selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün akşam kötü bir haber aldım arkadaşımın eşi vefat etmiş(,
sarhoşun biri durakta beklerken gelmiş çarpmış yazık 7 yaşında oğlu vardı haberi bile yok daha çocuğun nasıl söyleyecekler bilmem
çok zor çooook
gulhanım saoll canım..unuttum bende souylemeyı sıze gıttık ama 110metrekareymiş ew benım ewım zaten okadar ben daha buyuk ıstıyorum oyuzden vazgectık beklemedeyız canım...ogluşş nasıl gulhan dewammı yaramazlıga..benımkı aynı sayılır accuk duruldu ama gunu gununu uymuyo hla....
hadı yaa gecmedı demek ınşllah nışı yoktur ıyı gecer yarınkı doktor kontrolunuzz canım..kız sut muhallebısıne yarı su yarı sut dıyo 4-6 ay bebk beslenmesı basllındakı bılgılerde..ben hala su muhallebısı yapıom burcu su senın verdıın tarıften...yıyo benımkı..
bende emzırıyom ewde olduum zamanlarda hepp sadece corba ve yourt ogununu atlamıyom kızlarr ama benımkı bugun 7 den su saate kadar hıc emmedı bnede ınat ettım wermedım bişi az once ıkı memeyıde somurdu ıyıce..emmeyımı bırakcak neee...
aslıcm bide hep arıcak oluyorum ama evde olduğun saatleri bilmediğim için arayamıyorum, ben sana çağrı atarım sende müsaitsen çağrı at bana arim olurmu
ay maş. yiyomu kuzu :))) sevindim cnm, bende gdo krkusuna açamadım bile mama paketini, ama şimdi gülhanda böyle yazınca kafam yine allak bullak....
Teşekkürler kızlar, eşime tattırdım içi az çiğ gibi dedi, attım fırında kafadan 15dk daha pişti, şimdi iyi oldu gibi, özlem esen kızlar 15dk pişince sizinkiler çiğ kalmadımı yavs
Aslıcım ben ununu koyarken 3 kasıkta fazladan koydum cnm kıvamsız geldi bana sen kıvamını alaa kadar eklersin yani , vanilya koymadım, 2ölçü malz. ye yarım pk kab tozu koydum, fln öyle işte, muhallebi işide geriyo beni ya, bu akşam sütle yaptım yine 1 bardak 6-12 aysütüne 2tk vitaminli pirinç unu koydum, ateşten alınca içine 1tk şeker kydum, yarım armutu rendeleyip ekledim benim oğllan bi tek bunu yiyiyo... burun olayı ise hala tıkalı gibi, deniz suyu zımbırtısı damlatıyoruz odayı nemlendiriyorum... yarın gidicez dr a bakalm ne dicek, sen nasılsın kpşturmaca geçiyo dimi, öyledir bana bile çabuk geçiyo günler ya...
Handecm evet cnm konuşamadık, bende kızla ilgilenmeye gittin sanmıştım, neyse hayırlı olsun ek besinler, ben öğlene kadar emziriyorum, öğlen sebze püre yada çorbası sonra yine emzirme, sonra sabahtan mayaladığım yğurdu, sonra yine emzirme sonra muhallebisini veriyorum, eğer 1 saate kadar uyumazsa yine emziriyorum, gecede emzirmeye devam..
aaa Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin, ecelin kimi nerde yakalayacağı belli değil işte...
ay canım yaa cok fena ...hemde durakta beklerken dıkkatsız bı sofor kurbanı ...ALLAHım sabır wersın ...gerıde kalanlara versın omurr ne denırkı...
Bilmiyorum valla Burcu ben de cok takıntılıyımdır.Ama doktor biraz rahatlattı.Sen yınede doktorunla konuş ne aklına yatıyorsa o yolda ilerle.Ben hem hala hem dr ne dediyse aynen uyucam.
Esen cok kötü olmuş ya.Allah sabır versin ailesine.Allahım insan canı bu kadar ucuzmu ya.Bır manyak yuzunden ocaklar sonuyor.
tamam canım sen caldır ben ewdeysem cagrı atarım sana..opuyorumnanaktanbende kagan için bugun araayım dıe nıyetlendım ewle ugrasırken unuttum sora cıktı aklımdan...
bugun ızınlıydım guya odqa ew işiyle gectı gıttı..ama surt ıznıyle haftanın 3gunu ewde gıbı gozukuyomm...
yıyo benımkı bendeherobebynın ıcıne baktım soya falan yok yazmıyo burcu ama mama işte benım bu eklımdekı bıtsın ben normal muhallebıye geccem az kaldı zaten içinde..gdo ınsanı manyak edıyo ben bıde yarım olcu yapıorum maadanda 3kasuık koyuyorum içine tek ogun için..gdo yuzunden ne wercemızı sastık valla yaaaa sınır oluyorum bıde calısan olunca işin daha zor oluyo yafsss...
buarada ben gıdıp yourt mayalayım kızlar gelıyommm hemencık
cnm sadece soya değilki herifler yağıda gdo'lu mısır bilmemnesinden yapıyolar... bırrrr...
Ahsen ayağımda tatlım yaa sessiz sessiz bilgisayarın başındayım yarın konuşalım mı??
insanın doğduğu yerdeğil doyduğu yer demişler anasına da yakınsa süper valla istanbulda napıcak yalnız yalnızzok.cnm msn açç bariii
he şimdi konuşsaydık bedavaydı kızzz gündüz paralıı :)))kaydirigubbakcemile3
bugün nurayla konuştum .....kısçesi ile oturuyormuşş...
annesi orada bi yerde iyi bir iş bulmuş kocasına ve kendine olursa gitsemmi dedi,
git dedim ...annenin yakınında olursun hem dedim....
,istanbula gelme işi vardı ist. den daha iyi dedimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?