Kızlar su tıcker ların neresını koplayayıp yapıştırıyorsunuz yaw bi beceremedim.
Yenı gelenlere Tunaydın.Sımdı Borayı yıkadım uyuttum.Bir de kan sonuçları geldi.4 değeri max. üzerindeydı.Tabı ben hemen panıkle halayı aradım.Oda cok guzel dedi.8 aylık bebeğin değerlerini tasıyormuş.İlave kan demır damlası kullanılmayacak.Carsambada kendi dr sorarız.Ay bu cocugun herseyı Alp gibi ya.Alp senede 2 kere kan verir fazla kanlı.Ben de hep kansızımdır.Borada aynı babası gıbı.Ben 9 ay tasımışım brtek cocuğu.
Birde kızlar bu cocuk hep yurumek istıyor ya.Ne görürse kosar gıbı hızlı adımlarla hedefe ulasıyor.Valla sağ sol dönmeleride yapıyor.
maşallah cnm yakızlar bu arad rejim işim çok harika gidiyor tamına 1 haftada 2,2 kilo verdimm.böyle giderse 2 ayda gidecek 10 kilo:)))))))))))
herkeslere iyi akşamlar ancak gelebildim
pazartesi olunca işer çok yoğun oluyor :bbo:
geçmişi okuyamadım kızlar herkes iyidir inş.
birsencim baban nasıl canım çok merak ettim ama giremedim bi türlü... :kedi:
pınarın var cnm bide nstlenin varmışArkadaşlar bebek mamalarını önermiyormsunuz gdo gıdalar varmış bir arkadaş yazmıştı ismini hatırlayamadım 06-12 aylar için özel süt varmış markası ney bilginiz varmı
Özlem sağol canım sızden kopya yapayım barı olmadı gttı.
Bırsen senınkıler zaten aldı basını gıdıyor cıcım.Boranında cok serı hareketlerı ama emekleme yok.
Tulay evet ya hep yurumek istıyorlar.Bazı dr lar bastırmayın dıyor ama nasıl olucak.Kucakta bıle tırmanıyor Bora boynuma kadar.Kılolarda gıdıyor masallah ya cok vermışsin.
Bende sımdı ağdadan geldım.Oh be hafıfledım valla.
BU SITEDE DIYOKI SOYA LESITINİ KULLANMAYIN DUN AKSAM BAKTIM MILUPANIN KUTUSUNA ICERIGINDE ONUNDA SOYA LESITINI VAR AMA ADAMLAR ISRARLA BIZDE GDO YOK DIYOLAR GOOGLEDAN SOYA LESITININ NE OLDUGUNU ARASTIRIRKEN ONUNLA ILGILI NE BULDUM KIME INANACAGIMIZI SASIRMIS DURUMDAYIS OKUYUN KIZLAR SOYA LESITININ FAYDASINI
Soya fasulyesinin sağlıklı yaşama doğal bir hediyesidir. Lesitin, insan vücudundaki yaşayan her hücrenin ihtiyacı olan bir Fosfolipid' dir. Besinlerin hücre içine giriş ve çıkışlarını ayarlayan hücre zarı yapısının büyük kısmı lesitin’ den oluşur. Lesitin, beynin temel yapı taşlarından birisidir.
Lesitin, özellikle kalp ve kan damarları sağlığı için çok önemli bir besin olduğundan, herkes için çok değerlidir. Lesitin fosfor bakımından da oldukça zengin olup, beyine kuvvet ve dinçlik vermek için demir, iyod ve kalsiyum ile birleşir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?