beyazcım bugün kalabalığız:))) sohbette iyi gidiyor beş olsada çıksam kızları alacağım yemek yapacağım bavulu hazırlayacağım işim çok bugün yarına iş kalmasın misafirim gelecek cumarteside kuaföre gitsem ancak yetişirim pöffff
kızlar kayınbaba bugünden gitmiş düğün evine bize de gelseydi bu ayrımcılık olmasaydı keşke Allah büyük
slm tekrar kızlar,bugünlerde Dağhan bey beni çok yorduğu için sbahtan akşama kadar bilg. açık ama ne bakabiliyorum ne de yazabiliyorum.Bugün ben yine kötüyüm boğazlarım acıyoo şimdide,belki doktora gidicem eşimle akşam duruma göre bakalım!
Süt konusuna gelince bizim doktorumuz muhallebi için ve sabah kahvaltısı için günlük sütleri kullanabilirsin dedi.Yoğurduda ondan yapıyorum tabiki,Dağhan yoğurdu sevdi şimdilik,böyle devam edicez gibi..
Bence içinizdeki korkuları atın rahat olun,bende panik yapmıştım ama şimdi rahatım eğer çocuk bişeyi kabullenip yiyosa ve zararı olmuyorsa devam edilebilir diye düşünüyorum..Yani süt içiren anneler çok da kötü bişey yaptığınızı düşünmüyorum..
tatlım yanlış anlamışım hani senin evde yolu üzerinde uğramadan gitti sandım,ay utandım şimdi:kedi::kedi::kedi:bu çocuklar insanda akıl bırakmıyor kibeyazcım ben bizim düğünden bahsediyorum şekercim(( onlara çok kırgınım ben eşime ne anlık ne babalık yapmadılar kızlarına evimi açtım iki buçuk yıl nankör bunlar ((
ben çıkıyorum güzel anneler iyi akşamlar yiyenlerimide sizide çok öptümmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
cnm ben hep sütçüğden alıp mayalamıştım,şimdi pastörize süttn mayalıycamsağol özlemcim..sen nasılsın?
kızlar bana cerenin tel.ini özelden yazar mısınız....
birde yoğurt nasıl mayalıyorsunuz kızlar?
yaa ben sizler kadar yazamıyorum zeynep durmuyor hiç... bir kaç gündür dahada huysuz..dün teyzem geldi bugun kardeşim annem..yoksa dayanamıyorummm
amin canım ben çıkıyorum kızlar görüşürüzzz
fulyacım hosgeldın bende pastorıze kutu sutten mayaladım
ozlemcım nasılsın seker
ben bıraz kotuyum receo cıldırtmıs durumda sızde aynısınız demekkıiyiym cnm sağolsın sen nasılsın?recep bey nasıl kuduruyo mu zeynep gibi
Aysun sabah yazamadım Recep uyku saatlerini değiştirmiş.Noldu kı acaba dişini kontrol ettın mı.
Burcu sende dr gitmişsin.Sen aklına ne sınıyorsa ona devam et canım.Ben mamaya devam edicem ve kasık mamalarına.Mavişede masallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?