hatis canım bilgisyar en üst kısmında 2 tane yeşil ok varya oraya tıkladığında sayfayı yenilersin.
canım büyük marketlerde var hipp.gerçi ben en çok migros kipa özdilek ve realde gördüm diğer marketlerde görmedim.
günaydın herkese nasılsınız kızlar duru artık desteksiz oturuyor kızlar:)))))))))))) maşallah kızıma kendi kendinede vakit geçirmeye başladı ablasınlada arası iyi Allah bozmasın yağmur kardeşini çok koruyor seviyor kıskançlığı azalmaya başladı
cnm ben sormayı unutmuştum ama birsen sormuş galiba yıkayabilirsin yanikızlar yarın kızımı aşıya götürücem. acaba bu aşılardan sonrada banyo yaptırmak yasak mı? eğer öyleyse bugün yıkayayım bari. aşı yaptıran anneler siz bilirsiniz cevabınızı bekliyorum.
gunaydın kızlar sımdı gırdım ofıse doktordaydık sabah bugun 6.ay kontrolumuz vardı çok şükür 6.ayı bıtırdık 7.aydan gun aldık dun gece saat 3de duru cıglık cıglıga bı uyandı susturabılene ask olsun elım ayagım bırbırıne karıstı ne oldu dıye anlamadık nıye agladı 4,5 5e dogru uyudu sıpa babasının ayagında tahmın edersınızkı sersem gıbıyım bugun
sabah gıttık doktora az kılo almıs dedı anne sutu yetmez kahvaltıya basla dedı sabahları pekmez reçel tuzsuz peynır yedır dedı keçi sütü olayını sordum kesınlıkle 1yasına kadar süt yok dedı sedece yogurtta kullanacaz okadar dedı bogazlarında kızarıklık varmıs üşütmüş dedı medıcold dıye bı surup verdı gecenlerde yıne gıttıgımızdede vermıstı surubu duru kusuyo onu ıcınce bende çöpe atmıstım peditıus dıye bı surup verdı saglık ocagı onu kullanıyorum sımdılık yememesı refluden olabılır dedı şaştım kaldım oncacık cocukta reflu ne arar ayyyyy sabah sabah tersım döndü
merhaba hatunlar geçmişe şöle bi baktım benim oğlanlar
hippin meyvesi hariç mamasınıda muhallebisinide yemiyolar
ne yapacam keçi sütüde yokmuş
aman yaa....
ömerim salya sümük kızlar yarın cerrahpşaya gidecem
doktora tek tek eylül sonundan beridir yaptığımız şeyleri
anlatacağım ...bir ciğer filimi isteyeceğim
sonra alerji den şüpheleniyorum onuda diyecem
yapabiliyorsada alerji testide yapsınlar
bende alerji var ondada olabilir....
çünki hastalığını atamadı üzerinden .
neyse ...aksam kocamla dünki konuyu hiç konuşmadık
ağzımı açmadım oda sarılıp sarılıp durdu...
ne yapayım atamam ki dedi...
ben ağzımı açmadım...
sibelciğim bana değil kaynanama gelecek kız kahvaltıya bizi tanıdığı için kaynım bizi çağırmıştı
şimdi bu oılay olunca açıkcası gitmek istemiyoırum kaynanama
ne yapacam bilmiyorum....bişey söyleyin kızlar ya...surta yapacağım o kesin ama bu kadının yanına kar
kalmamalı bu yaptığı bir değil iki değil....bizde diş fırçasını bırakmış
alıp götüreceğim .....bi nevi gelme demek olacak ama anlmaz ...canı nasıl isterse öyle anlıyor çünki
annem çok kırgın ....bugün gel ömer hep ağlıyor dedim evi toplayım dedim....
gelmem dedi...kaynanan belkide ben sürekli geliyorum diye
böyle yapıyor dedi....oğlunun evinde yeniliyor içiliyor
kadın kaldıramıyor diyor...(ben hamile iken annemelere gelip kaynanam bu masraf sende olacak oğlum çocuklar doğunca demişti )......neyse kızdım anneme beni hasta etmeyemi çalışıyorsunuz dedim
kim var söyle anne çağıracağım dedim.....ömerde ağladı üstüne içi çızz etti geliyom tmm dedi....
şimdi geliyor .....offff o eskicide gelip almadı yaa kanepe kaldı antrede ya
yolumuda kapattı püff babama desem gel al kızar şimdi yaa
kızlar ingilterede arkadaşım vardı birbuçuk yaşında bebeği ile birlikte domuz gribi olmuş çok üzüldüm kreşten bulaşmış çocuğa sonrada annesine şimdi karantineye alınmışlar evden çıkmıyorlarmış kimseylede görüşmüyorlarmış doktor ilaç vermiş ellerini sık sık yıkamasını falan söylemiş inşallah düzelirler
arkadaşlar bişey sorucam bişey yazmadığımız sürece yazılanları göremiyormuyuz ben cözemedim
merhaba kızlar hepiniz çok özledim arad agirip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz oldu akşam evde wc bile zor gidiyorum düşünün yani akşamları uykusu bile değişti 2 haftadır çok huysuz dr gittik dişmi çıkartıcak diye ama bişey yok dedi dönem dönemçocuklar böle olabiliyormuş burnu akıyor hırıl hırıl off bide bende hastayım boğazlarım şiş korkuyorum kızıma gçicek diye zten hertarafta salgın var sizde kuzularınıza dikkat edin kendinize iyi bakın ben fırsat bulabilrsem ki bugidişle zor gene gelirim hepinizi öpüyorum
ay ne güzel darısı bizim başımıza hayırlı olsun
arkadaşım sende muhasebecimişsin çalışıyormusun canım
Canım Hıpp bır cesıt bebek markası.Organık olduğuna inanıyoruz.Mılupa,bebelac vs. gıbı ürünlerın yerıne kullanmaya basladık.
Gazelıme kocaman masallah.Ay daha bır guzel olmuştur sımdı yaws.Ben de istıyorum ama yok hala.
hülyacım gözün aydın incinizde gelmiş darısı bize inşallah hayırlısıyla
Tulaycım sağol canım benım düşünmem bile yeter.Eklede görelim bakalım.
Tubış sağol su gece kolayca gecsin allahım ya.Ay bide ben Ebru Sallıya cok gıcık oluyorum ya hele o ses bitiriyor benı.O yuzden onu acmıyorum.Sana helel valla o kadına katlanıyorsun.
slm kizlar :) ay sabahtan beri acik ne okuyabildim ne yazabildim :)
banucum bunlar senin tickerlarhangisini begenirsen
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10707;6/st/20090519/n/Biricik+Kizim+Duru/k/de6f/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10103;94/st/20090519/n/Biricik+Kizim+Duru/k/e8de/age.png
bunlarda senin tülyacimumarim begenirsin
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10729;94/st/20090505/n/Biricik+Kizim+Selinim/k/70d9/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10100;95/st/20090505/n/Biricik+Kizim+Selinim/k/3c19/age.png
birsencim canim takma kafana..git bencede..suratini as olsun bitsin..bugunde annen geliyormus..kadincagiz alinmiş demekki..normaldir..kim olsa alinir o lafa..
gülsahcim hadi hayirli olsun yari yasiniz :) kahvaltiya baslamişsiniz..afiyet olsun kuzuma :)
gulhancim ve aysecim (ceylinin annesi) sizede Allah kolaylik versin kizlar aşi için..inşaAllah atesleri cikmaz kuzularin
hülyaaaaaaaaaa hayirli olsunnnnnn :))) cok sevindim kizhadi güle güle kullanin inciniziiii a.s.
sibelcim,hatiscim,aysuncum sizede günaydin tünaydin kizlar :)
Tulaycım sağol canım benım düşünmem bile yeter.Eklede görelim bakalım.
Tubış sağol su gece kolayca gecsin allahım ya.Ay bide ben Ebru Sallıya cok gıcık oluyorum ya hele o ses bitiriyor benı.O yuzden onu acmıyorum.Sana helel valla o kadına katlanıyorsun.
aferın Gazeleeeeeee maşallah darısı dıger kuzucukların başına inşallahhh insan cok mutlu oluyorr valla onlarla gulup onlarla aglıyorus bu analık ne garıp bıseymıs yahuuu
al bendende okadar onun füüü füüü sesı delırtyo benı:roflol: sabırlı hatunsun vesselam tugbaakaydirigubbakcemile2
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?