2009 Mayıs Anneleri

Kızlar merhaba, oğluşu dr kontrlüne götürdük, burnu tıkalı gibiydi bişi yokmuş iyi dedi, 71cm 8800 olmuşuz ek besin olayı yaradı bize maş., kahvaltıya geç dedi, yarın ilk kahvaltıyı vericem bakalm, inek sütünü sakınnnn verme dedi, 6-12 ay sütü yazıyo dedim 1 yaşına kadar yasak dedi, muhallebiyi sütle yapıyorum dedim, yapma mamayla yap dedi, yemiyo dedim , mamayla dene yemezse verme muhallebi dedi

vallahi cnm kafam karıştı benim iyice ama gülhanın dr uda böyle demişti, sanırım en iyisi dr a güvenmek...

sütün bi zararı yok ama mama vitaminli fln deseydi yinede süt vericektim ama bağırsaklarda gizli kanama , kansızlık ve alerji yapabilir dedi, risk almaya değmez... diye düşündüm ama gdo da bi risk... Rabbim bebeklerimizi krusun ne diyim...bebelac ve ülkerden mail geldi bana gdo yok bizde diye, annemde sadece bebek mamalarında ykmuş diyo...öyle izlemiş tv de...

Kızlar bu arada hepinizin bebeği oturuyomu, merak ettim kağan oturmuyo varmı daha oturmayan bebiş, gerçi ben oturtmadım şimdiye kadar...

Kızlar bu arada hepinizin bebeği oturuyomu, merak ettim kağan oturmuyo varmı daha oturmayan bebiş, gerçi ben oturtmadım şimdiye kadar...

benim kızıma babaannesi bakıyor ve kadın meleği bütün gün kucağından indirmediğinden benim kızım ne oturuyor ne de emekliyebiliyor. Anne bırak kendi kendine hareket etsin desemde yine bildiğini okuyor . Ben yere bırakıyorum arkamı dönüp mutfaga gitmeme kalmadan kucağına alıyor . yani tek değil bebişin benimkide hareketsiz

benim kızım destekli oturuyor. desteksiz en fazla bir dakika oturuyor sonra devriliyor :)) yere yatırdığımda sürüne sürüne ilerliyor ama ellerinin üstüne kalkıp emekliyemiyor

yarasın kuzuya
cnm inş çabucak çıkar dişi
kolayca atlatır
tatlım okudum ama değerler vermiş gördün mü
keçi sütü anne sütüne daha yakın demiş ona göre,bakılınca inek sütü daha ykın görünüyor değerlerde
yorum yeri olsaydı yazacaktım yanlış mı yazmış acaba
maşallal kuzuya
mamata devam dedi hee
bilemiyrum ya ne yapsak
biz mamayla mı büyüdük diyorum bazen kendime offff

tatlım bende direk oturtmadım hep kucağımda oturuyor,tek oturunca öne eğiliyo bi süre sonra zeynep

Dr. KADıR TUĞCU F.A.A.P.
Çocuk Sağlığı Ve Hastalıkları Uzmanı

Süt alerjisi, bağırsak kanaması ve yalanlar

Maalesef memleketimizde, sadece yüzde 2-3 çocukta görülebilecek alerji için, çocuklara 1-2 hatta 3 sene süt içirilmemektedir. Bu yüzden, alerjisi olmayan yüzde 97- 98 çocuk ve ailesi mağdur edilmektedir. Sadece ailenin parası değil, bir de devletin dövizi telef edilmektedir. Yapılacak iş, anne sütü yetmeyenlere, sütü serbestçe içirmek ve sadece alerji görülen yüzde 2- 3 çocuğa mama vermektir. Bu en mantıklı iştir. Maksat farklı olunca, bu gerçekler ailelerden saklanmaktadır.

ınek sütüne bağlı “kronik bağırrsak kanaması” ancak çiğ süt içilmesi ile olur. (Nelson. Sayfa:1470) Sütün ısıtılması ile “heat labile” yani ısıya hassas olan özel bir proteinin parçalanması ile bu bağırrsak kanamaları önlenir. UHT veya Pastörize sütlerde bu bağırsak kanamaları görülmez.

7774fulya, bocek_82, bozon_06, burcuuu+, ceylinim2009, civciv1981+, esen81+, ilgin0707+, kokteyl, zehra*79*
merhaba kızlar baya kalabaqlık olmuşuz ne güzel

sağol cnm bunu görünce içim biraz rahatladıŞeniz

beyazcım bugün kalabalığız:))) sohbette iyi gidiyor beş olsada çıksam kızları alacağım yemek yapacağım bavulu hazırlayacağım işim çok bugün yarına iş kalmasın misafirim gelecek cumarteside kuaföre gitsem ancak yetişirim pöffff
kızlar kayınbaba bugünden gitmiş düğün evine bize de gelseydi bu ayrımcılık olmasaydı keşke Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…