2009 Mayıs Anneleri

civciv1981, hayırlı olsun kuzunun incisi. bizimki 1 ay önce patladı. şimdi tamamı çıktı.acayip şeker görünüyor gülünce.iki tane incimiz var.

saol cnm ŞenizŞeniz sizinkide hayırlı olsun bende çok seviyorum öyle yeni çıkan bebeklerin dişlerine hele 2 tane olunca kaydirigubbakcemile3

erken çıkmış sizin inici bizim daha yok bakalım ne zaman çıkacak

canım aslında erken değil. 4. aydan sonra normaldir dedi doktor. bizimki 5 aylıkken çıkardı. bir de genetikmiş ben de erken çıkarmışım annem öyle dedi. darısı başına. ilkleri çok güzel oluyor sıpaların. ilk yaptığı herşeyi bir günlüğe yazıyorum tarihleriyle beraber a.s.

çok güzel yazman ilerde okur ben milipanın sayfasına üyeyim oraya yazıyorum orrda gelişim tablosu falan var

bende bugün hiç iyi değilim kayra akşam hiç uyumadı.uykusuzum neden huysuzluk yapıyor bilmiyorum doktoruna götürücem bi

mrh kızlar 12ye kadar uyumusum esm gelıyorum dıye arayınca fırladım hemen yemek yemeye gelıyor dıye.......

ayy kızlar oglumla oyle bır uyudukkı yataga uzandık o benı emerek uyudu sonra agladı kalktı baktı meme duruyor orda emdı oynastı sonra bana sarılarak uyudu coook guzeldııı cok sevıyorum ben oglumu

tulay bıtırmıssın canım salını cook guzelmıs:hulya: valla burda olsaydın ornegını alır bende yapardım ben cok fazla orguden anlamam bırı gosterırse yaparım
tulaycım kızın cok tatlı masalllah yanaklarını ısırırım ben onun

aysuncum teşekkür ederim.evet bitirdim.çok kolay yakın olsak gösterirdim. bende anlamıyorum örgüden ama 1 haftadır epey uğraşıyorum farklı modeller öğrendim. yaptıkça hoşuma gidiyor

Çok güzel olmuşlar canım çok çok tşk ederim a.s.

Doğum günü kutlu olsun yiğeninin canım a.s.

Tamam canım aklımda bulunsun bende carrefoura bi bakarım. İnşallah severek yer kuzularımız a.s.

Maşallah Duru'ma

Günaydın canım burasıda aynı ya dün nasıldı bugün nasıl kafamçokkarıştı

Ay canım inşallah bir süre öyle idare ederde seninde belinin ağrısı düzelir a.s.

Sadece verem aşısı derinin altına yapıldığı için o zaman 2 gün yıkanmak yasaktı. Ben hergün aşı olduğu günlerde dahil yıkıyorum kızımı a.s.

İnşallah ateş falan çıkmaz canım sen calpol falan ver gitmeden önlemini al a.s.

Aynen bacım alemler valla kaydirigubbakcemile3

Aaaa bak iyi bilgiler vermiş. En mantıklısı şimdilik Hipp gözüküyo. Elimdekiler bitsin hemen Hipp'e başlayacağım bende a.s

Maşallah kuzuma ek gıdalarınızda hayırlı olsun canım a.s. İlk günler yemek istemeyecek merak etme sıkıntı yapma olur mu. Yavaş yavaş tatlara alışıyorlar a.s.

Reflü falan değildir ya inşallah sıkıntı yapma a.s.
kızlar bende duruya atkı bere yelek ördüm şimdide yağmura başladım bitince eklerim fotoğraflarını kışın iyi oluyor örgü

kızalar merhaba nasılsınız bebekleriniz nasıl?

Geçmiş olsun tatlım. Sen götür bi detaylı baksınlar kuzuya ya. Test mest yapsınlar bunc zaman niye düzelmedi CADIARZU

Anne işte kıyamadı dimi canım ya opuyorumnanaktan

Ayyy çok geçmiş olsun ya. Annemde okul servisinde çalışıyor. 9 yaşında öğrencide olmuş. 4 gün dinlenmiş ilaç falan geçmiş çok şükür :Saruboceq:

Çok geçmiş olsun canım a.s.

Ayyy hadi hayırlı olsun bacım inciniz ya darısı başımıza a.s.

kızlar ördüğüm şal bu... diğer yaptıklarımıda bitince eklerim.

Ohhh çok güzel olmuş güle güle kullan canım a.s.

buda kızımm dün teyzemiz çekmiş

Maşallah boncuğuma

Biz her sabah babası gidince kızımla öyle uyuyoruz ya çok güzel oluyor hihoyyyt

YOK CANIM EBRU ŞALLIDAN BAHSEDIYODUK PLATES YAPARKEN FÜÜ FÜÜ DIYE SES CIKARIYO YA ONDANa.s

ayy ben de nefret ediyorum o ukala kadından. geçenlerde saçma sapan açıklamalar yapmış. şişman kadınları çok çirkin buluyormuş. kendisi zayıfta çok güzel sanki. yüzünde estetiksiz yer yok. çenesini bile kırdırıp yeniden yaptırmış. ama ne yaparsa yapsın çooooooook çirkin bence. benim tanıdığım bütün şişman kadınlar çok güzel en azından yüzleri güzel ve hepsi çok mutlu güleryüzlü. bu kadın genç kızları depresyona sokuyormuş sıfır beden olucaz diye kötükedihüso

Herkese selamlar kızlar a.s.

Annem vardı bende. Birlikte evimi temizledik, mis yaptık. Defnoş'umda uyudu sağolsun. Annem gitti ütüye başladım ama Defnoş uyandı. Ona mamasını yedirdim. Şimdi oynaşıyoruz. KAyınvalidem gelicek bugün. Akşam spora gidicem ya burda bakacak Defnoş'a. O gelince yaparım bende ütümü. Şimdi dünleniyorum a.s.

şalın çok güzel olmuş canım güle güle kullan. kızıda çok tatlı çıkmış maaşallah Allah nazardan korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…