ya özlem sana kim dedi keçi sütünün raf ömrü 3yada 5 gün diye??
ben daha bugün aldım pastorize ve inek sütleri gibi uzun ömürlü...
son kullanım tarihide 01-02-2010
yalnış bilgi paylaşmayalım arkadaşlar..
ama sen taze yanı açık şekilde keçi sütünden bahsediyosan bilemem..
canım sen orada bulamaıştın sanırım.. ama bulursan tek marka var oda kay
he bide birsenede söyledim ist. genelinde bulamayanlar ONUREX adında marketlerde bolca var
bende annemin oralarda bulabiliyorum çapada var yani...
gunaydın hanımlarrr
nasılsınız bakalımmm
bozon gunaydın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
ben biraz gerginim dün eşimle çarşıya çıktık hemen oldu bittiye getirdi bana bir elbise aldı fiyatıda çok pahalı ama abiye benim istediğim gibi değildi beni o anda almaya mecbur bıraktı kavga ettik çok sinirliyim arayıp şimdide başka model alalım beğenmediysen diyor erkeklerle alışverişe çıkılmaz
o kadar morelim bozikki ellerim titriyo yazarken kaynanam bana birsürü hakaret etti
gunaydın cnma.s.bozon gunaydın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın sımalcımmma.s.GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
gunaydınlar banucuma.s.günaydın herkese nasılsınız kızlar
cnm bazı erkekler oyle alısverıs yapmayı cok sevmeyebılıyor sen yıne ıstedıgın baska bırseyse degıstırıver cnmben biraz gerginim dün eşimle çarşıya çıktık hemen oldu bittiye getirdi bana bir elbise aldı fiyatıda çok pahalı ama abiye benim istediğim gibi değildi beni o anda almaya mecbur bıraktı kavga ettik çok sinirliyim arayıp şimdide başka model alalım beğenmediysen diyor erkeklerle alışverişe çıkılmaz
bırsencım cnm :teselli::teselli:ne oldukı kaynanana yaa sankı bıraz ıyı gıbıydı son zamanlardao kadar morelim bozikki ellerim titriyo yazarken kaynanam bana birsürü hakaret etti
cnm ya aglama neolur bıraz sakınles senden haber beklıyoruzağlamaktan bişey yazacak gibi değilim kızlar ...çok kötü oldum ...bütün gece ömer durmadı uykusuzum
gunaydın pınarcımma.s. afıyet olsun kuzuna ve sana bende ogluma demın kahvaltısını yedırdım uyudu pasam cok acıkmıs masallah ıyı yedı ben bı bardak sutu ılıttım ıcıne 2 kasık elma pekmezı koydum dun beyazx peynırı suya koymustum onu koydum yarında yumurta koyacam ayyy cok sevdı oglumHerkese günaydınlar bacılar a.s.
9:30'da uyandık kızımla. Kahvaltısını yedirdim şimdi. Sıra bende a.s.
Aaaa Banu'cum bu erkekler hep böyle. Kendileri beğendimi bitti. Sende değiştir gıcıklığınaklava:
Birsom noldu be bacım :uhm:
cnm gecmıs olsun nıye ıshal olmuskı berke ıyılesır ıns bıran oncekızlar ceren m esaj atmış mirza berke hastanedeymiş serum vermişler ishas olmuş kuzum çok üzüldüm cereni aradım konuştuk serumu takarken çok ağlamış şimdi annesinin dizinde uyuyormuş kıyamam inşallah biran önce iyileşir sizide haber vermek istedim
Herkese gÜnaydın
sİzİ sÜreklİ sayfa atlamadan takİp edİyorum ve burayı Çok sevİyorum ama pek yazamıyorum . Şİmdİ sİze bİ sorum olacak benİm kızım 5 mayıs dogumlu ve emerken İyİydİ ama ek gıdalara geÇtİĞİmİzden berİ hİÇ bİŞey yemİyor bİr ayda 200 gr. AlmıŞ canım Çok sıkılıyor sİzdede yemeyen bebekler var galİba ama benİmkİ kadar yok herhalde ne yapsamda meleĞİme yemek yedİrsem bİ akıl verİrmİsİnİz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?