yeni konu açtım yılbaşı çekilişine katılmak isteyenler sayfayı takip edebilir hatiş seni yazıyorum canım
canım okuyunca inan bi an durdum kaldım annemde sordu ne oluyor diye neyse kapatalım konuyu
özlemcim sana sert çıkmak falan niyetle yazmadım inan seni kırmak istemedim sadece bir anda okuyunca belki bi bildigin vardır diyerekten sorunca kelimeler sert gibi olmuş panikle yazılmış bi olay, bu şekilde algılandı cicim benim özür dilerim yanlış anlama beni lütfen..
oy maşalla boncuğagünaydın herkese nasılsınız kızlar duru artık desteksiz oturuyor kızlar:)))))))))))) maşallah kızıma kendi kendinede vakit geçirmeye başladı ablasınlada arası iyi Allah bozmasın yağmur kardeşini çok koruyor seviyor kıskançlığı azalmaya başladı
geçmiş olsun cnmgunaydın kızlar sımdı gırdım ofıse doktordaydık sabah bugun 6.ay kontrolumuz vardı çok şükür 6.ayı bıtırdık 7.aydan gun aldık dun gece saat 3de duru cıglık cıglıga bı uyandı susturabılene ask olsun elım ayagım bırbırıne karıstı ne oldu dıye anlamadık nıye agladı 4,5 5e dogru uyudu sıpa babasının ayagında tahmın edersınızkı sersem gıbıyım bugun
sabah gıttık doktora az kılo almıs dedı anne sutu yetmez kahvaltıya basla dedı sabahları pekmez reçel tuzsuz peynır yedır dedı keçi sütü olayını sordum kesınlıkle 1yasına kadar süt yok dedı sedece yogurtta kullanacaz okadar dedı bogazlarında kızarıklık varmıs üşütmüş dedı medıcold dıye bı surup verdı gecenlerde yıne gıttıgımızdede vermıstı surubu duru kusuyo onu ıcınce bende çöpe atmıstım peditıus dıye bı surup verdı saglık ocagı onu kullanıyorum sımdılık yememesı refluden olabılır dedı şaştım kaldım oncacık cocukta reflu ne arar ayyyyy sabah sabah tersım döndü
oy maşallah hayırlı olsun cnm incinizz:teytey:TÜNAYDINNNNNNNN GÜZEL ANNELER...
ayy sabah 7.30 dan beri benim cadı kuzumm yeni uyudu çokk asabiydim uykusuzluktann...kahvaltısını verdim yemedi ...meyve verdim yarısını yedi...
sonra tam sallıyım uyutuyım dedimm saat 12 de bide ne görimm ilk İNCİMİZ gelmişşşşş :lepi::lepi::lepi:
ay nasıl mutlu oldum anlatamam bütün sinir minir uykusuzlukk hepsi gitti
uyuttum şimdi bende uyurum diye düşünürken vazcaydımmm ..zemuszemuszemuszemuszemuszemus
sizler nasılsınz bakalım ??
cnm bu hippin ürünlerinde soya lesitini,yağı,buğday yağı,mısır yağı falan yazmıyor mu yazmıyorsa alalım bizdeCanım Hıpp bır cesıt bebek markası.Organık olduğuna inanıyoruz.Mılupa,bebelac vs. gıbı ürünlerın yerıne kullanmaya basladık.
.
eline sağlık cnm çok hoş olmuş güle güle kullan
oy maşallah cnm çok şeker olmuş
uzun bır aradan sonra slam hrkese bır haftadır gıremdım hıc burak bey diş cıkarıyor canımıza okuyor rsmen ıkı diş bırden gelıyor dun bır tanesın cıktı sımdı sıra dıgerınde ama cok huysuz devamlı aglıyor atşı cıkıyor 4 gundur uyku denen bırsey yok bayılmak uzereyım devamlı kucakta gezmek ıstıyor onda bıle mutlu olmuyor sıyırmak uzreyım kafayı
ınsallah dıger bbeişlr ıyıdır optum herkesı
merhabalar anladığım kadari ile gazelimin ve burağımın dişleri çıkmış hayırlı olsun
bizide tık yok yaa gerçi iyi diyoı herkes ama bekliyorum işteee
ne çekilişi anlamadım bakacam şimdi
annem iş yapıyor bende çocuklara bakıyorum
annemle çekytı balkona geçirdik dana kocam geçmez dedi
annem kadar kafası çalışmıyor
bide diyoki camdanmı soktunuz saff yaaa kapıdan geçmeyen minicik camdan nasıl geçsin
annemin taktiği ile geçirdik kapıdan dedik...
annemde diyoki yazın biri yatar burada sıcak havada diyo.hehehe babam mesela kapıyıda acar pöfür püfürr
annem çamaşır yıkayıp katlıyor evi topluyor...
yarın gidecek yemeğimi yaptı ....kayganan gelse bu kadın yine burada diyecek
diyor....kocam annemden özür diledi tlf da annem ne diyeceğini bilmiyor diyo
bigudi bende yaparım cnm takvim ama çıkmışsın cnm
keçi sütlerimiz geldi. akşam muhallebisini onunla yapacağım. inşallah sever kuzucum.
umarım sever cnm bende denemedim dah aç.ılmış paktim vardı onu bitirdiim akşam deniycem bende
ferda canım nasılsın? nasıl oldun daha iyicemisin??
oglun nasıl?? tekrar geçmiş olsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?