2009 Mayıs Anneleri

aynen öyle cnm
bende deli oldum
cnm dikkatli ol keçi sütlerinin raf ömrü 3 gün
hani uzak şehirlerdeyseniz diye söyleyeyimd edim

pastörize sütler gibi değil mi? açmasan bile 3 gün mü? ben de abime çok gönder demiştim. yarın alıp otobüse verecekti. eğer dediğin gibiyse o işte yattı. ayrıntılı anlatırsan sevinirim canım ona göre abimle konuşayım. ziyan olmasın. biz çanakkaledeyiz. istanbula yakın aynı gün gelir ama nasıl muhafaza edicem?

anladım canım. teşekkür ederim.

bakalim listenin kaçta kacini yapmişim kaydirigubbakcemile3

-serros hanima kahvalti yedirilcek---yapildi
-yatak odasi,salon toplancak---yapildi
-mutfak toplancak,bulaşiklar yikancak---yapildi
-9da yürüyüşe baslancak---yapildi
-10da pilates yapilcak fuuuuu fuuuuu diyerek :)))) ---- yapildi
-ev süpürülcek,silincek ve en sevdigim kisim toz alinca p---sadece süpürdüm ve banyolari yapabildim annemler geldi yetiştiremedim
-yemek yapilcak oy oyyy ---yapildi..bitek köfte yogurcam :)
-hala yasiyorsam buzdolabinida temizlesem iyi olcak---yarina kaldi
-4 makina camasir var..nasil bukadar camasir cikariyoruz bilmiyorum valla..daha gecen hafta bi okadar yikadim yaf :S ---3. makina bitti :)
-eşime gömlek ütüleyip durmusum adama pantolon ütülemem lazim ---aksam yapicam inşaAllah :)
-arada serrosa meyve corba yedirmem lazim :) ---yogurdunu bile yedi cok sukur :))

iyi be hemen hemen yapmişim yarina bi toz almak,silmek ve buzdolabi kaldi :)) aman be ne bereketli iş şu ev işi..bukadar ugras zaman harca 3 gün sonra puf oldu gitti kötükedihüso

Kızlarr napıysınız bakem, hülyacm ve özlemcm kızlar oylanmamış gözüküyo yavs, yonca var o yoncaları doldurarak oy verilmiş sayılıyo, izleme çok olmuş ama oy yok, bi kaç ark. daha böyle yapmış

kiz burcu Allah senin iyiliğini versin emiiiiiiiiiii insan önceden söyler su yonca işiniiiiii..0 puan gitti yaaaaa (((((((((( oy vere bastim..püf yaaaaa..kac saattirde üye olmaya ugrasmiştim ((( dur bakim modemi acip kapatayim ip adresi değişirse diger maille gene kayit olurum..bu sefer dikkatli oy kullanayim bari

slm kızlar nasılsınız?bebişlerde umarım iyidir
burcu canım video yu izledim çok tatlı maşallah oğluşun.kızlar bugün 6.ay aşımız vardı oğlum çok ağladı hala acıyo galiba arasıra mızıldanıyo ağrısından aşıdan geldikten sonra hep uyudu ama inledi ve ağladı uyudumafoldumben

kızlar bana sebze çorbası tarifleri verirmsiniz yanlız detaylıca anlatırsanız sevinriim ilk defa yapıcam çünki.bide mesela 2 veya 3 malzeme karışık olsun en fazla dediğim gibi ilk defa yapacağım ve oğlum ilk defa çorba yiyecek.yavaş yavaş alışsın tatlara dimi umarım yardımcı olursunuz teyzeleri oğluma ve bana

ya özlem sana kim dedi keçi sütünün raf ömrü 3yada 5 gün diye??

ben daha bugün aldım pastorize ve inek sütleri gibi uzun ömürlü...

son kullanım tarihide 01-02-2010

yalnış bilgi paylaşmayalım arkadaşlar..

ama sen taze yanı açık şekilde keçi sütünden bahsediyosan bilemem..

canım sen orada bulamaıştın sanırım.. ama bulursan tek marka var oda kay

he bide birsenede söyledim ist. genelinde bulamayanlar ONUREX adında marketlerde bolca var

bende annemin oralarda bulabiliyorum çapada var yani...

yok kız sakinim de bende panik oldum dogrumu acaba diye ve merak ettim şimdi hakkaten..

bende bugün 5 paket falan aldım sürekli çıkamadıgım için veriyorum ondan yani yalnış anlaşılmasın..

iyi cok sukur tetesi :) uyuyor..uyanir birazdan mamasini yer :) ama bugun bi değişiklik var onda..sanirim 3.diş yolda :S

simal geçmiş olsun cnm şu aşı mevzusu geriyor insanı ya..

tuba 3.diş he hay maş. aman hasta olmasınlar..

çıkıyorum kızlar ugrarım bye

simal geçmiş olsun cnm şu aşı mevzusu geriyor insanı ya..

tuba 3.diş he hay maş. aman hasta olmasınlar..

çıkıyorum kızlar ugrarım bye

teşekkürler teyzesi et ya bay geriyo aşı 1 haftadır düşünüyodum çok acıycak diye. anne olmak bambaşka bi duyguymuş yaa.kızlar azönce doğum hikayelerinizi okudum gözlerim doldu yaa ne günlerdi yaaa

esen canım ahsenin davulu çok hoş yaa benim oğlumda çok seviyo davulunu bayılıyo resmenkaydirigubbakcemile2

evet tatlım maneciyat insanı çok rahatlatıyor çok şükür inançlıyız sığınacak bir kapımız varr:))

bu kadar işi yaptın ya helal sana vallaaaa
canımcım bugün aramışsın ama ben dersteydim açamadım kontörüm yok dönemedim de
e açılmadı kiiiii
ben milupanın organık kavanoz mamalarnı alıyorum aradan onlar nasılki alan varmı
ben hipp nin kavanoz mamasını kullanıyorum meyve püresi Ahsen sadece ondan yiyiyorr
tubacım evet sen değil esen yapmıştı bisküvilerden karıştırmışım
benimkiler biraz fazal kuru oldu
bakalım bir sonraki denemede nasıl olacak
ben 15 dk pişirmedim 10 dk pişirdim canım oldu hazır gibi olmadı ama oldu
esen canım ahsenin davulu çok hoş yaa benim oğlumda çok seviyo davulunu bayılıyo resmenkaydirigubbakcemile2

Ahsende çok seviyorrr vuruyor sonra gülüyor sonrada yiyiyor:)))

ne gdo ymuş be hepimizi allak bullak etti ama ne kadar korursak kardır hippnin kavanozlarında yok kızlar e benim yaptığım bisküvilerde de yok malum ben yaptım:))
bende muhallebi ve kahvaltıya inek sütü kullanıyorum
okuldan geldim yorgunum teyzemler hacca gidecekler o yüzden annem gelemiyor ben Ahseni bırakıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…