cerencim çok geçmiş olsun bende çok iyi takip edemedim ama sanırım berke hastalanmış,Allah bidaha yaşatmasın,onları bize bağışlasın cnm..sende iyi bak kendine bende aynıyım senin gibi çok zor bişey.
Günaydin Kizlar,
Yazamiyordum bir süredir, yatili misafirlerimiz vardi birkac gün. Üstüne birde beni Farmville'ye alistirdilar. Hatta esimide. Bilgisayara girdigim sayili zaman diliminde sadece orayla ilgilenebildim. Gecmisi okumaya calicagim bir ara. Ne kadar basarabilirsem artik.
Bize gelince, birkac kez kaza atlattik kizlar. Ilkinde Doruk, ben yiyecegim diye kasiga uzanirken, gözüne muhallebi döktü. Muhallebi ilikti, biraz korktu ama cani yanmadi. Birsey olacak diye cok korktum, hemen silip, gözünü yikadim. Neyseki birsey olmadi. Ikincisi, salincaktan düstü. Agladi epey ama o da gecti. Normal kemerini takiyorum ama yanindayim diye, bu sefer takmayayim dedim. Ben televizyona dalinca, kasla göz arasi yere yapisti. Kendime cok kizdim. En son kazayi da dün yaptik. Alis-verise cikmistik, Hipp'in kavanoz mamalarindan vardi yanimda. Acikinca karnini doyurayim dedim. Hindi, patates ve bir baska sebze karisimi. ( Türkcesini bilmiyorum) Tam püre olmamis bir parca et varmis kavanozda. Kücücük birseymis, arada kaynamis, görmemisim. Offf, ne kadar yediyse hepsini cikardi onu yutamayinca. Batti her tarafimiz tabi. Gerisi geri eve geldik apar-topar...
Ceren, cok masum görünüyor oglun, kiyamam ya. Umarim daha iyi simdi. Allah bir daha göstermesin.
Ferda, yogurt gaz yapiyor diye biliyorum. Belki o yüzden uyuyamiyordur. Bende uykusuzdum gecen hafta, ruh gibi dolasiyordum evde. Neyseki kiyak cekti oglum, birkac gündür azda olsa alabildim uykumu...
Söyle bir gecmise bakayim simdi...
simal canım ben genelde aktivasyon oyuncakları alıyorum.internetten aldım bende.ama bu aralar küp ve kutu şeklinde olan rengarenk oyuncaklarla kızım daha çok oynuyor.eğer vakit bulsam çekerdim resimleri ama çalıştığım için hiç resim çekmeye vakit bulamıyorum ama hepsi.... başlayan sitede de bulabilirsin çok çeşit var canım.
Ay bu cocuk cok komik ya.Dün mor cıcekler almıştım vazoya koyup sehpanın üzerine koydum.Sabah uyanırken daha değişikliği farketti.Şimdi ahhh ahhh diye bağırıyor cıceğe.Sinirlerini bozdu sanırım.Kız olsa beğenırdı işte erkek değilmi kazma olucak kesin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?