2009 Mayıs Anneleri

çok sağolun arkadaşlar ... allah sizlerede göstermesin sağlık versin her zaman....

Ay bu cocuk cok komik ya.Dün mor cıcekler almıştım vazoya koyup sehpanın üzerine koydum.Sabah uyanırken daha değişikliği farketti.Şimdi ahhh ahhh diye bağırıyor cıceğe.Sinirlerini bozdu sanırım.Kız olsa beğenırdı işte erkek değilmi kazma olucak kesin.

Canım oğluşunada sanada çok geçmiş olsun.canım yaa oğlunu böyle kolunda serumla görünce kendi halim geldi aklıma sarılıktan dolayı toplam 5 gün yattık hastanede doğum sonrası sarılık oldu oğlum koluna serum taktılar çok zor günlerdi çok allah beterinden korusun tekrar çok geçmiş olsun.öp oğlunu benim içinopuyorumnanaktan

kızlar günaydın naıslsınız??????? ceren canım çok çok geçmiş olsun.her ikinzde umarım daha iyisinizdr.

cerenn çok gecmıs olsun kuzucunada sanada inşallah toparlar hemen kendını kıyamam ayy cok fena oldum resmı gorunce mınıcık kolunda serum takılı kıyamam allah beterınden sakınsın çokk gecmıs olsun

ıyiyim Banucum Huysuz Borayla uğrasıyorum işte.Valla kendime hiç zamanım kalmıyor.Sizin de yolculuk var hadı kendine cok stres yapma.Mutlu görün canım.

Filizcim hoşgeldin.Ay ben de dun Boranın gözune corba döktüm.Eller ayaklar hiç durmuyor kı.

gunaydın kızlar gercı bana pe gunaydın olmuyor malesef bnım burakdan sonra nazlı huysuzlanmaya başladı bakıyorum diş yok ortalıkda ama huysuzluk cok fena gece yatmıyorlar hep sersem gıbıyım uykusuzlukdan
cerencım cok gecmış olsun tatlım kuzucun nasıl sımdı yavrum bıde serumla yatıyor

kıvılcım merhaba nasılsın?oğluşun nasl oldunuzmu aşınızı?biz olduk çok ağladı aşıda ama şükür onuda atlattık.kızlar hoppala alan varmı aranızda bide netür oyuncaklar alıyorsunuz resmini koyarsanız çok memnun olurum.

gulhancım boranın ferketmesıne hıc şaşırmadım o cocuk başka zaten kuzum ya hayret nasıl boranın gzune corba döktun ben onun senın uzerıne dökmesını falan beklerdı :))))

semracım benim kızda öyle çok huysuz sanırım dişler geliyor.gece sürekli bağırarak uyanıyor valla o kadar uykusuz ve yorgunumki nolcak böyle bilmiyorum.

arkadaşlar bebişine hoppala alan varmı aranızda peki mumnun musunuz? birde oyuncaklar hakkında bana fikir verin bulunduğum şehirde bebek için pek bi dükkan yok mağazalarda aynı durumda o yüzden internetten alıcaz bana fikir verin ne tür oyuncaklar alıyorsunuz yavrularınıza? resimlerinide koyarsanız sevinirim

simal canım ben genelde aktivasyon oyuncakları alıyorum.internetten aldım bende.ama bu aralar küp ve kutu şeklinde olan rengarenk oyuncaklarla kızım daha çok oynuyor.eğer vakit bulsam çekerdim resimleri ama çalıştığım için hiç resim çekmeye vakit bulamıyorum ama hepsi.... başlayan sitede de bulabilirsin çok çeşit var canım.

teşekkürler canım benim.yaa ben telefon bilgisayar alayım diyorum haa bide kumanda bizim oğlan onları çok seviyo nasıl olurki alsam mı

Alem cocuk ya. Bende Doruk'u dün camdan disariyi gösteriyorum, "bak oglum araba geciyor, bak oglum yasli teyzeler geciyor" diye gördüklerimizi anlatiyorum. Bir yandan beni dinliyor, diger yandan da eller bos durmuyor. Cam kenarindaki yeni yeni cicek acmis yilbasi cicegini yolmus hep. Bir baktim eller pembe pembe. Kizar bir tonla konustum, bu seferde küstü bana. kaydirigubbakcemile3

Semoşum zaten o elime vurdu öyle döküldü.Onun sucu valla.Sağ eliyle tokat atıyor sürekli yenı favorimiz bu.

Simal canım tıny love veya fısher price nın ayına göre olan oyuncakları guzel.Bır bak istersen netten.Hoş ben aldım ama ilgilenmıyor benımkı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…