 gün
hani uzak şehirlerdeyseniz diye söyleyeyimd edim
yok canim kuru erik..kuruyemişcilerde felan bulabilirsinmarketlerde de oluyor genelde..serranin kabizligindan cok cektim ben..bitek bundan tam fayda gördüm cok sukur..en güzel tarafi cikarmakla kalmiyor düzeltiyorda..haftada 1 kere bile versen yeter ben 3 kuru kayisi + 7-8 tanede kuru eriği biraz suyla hasliyorum..he bide 1 tatli kaşigi şeker koyuyorum..cok eksi oluyor cünkü :)) sonra süzgecten gecirip veriyorum kuzuma :) inşaAllah sende şifa bulursun canim
pastorize süte devam diyorum
inşaAllah bu sefer istedigin gibi olur canim
günaydin kizlarrr a.s.
nasil uykum var anlatamam :S ama cok işim var..uyumamam lazim..söz işimi bitirince uyucamp
-serros hanima kahvalti yedirilcek
-yatak odasi,salon toplancak
-mutfak toplancak,bulaşiklar yikancak
-9da yürüyüşe baslancak..
-10da pilates yapilcak fuuuuu fuuuuu diyerek :))))
-ev süpürülcek,silincek ve en sevdigim kisim toz alincap
-yemek yapilcak oy oyyy
-hala yasiyorsam buzdolabinida temizlesem iyi olcak
-4 makina camasir var..nasil bukadar camasir cikariyoruz bilmiyorum valla..daha gecen hafta bi okadar yikadim yaf :S
-eşime gömlek ütüleyip durmusumadama pantolon ütülemem lazim
-arada serrosa meyve corba yedirmem lazim :)
bunlarin hepsini 13-14 gibi bitirip kizcemle uyuyacamgerçi muhtemelen uykum kacar o saate kadar..ama olsun hayali bile güzel geliyor suanda :))))
kızım büyük b iştahla tesbih yiyor suandabide bana bakiyor kahvalti vermessen herşeyi yerim gibisinden gideyim totikime enfes bi kahvalti hazirliyim :) süt,peynir,tereyagi,ceviz,pekmez,biskuviden olussun :)) tüm kuzulara yarasin kahvaltilariiii :) saglikla büyüsünler inşaAllah :)
hadi öptüm canlarim :) herkese hayirli günler :) Allah herkesin yardimcisi olsun :) özellikle calisanlara bol enerjili bigün olsun :)
cenem düştü gene..gittimmm :)
geçmiş olsun simalcim..calpol verseydin hem agrisi gecer hem uyur rahatca kuzu
iyi cok sukur tetesi :) uyuyor..uyanir birazdan mamasini yer :) ama bugun bi değişiklik var onda..sanirim 3.diş yolda :S
simal geçmiş olsun cnm şu aşı mevzusu geriyor insanı ya..
tuba 3.diş he hay maş. aman hasta olmasınlar..
çıkıyorum kızlar ugrarım bye
evet tatlım maneciyat insanı çok rahatlatıyor çok şükür inançlıyız sığınacak bir kapımız varr:))aman salla gitsin herşeyi..zaten düşün düşün bilmem nedir işin demişler :) düşüncek gercek şeyler varken sacma seyleri düşünmekle vakit harciyoruz :) biraz öze dönmek,kendine vakit ayirmak,biraz farkli alanlara gecmek,maneviyata yüklenmek gibi şeyler iyi gelir geneldeözellikle bunalim zamanlarinda bolbol dua et dünya duala dönüyor nihayetinde Rabbim ferahlik versin canim sorunun neyse
haydiyin kactim bu seferrrr opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
ay gece gece koptum bee :roflol: :roflol: :roflol: sana kisaca bby diyelim :roflol: :roflol: :roflol: senden balina olmaz kizşimdi sana balina dersek biz hepten suaygiri felan olcaz :roflol: sen en iyisi palamut yatta cinekop felan ol :roflol:
gidiyorum kelimesinde bi sorun var sanirimim going to bed diyim belki giderim DD
bu kadar işi yaptın ya helal sana vallaaaagünaydin kizlarrr a.s.
nasil uykum var anlatamam :S ama cok işim var..uyumamam lazim..söz işimi bitirince uyucamp
-serros hanima kahvalti yedirilcek
-yatak odasi,salon toplancak
-mutfak toplancak,bulaşiklar yikancak
-9da yürüyüşe baslancak..
-10da pilates yapilcak fuuuuu fuuuuu diyerek :))))
-ev süpürülcek,silincek ve en sevdigim kisim toz alincap
-yemek yapilcak oy oyyy
-hala yasiyorsam buzdolabinida temizlesem iyi olcak
-4 makina camasir var..nasil bukadar camasir cikariyoruz bilmiyorum valla..daha gecen hafta bi okadar yikadim yaf :S
-eşime gömlek ütüleyip durmusumadama pantolon ütülemem lazim
-arada serrosa meyve corba yedirmem lazim :)
bunlarin hepsini 13-14 gibi bitirip kizcemle uyuyacamgerçi muhtemelen uykum kacar o saate kadar..ama olsun hayali bile güzel geliyor suanda :))))
kızım büyük b iştahla tesbih yiyor suandabide bana bakiyor kahvalti vermessen herşeyi yerim gibisinden gideyim totikime enfes bi kahvalti hazirliyim :) süt,peynir,tereyagi,ceviz,pekmez,biskuviden olussun :)) tüm kuzulara yarasin kahvaltilariiii :) saglikla büyüsünler inşaAllah :)
hadi öptüm canlarim :) herkese hayirli günler :) Allah herkesin yardimcisi olsun :) özellikle calisanlara bol enerjili bigün olsun :)
cenem düştü gene..gittimmm :)
canımcım bugün aramışsın ama ben dersteydim açamadım kontörüm yok dönemedim demerhaba kızlar en enerjik tubişi gördüm haftanın ilk günü baya iyisin cnm
takvim için çokkkk teşekkür ederim tatlım eline sağlık
ve 7 ay için sözlerinede çokkk teşekkürler...
benimde işlerim çok ama hala ben buradayım .....kalkacam size yazayım
sabah 9.30 kadar uyudum ....sonra kalktık çocukları besledim kendim beslendim
sabah eşim işe geç kaldı ....h.sonu babama gittik taburcu oldu evde artık herşey çok iyi desteğiniz ,için çok teşekkür ederim kızlar....
malum h.sonu misafrim vardı ev dağıldı dünde bişey yapamadım....çocukların çorbası bile yok
muhallebi vereceğim onlara...
bende kalkarsam oturma odasının halısının üzerindeki örtü silkencek süpürülüp silincek toz alınacak
çamaşır makinası durdu onlar asılacak ipteki yer öetüleri toplanacak...
sonra silip süpürme toz alma işi yatak odası için geçerli tabi dağınık toplanacak
sonra mutfağa dalacam ..tabi bu arada çocuklara yemek işi var çorbamız kalmamıi ve yetişemeyeceğim
muhallebi vereceğim....
zaten bende mama işini bırakıyorum bebelca yazı yazdım cvp geldi belge yollamışlar ama
istemem.....
şimdi kay keçi sütü vereceğim...tabi önce arayacağız nerede var şok kay marka satıyor ama sütü varmı bilmiyorum....ama elimde mama var kızlar hemde ayın 1 ne kadar yetecek kadar
şimdi onları bırakıp yeni bir yeme sistemi kurmak için para lazım ...şimdiye kadar verdim malesef bunlar bitene kadar da vereceğim...bitince ilk iş keçi sütü bulmak ....zaten sabha kahvaltısında süt peynir pekemz yumruta var...öğlen çorba .....arada süt vereceğim yoğurt midelerine dokunuyor....aksamda sütlü pirinç unundan muhallebi yadaaaa pirinçle sütü pişirip koyu kıvamlı yedireceğim ......
nurten cnm esenle konuşalım olmadı biz uçalım sana ........
dırımkızı, beyaz16+, bigudi54+, ilgin0707+, pnrhlt+, tlyonl2009+, zehra*79* slm kızlarrr
e açılmadı kiiiii
ben hipp nin kavanoz mamasını kullanıyorum meyve püresi Ahsen sadece ondan yiyiyorrben milupanın organık kavanoz mamalarnı alıyorum aradan onlar nasılki alan varmı
ben 15 dk pişirmedim 10 dk pişirdim canım oldu hazır gibi olmadı ama oldutubacım evet sen değil esen yapmıştı bisküvilerden karıştırmışım
benimkiler biraz fazal kuru oldu
bakalım bir sonraki denemede nasıl olacak
esen canım ahsenin davulu çok hoş yaa benim oğlumda çok seviyo davulunu bayılıyo resmenkaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?