2009 Mayıs Anneleri

slm kızlar hepiniz iyisinizdir umarım
Tubacım senin için mahsuru yoksa bi ara seni arayabilirmiyim?bana özelden telefonunu atsan,yada ben yazıyım istersen seninle bi konuşmak istiyorum!!

ay cnm ya gerçekten çok zor bir durum
şu evlilikte ne oluyorsa biz bayanlara oluyor erkeklere bişey olduğu yok
bütün zorluğu biz çekiyoruz nedense

evet tülaycım onlar utansın ama utanacak kadar ince insanlar değiller bitanem

beyazcım evet bütün yükü kadın çekiyor nedense herşeyde güçlü olmak zorundayız

banucum rahat ol herkes ettıgını bulur sen dugunun keyfını cıkarmaya bak

ayyy kızlar benım oglum yurutec ısını bayagı ılerlettı ılk gunler sadece oyuncaklarıyla oynar haraket ettıremezdı su 3-5 gundur heryerı gezıyor artık orta sehbanın uzerınde bısey bırakamıyom herseye elını atıyor suan leptopa bıle el atıyor benı tacıız etmekte

keçi sütüne dün akşam başladım.uyumadan önce muhallebisini onunla yaptım güzel yedi. ama sabah biberonda sade verdim içmedi. zorla ağzına sıka sıka biraz içirdim. alışır inşallah.
ağız kilitleme ceylin'de yapıyor bazen. şebeklik yapıp güldürüyorum o ara sokuyorum ağzına kaşığı.
ne verdiğime gelince; benim akıllı kızım gece hiç uyanmaz maşallah. onun için gece beslemiyorum. uyumadan önce muhallebi veriyorum.saat 9'da uyuyor. sabah 6'da uyanıyor. sütünü içip tekrar uyuyor. saat 8-8.5 gibi kahvalısını yapıyor. kahvaltıda milupanın kahvaltı mamalarına (artık sütle yapıyorum ama) tereyağı, birgün peynir birgün yumurta sarısı, ceviz koyuyorum. yarım saat sonra bir kaşık pekmez içiriyorum. pekmezi sütle beraber vermemek gerekirmiş. ha bir de sütle yaptığımdan beri kıvamlı olsun diye evde yaptığım kekten koyuyorum. ama bugün kızların tarifiyle bisküvi yapıcam. sabah öğlen arası meyve (en çok muzu severek yiyor) havuç suyu ve elma püresini karıştırıyorum, armut artık vermiyorum çünkü avrupa bizim armutlarda kimyasal bulup geri göndermiş bize satıyorlar onları.
öğlen 12 gibi çorba (havuç,patates,ıspanak,brokoli,karnabahar,kabak,pirinç,irmik azıcıkta bulgur koyuyorum) ve yoğurt beraber veriyorum. yoğurdu tek başına yemiyor zilli. öğleden sonra formül mamalardan veriyordum artık süt içiyor. akşam üzeri tekrar meyve ve yatmadan önce muhallebi veriyorum.biraz uzun oldu ama bizim menümüz böyle canım.a.s.
bu arada evet kızınla adaşız ve aynı gün doğum yapmışız ne güzel kaydirigubbakcemile3

merhaba kızlar uzun zamandır yazamıyorum ama sizleri hep takip ediyorum umarım hepinizin kuzuları iyidir ek gıdalarımız hayırlı olsun bizde ek gıdalara geçtik gülce emmeyi bıraktı malesef artık tamamen mama veriyorum çorbalarla aramız gayet iyi meyvaların delisiyiz umarım iştahı hep böyle gider ama diş huzursuzlukları başldı gece hiç uyanmayan kız artık uyanır oldu inşallah hayırlısıyla hepimizin kuzuları bu sıkıntılı dönemi atlatır hepinizi e kuzularınızı teker teker öptüm a.s.

maşallah oğluşuna canım. bizim doktor izin vermedi yürütece. ama kollarının altından tutunca adım atıyor benimki. iki hafta öncesine kadar basamıyordu bile. ne çabuk büyüyorlar dimi

yarasın tatlım yiyenime sütü sulandırıyormusun

canım merhaba ek gıdanız hayırlı olsun tatlım inşallah iştahı hep böyle gider maşallah
canım dişten dolayı sanırım duruda öyle

merhaba. benim kızımda emmiyor artık. çok üzüldüm günlerce ağladım ama çok inatçı emmedi. napalım buna da şükür hiç emmeyen bebeklerde var. ek gıdalarınız hayırlı olsun yarasın kuzuna.

kızlar ya dün dr.aradık keçi sütü için ama önermedi vücuttaki bazı değerleri zayıflatıyormuş.inek sütü ver ama çok olmasın dedi kafam karışık offff şu an süt vermiyorum sadece yoğurt ve muhallebide kullanıyorum.ama milupa mama verebilrisin dedi içinde soya maddesi çok az denecek kadarmış.ama gidince daha detaylı konuşucam.

offf ya ne yapacağımızı şaşırdık valla. bizim doktor ikisinide verme devam sütü ver diyor ama ben dinlemiyorum. kadir tuğcu ısrarla süt verin diyor. adam yılların doktoru. çok tecrübeli boş konuşmuyordur heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…