2009 Mayıs Anneleri

Anladım canım, azar azar veriyorum işte napim sonra alışamıycak

Yok canım gitmedim takıldı işte yazdıklarım gitmedi bi türlü, meyve vermiyosun sen heralde, bakalım bizim yoğurt bu sefer tuttu mu CADIARZU

tesekkurler canım..bende cicibebe katkılı dıe tahılllı ekmek verıyodum meyvasınıda sade verıodum bu tarıff cok ıyı oldu yarın hemen denıcemm bendehihoyyyt

Bende denemek için sabırsızlanıyorumda daha tam geçmedik ek gıdaya önümüzdeki ay, denemek için yapsam şimdi kendim yiycem

Başınız sağolsun, Allah arkadaşının yardımcısı olsun Esen

kızlar diyete ne güsel devam ben malesef yasasdığım stresten ötürü bişey yapamadım yani yemedim yine.......sporda yok....

aslım ömer hasta malesef yine

Birsen Ömer' e geçmiş olsun canım ya, inşallah bir an önce atlatır kuzu, bende senin gibi düzenli yemezsem kilo veremiyorum, Masal la uğraşmaktan öğün atlıyodum hep akşamda yükleniyodum, şimdi öğlen mutlaka kendime yemek yapmaya çalışıyorum geçen hafta 1,5 kg verdim, sporada başlamıştım ama Masal izin vermiyo gidemiyorum pek dondurucam heralde

Herkese İyi Geceler

saat bu oldu ben ayaktayım çünki ömerim öksürmekten uyumuyor
en sonunda şekerli su verdim abuk sabuk ilaçları veriyo dok.lar
bende verdim dayanamadım kuzuma ..ben .çok öksürünce boşluklarım acırdı
şimdi o öksürdükce acıyo...kuzum uyudu çok şükür oıdasından aldım alişide uyandırıyo annemim yanına geldik mecburrrr...o uyudu aliş kalktı onu besledim...şimdi ben uyuyayım azcıkk

günaydın herkese açılışı ben yapayım bugün dün gece duru çok huzursuzdu kızlar nedense gece çok uyandım uykusuzum
kızlar sütüm çok az ama ben yinede sağıyorum kaşıkla veriyorum azda alsa yararlı sonuçta en fazla 50 cc çıkıyor artık (

Günaydın süt konusuna değinmişsin ya benimde öyle en fazla 50 cc çıkıyor bende işyerinde sağmıyorum artık ama hatamı yapıyorum diye düşünüyorum. bu saatten sonrada çoğalmaz galiba anne sütü bitince geceleri keçi sütümü veriyorsun sen bird sütü ben sulandırmıyorum sen sulandırıyormusun merak ettim.

günaydın tatlım iş yerinde bende sağmıyorum canım artık iki üç haftadır çünkü çıkmıyor akşam sağıyorum birde sabah az bile çıksa kaşıkla veriyorum sabah 20 cc çıktı kaşıkla verdim keçi sütünü muhallebisinde yoğurdunda kullanıyorum birde günde bir defa yarıyarıya sulandırıp veriyorum tabi sen doktoruna danış yinede herkesin doktoru farklı ben doktoruma sordum altıncı aydan sonra sulandırıp verebilirsin dedi günde bir defa

İnanki artık hangi doktora güveneceğimi şaşırdım onun için burdaki paylaşımlarıda okuyup kafama en çok yatanı yapıyorum. şu an da mamalar evde paket paket duruyor ama hiç birine dokunmuyor sadece keçi sütü ve diğer çorba yogurt gibi şeylerden veriyorum. inşallah sağlıklı ve hayırlı evlat olurlar şimdiden katkısız bişey kalmayan dünyamızda onların gelecek yıllarında nasıl bir ortam olacak inan çok düşünüyorum.

canım banada yaparmıısın oğlumunadı kayra 22 mayıs doğumlu çok sağol

http://lb1f.lilypie.com/JF5Zp2.png

canim kadin o sesi cikarmak zorunda..sende biliyorsunki sporda dogru nefes cok önemli..kan dolasimini arttiriyor,dolayisiya yag yakimi hizlaniyor :) ee ekrandan kadinin nefes alip verdigini nerden anlicaz :) mecburen sesli nefes almasi lazim ki anlayalim :) benim eski spor hocamda öyle yapardi..cünkü konusmak daha zor :) bende pek sevmem bu kadincagizi..ama hakkini yememek lazim :) gercekten cok güzel spor yaptiriyor..

sağol tubacımmmmmmmmmm

rica ederim canim

muhattara bana yaparmısın tickerlar oğlumun adı kayra 22 mayıs 2009 sağol

yaptim canim :)

tuğbacımm teşekkürlerrrrrrrrrrrrrrrrr ellerine sağlık

rica ederim canim

kızlar ördüğüm şal bu... diğer yaptıklarımıda bitince eklerim.

ay kız harika olmus eline saglikkk :) tigla yaptin herhalde? pek şişe benzemiyor gibi..tig işinide hiç beceremem..cok kariik geliyor bana ya..ama zincir cekebilirim :kedi:

buda kızımm dün teyzemiz çekmiş

oyyyy boncukkkkk su agiza bak yaa cadinin :))) nokta gibi maşaAllah sanaaaa

Çok güzel olmuşlar canım çok çok tşk ederim a.s.

rica ederim canim

şaşkın nurtencim zaten 24 nisana göre yaptim :) ne diyorsun anlamiyorum :)

kuzummmm ilk incisi cikmişşş :) yesiinler onuuuu :)

tuğbacım bendee istiyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
duru yağmur 11 mayıs

ingilizce özürlü olmak böle bişey iştesositososito bızede bı el atıver şöyle en çafçafından bacımmm

http://lb1f.lilypie.com/uquOp2.png

kız durunun diger adi yagmurmu :) banunun 2 kizini tek baslikta toplamissin :)

maşaAllah boracigaa :) kocaman olmus tetesii :) bilgiler icin tesekkürler canim :) eline saglik :) icimiz rahat etti :) gerci ben pek panik degildim süt + mama + muhallebiye devam

oyyy Allah rahmet eylesin..Rabbim sabir versin ( valla işte ölüm olunca herşey bomboş geliyor insana..bütün dertler kolay geliyor..

kızlar diyete ne güsel devam ben malesef yasasdığım stresten ötürü bişey yapamadım yani yemedim yine.......sporda yok....

aslım ömer hasta malesef yine

yaaaa pes etmek yok..tam tersi stresliyken yürüyüşü birakma canim..endorfin hormonu salgila ki ativer stresini he bak bugune kadar verdigin emegede yazik diilmi..

zehracım herkes inandığı güvendiği yöntemlerle bebeğini büyütmeli tabiki ben 860 gram doğan arkadaşımın bebeğinin keçi sütüyle büyümesine karşıydım hatta durunun ilk aylarında sütüm çok fazlaydı bebeğe bile veriyordum içsin diye sonra ben işe başladım onlar keçi sütüne devam ettiler ve melek ismi bebeğin bir yaşına girdi erken doğmasına rağmen gelişimi çok iyi birebir tanık oldum inandım ve vermeye başladım şuan için bir sıkıntım yok herkesin kendi tercihi tatlım hemşire arkadaşım yıllarını vermiş bu işe :))9

tubacım günaydın bitanem naber nasılsın bebiş nasıl

günaydin kizlar :) ay lap diye dalmişim :) sorry :)

ay azönce balkonda kahve içiyordum..ileride bi apartmanda kadin hali silkeliyor..alt katindaki kadinin balkonunda camasir var..sinirrr oluyorum böyle insanlara yaaa..güya temiz..baska yeri pisletiyorsan bunun adina temizlikmi denir ya..pisin önde gideni denir ancak..ay cok gicik oldum yaa..

neyse..

banucum sanada günaydin tatlim :) serros iyi..dee cok kaka yapiyor..ay cocukta az yapsa kabahat fazla yapsa kabahat..ishal mishal olmasindan korkuyorum..bakalim bugun 2 oldu daha..sayicam :S inşaAllah bi sorun cikmaz..onun dişinda iyiyim cok sukur :) biraz gergindim ama regl oldum :) ondanmiş demekki sen nasilsin canim? durucuk yagmurcuk nasillar?

zehracim özlemcim sizede günaydin kizlar :)

kızlar cok hosuma gıttı kadir tugcudan alıntıdırTıp Tarihi:

M. Ö. 2000…… Al bu otu ye.
M. S. 150…….. O ot kötü, gel bu duayı oku.
M. S. 1050…… O dua batıl inanç, al bu iksiri iç.
M. S. 1750…… O iksirin ne faydası var, al bu hapı yut.
M. S. 1950…… O hap etkisiz, al bu antibiyotiği iç.
M. S. 2009…… O antibiyotik kimyasal, al bu otu ye!
Tabii birde "Rayma" denilen enayi bileziklerini unutmamak lazım.. Rayma nemi??Babalarınıza sorun onlar bilirler

tubacım bende kızlarda iyiyiz şükür tatlım sağol ticker için bitanem serroşu öp benim yerime bal yanaklarından

günaydın aysuncum doğru bir konu:))))))) afiyet olsun iç kahveni tatlım

Allahimmm benim imza degişti banunkini kendime koymusumm :))))) banucum hemen duruyu kargola yolla o da benim kizimmiş bak

Tuba sanada günaydın yine formunda gözüküyorsun imreniyorum sana zaten bu kadar aktif nasıl olabiliyorsun ben evde olunca melekle uğraşmaktan başka bişey yapamıyorum. işleri sorarsan olduğu kadar çünkü işteyken kızımı çok özlüyorum ve evde hep onunla vakit geçirmek istiyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…