2009 Mayıs Anneleri

yeni konu açtım yılbaşı çekilişine katılmak isteyenler sayfayı takip edebilir hatiş seni yazıyorum canım

herkese iyi akşamlar arkadaşlar yarın görüşürüz bende çıkıyorum. sizleri ve meleklerinizi öptüm

mesaileri biten arkadaşlar koşun meleklerinize iyi akşamlar...

bende temizlikten vazgeçtim yemek olayını hallettim kendime pırasa eşim yemiyor ona yumurtalı ıspanak kavurdum kızma tarhana yaptım yanınada yogurtlu bişi uydurdummu tamamdır akşamada kızıma esen teyzesinin yaptıgı bisküvilerden yapıcam inş...

benide yaz banucum bayılırım hediyeleşmeye sayfayada yazım..

ferda canım nasılsın? nasıl oldun daha iyicemisin??

oglun nasıl?? tekrar geçmiş olsun..

merhabalar anladığım kadari ile gazelimin ve burağımın dişleri çıkmış hayırlı olsun

bizide tık yok yaa gerçi iyi diyoı herkes ama bekliyorum işteee

ne çekilişi anlamadım bakacam şimdi

annem iş yapıyor bende çocuklara bakıyorum

annemle çekytı balkona geçirdik dana kocam geçmez dedi
annem kadar kafası çalışmıyor
bide diyoki camdanmı soktunuz saff yaaa kapıdan geçmeyen minicik camdan nasıl geçsin
annemin taktiği ile geçirdik kapıdan dedik...
annemde diyoki yazın biri yatar burada sıcak havada diyo.hehehe babam mesela kapıyıda acar pöfür püfürr

annem çamaşır yıkayıp katlıyor evi topluyor...

yarın gidecek yemeğimi yaptı ....kayganan gelse bu kadın yine burada diyecek
diyor....kocam annemden özür diledi tlf da annem ne diyeceğini bilmiyor diyo

bigudi bende yaparım cnm takvim ama çıkmışsın cnm

canım okuyunca inan bi an durdum kaldım annemde sordu ne oluyor diye neyse kapatalım konuyu
nasılsın nurten?kuzu nasıl?
oy maşalla boncuğa
geçmiş olsun cnm
oy maşallah hayırlı olsun cnm incinizz:teytey:
Canım Hıpp bır cesıt bebek markası.Organık olduğuna inanıyoruz.Mılupa,bebelac vs. gıbı ürünlerın yerıne kullanmaya basladık.

.
cnm bu hippin ürünlerinde soya lesitini,yağı,buğday yağı,mısır yağı falan yazmıyor mu yazmıyorsa alalım bizde
kızlar ördüğüm şal bu... diğer yaptıklarımıda bitince eklerim.
eline sağlık cnm çok hoş olmuş güle güle kullan
buda kızımm dün teyzemiz çekmiş
oy maşallah cnm çok şeker olmuş

Allah kolylık versin cnm en kısa zamanda çıkar inş

canım annelerin hakkı ödenmez. bak yine o yetişmiş imdadına. ohh evin de mis gibi olmuş yemek bile yapmış. ellerine sağlık

ferda canım nasılsın? nasıl oldun daha iyicemisin??

oglun nasıl?? tekrar geçmiş olsun..

sağol cnm oğlum daha iyi ama ben ilaçda kullanamadığım için hala rahatsızım boğazlarım acıyor şimdide..ama DAğhan çok daha değişti hiçbişey yaptırmıyor şimdi şu yazıyı nasıl yazıyorum gel bana sor,ağlıyoo anca..neyse sağolasın çok öptüm sizi

slm kızlarrr nasılsınız....
cerennnın kuzusuna noldu yafs rotamı cıktıı ...bu ceren ayse ceren mı sadece cerenmiiii:uhm:cerenler ıkı olunca karıstırdım yafuuuu..nosunu bılen varmıı bı qarayım bende burdan yetıosemıyom tel acayım barııı bılen varsa bana yazzsa ya ozelden kızlarrrr....gazelın bıde buragın dişim,de cıkmış sanırım hayırlı olsunnn ılk ıoncınız kızlarrr darısı bıze ınşallahhhh...
çekılışmı varrr benıde yazınnnn aranıza bende katılırım...
bıze gelınce bugun ızınlıydın ama ew işi yemek temızlık utuyle gectı tum gun zaten gunler avuciçi kadar....hoopp akşam oluyo hemencık..bızde pazartesı yagızı aşı yaptırıdk kılosuna da baktılar 8300 olomus benım zuzuhuysuzluu tam gaz dewammm arada ıyılessede sık olarak mızmız hala....

bense kosusturma tam gaz dewammmmm ....
gecmişe bakamadım gene son sayfatya sole bı goz attım sadece...herkez ıyıdır uamarımmm

Selam KIZLAR,

Asılarımızı olduk geldık.Cok şükür hıç bir problem yok.Sağlığı ve gelişimi gayet yerındeymış.9200 kılomuz olmuş 70 cm boyumuz.Sıpa asıda ağlamadı ama kontrol ederken yırttı kendını resmen.Cıktığımızda hala içini cekıyordu zuzu.

Biliyorsunuz kan tahlılı yaptırmıştık.Değerlerıne göre ilave demır ve kan damlasına ihtıyac duymadı.Sadece devıt e devam edıcez.
Beslenme işine gelince.Gdo lu ürünlerın cok kafamı karıştırdığı söyledım.Daha dun bu ürünlerle ilgili konferanstan dönduğünü söyledı.Ve bu ürünlerın yıllardan berı piyasada olduğunu ve kacınılmaz bir kısır döngü olduğunu belirttı.Malesef kı doğal hiçbirsey tuketmedığımı yedığımız ürünlerın yuzde doksanında genetık değişimi vardır dedı.Vitamın deposu olarak bildiğimiz kıvı bıle doğada yetıştığinde yenemıycek kadar acı bir meyva iken genetıkle oynanarak yenılebilir duruma geliyormuş.Besınlerın içindekı yuzde oranı çok önemli dedı.Ve bebek mamlarının hıçte korkutucu oranda olmadığını bastıra bastıra belirttı.Ve içim gercek anlamda rahatladı.Hıpp markası aldıysan kullanabılısın iyidır dedi.Ama aptamılden de korkma kullan dedı.Eğer çoçuk lıtrelerle içiyorsa korkarım ama gunde 500 cc alıyorsa içerık oranı bıle yok dedı.

Sut olayına gelince.Karsı olmadığını ama sıralamada 3.sırada olduğunu belirttı.1 Anne sutu 2 formul süt 3 inek sutu 4 kecı sutu.ınek sütünün ciddi mide ve bağırsak kanamalarına yol actığını keci sütünün ise vıtamın ve fosfor eksiklığı yarattığını belirtti.Eğer ailenin mama almaya gucu yoksa su+süt 6.aydan sonra kullnılabileceğini söyledi.

Ek gıdalarımız,

Sabah taze demlenmış ıhlamur,yumurta sarısını 8/1 i (2hafta sonra 1 butune gecılecek yavaş yavas)Yarım kıbrıt kutusu kadar tam yağlı pastörize peynır (tuzsuz labne de olabilir)1 Cay kaşığı pekmez.Cevız büyüklüğünde tam buğday ekmeği.Bebe biskuvsı önermedi.Gereksiz kılo harıcı bır işe yaramazmıs.

Arada turunçgil harıçı bir meyva evde yapılanı önerdi hazır seyehat dışında kullanma dedi.

Öğlen patates,havuç,yesil kabağın meysimi olmadığı için yerine bal kabağı,pirinç ve bir parca yağsız dana eti.

Ara olarak yine evde günlük pastörize sütle hazırlanmış yoğurt

Akşam hazır kasık maması.Gece formul süt.

Gun içinde gereklı olursa sebzeyi 2 öğün verebilirsin dedi.

Ay uzun oldu kızlar sıkmamışımdır umarım.Atladığım seyler olabilir.

Kızlarr merhaba, cicibebe yaptım, ama ben tarife ek olarak yarım pk kabartma tozu kattım vanilya katmadım evde kalmamış,bide 2 kat malz. ile yaptım, extradan 15dk kadar daha pişirdim,işte sonuç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…