Hande teşekkür ederim canım.Umarım sizde sorunsuz atlatırsınız.Ben 4. aydan sonra sebzeyle ek gıdaya basladım.Bence sende başalamakla iyi yapmışsın doyurmuycak kadar tattır derim.Canım doktorumuza cok güvenıyorum.Tıcarı bir acıklama yapamaz.Cunku esimin halasının öğrencisi.Halamız hacettepede cocuk profu.Ve söylediği herseyı onayladı
Handecm evet cnm konuşamadık, bende kızla ilgilenmeye gittin sanmıştım, neyse hayırlı olsun ek besinler, ben öğlene kadar emziriyorum, öğlen sebze püre yada çorbası sonra yine emzirme, sonra sabahtan mayaladığım yğurdu, sonra yine emzirme sonra muhallebisini veriyorum, eğer 1 saate kadar uyumazsa yine emziriyorum, gecede emzirmeye devam..
tesekkurler canım..bende cicibebe katkılı dıe tahılllı ekmek verıyodum meyvasınıda sade verıodum bu tarıff cok ıyı oldu yarın hemen denıcemm bendehihoyyyt
selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün akşam kötü bir haber aldım arkadaşımın eşi vefat etmiş(,
sarhoşun biri durakta beklerken gelmiş çarpmış yazık 7 yaşında oğlu vardı haberi bile yok daha çocuğun nasıl söyleyecekler bilmem
çok zor çooook
kızlar diyete ne güsel devam ben malesef yasasdığım stresten ötürü bişey yapamadım yani yemedim yine.......sporda yok....
aslım ömer hasta malesef yine
günaydın herkese açılışı ben yapayım bugün dün gece duru çok huzursuzdu kızlar nedense gece çok uyandım uykusuzum
kızlar sütüm çok az ama ben yinede sağıyorum kaşıkla veriyorum azda alsa yararlı sonuçta en fazla 50 cc çıkıyor artık(
Günaydın süt konusuna değinmişsin ya benimde öyle en fazla 50 cc çıkıyor bende işyerinde sağmıyorum artık ama hatamı yapıyorum diye düşünüyorum. bu saatten sonrada çoğalmaz galiba anne sütü bitince geceleri keçi sütümü veriyorsun sen bird sütü ben sulandırmıyorum sen sulandırıyormusun merak ettim.
günaydın tatlım iş yerinde bende sağmıyorum canım artık iki üç haftadır çünkü çıkmıyor akşam sağıyorum birde sabah az bile çıksa kaşıkla veriyorum sabah 20 cc çıktı kaşıkla verdim keçi sütünü muhallebisinde yoğurdunda kullanıyorum birde günde bir defa yarıyarıya sulandırıp veriyorum tabi sen doktoruna danış yinede herkesin doktoru farklı ben doktoruma sordum altıncı aydan sonra sulandırıp verebilirsin dedi günde bir defa
canım banada yaparmıısın oğlumunadı kayra 22 mayıs doğumlu çok sağol
Tulaycım sağol canım benım düşünmem bile yeter.Eklede görelim bakalım.
Tubış sağol su gece kolayca gecsin allahım ya.Ay bide ben Ebru Sallıya cok gıcık oluyorum ya hele o ses bitiriyor benı.O yuzden onu acmıyorum.Sana helel valla o kadına katlanıyorsun.
sağol tubacımmmmmmmmmm
muhattara bana yaparmısın tickerlar oğlumun adı kayra 22 mayıs 2009 sağol
tuğbacımm teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr ellerine sağlık
Çok güzel olmuşlar canım çok çok tşk ederim a.s.
slm millet hadi enerji yaaa kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2herkeşler ölü gibiiii
kız hamarat tülay maş. sana.. çok güzel olmuş ellerine saglık.. selinede maş..opuyorumnanaktan
hülya dişler hayırlı olsun maş. gazele ondan iştahsızmış gazel sende üzerine gitme kızımın soguk yiyecekler çok hoşlarına gidiyomuş bu dönemlerde dene derim..Şeniz
tuba ya ilk yaptıgın çok güzelmiş ama biz 24 nisan dogumluyuz hadi bidaha hadiiiiŞeniz yerimseniben
yaa sibelim özledik seni tatlım nasılsın nasıl gidyor?? yagızı öpt. buarada her carfur mgazasında fiyat degişikmi oluyo anlamadım?? ben olivium car.gittim expres dedikleri heralde kira olayı ürünlere yansıyo..
başka car.bakmak lazım enayi yerine sokuyolar adamı şuanda en iyi fiyata sen aldım cnmyerimseniben
bide şu kadınla konuşman iyi olmuş videoyu görmek isterim.
kızlar çoooookkk işim var annmede arayıp gel diyo dayımlar avusturyaya dönüyolarmış ne yapsam ilemedim kutlaya desem bi dünya sayar simdi dünde kuzenimdeydim:kedi: boyna geziyorum anlayacagınız..
şimdilik kaçtım byeee
uzun bır aradan sonra slam hrkese bır haftadır gıremdım hıc burak bey diş cıkarıyor canımıza okuyor rsmen ıkı diş bırden gelıyor dun bır tanesın cıktı sımdı sıra dıgerınde ama cok huysuz devamlı aglıyor atşı cıkıyor 4 gundur uyku denen bırsey yok bayılmak uzereyım devamlı kucakta gezmek ıstıyor onda bıle mutlu olmuyor sıyırmak uzreyım kafayı
ınsallah dıger bbeişlr ıyıdır optum herkesı
tuğbacım bendee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
duru yağmur 11 mayıs
ingilizce özürlü olmak böle bişey iştesositososito bızede bı el atıver şöyle en çafçafından bacımmm
Selam KIZLAR,
Asılarımızı olduk geldık.Cok şükür hıç bir problem yok.Sağlığı ve gelişimi gayet yerındeymış.9200 kılomuz olmuş 70 cm boyumuz.Sıpa asıda ağlamadı ama kontrol ederken yırttı kendını resmen.Cıktığımızda hala içini cekıyordu zuzu.
Biliyorsunuz kan tahlılı yaptırmıştık.Değerlerıne göre ilave demır ve kan damlasına ihtıyac duymadı.Sadece devıt e devam edıcez.
Beslenme işine gelince.Gdo lu ürünlerın cok kafamı karıştırdığı söyledım.Daha dun bu ürünlerle ilgili konferanstan dönduğünü söyledı.Ve bu ürünlerın yıllardan berı piyasada olduğunu ve kacınılmaz bir kısır döngü olduğunu belirttı.Malesef kı doğal hiçbirsey tuketmedığımı yedığımız ürünlerın yuzde doksanında genetık değişimi vardır dedı.Vitamın deposu olarak bildiğimiz kıvı bıle doğada yetıştığinde yenemıycek kadar acı bir meyva iken genetıkle oynanarak yenılebilir duruma geliyormuş.Besınlerın içindekı yuzde oranı çok önemli dedı.Ve bebek mamlarının hıçte korkutucu oranda olmadığını bastıra bastıra belirttı.Ve içim gercek anlamda rahatladı.Hıpp markası aldıysan kullanabılısın iyidır dedi.Ama aptamılden de korkma kullan dedı.Eğer çoçuk lıtrelerle içiyorsa korkarım ama gunde 500 cc alıyorsa içerık oranı bıle yok dedı.
Sut olayına gelince.Karsı olmadığını ama sıralamada 3.sırada olduğunu belirttı.1 Anne sutu 2 formul süt 3 inek sutu 4 kecı sutu.İnek sütünün ciddi mide ve bağırsak kanamalarına yol actığını keci sütünün ise vıtamın ve fosfor eksiklığı yarattığını belirtti.Eğer ailenin mama almaya gucu yoksa su+süt 6.aydan sonra kullnılabileceğini söyledi.
Ek gıdalarımız,
Sabah taze demlenmış ıhlamur,yumurta sarısını 8/1 i (2hafta sonra 1 butune gecılecek yavaş yavas)Yarım kıbrıt kutusu kadar tam yağlı pastörize peynır (tuzsuz labne de olabilir)1 Cay kaşığı pekmez.Cevız büyüklüğünde tam buğday ekmeği.Bebe biskuvsı önermedi.Gereksiz kılo harıcı bır işe yaramazmıs.
Arada turunçgil harıçı bir meyva evde yapılanı önerdi hazır seyehat dışında kullanma dedi.
Öğlen patates,havuç,yesil kabağın meysimi olmadığı için yerine bal kabağı,pirinç ve bir parca yağsız dana eti.
Ara olarak yine evde günlük pastörize sütle hazırlanmış yoğurt
Akşam hazır kasık maması.Gece formul süt.
Gun içinde gereklı olursa sebzeyi 2 öğün verebilirsin dedi.
Ay uzun oldu kızlar sıkmamışımdır umarım.Atladığım seyler olabilir.
selam kızlar nasılsınız ben biraz üzgünüm bugün akşam kötü bir haber aldım arkadaşımın eşi vefat etmiş(,
sarhoşun biri durakta beklerken gelmiş çarpmış yazık 7 yaşında oğlu vardı haberi bile yok daha çocuğun nasıl söyleyecekler bilmem
çok zor çooook
kızlar diyete ne güsel devam ben malesef yasasdığım stresten ötürü bişey yapamadım yani yemedim yine.......sporda yok....
aslım ömer hasta malesef yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?