kızlar cok hosuma gıttı kadir tugcudan alıntıdırTıp Tarihi:
M. Ö. 2000…… Al bu otu ye.
M. S. 150…….. O ot kötü, gel bu duayı oku.
M. S. 1050…… O dua batıl inanç, al bu iksiri iç.
M. S. 1750…… O iksirin ne faydası var, al bu hapı yut.
M. S. 1950…… O hap etkisiz, al bu antibiyotiği iç.
M. S. 2009…… O antibiyotik kimyasal, al bu otu ye!
Tabii birde "Rayma" denilen enayi bileziklerini unutmamak lazım.. Rayma nemi??Babalarınıza sorun onlar bilirler
tubacım bende kızlarda iyiyiz şükür tatlım sağol ticker için bitanem serroşu öp benim yerime bal yanaklarından
günaydın aysuncum doğru bir konu:))))))) afiyet olsun iç kahveni tatlım
kızlar erik ve kayısı kürü yazmıştı bir arkadaş nasıl yapılıyor duru biraz zorlanıyorda bu ara
kaydirigubbakcemile3 olur göndereyim tatlımmmmmmmmmmmmmm
Tuba sanada günaydın yine formunda gözüküyorsun imreniyorum sana zaten bu kadar aktif nasıl olabiliyorsun ben evde olunca melekle uğraşmaktan başka bişey yapamıyorum. işleri sorarsan olduğu kadar çünkü işteyken kızımı çok özlüyorum ve evde hep onunla vakit geçirmek istiyorum....
tubiş çok şekersin kıssss sen espirili arkadaşım benim duruda senin kızın olmuş bak:))))))
tubiş gel kreş açalım biz en iyisi ne dersin
sağol tarif için kardeşim bende yapayım kuru kayısımı tatlım dediğin
kızlar bende dün eve gittim yazlık kışlık ayakkabıları düzenledim kutuladım dolapları düzelttim bavulu hazırlamaya başladım cumartesi hayırlısıyla istanbuldayız kızlar ahh zamanım olsada görüşsem istanbuldaki mayıs güzel annişleriyle nasıl orada hava kızlar neler ekleyim valize
tatlım yazacaktım tarifi ama şimdi okudum bi arkadaş yazmışburcuuuu cıcıbebeyi nasıl yaptın ?banada wersenıze nerde yazıyo tarıfff?kız ne marıfetlısın heeeee
kagan nasıl oldu burcu ben gecmışle falan bakamıyom yafs faceden tam yazdım sen kapattın burnu tıkalıydı ya noldu canım ıyımı sımdı
Teşekkürler kızlar, eşime tattırdım içi az çiğ gibi dedi, attım fırında kafadan 15dk daha pişti, şimdi iyi oldu gibi, özlem esen kızlar 15dk pişince sizinkiler çiğ kalmadımı yavs
B]
selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün akşam kötü bir haber aldım arkadaşımın eşi vefat etmiş(,
sarhoşun biri durakta beklerken gelmiş çarpmış yazık 7 yaşında oğlu vardı haberi bile yok daha çocuğun nasıl söyleyecekler bilmem
çok zor çooook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?