civciv1981, hayırlı olsun kuzunun incisi. bizimki 1 ay önce patladı. şimdi tamamı çıktı.acayip şeker görünüyor gülünce.iki tane incimiz var.
civciv1981, hayırlı olsun kuzunun incisi. bizimki 1 ay önce patladı. şimdi tamamı çıktı.acayip şeker görünüyor gülünce.iki tane incimiz var.
erken çıkmış sizin inici bizim daha yok bakalım ne zaman çıkacak
canım aslında erken değil. 4. aydan sonra normaldir dedi doktor. bizimki 5 aylıkken çıkardı. bir de genetikmiş ben de erken çıkarmışım annem öyle dedi. darısı başına. ilkleri çok güzel oluyor sıpaların. ilk yaptığı herşeyi bir günlüğe yazıyorum tarihleriyle beraber a.s.
canım anladığım kadarıyla kayınvalidelerinizden dertlisiniz sanırım
http://tickers.TickerFactory.com/ez...0428/n/Kurtlu+Kurabiyem+Defne+/k/c958/age.png
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;23;56/st/20090428/n/Kurtlu+Kurabiyem+Defne+/k/51e1/age.png
pinarcim bunlarda defneninkiler..cok fazla afilli şeyler yok bu sitede..hep sade..ve genelde kilo cizelgesine uygun..ben bu ikisini yaptim..begenmessen değiştiririz
daha isteyen varsa yapabilirim kizlarboş kalmasin imzalarr
selam herkese bugün ablamın oğlunun doğumgünü vardı oraya gittik yeni geldik
berkecik hastalanmış çok üzüldüm Allah acil şifa versin inşallahh
birsencim canım daha iyisindir umarım baya kötü geliyordu sesin kıyamam boşver yaşlı insanları çok takmayacaksın
off yaa berkeye ve tabi cerene çok üzüldüm(( allah beterinden korusun.. şu aşılar gerçekten önemli..
mama ve anne sütü alıyodu nasıl kapmış mikrobu bu çocuk anlamadım??
özlemcim sana sert çıkmak falan niyetle yazmadım inan seni kırmak istemedim sadece bir anda okuyunca belki bi bildigin vardır diyerekten sorunca kelimeler sert gibi olmuş panikle yazılmış bi olay, bu şekilde algılandı cicim benim özür dilerim yanlış anlama beni lütfen..
kız birsen sen kocamış kadının laflarına niye alınıyon salla gtsin hehe de bak başın agrımış bide...
ya çok uykum var ben bugün carrefeurdan hipp davam maması ve yulaflı bi ekgıda aldım devam maması 17.80idi 300gr e-bebekten uygunmuş ama fazladan alıran karlısın pınarcım:) yulaflı ekgıdada 5.75 idi sütü sulandırarak veriliyormuş..
migrosta ne kadarmış gülhan?? yulaflı ek gıdanın heryerini okudum son kullanma tarihine marketten çıkınca bakmak aklıma geldi allahtan bakmışım 2gün kalmış ya şok oldum degiştireyim dedim hepsi aynı ama gece maması vardı su ile olan yulaflı ve elmalı 50gr fazla 9küsür yazmışlar küfür giibiiii almadım..
böyle yani yatayım nihayet benim cadaloz erken yatta 11de:))
öptüm güzeller
AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
tuba banada benim cadolozada imzaaaaaaa isterük isterük :)))))
günaydın herkese nasılsınız kızlar duru artık desteksiz oturuyor kızlar:)))))))))))) maşallah kızıma kendi kendinede vakit geçirmeye başladı ablasınlada arası iyi Allah bozmasın yağmur kardeşini çok koruyor seviyor kıskançlığı azalmaya başladı
Günaydın Kızlar,
Hava cok fena burda ya.Dün bahar gıbıydı bugun resmen kış.Aslında yağmurda dolaşmayı severim ama cocukla imkansız.
Banu gözün aydın canım.Masallah hem duru ya hemde yağmura.
Nurten devam mamasını 18 ,pirinçli muhallebi 5,35 gece tahılı 9.90 bebe bıskuvısı 5,35 e aldım canım.Migros yakın bana Borayla oraya gidebildim.Ama severse hepsini Bora daha uygun olan e-bebekten filan alırım.
günaydın hanımlar!
kızımın iniltileri arasında size bir selam vereyim dedim. bugün 4den sonra nerdeyse hiç uyumadı desem yeridir. halısına koydum inleyerek oyuncaklarına bakıyor. tabi bi gözüde bende. bi yere filan kaçarsam anında bağırmak için. zaman kaybı olmasın.içi rahat etmez yoksa.
ayy uyusada bende bi kenarda kıvrılsam.
sırtım çok ağrıyordu benim tontonu taşımaktan. arabasının tekerleklerini iyice sildikten sonra evde dolaştırıyorum artık. şimdilik kanıyor bakalım ne kadar oyalanacak böyle.biraz rahatladım.
arkadaşlar hepinize Allah kolaylık versin mama ve ek gıda olaylarında. biz daha başlamadık. ama sizin telaş ve endişelerinizi okudukça hiç başlaasım gelmiyor.ne zormuş anne olmak.
kızlar yarın kızımı aşıya götürücem. acaba bu aşılardan sonrada banyo yaptırmak yasak mı? eğer öyleyse bugün yıkayayım bari. aşı yaptıran anneler siz bilirsiniz cevabınızı bekliyorum.
Bozon bende bir süre bebek arabasını evde kullandım.Ama kandıramıyorum artık.Dışarda bile kanguruda dolaşmak istiyor.Arabayı kullanamıyorum artık malesef.Salıncaktan hıç hoşlanmıyor Bora.Favorısı kucak sıpanın.
Dün hava guzel diye evı havalandırmıştık bolca.Tabı sınekler girmiş hep eve.Gecede Boraya hep yemiş ya.Üzüldüm kuzumun yuzu kırmızı kırmızı.
Ve bugun 6. ayımız doluyor.Cok guzel ama asıya gidecez.Offf sıkıntı bastı içime.
Anacım sizinkilerde bi alem heeeee kafamçokkarıştı
Canım ben dün Carrefour' a gittim Hipp'in 2 numara organik biberon maması aldım birazda kavanoz meyvesi.Ama bebe bisküvisi yoktu dur ben migrosa bakayım çünkü kahvaltısında 8 tahıllı ballıyla yapıyodum onuda bırakmak istiyorum.Ama biberon mamasını inceledim organik sütten imal edilmiştir yazıyo standaki kız şansıma o anda satış sorumlusunu çağırdı, kız gıda mühendisiydi.Baya konuştuk içim rahatladı.AB standartları gereği bu tarz ürünleri kullanma izni aslında var ama bizim ürünlerimizin hiçbirinde rastlayamazsınız farkımızda bu mail adresinizi verirseniz tüm üretim aşamalarını detaylı bir şekilde slayt şeklinde yollayabilirim dedi gelsin sizede atarım.Birlikte rafta bebelac,milupa ve hero baby içeriklerinide inceledik sonrasında kararımı verdim artık hipp kullanıcam.Ayrıca 300 gr 15,20 YTL'ye aldım.
gunaydın kızlar sımdı gırdım ofıse doktordaydık sabah bugun 6.ay kontrolumuz vardı çok şükür 6.ayı bıtırdık 7.aydan gun aldık dun gece saat 3de duru cıglık cıglıga bı uyandı susturabılene ask olsun elım ayagım bırbırıne karıstı ne oldu dıye anlamadık nıye agladı 4,5 5e dogru uyudu sıpa babasının ayagında tahmın edersınızkı sersem gıbıyım bugun
sabah gıttık doktora az kılo almıs dedı anne sutu yetmez kahvaltıya basla dedı sabahları pekmez reçel tuzsuz peynır yedır dedı keçi sütü olayını sordum kesınlıkle 1yasına kadar süt yok dedı sedece yogurtta kullanacaz okadar dedı bogazlarında kızarıklık varmıs üşütmüş dedı medıcold dıye bı surup verdı gecenlerde yıne gıttıgımızdede vermıstı surubu duru kusuyo onu ıcınce bende çöpe atmıstım peditıus dıye bı surup verdı saglık ocagı onu kullanıyorum sımdılık yememesı refluden olabılır dedı şaştım kaldım oncacık cocukta reflu ne arar ayyyyy sabah sabah tersım döndü
kızlar bende duruya atkı bere yelek ördüm şimdide yağmura başladım bitince eklerim fotoğraflarını kışın iyi oluyor örgü
kızalar merhaba nasılsınız bebekleriniz nasıl?
merhaba hatunlar geçmişe şöle bi baktım benim oğlanlar
hippin meyvesi hariç mamasınıda muhallebisinide yemiyolar
ne yapacam keçi sütüde yokmuş
aman yaa....
ömerim salya sümük kızlar yarın cerrahpşaya gidecem
doktora tek tek eylül sonundan beridir yaptığımız şeyleri
anlatacağım ...bir ciğer filimi isteyeceğim
sonra alerji den şüpheleniyorum onuda diyecem
yapabiliyorsada alerji testide yapsınlar
bende alerji var ondada olabilir....
çünki hastalığını atamadı üzerinden .
neyse ...aksam kocamla dünki konuyu hiç konuşmadık
ağzımı açmadım oda sarılıp sarılıp durdu...
ne yapayım atamam ki dedi...
ben ağzımı açmadım...
sibelciğim bana değil kaynanama gelecek kız kahvaltıya bizi tanıdığı için kaynım bizi çağırmıştı
şimdi bu oılay olunca açıkcası gitmek istemiyoırum kaynanama
ne yapacam bilmiyorum....bişey söyleyin kızlar ya...surta yapacağım o kesin ama bu kadının yanına kar
kalmamalı bu yaptığı bir değil iki değil....bizde diş fırçasını bırakmış
alıp götüreceğim .....bi nevi gelme demek olacak ama anlmaz ...canı nasıl isterse öyle anlıyor çünki
annem çok kırgın ....bugün gel ömer hep ağlıyor dedim evi toplayım dedim....
gelmem dedi...kaynanan belkide ben sürekli geliyorum diye
böyle yapıyor dedi....oğlunun evinde yeniliyor içiliyor
kadın kaldıramıyor diyor...(ben hamile iken annemelere gelip kaynanam bu masraf sende olacak oğlum çocuklar doğunca demişti )......neyse kızdım anneme beni hasta etmeyemi çalışıyorsunuz dedim
kim var söyle anne çağıracağım dedim.....ömerde ağladı üstüne içi çızz etti geliyom tmm dedi....
şimdi geliyor .....offff o eskicide gelip almadı yaa kanepe kaldı antrede ya
yolumuda kapattı püff babama desem gel al kızar şimdi yaa
kızlar ingilterede arkadaşım vardı birbuçuk yaşında bebeği ile birlikte domuz gribi olmuş çok üzüldüm kreşten bulaşmış çocuğa sonrada annesine şimdi karantineye alınmışlar evden çıkmıyorlarmış kimseylede görüşmüyorlarmış doktor ilaç vermiş ellerini sık sık yıkamasını falan söylemiş inşallah düzelirler
merhaba kızlar hepiniz çok özledim arad agirip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz oldu akşam evde wc bile zor gidiyorum düşünün yani akşamları uykusu bile değişti 2 haftadır çok huysuz dr gittik dişmi çıkartıcak diye ama bişey yok dedi dönem dönemçocuklar böle olabiliyormuş burnu akıyor hırıl hırıl off bide bende hastayım boğazlarım şiş korkuyorum kızıma gçicek diye zten hertarafta salgın var sizde kuzularınıza dikkat edin kendinize iyi bakın ben fırsat bulabilrsem ki bugidişle zor gene gelirim hepinizi öpüyorum
TÜNAYDINNNNNNNN GÜZEL ANNELER...
ayy sabah 7.30 dan beri benim cadı kuzumm yeni uyudu çokk asabiydim uykusuzluktann...kahvaltısını verdim yemedi ...meyve verdim yarısını yedi...
sonra tam sallıyım uyutuyım dedimm saat 12 de bide ne görimm ilk İNCİMİZ gelmişşşşş :lepi::lepi::lepi:
ay nasıl mutlu oldum anlatamam bütün sinir minir uykusuzlukk hepsi gitti
uyuttum şimdi bende uyurum diye düşünürken vazcaydımmm ..zemuszemuszemuszemuszemuszemus
sizler nasılsınz bakalım ??
mrh kızlar 12ye kadar uyumusum esm gelıyorum dıye arayınca fırladım hemen yemek yemeye gelıyor dıye.......
ayy kızlar oglumla oyle bır uyudukkı yataga uzandık o benı emerek uyudu sonra agladı kalktı baktı meme duruyor orda emdı oynastı sonra bana sarılarak uyudu coook guzeldııı cok sevıyorum ben oglumu
YOK CANIM EBRU ŞALLIDAN BAHSEDIYODUK PLATES YAPARKEN FÜÜ FÜÜ DIYE SES CIKARIYO YA ONDANa.s
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?