2009 Mayıs Anneleri

Kutu tasarımı yapıyorum. Marketlerdeki standlar ilaç kutuları yada gıda kutuları gibi zevkli bi iş ... Ama inanki hiç çalışmak istemiyorum aklım hep evde

zehracım çocuklarımıza daha iyi bir gelecek için çalışıyoruz mecburen keşke imkanlar olsada onların herşeyinde yanında olabilsek ne güzel olur

ilgin haklısın canım hep onlar için biz 2 sene önce bi ev aldık onun kredisini ödüyoruz 4 yılımız var o bitsin bende kendimi emekli etmeyi düşünüyorum yani melek en fazla 5 yaşındayken evde olacağım inşallah ... işe ilk başladığım günü hiç unutmayacağım bütün gece beşiğinin başında ağlamıştım halada işteyken kızımı düşündükçe gözlerim doluyor. çalışmayan anlamaz beebğinden ayrı kalmak çok zor allah tüm çalışan annelere sabır versin

demekki ileride duaya gecicez :))))

günaydin canim :) afiyet olsunn :)

tubacım bende kızlarda iyiyiz şükür tatlım sağol ticker için bitanem serroşu öp benim yerime bal yanaklarından

günaydın aysuncum doğru bir konu:))))))) afiyet olsun iç kahveni tatlım

rica ederim :) tamam canim öperim :)

kızlar erik ve kayısı kürü yazmıştı bir arkadaş nasıl yapılıyor duru biraz zorlanıyorda bu ara

ben yazmiştim canim ben yaparken 3 kayisi,8-9 tane erik + 1 bardaga yakin su + az seker (silme 1 corba kasigi kadar) koyup kaynatiyorum..sonra tel süzgecte iyice eziyorum ve veriyorum yemekten önce..cok faydasini gördüm gercekten :) kabizlik gercekten cok sinir edici bi durum..yavrunu öyle kivrnirken görünce insanin içi gidiyor..

kaydirigubbakcemile3 olur göndereyim tatlımmmmmmmmmmmmmm

hemen lütfen borayida alicam burakida alicam ohh kres kurcam ben burda

benmi aktifim yok kız ben yumurta delige gelmeden pek iş yapmam yani bana aktiften ziyade pratik diyebilirsin :)))) canim sen caliştigin için evde oldugun vakitte tabiki bebeginden baska bişeyle ilgilenmek istemessin :) bencede en dogrusu bu :) o uyurken yaparsin işlerini :)

tubiş çok şekersin kıssss sen espirili arkadaşım benim duruda senin kızın olmuş bak:))))))

:kedi: :kedi: :kedi: he ya himayeme alcam onuda yavas yavas tüm cocuklari toplarmişim :)))

evet zehracım çok haklısın çalışan anne olmak çok zor akşam olsun diye dakikaları sayıyorum gidince iki kızımıda bağrıma basıyorum öpüyorum hiç görmemiş gibi çok özlüyorum krediniz bitsin hayırlısıyla inşallah evinde olursun çocuğunun yanında bizimde bir evimiz olsa bende çalışmam kesinlikle özle sektör yıpratıyor insanı tatlım Allah gönlümüze göre versin

tubiş gel kreş açalım biz en iyisi ne dersin

sağol tarif için kardeşim bende yapayım kuru kayısımı tatlım dediğin

kızlar bende dün eve gittim yazlık kışlık ayakkabıları düzenledim kutuladım dolapları düzelttim bavulu hazırlamaya başladım cumartesi hayırlısıyla istanbuldayız kızlar ahh zamanım olsada görüşsem istanbuldaki mayıs güzel annişleriyle nasıl orada hava kızlar neler ekleyim valize

tubiş gel kreş açalım biz en iyisi ne dersin

sağol tarif için kardeşim bende yapayım kuru kayısımı tatlım dediğin

olabilir valla mayis totikleri koyariz isminide :)))))

kuru kayisi ile kuru erik canim

valla havalar hiç belli olmuyorki canim..sali günü bahar gibiydi..dün buz gibi :) sen en iyisi meteorolojiye bak :) iyi tutturuyorlar artik :) ama genede hirkanizi corabnizi felan alin derim :)

püf ya bugun karin hareketleri yapicakti bu kadin..ama regl oldum..ilk günüm diye yapmiyim dedim..belim agriyor cünkü :S neysem yarin devam inşaAllah :)

tatlım yazacaktım tarifi ama şimdi okudum bi arkadaş yazmış
Teşekkürler kızlar, eşime tattırdım içi az çiğ gibi dedi, attım fırında kafadan 15dk daha pişti, şimdi iyi oldu gibi, özlem esen kızlar 15dk pişince sizinkiler çiğ kalmadımı yavs

B]

kalmadı cnm benimki biraz sert oldu

ayy cnm ya Allah rahmet eylesin
işte böyle kendini bilmezler kendilerine değil de hiç suçu olmayan insanlarıa zarar veriyorlar,çok üzücü:1no2:

esencim başınız sağolsun üzüldüm Allah geride kalanlara sabır versin bir dakika sonra ne olacağımız meçhul o nedenle her anın kıymetini bilmek gerekiyor ailemize daha sıkı sarılmak hepimiz Allaha emanetiz

haberlerde sadece kayseri diye okudum tüm yurtta olduğu yazmıyordu . hatta ojeli aklıma geldi kayseriyi okuuynca bebişi nasıl oldu acaba bilgi alan varmı merak ettim ? çünkü bizim doktorumuzda rota önemli değil yaptırmana gerek yok demişti bende yaptırmamıştım. o yüzden çok korkuyorum.

zehracım ben dün mesajlaştım cerenle kendiside hastalanmış mikrobik enfeksiyon kapmış ateşi 39 a çıkmış berkeyle bile ilgilenememiş dün çıkacaklardı biraz geçsin arayacağım haber veririrm sizede

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…