günaydin kizlar a.s.
ay bugun herkeste bişi var anlaşilan :S benide sabah sabah serra zivanadan cikrdi :S 6 da kalkti..cok uykum vardi..dün cok yoruldum..zaten 23te de sizip kalmişim serrayi uyuturken..neysem dedim biberonla süt vereyimde 8-9 gibi kahvaltiya kadar uyusun bende uyuyayim..neyse içti sütünü..ama nerde uyumakkk..ne cenesi durdu ne eli durdu..uyutmadi bi türlü..neyse dedim kalk tuba..8de kalktik..9 gibi kahvaltisini hazirladim..bu sefer hanimefendinin uykusu geldi..tam kahvaltisinni yarisina geldik..bööö hepsini cikardimi :S Allahim cildircam sandim bianda..neyse üstünü değiştirdim temizledim..dedim geri kalan yemegine süt isitip tamamliyip yedireyim..ben sütü isitana kadar yerde uyumus kalmiş bizimki..ee dedim biberonla yedireyim..yok yemez :S püfff ac ac uyudu yaaa..12-1 gibi kalkar..o saatte ne yedircem ben bu cocuga ya..off off
sporumuda yapamadim..uyuyamadim da..kizimida yediremedim..anam hiç bişi yapamadim resmen :S en iyisi bundan sonra aliştigi düzende gitmek..uykusu gelmeden 8 gibi yemeye alişmişti..bende 9 da sporuma baslardim..neysem gecmise mazi derler..
birsencim sana noldu yaf? ne dedi kayinvaliden?
günaydin bozoncum,gülşahcim,aysuncum,simalcim,pinarcim a.s.
banucum canim erkeklerle alişverişe cikmak cok büyük bi hata..hepsi böyleler..cildirtirlar adami..kendilerine bişi alincak olsa 5 saat gezerler..ama sana bişi lazim olsun 2 dakikada alip cikmani isterler :mymeka: içine sinmediyse git değiştir canim..yoksa kalir dolabinda..ilerde de kullanabilcegin içine sinen bişi al

bedava vermiyorlar ki begenmedigin bişi alasin :)
zehracim canim ek gidalara yeni gectiysen cok normal az kilo almasi..ne veriyorsunki suanda?