sağol cnm ya çok dikkatli olmak gerekhaberlerde sadece kayseri diye okudum tüm yurtta olduğu yazmıyordu . hatta ojeli aklıma geldi kayseriyi okuuynca bebişi nasıl oldu acaba bilgi alan varmı merak ettim ? çünkü bizim doktorumuzda rota önemli değil yaptırmana gerek yok demişti bende sağol cnm ya ,çok dikkatli olmak gerek
yaptırmamıştım. o yüzden çok korkuyorum.
sağol tatlım yinedebeyazcım merhaba canım nasılsın benim bilgim yok bu konuda
zehracım ben dün mesajlaştım cerenle kendiside hastalanmış mikrobik enfeksiyon kapmış ateşi 39 a çıkmış berkeyle bile ilgilenememiş dün çıkacaklardı biraz geçsin arayacağım haber veririrm sizede
aynen cnm ki ben bid e okual gidiyorum evde oturmuyorum şimdiçok hakılısın canım bu insanlar neden bu kadar düşüncesiz kendi akrabaların olsa nazın gecer ertelersin ama bunlar emirvaki yapmışlar. Bence çok bile yapıuyorsun bi kek bi börek yeter ben bilirim eskiden 15 dakkada yaptığım keki 1.5 saatte ancak yapabilmiştim melek olduktan sonra .. bebek varken çok zor oluyor böyle şeylere vakit ayırmak
günaydın hanımlar.
geçmişi okuyamadım umarım herkes iyidir. az önce aşıdan geldik. çok ağladı yavrum kıyamam. ağlamaktan yorgun düştü eve gelir gelmez uyudu. gitmeden önce calpol vermiştim. 6 saat sonra tekrar verecekmişim. inşallah ateşlenmez.
sağol cnmiyiyim banucum sağol.
geçmişi okuyordum. esenin arkadaşına çok üzüldüm. allah sabır versin.
banu senin kuzunda gece huysuzlanmış. nesi vardı acaba?
beyaz sende misafirlerini kolayca atlatırsın inşallah. şimdiden kolay gelsin. çocukla çok zor valla.
cerenin oğluşu hastaymış. inşallah çabucak iyileşir yavrum.
tuba ticker kraliçesi ilan ediyorum seni :) hepimiz donattın canım. eline sağlık. adaşım kızını kocaman öpüyorum.
birsencim ömerin' e geçmiş olsun canım. inşallah bir an önce iyileşir.
aynen cnm ya akşamdan bei düşün düşünseherim ceylinim günaydın kızlar nasılsınız
beyazcım insanlar ne kadar düşüncesizler anlam veremiyorum
bu arada kızım 9200 kg olmuş. çok sevindim ya. iyi bakmışım demek ki maşallah.
canım bende kayserı dıye duydumkızlar okullar tatil mi edilmiş sadece kayseriş de mi yoksa tüm yurtta mı bir hafta tatil bilen var mı?
ahhh canım ya demek oda hastane enf kaptı ne yapcaz kızlar ben hastalansam hast bıle gıtmem ama recep hastalanırsa ne yapcam pazartesı domus grıbı asısı baslıycakmıs okul oncesı cocuklara dun aksam shov anahabere sag bakanı cıktı ulkemızde yapılacak ası avrupa bırlıgınde yapılan asıymıs sadece amerıkanınkı farklıymıs aslında yenı olan abd nınkıymıs yan etkıyle hastalık oranı karsılastırıldıgında ası cok guvenlıymıs ası olan teorık olarak hastalanmıycak dedı kızlar eger bebeklerede yapılacaksa ben yaptırıcam hastalıktan saglıklı kısıler bıle hayatını kaybedıyor offff cok uzun oldu ama benım dusuncelerım boylezehracım ben dün mesajlaştım cerenle kendiside hastalanmış mikrobik enfeksiyon kapmış ateşi 39 a çıkmış berkeyle bile ilgilenememiş dün çıkacaklardı biraz geçsin arayacağım haber veririrm sizede
canım gunaydın hosgeldıncnm çok sıkkın
bizim günümüz vardı güya hiç kimsede toplanılmayan benim haberim bile olmayan kimlerin olduğundan
sadece para yolluyorduk
akşam aradılar tabi bunlasr eşimin akrabaları
salı bana geleceklermiş
okluum var dedim sınavım var bi de ya
eşim de geri döndürülmez xdemişti daha önce
sen bişey yapmazsın hazır alırız demişti
neyse dün zaten sofrada atıştık biraz başka bir konuyla ilgili
akşamda onun yanında aradılar ne yapayım diyorum ses yok
pc başında oturuyor kalktı sen dersini yap dedi sadece uyudu
sinir oldum ya
çarşamba evdeyim gelin dedim
yengesine dedim pek bişey yapamam hem okul hem zeynep var dedim
şimdiye kadfar zaten 2 kişide toplanmışlar öyle dedi ya
bi akrabaları varmış da hem bebek ziyaretş hem gün olacakmış
deli oldum resmen
okullar tatilken gelsinler istedim bari çocular gelmesin diye
zeynebi hiç rahat bırakmıyorlar çünkü bide şu grip olayı var
annemde dediki 1 hafta okullar tatil diye çok üzüldüm
akşam eşime yine surat yapıcam anlamıyo hiç beni
destek olması lazımken neyse ya
menümü de hazırladım
revani,puf börek,makarna salatası yanına çay
başka da bişi yapmıycam
onu bulduklarına dua etsinler
yend-gesi bi de diyo istersen ben yapıp getireyim bişeyler yok dedim lazıj değil
sonra arkamdan konuşsunlar bi çay demlettik yediğimizi bile götürdük diye
azsa az yesinler dimi ama hkksızmıyım
bu arada kızım 9200 kg olmuş. çok sevindim ya. iyi bakmışım demek ki maşallah.
ceylin ben esasın da ilk hamileliğimden beri burdayım ama hep okuyorum sizleri takip ediyordum. Hiç sayfa atlamadan 100 sayfa geçmiş okuduğumu bile hatırlarım yani o kadar müdavinim buraya... Benim 5 mayıs dogumlu AYŞE MELEK adında bi kızım var ve yarında aşısı var. :çok üzgünüm:
kızlar muhabbet koyu ohh ne güzel bugün:)))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?