ayy ben de nefret ediyorum o ukala kadından. geçenlerde saçma sapan açıklamalar yapmış. şişman kadınları çok çirkin buluyormuş. kendisi zayıfta çok güzel sanki. yüzünde estetiksiz yer yok. çenesini bile kırdırıp yeniden yaptırmış. ama ne yaparsa yapsın çooooooook çirkin bence. benim tanıdığım bütün şişman kadınlar çok güzel en azından yüzleri güzel ve hepsi çok mutlu güleryüzlü. bu kadın genç kızları depresyona sokuyormuş sıfır beden olucaz diye kötükedihüso
merhaba kızlar hepiniz çok özledim arad agirip okuyorum ama yazmaya fırsat bulamıyorum kızım çok huysuz oldu akşam evde wc bile zor gidiyorum düşünün yani akşamları uykusu bile değişti 2 haftadır çok huysuz dr gittik dişmi çıkartıcak diye ama bişey yok dedi dönem dönemçocuklar böle olabiliyormuş burnu akıyor hırıl hırıl off bide bende hastayım boğazlarım şiş korkuyorum kızıma gçicek diye zten hertarafta salgın var sizde kuzularınıza dikkat edin kendinize iyi bakın ben fırsat bulabilrsem ki bugidişle zor gene gelirim hepinizi öpüyorum
Ay ben geldim.Yarım saat yurudum 15 dk koştum.Ama pilim bıttı.
Dileklerınız için sağolun kızlar.İnşallah atessız atlatırız bu geceyı.
Sibel bu akşam saat 5 te randevum.Beslenme işini detaylı bir sekılde konuşup,akşam sızlerle baslasıcam canım.Bakalım neler anlatıcak.Bursa da ilaça hemen yuklenmeyen ve doğallıktan yana olan mechur bir teyze doktorumuz.Sen de hıpp almışsın yedımı Yağız pasa?Bana da su anda en mantıklısı bu gelıyor.
Birsen ben gıt derım arkadasım.Eğer esın gıtmek istıyorsa kırma.Bırsey olmamış gıbı ama cok ta sıcak olmayan tavırlar sergıle.Evet senın için cok zor bılıyorum.Ama hepimiz bırseylere katlanıyoruz işte.Sanada aferın esıne cokguzel davranmışsın.
Gulsah gecmış olsun canım.O ağlamalar bızde de oluyor.Acaba ruya göruyorlar mı dıye duşunuyorum.Bebek reflusu teshısını nasıl koydu canım.O cok detaylıbır arastırmadan sonra netleşir dıye bılıyorum.Sen gonlunu ferah tut yoktur bence bır seyı.
Tulay,Banu sızede bravo ya ben hıç beceremem örgu gıbı işlerı valla.
Clarıes canım hoşgeldın.Nerelerdesın sen?
TÜNAYDINNNNNNNN GÜZEL ANNELER...
ayy sabah 7.30 dan beri benim cadı kuzumm yeni uyudu çokk asabiydim uykusuzluktann...kahvaltısını verdim yemedi ...meyve verdim yarısını yedi...
sonra tam sallıyım uyutuyım dedimm saat 12 de bide ne görimm ilk İNCİMİZ gelmişşşşş :lepi::lepi::lepi:
ay nasıl mutlu oldum anlatamam bütün sinir minir uykusuzlukk hepsi gitti
uyuttum şimdi bende uyurum diye düşünürken vazcaydımmm ..zemuszemuszemuszemuszemuszemus
sizler nasılsınz bakalım ??
Herkese selamlar kızlar a.s.
Annem vardı bende. Birlikte evimi temizledik, mis yaptık. Defnoş'umda uyudu sağolsun. Annem gitti ütüye başladım ama Defnoş uyandı. Ona mamasını yedirdim. Şimdi oynaşıyoruz. KAyınvalidem gelicek bugün. Akşam spora gidicem ya burda bakacak Defnoş'a. O gelince yaparım bende ütümü. Şimdi dünleniyorum a.s.
slm millet hadi enerji yaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2herkeşler ölü gibiiii
kız hamarat tülay maş. sana.. çok güzel olmuş ellerine saglık.. selinede maş..opuyorumnanaktan
hülya dişler hayırlı olsun maş. gazele ondan iştahsızmış gazel sende üzerine gitme kızımın soguk yiyecekler çok hoşlarına gidiyomuş bu dönemlerde dene derim..Şeniz
tuba ya ilk yaptıgın çok güzelmiş ama biz 24 nisan dogumluyuz hadi bidaha hadiiiiŞeniz yerimseniben
yaa sibelim özledik seni tatlım nasılsın nasıl gidyor?? yagızı öpt. buarada her carfur mgazasında fiyat degişikmi oluyo anlamadım?? ben olivium car.gittim expres dedikleri heralde kira olayı ürünlere yansıyo..
başka car.bakmak lazım enayi yerine sokuyolar adamı şuanda en iyi fiyata sen aldım cnmyerimseniben
bide şu kadınla konuşman iyi olmuş videoyu görmek isterim.
kızlar çoooookkk işim var annmede arayıp gel diyo dayımlar avusturyaya dönüyolarmış ne yapsam ilemedim kutlaya desem bi dünya sayar simdi dünde kuzenimdeydim:kedi: boyna geziyorum anlayacagınız..
şimdilik kaçtım byeee
kızlar yılbaşı yaklaşıyor çekiliş yapalım mı
Herkese selamlar kızlar a.s.
Annem vardı bende. Birlikte evimi temizledik, mis yaptık. Defnoş'umda uyudu sağolsun. Annem gitti ütüye başladım ama Defnoş uyandı. Ona mamasını yedirdim. Şimdi oynaşıyoruz. KAyınvalidem gelicek bugün. Akşam spora gidicem ya burda bakacak Defnoş'a. O gelince yaparım bende ütümü. Şimdi dünleniyorum a.s.
slm millet hadi enerji yaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2herkeşler ölü gibiiii
kız hamarat tülay maş. sana.. çok güzel olmuş ellerine saglık.. selinede maş..opuyorumnanaktan
hülya dişler hayırlı olsun maş. gazele ondan iştahsızmış gazel sende üzerine gitme kızımın soguk yiyecekler çok hoşlarına gidiyomuş bu dönemlerde dene derim..Şeniz
tuba ya ilk yaptıgın çok güzelmiş ama biz 24 nisan dogumluyuz hadi bidaha hadiiiiŞeniz yerimseniben
yaa sibelim özledik seni tatlım nasılsın nasıl gidyor?? yagızı öpt. buarada her carfur mgazasında fiyat degişikmi oluyo anlamadım?? ben olivium car.gittim expres dedikleri heralde kira olayı ürünlere yansıyo..
başka car.bakmak lazım enayi yerine sokuyolar adamı şuanda en iyi fiyata sen aldım cnmyerimseniben
bide şu kadınla konuşman iyi olmuş videoyu görmek isterim.
kızlar çoooookkk işim var annmede arayıp gel diyo dayımlar avusturyaya dönüyolarmış ne yapsam ilemedim kutlaya desem bi dünya sayar simdi dünde kuzenimdeydim:kedi: boyna geziyorum anlayacagınız..
şimdilik kaçtım byeee
uzun bır aradan sonra slam hrkese bır haftadır gıremdım hıc burak bey diş cıkarıyor canımıza okuyor rsmen ıkı diş bırden gelıyor dun bır tanesın cıktı sımdı sıra dıgerınde ama cok huysuz devamlı aglıyor atşı cıkıyor 4 gundur uyku denen bırsey yok bayılmak uzereyım devamlı kucakta gezmek ıstıyor onda bıle mutlu olmuyor sıyırmak uzreyım kafayı
ınsallah dıger bbeişlr ıyıdır optum herkesı
Hoşgeldin tatlım çok geçmiş olsun dikkat et kendinede kızınada
Canım bugün başlıycam dün akşam alışverişten geldiğimde uyumuştu.Daha doğrusu bugün annem vermeye başlıycaktı sormayı unuttum konuşurken.Doktorunun anlattıklarını bekliyorum bakalım neler diyecek farklı kişilerin söylediklerini değerlendirmeye almak tek bir kişide sabit kalmamak daha mantıklı geliyor bana.
Ay gözünüz aydın yerim ben onu çokta tatlı olmuştur darısı bizim başımıza.
Çok hoş olmuş eline sağlık tatlım
Oy yesin onu teyzesi maşallah
Bu annelerimizin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum boşuna dememişler cennet anaların ayakları altında diye.Dinlen bakalım akşama enerji lazım olucak.
Canım yollasın zaten hepinize atıcam.Bende burayı özlüyorum valla baya ihmal ettim bu aralar.En uygunu ben almışım hakikaten bilmem neden öle.Kipada da kavanoz meyvesi hipp in 1 alana 1 bedavaydı.1,49 ondanda baya aldım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?