2009 Mayıs Anneleri

aynen canım benimde kayınvalidem bakıyor ama çok özlüyorum akşam görüyorum sadece bide emiyor çok zor oluyor ama herşey onlar için

merhaba kızlar hepiniz çok özledim arad agirip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz oldu akşam evde wc bile zor gidiyorum düşünün yani akşamları uykusu bile değişti 2 haftadır çok huysuz dr gittik dişmi çıkartıcak diye ama bişey yok dedi dönem dönemçocuklar böle olabiliyormuş burnu akıyor hırıl hırıl off bide bende hastayım boğazlarım şiş korkuyorum kızıma gçicek diye zten hertarafta salgın var sizde kuzularınıza dikkat edin kendinize iyi bakın ben fırsat bulabilrsem ki bugidişle zor gene gelirim hepinizi öpüyorum

canım sayfayı yenile yaparsan da görürsün.belki sen mesaj yazıp bekliyorsundur bir dahaki yazdığın mesajda sayfa yenilendiği için diğer yazılanları görüyorsundur belkide.

Ay ben geldim.Yarım saat yurudum 15 dk koştum.Ama pilim bıttı.

Dileklerınız için sağolun kızlar.ınşallah atessız atlatırız bu geceyı.

Sibel bu akşam saat 5 te randevum.Beslenme işini detaylı bir sekılde konuşup,akşam sızlerle baslasıcam canım.Bakalım neler anlatıcak.Bursa da ilaça hemen yuklenmeyen ve doğallıktan yana olan mechur bir teyze doktorumuz.Sen de hıpp almışsın yedımı Yağız pasa?Bana da su anda en mantıklısı bu gelıyor.

Birsen ben gıt derım arkadasım.Eğer esın gıtmek istıyorsa kırma.Bırsey olmamış gıbı ama cok ta sıcak olmayan tavırlar sergıle.Evet senın için cok zor bılıyorum.Ama hepimiz bırseylere katlanıyoruz işte.Sanada aferın esıne cokguzel davranmışsın.

Gulsah gecmış olsun canım.O ağlamalar bızde de oluyor.Acaba ruya göruyorlar mı dıye duşunuyorum.Bebek reflusu teshısını nasıl koydu canım.O cok detaylıbır arastırmadan sonra netleşir dıye bılıyorum.Sen gonlunu ferah tut yoktur bence bır seyı.

Tulay,Banu sızede bravo ya ben hıç beceremem örgu gıbı işlerı valla.

Clarıes canım hoşgeldın.Nerelerdesın sen?

geçmiş olsun güzelim kızın grip olucaktır. o yüzden huysuzdur. benim oğlumda geçenlerde çok huysuzdu arkasından hasta oldu dikkat et doktor götür ilerlemeden bence

canım hıpp ney

TÜNAYDINNNNNNNN GÜZEL ANNELER...

ayy sabah 7.30 dan beri benim cadı kuzumm yeni uyudu çokk asabiydim uykusuzluktann...kahvaltısını verdim yemedi ...meyve verdim yarısını yedi...
sonra tam sallıyım uyutuyım dedimm saat 12 de bide ne görimm ilk İNCİMİZ gelmişşşşş :lepi::lepi::lepi:
ay nasıl mutlu oldum anlatamam bütün sinir minir uykusuzlukk hepsi gitti
uyuttum şimdi bende uyurum diye düşünürken vazcaydımmm ..zemuszemuszemuszemuszemuszemus

sizler nasılsınz bakalım ??

ay ne güzel darısı bizim başımıza hayırlı olsun

arkadaşım sende muhasebecimişsin çalışıyormusun canım

Canım Hıpp bır cesıt bebek markası.Organık olduğuna inanıyoruz.Mılupa,bebelac vs. gıbı ürünlerın yerıne kullanmaya basladık.

Gazelıme kocaman masallah.Ay daha bır guzel olmuştur sımdı yaws.Ben de istıyorum ama yok hala.

incihan canım inşallah ateşşsiz atlatırsınız geceyi.bende elimdeki milupalar bitsin hip alıcam.gerçi bu ay kavanoz mamalrının hepsini hipp almıştım.hülyacım hayırlı olsun canım inciniz.darısı bize inşallah.

canım nasıl bulabiliriz mamayı bende arda veriyorum sütümün yetmediği yerde gdo lu mama vermek istemem oğluma

gülhancım ben daha çok dantel örmeyi beceriyorum ama şimdilerde yeni yeni örgüye başlaıdm epey kıvırdım gibi.az sonra görümceme yaptyığım şalı eklicem haftayada diğerlerini tamamlayınca eklerim.istersen sanada yaparım canım bnim:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…