kızlar yedi yıl sonra tanışacağım eşimin çevresiyle offffffffff çok stresliyim acaba geçmiş aklıma gelince üzülecekmiyim bize düğün yapmak için iğne kadar destek olmadılar memlekette düğün yaparız çevremiz oraya gelir dediler onuda yapmadılar tanışmama sebebimiz bu ama şimdi orada kaynanayı ve kayınbabayı göreceğim zaten çok doluyum onlara karşı bende bilmiyorum neyse eşimi üzmemek adına çok mutlu gözükeceğim
Bende memnun oldum demek kızımla adaşsınız ne güzel ismin var demek seninle aynı gün heyecan yaşamısız . aşı olurken hani gözünün içine baka baka ağlıyorlar ya kurtar beni anne dr gibi ben ona dayanamıyorum ama herşey onların iyiliği için.. Maşallah kuzunada kilosu gayet iyi benim kızım daha 8. 700 civarı ama bütün gün babanneden bişey yemiyor ağzını kitliyor bazen bana bile yapıyor nasıl alıştırcaz bu yemek olayına bilmiyorum. sen neler veriyorsun galiba keçi sütüne sende başladın sevdimi ceylincik içtimi
banucum rahat ol herkes ettıgını bulur sen dugunun keyfını cıkarmaya bak
ayyy kızlar benım oglum yurutec ısını bayagı ılerlettı ılk gunler sadece oyuncaklarıyla oynar haraket ettıremezdı su 3-5 gundur heryerı gezıyor artık orta sehbanın uzerınde bısey bırakamıyom herseye elını atıyor suan leptopa bıle el atıyor benı tacıız etmekte
keçi sütüne dün akşam başladım.uyumadan önce muhallebisini onunla yaptım güzel yedi. ama sabah biberonda sade verdim içmedi. zorla ağzına sıka sıka biraz içirdim. alışır inşallah.
ağız kilitleme ceylin'de yapıyor bazen. şebeklik yapıp güldürüyorum o ara sokuyorum ağzına kaşığı.
ne verdiğime gelince; benim akıllı kızım gece hiç uyanmaz maşallah. onun için gece beslemiyorum. uyumadan önce muhallebi veriyorum.saat 9'da uyuyor. sabah 6'da uyanıyor. sütünü içip tekrar uyuyor. saat 8-8.5 gibi kahvalısını yapıyor. kahvaltıda milupanın kahvaltı mamalarına (artık sütle yapıyorum ama) tereyağı, birgün peynir birgün yumurta sarısı, ceviz koyuyorum. yarım saat sonra bir kaşık pekmez içiriyorum. pekmezi sütle beraber vermemek gerekirmiş. ha bir de sütle yaptığımdan beri kıvamlı olsun diye evde yaptığım kekten koyuyorum. ama bugün kızların tarifiyle bisküvi yapıcam. sabah öğlen arası meyve (en çok muzu severek yiyor) havuç suyu ve elma püresini karıştırıyorum, armut artık vermiyorum çünkü avrupa bizim armutlarda kimyasal bulup geri göndermiş bize satıyorlar onları.
öğlen 12 gibi çorba (havuç,patates,ıspanak,brokoli,karnabahar,kabak,pirinç,irmik azıcıkta bulgur koyuyorum) ve yoğurt beraber veriyorum. yoğurdu tek başına yemiyor zilli. öğleden sonra formül mamalardan veriyordum artık süt içiyor. akşam üzeri tekrar meyve ve yatmadan önce muhallebi veriyorum.biraz uzun oldu ama bizim menümüz böyle canım.a.s.
bu arada evet kızınla adaşız ve aynı gün doğum yapmışız ne güzel kaydirigubbakcemile3
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama sizleri hep takip ediyorum umarım hepinizin kuzuları iyidir ek gıdalarımız hayırlı olsun bizde ek gıdalara geçtik gülce emmeyi bıraktı malesef artık tamamen mama veriyorum çorbalarla aramız gayet iyi meyvaların delisiyiz umarım iştahı hep böyle gider ama diş huzursuzlukları başldı gece hiç uyanmayan kız artık uyanır oldu inşallah hayırlısıyla hepimizin kuzuları bu sıkıntılı dönemi atlatır hepinizi e kuzularınızı teker teker öptüm a.s.
merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama sizleri hep takip ediyorum umarım hepinizin kuzuları iyidir ek gıdalarımız hayırlı olsun bizde ek gıdalara geçtik gülce emmeyi bıraktı malesef artık tamamen mama veriyorum çorbalarla aramız gayet iyi meyvaların delisiyiz umarım iştahı hep böyle gider ama diş huzursuzlukları başldı gece hiç uyanmayan kız artık uyanır oldu inşallah hayırlısıyla hepimizin kuzuları bu sıkıntılı dönemi atlatır hepinizi e kuzularınızı teker teker öptüm a.s.
ceylinim ben şimdilik sulandırıyorum tatlım bir hafta sonra baktım rahat direk vereceğim
keçi sütüne dün akşam başladım.uyumadan önce muhallebisini onunla yaptım güzel yedi. ama sabah biberonda sade verdim içmedi. zorla ağzına sıka sıka biraz içirdim. alışır inşallah.
ağız kilitleme ceylin'de yapıyor bazen. şebeklik yapıp güldürüyorum o ara sokuyorum ağzına kaşığı.
ne verdiğime gelince; benim akıllı kızım gece hiç uyanmaz maşallah. onun için gece beslemiyorum. uyumadan önce muhallebi veriyorum.saat 9'da uyuyor. sabah 6'da uyanıyor. sütünü içip tekrar uyuyor. saat 8-8.5 gibi kahvalısını yapıyor. kahvaltıda milupanın kahvaltı mamalarına (artık sütle yapıyorum ama) tereyağı, birgün peynir birgün yumurta sarısı, ceviz koyuyorum. yarım saat sonra bir kaşık pekmez içiriyorum. pekmezi sütle beraber vermemek gerekirmiş. ha bir de sütle yaptığımdan beri kıvamlı olsun diye evde yaptığım kekten koyuyorum. ama bugün kızların tarifiyle bisküvi yapıcam. sabah öğlen arası meyve (en çok muzu severek yiyor) havuç suyu ve elma püresini karıştırıyorum, armut artık vermiyorum çünkü avrupa bizim armutlarda kimyasal bulup geri göndermiş bize satıyorlar onları.
öğlen 12 gibi çorba (havuç,patates,ıspanak,brokoli,karnabahar,kabak,pirinç,irmik azıcıkta bulgur koyuyorum) ve yoğurt beraber veriyorum. yoğurdu tek başına yemiyor zilli. öğleden sonra formül mamalardan veriyordum artık süt içiyor. akşam üzeri tekrar meyve ve yatmadan önce muhallebi veriyorum.biraz uzun oldu ama bizim menümüz böyle canım.a.s.
bu arada evet kızınla adaşız ve aynı gün doğum yapmışız ne güzel kaydirigubbakcemile3[/QUOTE
ögün sayımız ve menümüz genelde aynı ama ben pekmezi biraz süte birazda meyvesine katıyorum . meleğinde en sevdiği beni zorlamadan yediği muzlu muhallebi onuda işten dönünce akşam yapıyor biberonla yediriyorum yoksa kaşıkla bi kaç bebe kaşığı alıp bırakıyor. yada ögürüp kusuyor. meleğin bademcikleri çok büyükmüş o yüzden yutma zorluğu yaşıyor. ceylinde memeyi bırakmış bu kızlar çok inatçı ve tembel olacaklar galiba memeden çekmek zor geldi küçük hanımlara bizimkide bi bıraktı bir daha döndüremedim aldı ağzında çiğnedi oynadı ama emmedi bir de yüzüme bakıp gülüyordu yavrum benim... keç, sütünü bende sulandırmadan veriyorum umarım çabuk alışırlar
ceylinim sen ne kadar süredir süt veriyorsun inek sütüdemi verdin
kızlar ya dün dr.aradık keçi sütü için ama önermedi vücuttaki bazı değerleri zayıflatıyormuş.inek sütü ver ama çok olmasın dedi kafam karışık offff şu an süt vermiyorum sadece yoğurt ve muhallebide kullanıyorum.ama milupa mama verebilrisin dedi içinde soya maddesi çok az denecek kadarmış.ama gidince daha detaylı konuşucam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?