- 14 Ağustos 2008
- 7.149
- 210
- 363
uzun bır aradan sonra slam hrkese bır haftadır gıremdım hıc burak bey diş cıkarıyor canımıza okuyor rsmen ıkı diş bırden gelıyor dun bır tanesın cıktı sımdı sıra dıgerınde ama cok huysuz devamlı aglıyor atşı cıkıyor 4 gundur uyku denen bırsey yok bayılmak uzereyım devamlı kucakta gezmek ıstıyor onda bıle mutlu olmuyor sıyırmak uzreyım kafayı
ınsallah dıger bbeişlr ıyıdır optum herkesı
Ay canım hayırlı olsun incileriniz a.s.
Çıksın dişler rahatlar kuzucum inşallah ya :Saruboceq:
Bu annelerimizin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum boşuna dememişler cennet anaların ayakları altında diye.Dinlen bakalım akşama enerji lazım olucak.
Pınarcım yıne annen koşmuş yardıma.Melek onların hepsı melek.Calpol vericem canım gıderken.
Aynen bacılarım a.s.
kızlar yılbaşı yaklaşıyor çekiliş yapalım mı
yerimseniben
merhabalar anladığım kadari ile gazelimin ve burağımın dişleri çıkmış hayırlı olsun
bizide tık yok yaa gerçi iyi diyoı herkes ama bekliyorum işteee
ne çekilişi anlamadım bakacam şimdi
annem iş yapıyor bende çocuklara bakıyorum
annemle çekytı balkona geçirdik dana kocam geçmez dedi
annem kadar kafası çalışmıyor
bide diyoki camdanmı soktunuz saff yaaa kapıdan geçmeyen minicik camdan nasıl geçsin
annemin taktiği ile geçirdik kapıdan dedik...
annemde diyoki yazın biri yatar burada sıcak havada diyo.hehehe babam mesela kapıyıda acar pöfür püfürr
annem çamaşır yıkayıp katlıyor evi topluyor...
yarın gidecek yemeğimi yaptı ....kayganan gelse bu kadın yine burada diyecek
diyor....kocam annemden özür diledi tlf da annem ne diyeceğini bilmiyor diyo
bigudi bende yaparım cnm takvim ama çıkmışsın cnm
Al işte bi melek ana daha a.s.
keçi sütlerimiz geldi. akşam muhallebisini onunla yapacağım. inşallah sever kuzucum.
Hadi afiyet olsun a.s.
slm kızlarrr nasılsınız....
cerennnın kuzusuna noldu yafs rotamı cıktıı ...bu ceren ayse ceren mı sadece cerenmiiii:uhm:cerenler ıkı olunca karıstırdım yafuuuu..nosunu bılen varmıı bı qarayım bende burdan yetıosemıyom tel acayım barııı bılen varsa bana yazzsa ya ozelden kızlarrrr....gazelın bıde buragın dişim,de cıkmış sanırım hayırlı olsunnn ılk ıoncınız kızlarrr darısı bıze ınşallahhhh...
çekılışmı varrr benıde yazınnnn aranıza bende katılırım...
bıze gelınce bugun ızınlıydın ama ew işi yemek temızlık utuyle gectı tum gun zaten gunler avuciçi kadar....hoopp akşam oluyo hemencık..bızde pazartesı yagızı aşı yaptırıdk kılosuna da baktılar 8300 olomus benım zuzuhuysuzluu tam gaz dewammm arada ıyılessede sık olarak mızmız hala....
bense kosusturma tam gaz dewammmmm ....
gecmişe bakamadım gene son sayfatya sole bı goz attım sadece...herkez ıyıdır uamarımmm
OjeliCeren canım a.s.
Maşallah kuzuma herşey yolundaymış sevindim a.s.
Selam KIZLAR,
Asılarımızı olduk geldık.Cok şükür hıç bir problem yok.Sağlığı ve gelişimi gayet yerındeymış.9200 kılomuz olmuş 70 cm boyumuz.Sıpa asıda ağlamadı ama kontrol ederken yırttı kendını resmen.Cıktığımızda hala içini cekıyordu zuzu.
Biliyorsunuz kan tahlılı yaptırmıştık.Değerlerıne göre ilave demır ve kan damlasına ihtıyac duymadı.Sadece devıt e devam edıcez.
Beslenme işine gelince.Gdo lu ürünlerın cok kafamı karıştırdığı söyledım.Daha dun bu ürünlerle ilgili konferanstan dönduğünü söyledı.Ve bu ürünlerın yıllardan berı piyasada olduğunu ve kacınılmaz bir kısır döngü olduğunu belirttı.Malesef kı doğal hiçbirsey tuketmedığımı yedığımız ürünlerın yuzde doksanında genetık değişimi vardır dedı.Vitamın deposu olarak bildiğimiz kıvı bıle doğada yetıştığinde yenemıycek kadar acı bir meyva iken genetıkle oynanarak yenılebilir duruma geliyormuş.Besınlerın içindekı yuzde oranı çok önemli dedı.Ve bebek mamlarının hıçte korkutucu oranda olmadığını bastıra bastıra belirttı.Ve içim gercek anlamda rahatladı.Hıpp markası aldıysan kullanabılısın iyidır dedi.Ama aptamılden de korkma kullan dedı.Eğer çoçuk lıtrelerle içiyorsa korkarım ama gunde 500 cc alıyorsa içerık oranı bıle yok dedı.
Sut olayına gelince.Karsı olmadığını ama sıralamada 3.sırada olduğunu belirttı.1 Anne sutu 2 formul süt 3 inek sutu 4 kecı sutu.İnek sütünün ciddi mide ve bağırsak kanamalarına yol actığını keci sütünün ise vıtamın ve fosfor eksiklığı yarattığını belirtti.Eğer ailenin mama almaya gucu yoksa su+süt 6.aydan sonra kullnılabileceğini söyledi.
Ek gıdalarımız,
Sabah taze demlenmış ıhlamur,yumurta sarısını 8/1 i (2hafta sonra 1 butune gecılecek yavaş yavas)Yarım kıbrıt kutusu kadar tam yağlı pastörize peynır (tuzsuz labne de olabilir)1 Cay kaşığı pekmez.Cevız büyüklüğünde tam buğday ekmeği.Bebe biskuvsı önermedi.Gereksiz kılo harıcı bır işe yaramazmıs.
Arada turunçgil harıçı bir meyva evde yapılanı önerdi hazır seyehat dışında kullanma dedi.
Öğlen patates,havuç,yesil kabağın meysimi olmadığı için yerine bal kabağı,pirinç ve bir parca yağsız dana eti.
Ara olarak yine evde günlük pastörize sütle hazırlanmış yoğurt
Akşam hazır kasık maması.Gece formul süt.
Gun içinde gereklı olursa sebzeyi 2 öğün verebilirsin dedi.
Ay uzun oldu kızlar sıkmamışımdır umarım.Atladığım seyler olabilir.
Canım geçmiş olsun atlatmışsınız a.s.
Bilgiler için çok tşk ederim. Çok açıklayıcı olmuş. Her doktordan fikir almamız iyi oluyor a.s.
Oğluşuma da maşallah a.s.
Oooo nefis görünüyo bacım afiyet olsun Kağan kuzuma a.s.