• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2009 Mayıs Anneleri

merhabalar eltimden geldik yarın koltuklarım geliyor ben öyle dedim ee oturma odasında kanepe var onu çocukların odaya çektik çocukların odasındakini balkona koyalım dedik ama mutfaktan geçmedi dar alan ve benim koca o çekyatı mutfağın ortasında bıraktıııııı..........sabah ne yapacam yaaa

uyuz adam neden çağırmısım diye yapıyor....off h.sonuna kadar bekleyemezdim napimmmmmm yarın bidaha ev silinecek yaaaaaaaaa......mutfağadı aksama kadar kullanamayacam ...ne yapacam yaa
pöff gece gece yazdıklarıma bakınnn pehhh

günaydın kızlar!
okuyup okuyup kaçıyorum hep. Özgü hanım izin verse yazacam ama mızmızlığı üstünde yine.
herkesleri öpüüyor iyi bir gün diliyorum.benimki böğürüyor kaçtım

ya özlem sana kim dedi keçi sütünün raf ömrü 3yada 5 gün diye??

ben daha bugün aldım pastorize ve inek sütleri gibi uzun ömürlü...

son kullanım tarihide 01-02-2010

yalnış bilgi paylaşmayalım arkadaşlar..

ama sen taze yanı açık şekilde keçi sütünden bahsediyosan bilemem..

canım sen orada bulamaıştın sanırım.. ama bulursan tek marka var oda kay

he bide birsenede söyledim ist. genelinde bulamayanlar ONUREX adında marketlerde bolca var

bende annemin oralarda bulabiliyorum çapada var yani...

kızlar dun aksam markette gezerken gordum kay marka keçi sütü bim de var bılgınız olsun:teytey:

ben biraz gerginim dün eşimle çarşıya çıktık hemen oldu bittiye getirdi bana bir elbise aldı fiyatıda çok pahalı ama abiye benim istediğim gibi değildi beni o anda almaya mecbur bıraktı kavga ettik çok sinirliyim arayıp şimdide başka model alalım beğenmediysen diyor erkeklerle alışverişe çıkılmaz

OOO güne kotu baslamısız ne oldu bırsen hayırdır sabah sabah??
ilgin kocalar anlayıssız buara genel olarak hepımızınkı begenmedıysen gıt degıstır hiç sıkma canını böle şeylereee

ağlamaktan bişey yazacak gibi değilim kızlar ...çok kötü oldum ...bütün gece ömer durmadı uykusuzum

Herkese günaydınlar bacılar a.s.

9:30'da uyandık kızımla. Kahvaltısını yedirdim şimdi. Sıra bende a.s.

Aaaa Banu'cum bu erkekler hep böyle. Kendileri beğendimi bitti. Sende değiştir gıcıklığına :oklava:

Birsom noldu be bacım :uhm:

gunaydın hanımlarrr

nasılsınız bakalımmm

günaydın canım.a.s. iyi olmaya çalışıyoz şimdilik. sende iyisindir umarım.

bozon gunaydın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

günaydın canım.a.s.

GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

sanada GÜNAYDINNN canım a.s.çok enerjiğiz bugün herhalde.

ben biraz gerginim dün eşimle çarşıya çıktık hemen oldu bittiye getirdi bana bir elbise aldı fiyatıda çok pahalı ama abiye benim istediğim gibi değildi beni o anda almaya mecbur bıraktı kavga ettik çok sinirliyim arayıp şimdide başka model alalım beğenmediysen diyor erkeklerle alışverişe çıkılmaz

günaydın canım. bazen sinir bozucu olabiliyorlar ama sen yinee teklifini bi değerlendir. hala vaktin varken içine sinmediyse değiştir.

o kadar morelim bozikki ellerim titriyo yazarken kaynanam bana birsürü hakaret etti

KAdın sanki düzeldi gibiydi anlattıklarına göre. ama bunların ne yapacağı bellli olmaz. fazla yüz vermeyeceksin tepene biniyorlar. durduk yere ne olduki. canım moralini daha fazla bozma diyecem ama bilmiyom bu durumda başarılı olabilinirmi. çocuklarla ilgilenmeye çalış.

kızlar ceren mesaj atmış mirza berke hastanedeymiş serum vermişler ishal olmuş kuzum çok üzüldüm cereni aradım konuştuk serumu takarken çok ağlamış şimdi annesinin dizinde uyuyormuş kıyamam inşallah biran önce iyileşir sizide haber vermek istedim

Son düzenleme:
Herkese gÜnaydın
sızı sÜreklı sayfa atlamadan takıp edıyorum ve burayı Çok sevıyorum ama pek yazamıyorum . Şımdı sıze bı sorum olacak benım kızım 5 mayıs dogumlu ve emerken ıyıydı ama ek gıdalara geÇtıĞımızden berı hıÇ bıŞey yemıyor bır ayda 200 gr. AlmıŞ canım Çok sıkılıyor sızdede yemeyen bebekler var galıba ama benımkı kadar yok herhalde ne yapsamda meleĞıme yemek yedırsem bı akıl verırmısınız?

bozon gunaydın
günaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gunaydın cnma.s.
GÜNAYDINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
gunaydın sımalcımmma.s.
günaydın herkese nasılsınız kızlar
gunaydınlar banucuma.s.
cnm bazı erkekler oyle alısverıs yapmayı cok sevmeyebılıyor sen yıne ıstedıgın baska bırseyse degıstırıver cnm
o kadar morelim bozikki ellerim titriyo yazarken kaynanam bana birsürü hakaret etti
bırsencım cnm :teselli::teselli:ne oldukı kaynanana yaa sankı bıraz ıyı gıbıydı son zamanlarda :oklava:ne oldu kadına yıne:oklava:
ağlamaktan bişey yazacak gibi değilim kızlar ...çok kötü oldum ...bütün gece ömer durmadı uykusuzum
cnm ya aglama neolur bıraz sakınles senden haber beklıyoruz
Herkese günaydınlar bacılar a.s.

9:30'da uyandık kızımla. Kahvaltısını yedirdim şimdi. Sıra bende a.s.

Aaaa Banu'cum bu erkekler hep böyle. Kendileri beğendimi bitti. Sende değiştir gıcıklığına :oklava:

Birsom noldu be bacım :uhm:
gunaydın pınarcımma.s. afıyet olsun kuzuna ve sana bende ogluma demın kahvaltısını yedırdım uyudu pasam cok acıkmıs masallah ıyı yedı ben bı bardak sutu ılıttım ıcıne 2 kasık elma pekmezı koydum dun beyazx peynırı suya koymustum onu koydum yarında yumurta koyacam ayyy cok sevdı oglum
kızlar ceren m esaj atmış mirza berke hastanedeymiş serum vermişler ishas olmuş kuzum çok üzüldüm cereni aradım konuştuk serumu takarken çok ağlamış şimdi annesinin dizinde uyuyormuş kıyamam inşallah biran önce iyileşir sizide haber vermek istedim
cnm gecmıs olsun nıye ıshal olmuskı berke ıyılesır ıns bıran once
Herkese gÜnaydın
sİzİ sÜreklİ sayfa atlamadan takİp edİyorum ve burayı Çok sevİyorum ama pek yazamıyorum . Şİmdİ sİze bİ sorum olacak benİm kızım 5 mayıs dogumlu ve emerken İyİydİ ama ek gıdalara geÇtİĞİmİzden berİ hİÇ bİŞey yemİyor bİr ayda 200 gr. AlmıŞ canım Çok sıkılıyor sİzdede yemeyen bebekler var galİba ama benİmkİ kadar yok herhalde ne yapsamda meleĞİme yemek yedİrsem bİ akıl verİrmİsİnİz?

gunaydın cnm sen emzırmeye devam et ek gıdayı yedıgı kadar ver sen yemıyor derken kılo almadıgı ıcınmı dedın bence ıyı almıs buaylarda zaten azalıyor benımkı 3.ayından berı toplam 1 kılo aldı drumuz normal dıyor bende takmıyorum o yuzden

günaydin kizlar a.s.

ay bugun herkeste bişi var anlaşilan :S benide sabah sabah serra zivanadan cikrdi :S 6 da kalkti..cok uykum vardi..dün cok yoruldum..zaten 23te de sizip kalmişim serrayi uyuturken..neysem dedim biberonla süt vereyimde 8-9 gibi kahvaltiya kadar uyusun bende uyuyayim..neyse içti sütünü..ama nerde uyumakkk..ne cenesi durdu ne eli durdu..uyutmadi bi türlü..neyse dedim kalk tuba..8de kalktik..9 gibi kahvaltisini hazirladim..bu sefer hanimefendinin uykusu geldi..tam kahvaltisinni yarisina geldik..bööö hepsini cikardimi :S Allahim cildircam sandim bianda..neyse üstünü değiştirdim temizledim..dedim geri kalan yemegine süt isitip tamamliyip yedireyim..ben sütü isitana kadar yerde uyumus kalmiş bizimki..ee dedim biberonla yedireyim..yok yemez :S püfff ac ac uyudu yaaa..12-1 gibi kalkar..o saatte ne yedircem ben bu cocuga ya..off off

sporumuda yapamadim..uyuyamadim da..kizimida yediremedim..anam hiç bişi yapamadim resmen :S en iyisi bundan sonra aliştigi düzende gitmek..uykusu gelmeden 8 gibi yemeye alişmişti..bende 9 da sporuma baslardim..neysem gecmise mazi derler..

birsencim sana noldu yaf? ne dedi kayinvaliden?

günaydin bozoncum,gülşahcim,aysuncum,simalcim,pinarcim a.s.

banucum canim erkeklerle alişverişe cikmak cok büyük bi hata..hepsi böyleler..cildirtirlar adami..kendilerine bişi alincak olsa 5 saat gezerler..ama sana bişi lazim olsun 2 dakikada alip cikmani isterler :mymeka: içine sinmediyse git değiştir canim..yoksa kalir dolabinda..ilerde de kullanabilcegin içine sinen bişi al ;) bedava vermiyorlar ki begenmedigin bişi alasin :)

zehracim canim ek gidalara yeni gectiysen cok normal az kilo almasi..ne veriyorsunki suanda?

gunaydın cnm sen emzırmeye devam et ek gıdayı yedıgı kadar ver sen yemıyor derken kılo almadıgı ıcınmı dedın bence ıyı almıs buaylarda zaten azalıyor benımkı 3.ayından berı toplam 1 kılo aldı drumuz normal dıyor bende takmıyorum o yuzden[/QUOTE]

emzirmek istiyorum ama çalıştığım için sürekli sağıyordum ve artık sütüm bitti :( kaşıkla zaten bişey yemiyor hemen kaşıga elini atıyor ve kaşıktakini dökmek istiyor biberondan vermeye çalıştığımdaysa kafasını çeviriyor ve ağzını sıkıca kapatıyor offffff siz yazıyorsunuz ne güzel mamalarını bitiyor bebişler ama benim meleğim hiç yemiyor meyve sularını sıkıyorum içmiyor ne yapcam böyle bilmiyorum

canim serrada da var o agzini kitleme olayi..güldürmeye calişiyorum..eger gülmüyorsa hafifce yanaklarini sıkıp zorla actiriyorum agzini..kaşiga el atma hepsinde var hemen hemen..ama seninki cok fazla muhalefet ediyorsa ellerini pantolonunun içine sok..biberona alişmak kaşiğa alişmaktan daha zor..oyuzden hiç biberonla ugrasma..direk kasikla ugras zehracim..

Back
X