2009 Mayıs Anneleri

birsencim inşallah tahlil sonuçlarınız iyi çıkar canımm
içine ne siniyorsa onu ver elindeki amamları bitir bence yazık sonuçta bu zamana kadar verdin dr lar da verin diyorsa verilebilir diye düüşünüyorumm

Pınarr nasıl gidiyo, verdin mi bu hafta ben cuma tartılıcam bakalım inşallah fark etmiştir.Bide akşamları diyete uyuyomusun ya, ne yiyceğimi şaşırıyorum artık:içelim:

Canım valla 2 haftadır tartılmadım. Yarın tam 1 ay oluyor. Son durum belli olacak bakalım a.s.

Akşamları sebze yiyorum. Ama spora gidiceksem öğlen yemeği ile gidiyorum eve gelince cornflakes yiyorum a.s.

Pınarcm yattın sanırım aferim dicektim sana spor işinde çok azimlisin maş. inş istediğin hedefe ulasırsın

Sağolasın tatlım a.s.

Ayyy çok üzüldüm canım ya. Allah rahmet eylesin :çok üzgünüm:

Ay yavrum ya yazık kuzuma :çok üzgünüm:

Aaaa oda mı hasta olmuş tüh ya yarın arayayım :çok üzgünüm:

Amannnn ne anlayışsız lüzumsuz insanlar var ya klava:

bu arada kızım 9200 kg olmuş. çok sevindim ya. iyi bakmışım demek ki maşallah.

Maşallah kuzuna

Dişi çıksın ben yapıcam canım ama nasıl yapıldığını bilmiyorum açıkcası :uhm:

Allah Allah niye düzeni bozuldu kuzumun ki :uhm:

Afiyet olsun oğluşuma a.s. Bizim doktor hiç ıhlamur falan demedi ya :uhm:

nasılsınız kızlar?
ben hasta olamadım bu ay 5 gün gecti..fenayım o yuzden gergn ve şiş....
hamile olmayayımda..

Anam kız bi test falan al :1shok:

Geçmiş olsun canım a.s.

Canım ya işin zor valla :1no2:

O uykudan uyanmalar çoğumuzda var canım ya kafamçokkarıştı

Maşallah kuzuma a.s.

Kızlar bu arada hepinizin bebeği oturuyomu, merak ettim kağan oturmuyo varmı daha oturmayan bebiş, gerçi ben oturtmadım şimdiye kadar...

Benimki 1 aydan fazladır destekle oturuyor canım. 1 haftadır da uzun süre desteksiz oturuyor a.s.

Geçmiş olsun canım ilerlemeden bi doktora görün a.s.

Ohhh keyifli bi gün olmuş senin için canım sevindim a.s.

Çok doğru söylemiş alkisalkisalkis

İnsan bebeğide olsa kendine zaman ayırabilmeli. Biz eşimle elimizden geldiğince Defne'yi kayınvalideme falan bırakıp 1-2 saat dışarıda vakit geçirmeye çalışıyoruz. Yada biyere gidiceksek Defne'yi engel görmeyip onuda götürüyoruz alkisalkisalkis

Canım çok geçmiş olsun a.s. İyi bi doktora denk gelmişsiniz. İyice tektikleri yapılsın bakalım. Neden geçmedi bu çocuğun rahatsızlığı belli olsun CADIARZU

Maşallah oğluşlarıma da büyümüşler a.s.

İyi akşamlar bacılar a.s.

Dün gece kayınvalidem bende kaldı biliyosunuz. Sabah kahvaltı, ıvır zıvır, kiler düzenlemesi derken öğleni ettik. Sonrada eşimin teyzesi bize yakın oturuyor. Ona çaya gittik. 5 gibi eve geldik. Yemek yedik onlar gitti. Ortalık topladım. Defnoş'u uyuttum. Şimdi de cornflakes yerken size bakayım dedim a.s.

Kızım uyuduğundan beri 3 kere çığlık çığlığa uyandı. Sanırım gazı var. Uzun zamandır ilk defa oldu böyle. Babuline verdim. Uyudu yine. İnşallah iyi gelir kuzuma :Saruboceq:

Yarın sabahtan eşimle birlikte çıkıp anneme gidicem. Akşamda sporum var. Yarında yokum yani. Çeneniz çok düşüyo zor okuyorum sonra kaydirigubbakcemile3

Ben Defnoş'umun çantasını hazırlayıp yatıyorum kızlar. Yarın akşam spor sonrası halim olursa girerim. Olmadı cumartesi sabah görüşürüz. Öptüm sizi ve kuzucuklarımı a.s.

Birsom kızma ya aklımdaydın doktordasın diye aramadım.Onlıne değilsin diye burayada yazmadım.Kusura bakma canım.Bi de bakamıyorum diyorsun masallah ne guzel gelişimleri.ıyi bir doktor insana cok guven veriyor ya.Uzun sure iyileşemediğine göre belkide alerjık birsey olabilir canım.Neyse inşallah onemlı birsey yoktur.Ama tum tahlılleri yapması guzel aklında soru işareti kalmaz.

Pınarcım valla su spor işinde cok azımlı cıktın.Tebrikler arkadasım.Ya Bora da aynı bende biraz önce gaz ilaçı içirdim.6.ayları bitti su gaz bıtmedı gitti.

Aysun paylasım cok guzel canım.Amma velekın huysuz bebiş buyutmeyen anlayamaz.Mecburen birleşik geziyoruz ve mecruben cok fazla özel hayat yasayamıyoruz.Dışarı cıktığımda ben zevk alamıyorum kı cunku cocuk hep ağlıyor.Tabı simdi biraz daha iyi eskıye göre.Ama hayatımı onun yonettığı kesin.

pınarım incim esenim burcu teşekkür ederim kızlar

incim cnm kafamız rahat edecek inş.eve 6 gibi geldik

benimde biberonları strelize etmem gerekiyor

sabah 7 de çıkacaz gece içilern bibveronları erken kalkıp strelize etmem gerekiyo

püfffffffff

kızlar günaydın herkese hayırlı cumalar nasıl uykusuzum anlatamam saat 5 de uyandı duru ve 6:30 a kadar uyumadı dişleri çıkacak sanırım iki gündür çok huzursuz

birsencim tahlil sonuçları inşallah iyi çıkar tatlım

Günaydınlar herkese bugün işe gelebildim nihayet. daha iyiyim. berkede daha iyi. dün 3 kere kaka yaptı ama eskisi kadar cıvık değil. doktor ishal maması verdi isheli geçene kadar onu içiriyoruz. ama keyfi yerinde şükür. geceleri bazen huzursuzlaşıyor..oda olacak artık.
benimde boğazım hala çok kötü ağrıyor ama ateşim çıkmıyor sürekli terliyorum şu anda bunları yazarken ter basıyor.
bu arada arayan soran geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız...
geçmişi okuyamadım...yazan yazamayan herkese teşekkürler....

günaydın kızlar..
uzun geçen bi gecenin sabahında hepinize günaydın..
dün gece oğlum sağolsun dikti bizi ayağa,sürekli uyandı babasıda bende perişan olduk,yine gaz sancısı yine..bitmedi gitti..eşimde sen kalkma ben bakıcam edikçe bizimki kıyameti kopardı,sonunda korktuğum oldu artık geceleri babayı istemiyor illede ben olucam..sayamadım kaç kez kalktığımızı,bugün eşimde bende ayakta uyuyoruz.muhallebi vermiştik yatmadan ama o kadar azki hatta hazır yaptım çünkü bi önceki gecede aynı olduğu için belki süttendir deniyin dedim,yok yine aynıı eşim verme demişti ama alışması lazım diye düşünmüştüm,bu gece vermeyip denicez,belkide diş gelecek bilemiyoruzki.birde dün yaklaşımm küçük bir mama kavonozu yoğurt yemişti ondanda olabilirmi acaba diye düşündüm.Fazlamı sizce kızlar??
neyse bugün yardımcı bir bayan gelecek bakalım beğenirsek başlıcak,herkes aynı şeyi düşünüyor kayınvalidem bile... :))
neyse benimki mızmızlanıyor bi bbakıyım yine yazarım görüşürüz kızlar..

Gunaydın Kızlar,

Ceren hoşgeldin canım.Cok cok gecmış olsun.ıyıleştığınıze cok sevındım.Berkeyede masallah.Kıyamam ya serum da var kolunda.

Ferda ne dıyeyım arkadasım.Ben bır gece sut verdım muhallebı yaptım yanı.Sabaha kadar ayaktaydık.Yoğurt ben de bir kavanozdan daha az verıyorum.Diş kontrolu yaptın mı?Umarım kadını beğenırsın ve bıraz olsun nefes alırsın.

Banu sanada gunaydın arkadasım ya dun sen onlıne değildin o ara ondan yazmadım.Unuturmuyum ben hıç senı.Bı de bunların hepsı aynı dönemde sapıtıyor.Ben de hasretım delıksız 3-4 saat uyumaya.Tabı sen bırde işe gıdıyorsun.Allah guç kuvvet versın canım.

hoşbulduk canım çok teşekkür ediyorum a.s.

cerencim çok geçmiş olsun bende çok iyi takip edemedim ama sanırım berke hastalanmış,Allah bidaha yaşatmasın,onları bize bağışlasın cnm..sende iyi bak kendine bende aynıyım senin gibi çok zor bişey.

ayy sorma Gülhancım,peki sen ne verdin daha sonra süt yerine??Doktora acil sormam lazım bunu??Dişinede baktım yok bişey..Bakalım bugün nasıl olacak??sen nasılsın cnm?Bora ne yapıyor?eşim önceki akşam diyoki şöyle rahat bi akşam yemeği yemeyi özledim diyoo,biraz büyüsünde bırakıp başbaşa yemeğe gidelim diyo!! :))kaydirigubbakcemile3 adam bana hasret kaldı :))

Ah canım bizdede yemekler hep vardıye usulu sıra sıra valla Bora olduğundan beri sayılıdır birlikte sofrafa oturduğumuz.Canım suyla yapılan aptamıl veya Hıpp kasık mamasıverdim.Süt kullanmıycam bır sure.Sen de konuş bir doktorla bakalım ne dıycek.Bora aynı tatlım kucağında şimdi.Hep yurumek istıyor ve yazıyı yazdırmıyor bana.

Günaydin Kizlar,

Yazamiyordum bir süredir, yatili misafirlerimiz vardi birkac gün. Üstüne birde beni Farmville'ye alistirdilar. Hatta esimide. Bilgisayara girdigim sayili zaman diliminde sadece orayla ilgilenebildim. Gecmisi okumaya calicagim bir ara. Ne kadar basarabilirsem artik.

Bize gelince, birkac kez kaza atlattik kizlar. Ilkinde Doruk, ben yiyecegim diye kasiga uzanirken, gözüne muhallebi döktü. Muhallebi ilikti, biraz korktu ama cani yanmadi. Birsey olacak diye cok korktum, hemen silip, gözünü yikadim. Neyseki birsey olmadi. Ikincisi, salincaktan düstü. Agladi epey ama o da gecti. Normal kemerini takiyorum ama yanindayim diye, bu sefer takmayayim dedim. Ben televizyona dalinca, kasla göz arasi yere yapisti. Kendime cok kizdim. En son kazayi da dün yaptik. Alis-verise cikmistik, Hipp'in kavanoz mamalarindan vardi yanimda. Acikinca karnini doyurayim dedim. Hindi, patates ve bir baska sebze karisimi. ( Türkcesini bilmiyorum) Tam püre olmamis bir parca et varmis kavanozda. Kücücük birseymis, arada kaynamis, görmemisim. Offf, ne kadar yediyse hepsini cikardi onu yutamayinca. Batti her tarafimiz tabi. Gerisi geri eve geldik apar-topar...

Ceren, cok masum görünüyor oglun, kiyamam ya. Umarim daha iyi simdi. Allah bir daha göstermesin.

Ferda, yogurt gaz yapiyor diye biliyorum. Belki o yüzden uyuyamiyordur. Bende uykusuzdum gecen hafta, ruh gibi dolasiyordum evde. Neyseki kiyak cekti oglum, birkac gündür azda olsa alabildim uykumu...

Söyle bir gecmise bakayim simdi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…