2009 Mayıs Anneleri

"Sadece verem aşısı derinin altına yapıldığı için o zaman 2 gün yıkanmak yasaktı. Ben hergün aşı olduğu günlerde dahil yıkıyorum kızımı "

anladım canım. bugün yıkadım gerçi. eğer aşıdan sonra huysuzlanırsa yine yıkarım. çünkü banyodan sonra güzel uyuyor ceylin.

evet canım sana katılıyorum bencede yerimseniben

slm millet hadi enerji yaaa kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2herkeşler ölü gibiiii

kız hamarat tülay maş. sana.. çok güzel olmuş ellerine saglık.. selinede maş..opuyorumnanaktan

hülya dişler hayırlı olsun maş. gazele ondan iştahsızmış gazel sende üzerine gitme kızımın soguk yiyecekler çok hoşlarına gidiyomuş bu dönemlerde dene derim..Şeniz

tuba ya ilk yaptıgın çok güzelmiş ama biz 24 nisan dogumluyuz hadi bidaha hadiiiiŞeniz yerimseniben

yaa sibelim özledik seni tatlım nasılsın nasıl gidyor?? yagızı öpt. buarada her carfur mgazasında fiyat degişikmi oluyo anlamadım?? ben olivium car.gittim expres dedikleri heralde kira olayı ürünlere yansıyo..
başka car.bakmak lazım enayi yerine sokuyolar adamı şuanda en iyi fiyata sen aldım cnmyerimseniben
bide şu kadınla konuşman iyi olmuş videoyu görmek isterim.

kızlar çoooookkk işim var annmede arayıp gel diyo dayımlar avusturyaya dönüyolarmış ne yapsam ilemedim kutlaya desem bi dünya sayar simdi dünde kuzenimdeydim:kedi: boyna geziyorum anlayacagınız..
şimdilik kaçtım byeee

uzun bır aradan sonra slam hrkese bır haftadır gıremdım hıc burak bey diş cıkarıyor canımıza okuyor rsmen ıkı diş bırden gelıyor dun bır tanesın cıktı sımdı sıra dıgerınde ama cok huysuz devamlı aglıyor atşı cıkıyor 4 gundur uyku denen bırsey yok bayılmak uzereyım devamlı kucakta gezmek ıstıyor onda bıle mutlu olmuyor sıyırmak uzreyım kafayı
ınsallah dıger bbeişlr ıyıdır optum herkesı

tuğbacım bendee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
duru yağmur 11 mayıs

ingilizce özürlü olmak böle bişey iştesositososito bızede bı el atıver şöyle en çafçafından bacımmm

Hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendinede kızınada

Canım bugün başlıycam dün akşam alışverişten geldiğimde uyumuştu.Daha doğrusu bugün annem vermeye başlıycaktı sormayı unuttum konuşurken.Doktorunun anlattıklarını bekliyorum bakalım neler diyecek farklı kişilerin söylediklerini değerlendirmeye almak tek bir kişide sabit kalmamak daha mantıklı geliyor bana.

Ay gözünüz aydın yerim ben onu çokta tatlı olmuştur darısı bizim başımıza.

kızlar ördüğüm şal bu... diğer yaptıklarımıda bitince eklerim.

Çok hoş olmuş eline sağlık tatlım

buda kızımm dün teyzemiz çekmiş

Oy yesin onu teyzesi maşallah

Bu annelerimizin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum boşuna dememişler cennet anaların ayakları altında diye.Dinlen bakalım akşama enerji lazım olucak.

Canım yollasın zaten hepinize atıcam.Bende burayı özlüyorum valla baya ihmal ettim bu aralar.En uygunu ben almışım hakikaten bilmem neden öle.Kipada da kavanoz meyvesi hipp in 1 alana 1 bedavaydı.1,49 ondanda baya aldım.

saol sibelcim.evet hippde realdede indirim vardı 1 alana 1 bedava ama ben 1,7 aldım kipaya gitmek lazım demekki

Semracım tekrar cok gecmış olsun.Umarım devamı kolay cıkar.

Tulay valla tek kelimeyle super.Gule gule kullan canım.Selininde bandımı ve tontış yanaklarını yerım.Masallah miniğine.Yaw bu kızlar baska tatlı be..

Pınarcım yıne annen koşmuş yardıma.Melek onların hepsı melek.Calpol vericem canım gıderken.

Sibel ben de baska doktorların fıkır ve bılgılerınden faydalanmayı onaylıyorum canım.Malum genelı farklı şeyler söyluyor.Özellikle şimdi beslenme olayı çok önemli.Hepimiz bılgılerı paylaşırsak, en mantıklı yolda ilerlerız.Birlikten kuvvet doğar demışler.

gülhancım saol canım... kızımda teşekkür etti teyzesi... evetya farklı doktorlar farklı bilgiler veriyor.o yüzden paylaşım güzel bizim yeni randevumuz bayram sonu bende o zaman paylaşırım kızlar.

kızlar ben çıkıyorum işlerim var biraz öptüm herkesi ve bebişlerinizi.gülhancım calpol ver mutlaka ateş yapıyor çünkü bu aşı.

kızlar yoğunum bugün ya yine bende bu cumartesi gideceğim doktora bende paylaşırım doktorun verdiği bilgileri sizinle

kızlar ördüğüm şal bu... diğer yaptıklarımıda bitince eklerim.

eline sağlık cnm çok güzel olmuş Şeniz

buda kızımm dün teyzemiz çekmiş

oyy kuzummmyerimmm seni be maşallahhh ŞenizŞeniz

çok saol cnm darısı size inş :)Şeniz

kuzum yaaaa senağlamasenağlama

çok saol tetesi ama tatlı olmaktan ziyade acı çünkü 3 gündür çokkk huysuz

seherim kıyamam tatlım Allah güç kuvvet versin bu günlerde geçecek inşallah zor büyüyorlar ama çabuk büyüyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…