2009 Mayıs Anneleri

Bende memnun oldum demek kızımla adaşsınız ne güzel ismin var demek seninle aynı gün heyecan yaşamısız . aşı olurken hani gözünün içine baka baka ağlıyorlar ya kurtar beni anne dr gibi ben ona dayanamıyorum ama herşey onların iyiliği için.. Maşallah kuzunada kilosu gayet iyi benim kızım daha 8. 700 civarı ama bütün gün babanneden bişey yemiyor ağzını kitliyor bazen bana bile yapıyor nasıl alıştırcaz bu yemek olayına bilmiyorum. sen neler veriyorsun galiba keçi sütüne sende başladın sevdimi ceylincik içtimi

sağol cnm inş sadece kayseridir ve başka yerde olmaz
az bişey yapıcam zaten biraz yapmam lazımki daha sonra eşime karşı bunu kullnayım
yoksa sürekli bana söylerde duru bunu
bi çy demledin
hazır pasta aldık o mu zor geldi der
onun eline koz vermem lazım
arada çom düşüncesiz oluyor eşim

ay canım ya Allah kolaykı versin inş bi an önce düzelir
ojelinin telini bden istiyorum ilgin
özleden yazarmısın cnm bi arayalım

Selam Arkadaslar,

Geceyı cok şükür ateşsiz atlattık.ınşallah bundan sonra da cıkmaz.Doktor 2 gun kontrol etmemizi söyledi.Ay su kahvaltı olayına cok gerildim ya bi beceremedim.Tabı ıhlamur su gibi olduğundan kıvamı tutmadı birtürlü.3.denemede biraz daha iyi oldu yedirdim bende.Ekmekler ağzına geldikçe öğğğğ sesleri eşliğinde bitti cok şükür.Şimdi uyuyor uyansın armut rendeliycem.

Tubış kreş kuruyormuşsun cıcım mümkünse gece bakımıda olsun.Cok rahat edersin kuzu gıbı uyur valla benım oğlum.kaydirigubbakcemile3 Bende finans işlerine bakarım.ışletme cı olarak.

Özlem canım üzme kendini 2 cesıt yap 1 ceşitte hazır al yesinler.Diş buğdayı nasıl bilmiyorum.Ama babaannenın içine altın attığını biliyorum.Ve hediyeler geldiğinin.Barı geldikleri bir işe yarasın.

Aysun,Semoş,Simal ve Zehra sizede gunaydınlar kızlar,

geceniz sorunsuz geçmiş sevindim inş çıkmaz ateşi kuzunun
bend eöyle diyorum bi işe yarasın bari
bizmkiler hediye mediye bişey getirmezler cnm öyle eli boş gelirler eminim buna
ama adet yerini bulsun işte bende yapmış olurum

makarna salatası,kek,börek düşünüyordum annam bende sabah poça yaparım dedi
daha ne olsun
belki anenme poça bile yaptırmam yeter o kadar

kız incihan sanada günaydın beni niye unutuyon sen bakimmmmmmmmmmm
evet kreş kuruyoruz tubişle gel bacım sende ne demek

nasılsınız kızlar?
ben hasta olamadım bu ay 5 gün gecti..fenayım o yuzden gergn ve şiş....
hamile olmayayımda..

burak ve gazelin dişleri çıkmıs..hayırlı olsun

yaa kızlar ojeli cerenin oğlu mu hasta tel.ini rica etsem banada yazar mısınız....

/B]

hoşbulduk banucum ben valla stresliyim ofisi taşıcaz ve tek başıma çıldırmak üzereyim burda ayrıca belimi incittim(( baston tumuş gibi yürüyorum.selin iyi canımya artık annem hiç yalnız bırakmıyor yoksa bütün evi turluyor..duru ve yağmur nasıl hazırlıklar nasıl gidiyor.

aysuncun sağol bitanem yedim geldim :))) tam yürüyüş yapayım dedim arkamda patronum adliye başkanı ve ekibi hemen ofise yöneldimzemuszemus

fulyacım hoşgeldin canım nasılsın belki hava değişiminden falan geçikmiştir benimkide bir hafta geçikmişti

canım zor bir durun tek başına okadar sorumluluk sana ait geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine hiçbirşey senin sağlığından önemli değil vayyyyy selinime maşallah yesin teyzesi kocaman öp kızlar iyi bitanem ne olsun bende yoğunsun diye rahatsız etmedim iş yerini aramadım hazırlıklar iyi tatlım az kaldı büyük güne bakalım nasıl duygular içine gireceğim çok gerginim

kızlar yedi yıl sonra tanışacağım eşimin çevresiyle offffffffff çok stresliyim acaba geçmiş aklıma gelince üzülecekmiyim bize düğün yapmak için iğne kadar destek olmadılar memlekette düğün yaparız çevremiz oraya gelir dediler onuda yapmadılar tanışmama sebebimiz bu ama şimdi orada kaynanayı ve kayınbabayı göreceğim zaten çok doluyum onlara karşı bende bilmiyorum neyse eşimi üzmemek adına çok mutlu gözükeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…