memnun oldum canım. benim de adım ayşe, kızımın adı ceylin ve 5 mayıs doğumlu. aynı gün doğmuşlar yavrularımız. siz de aşıyı sorunsuz atlatırsınız inşallah. benimki çok ağladı aşı yapılırken çok üzüldüm ama mecbur yaptırcaz onların iyiliği için a.s.
canım bende kayserı dıye duydum
[canım gunaydın hosgeldın
yaa bugun ısı benıde cok sıkıyor ben gecen gun aldımda bıttı cnm kendını yorma onlar anlayıslı olmamıs senmı onları dusuncen bosver hıcbırsey yapamazsan kuru pasta al yeter
kızlar benım ogla n nerdeyse 1 haftadır geceyle gunduzu sasırdı sanırımmkaydirigubbakcemile2
cocuk gece 12 den sonra gozlerı bır acıyor uyutamıyorum ayagımda sallarken ben uyuyorum bı gun yataktan dusurucem dıye korkuyorum
ama gelgelım sabah 7den sonra uyuyor bı emmeye kalkıyor uykusuzluktan kafayı sıyırtmak uzereyım
geceniz sorunsuz geçmiş sevindim inş çıkmaz ateşi kuzununSelam Arkadaslar,
Geceyı cok şükür ateşsiz atlattık.İnşallah bundan sonra da cıkmaz.Doktor 2 gun kontrol etmemizi söyledi.Ay su kahvaltı olayına cok gerildim ya bi beceremedim.Tabı ıhlamur su gibi olduğundan kıvamı tutmadı birtürlü.3.denemede biraz daha iyi oldu yedirdim bende.Ekmekler ağzına geldikçe öğğğğ sesleri eşliğinde bitti cok şükür.Şimdi uyuyor uyansın armut rendeliycem.
Tubış kreş kuruyormuşsun cıcım mümkünse gece bakımıda olsun.Cok rahat edersin kuzu gıbı uyur valla benım oğlum.kaydirigubbakcemile3 Bende finans işlerine bakarım.İşletme cı olarak.
Özlem canım üzme kendini 2 cesıt yap 1 ceşitte hazır al yesinler.Diş buğdayı nasıl bilmiyorum.Ama babaannenın içine altın attığını biliyorum.Ve hediyeler geldiğinin.Barı geldikleri bir işe yarasın.
Aysun,Semoş,Simal ve Zehra sizede gunaydınlar kızlar,
http://lb1f.lilypie.com/nnbXp2.png
niye öyle oldu ki yaaa..ben duru yagmura yapmiştim..gerci benimde öyle oldu azönceserraninki durununki oldu herhalde en son onu yaptigim için onu aliyor :S bak bakalim olmusmu..
hoşbulduk banucum ben valla stresliyim ofisi taşıcaz ve tek başıma çıldırmak üzereyim burda ayrıca belimi incittim(( baston tumuş gibi yürüyorum.selin iyi canımya artık annem hiç yalnız bırakmıyor yoksa bütün evi turluyor..duru ve yağmur nasıl hazırlıklar nasıl gidiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?