2009 Mayıs Anneleri

Ay canım hayırlı olsun incileriniz a.s.

Çıksın dişler rahatlar kuzucum inşallah ya :Saruboceq:

Bu annelerimizin hakkını nasıl ödeyeceğiz bilmiyorum boşuna dememişler cennet anaların ayakları altında diye.Dinlen bakalım akşama enerji lazım olucak.

Pınarcım yıne annen koşmuş yardıma.Melek onların hepsı melek.Calpol vericem canım gıderken.

Aynen bacılarım a.s.

kızlar yılbaşı yaklaşıyor çekiliş yapalım mı

yerimseniben

Al işte bi melek ana daha a.s.

keçi sütlerimiz geldi. akşam muhallebisini onunla yapacağım. inşallah sever kuzucum.

Hadi afiyet olsun a.s.

OjeliCeren canım a.s.

Maşallah kuzuma herşey yolundaymış sevindim a.s.

Canım geçmiş olsun atlatmışsınız a.s.

Bilgiler için çok tşk ederim. Çok açıklayıcı olmuş. Her doktordan fikir almamız iyi oluyor a.s.

Oğluşuma da maşallah a.s.

Kızlarr merhaba, cicibebe yaptım, ama ben tarife ek olarak yarım pk kabartma tozu kattım vanilya katmadım evde kalmamış,bide 2 kat malz. ile yaptım, extradan 15dk kadar daha pişirdim,işte sonuç

Oooo nefis görünüyo bacım afiyet olsun Kağan kuzuma a.s.

Bende spordan geldim, cornflakesimi yedim az sonra yatacağım. Kayınvalidem burda bu akşam. Ben gelmeden Defnoş'un mamasını yedirip uyutmuş.

Çiftliğimi düzenleyeyim sonra yatarım artık. Öptüm hepinizi a.s.

burcuuuu cıcıbebeyi nasıl yaptın ?banada wersenıze nerde yazıyo tarıfff?kız ne marıfetlısın heeeee
kagan nasıl oldu burcu ben gecmışle falan bakamıyom yafs faceden tam yazdım sen kapattın burnu tıkalıydı ya noldu canım ıyımı sımdı

Burcu çok güzel görünüyolar tadı nasıl, diyette olmasam yapıp kendimde yiycem he :) tarifini aldım, geçen gün konuşamadık bir türlü face de problem vardı heralde, bizim dr geçme diyo 6 ay bitene kadar ek gıdaya, 5.5 aylığız. ama ben veriyorum bişeyler meyveleri verdim üçer gün üst üste, yoğurt yapmayı denedim bi kere tatlı bi kere ekşi oldu :) bugün yine denedim bakalım nasıl olucak ( derken unutmuşum hemen gidip dolaba koydum:) ) bugünde kabak, havuç, patates verdim, yedi maşallah meyvelerden daha çok sevdi sanki, hala bilmiyorum doğru mu yanlış mı yapıyorum ama napim vermezsem bu seferde alışamıycak yutmaya, sizin nasıl gidiyo ek gıda maceranız

Bu arada şu takvim işi çok güzel oldu kim kaç aylık görebiliyorum artık :) bende ekliycem ama kilo cetveli var bende

10 yemek kaşığı tepeleme un
•100 gram oda sıcaklığında tereyağı
•1 çay bardağı üzüm pekmezi
•1 yumurta
•1 tutam vanilya tozu
Bebe Bisküvi Tarifi
Bütün malzemeyi karıştırarak pürüzsüz bir hamur elde edene kadar yoğurun. (tadı az gelirse pekmez ilave edebilirsiniz) istediğiniz şekli verin ben şekil verip üstünü çatalla bastırdım Önceden ısıtılmış 170 derece fırında 15 dakika pembeleşene kadar pişirin. Çok pişirirseniz bisküviler soğuyunca çok sert olur.

Bebe Bisküvimiz hazır. Afiyet olsun

diye vermişler arkadaşlar canım

Pınarr nasıl gidiyo, verdin mi bu hafta ben cuma tartılıcam bakalım inşallah fark etmiştir.Bide akşamları diyete uyuyomusun ya, ne yiyceğimi şaşırıyorum artık:içelim:

ıncihan ne güzel atlattınız 6. ay aşısını da darısı bizim başımıza, ek gıdaya geçeli çok oldu mu? şu gdo lu ürünler hakkında yazdıklarınızı okudum, dr unun söyledikleri mantıklı yediğimiz herşeyde bir parça var, bende keçi sütü kullanırım diyodum ama bak 4. sırada demiş bakalım bizimki neler diycek, 6. ay kontrolünde nasıl dr a gidicem diye düşünüyorum şimdiden ya, maske mi taksak ne yapsak

Hande teşekkür ederim canım.Umarım sizde sorunsuz atlatırsınız.Ben 4. aydan sonra sebzeyle ek gıdaya basladım.Bence sende başalamakla iyi yapmışsın doyurmuycak kadar tattır derim.Canım doktorumuza cok güvenıyorum.Tıcarı bir acıklama yapamaz.Cunku esimin halasının öğrencisi.Halamız hacettepede cocuk profu.Ve söylediği herseyı onayladı.

Pınar sağol canım.Herseyı birbirimizden öğrenmiyormuyuz.Paylasım cok güzel.

Burcu ellerine sağlık canım.Ama nerde kullanıyorsunuz bunları.Kahvaltı için mi?

Aslımmmm ev işinizi yazamadım daha önce yoktun.Umarım gönlüne göre olur herşey.Hayırlısı arkadasım.

Teşekkürler kızlar, eşime tattırdım içi az çiğ gibi dedi, attım fırında kafadan 15dk daha pişti, şimdi iyi oldu gibi, özlem esen kızlar 15dk pişince sizinkiler çiğ kalmadımı yavs

Aslıcım ben ununu koyarken 3 kasıkta fazladan koydum cnm kıvamsız geldi bana sen kıvamını alaa kadar eklersin yani , vanilya koymadım, 2ölçü malz. ye yarım pk kab tozu koydum, fln öyle işte, muhallebi işide geriyo beni ya, bu akşam sütle yaptım yine 1 bardak 6-12 aysütüne 2tk vitaminli pirinç unu koydum, ateşten alınca içine 1tk şeker kydum, yarım armutu rendeleyip ekledim benim oğllan bi tek bunu yiyiyo... burun olayı ise hala tıkalı gibi, deniz suyu zımbırtısı damlatıyoruz odayı nemlendiriyorum... yarın gidicez dr a bakalm ne dicek, sen nasılsın kpşturmaca geçiyo dimi, öyledir bana bile çabuk geçiyo günler ya...

Handecm evet cnm konuşamadık, bende kızla ilgilenmeye gittin sanmıştım, neyse hayırlı olsun ek besinler, ben öğlene kadar emziriyorum, öğlen sebze püre yada çorbası sonra yine emzirme, sonra sabahtan mayaladığım yğurdu, sonra yine emzirme sonra muhallebisini veriyorum, eğer 1 saate kadar uyumazsa yine emziriyorum, gecede emzirmeye devam..

Gülhancm kız tırstım şimdi he, Allah korusun ya baırsak kanaması fln yazmışsın ben muhallebiyi sütle yapıyorum yaa olmaz bişi dimi üff takcak bişi daha, sulandırsammı acep e o zamanda besleyici olmaz su muhallebisi gibi olur, şu paket muhallebilerdende almak istemiyorm malum gdo...

Bide ben daha kullanmadım bebe bisküvisi yarın gidicez dr a kahvaltıya basla derse ona eklicem, eğer sade yemezse meyve püresinin içinede ezilebiliyomuş...

unutmadan kızlar tadı bi değişik geldi bana, öyle çk sekerli bişi değil, ama en azından sağlıklıdır ya pekmez var içinde...

Pınarcm yattın sanırım aferim dicektim sana spor işinde çok azimlisin maş. inş istediğin hedefe ulasırsın

selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün akşam kötü bir haber aldım arkadaşımın eşi vefat etmiş(,
sarhoşun biri durakta beklerken gelmiş çarpmış yazık 7 yaşında oğlu vardı haberi bile yok daha çocuğun nasıl söyleyecekler bilmem
çok zor çooook

tesekkurler canım..bende cicibebe katkılı dıe tahılllı ekmek verıyodum meyvasınıda sade verıodum bu tarıff cok ıyı oldu yarın hemen denıcemm bendehihoyyyt

kızlar bide cereni aramak istiyrum aklım onda ama numarası yok, olan biri bana yazabilirmi, ister cep noma ister kk da özelime yazabilir teşk

tatlım ben kabartma tozu koymadım diğer herşeyi tam koydum ve 10 dk pişirdim güzel olduu

aslıcm bide hep arıcak oluyorum ama evde olduğun saatleri bilmediğim için arayamıyorum, ben sana çağrı atarım sende müsaitsen çağrı at bana arim olurmu

aaa Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin, ecelin kimi nerde yakalayacağı belli değil işte...

gulhanım saoll canım..unuttum bende souylemeyı sıze gıttık ama 110metrekareymiş ew benım ewım zaten okadar ben daha buyuk ıstıyorum oyuzden vazgectık beklemedeyız canım...ogluşş nasıl gulhan dewammı yaramazlıga..benımkı aynı sayılır accuk duruldu ama gunu gununu uymuyo hla....

hadı yaa gecmedı demek ınşllah nışı yoktur ıyı gecer yarınkı doktor kontrolunuzz canım..kız sut muhallebısıne yarı su yarı sut dıyo 4-6 ay bebk beslenmesı basllındakı bılgılerde..ben hala su muhallebısı yapıom burcu su senın verdıın tarıften...yıyo benımkı..
bende emzırıyom ewde olduum zamanlarda hepp sadece corba ve yourt ogununu atlamıyom kızlarr ama benımkı bugun 7 den su saate kadar hıc emmedı bnede ınat ettım wermedım bişi az once ıkı memeyıde somurdu ıyıce..emmeyımı bırakcak neee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…