2009 Mayıs Anneleri

Maşallah yağız oğlana kocaman olmuş.Çalışan anne olmakta çok zor tatlım öyle bir koşuşturmadır gidiyor günler akıp nasıl haftasonu oluyor anlamıyorum.Allah yardımcınız olsun.

Maşallah boracığa bilgiler içinde saol tatlım benim doktorumla hemen hemen aynı şeyleri söylemiş.Biraz daha rahatladım şimdi.Yeni başlayacağınız ek gıdalarıda severek yer inşallah.

Kızlarr merhaba, cicibebe yaptım, ama ben tarife ek olarak yarım pk kabartma tozu kattım vanilya katmadım evde kalmamış,bide 2 kat malz. ile yaptım, extradan 15dk kadar daha pişirdim,işte sonuç

Ellerine sağlık süper gözüküyor.

Ay kıyamam ya başları sağolsun çok acı.

banucum canim sana bi tane daha yaptim :) yeni 2 siteye izin vermişler :)

http://lb1f.lilypie.com/uquOp2.png

kizlar yeni siteden isteyen olursa söylesin :)

Bende istiyorum 15 nisan

Aman canım ya boşver bu kocişlerin bi günü bir gününü tutmuyor,yapacaklarında çok bile o kadarı bulduklarına dua etsinler.Hiç kendini hırpalama sorma kıymet bilen olmuyor

İnşallah ateşlenmemiştir.Gerçi ben okuyana kadar üzerinden 1 gün geçti.

Canım bende çok yapmak istiyorum aynı günde çıkarmak çok iyi fikir.

Siteden birkaç link;

http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/324892-dis-bugdayi-partim-miicerde.html

http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/323909-dis-bugdayi-partimizden-goruntuler.html

http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/320248-adasahin-dis-bugdayi.html

http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/287132-dis-bugdayi-yapmak-istiyorum.html

Ay kıyamam ya bende diş diye düşünüyorum beilrgin bişey olmasada yağızda bu aralar aynı şeyleri yapıyor tatlım bide düşün ben o kadar uykusuzlukla işe geliyorum.kafamçokkarıştı

Gülhancım Yağız da ekmeğe ilk anda alışamamıştı ama birkaç denemeden sonra sorunsuz yemeğe başladı Boracımda alışacaktır.

Neee hamilemi ay Fulyacım şakası bile beni ürküttü.kaydirigubbakcemile3

Banucum bencede hiçbirşey yokmuş gibi mutlu davran,onlara karşı soğuk ol tabi ama aynı ortamda bulunmaktan rahatsız olduğunu hissettirme derim.

Hoşgeldin.Hepimizde aynı sorunlar var canım sanırım diş çıkarma deönemindeyiz.Mamalarınıda güzel yiyormuş Gülce kız ne güzel maşallah ona.

Ohhh kocaman olmuş boncuğum.

Kızlar bu arada hepinizin bebeği oturuyomu, merak ettim kağan oturmuyo varmı daha oturmayan bebiş, gerçi ben oturtmadım şimdiye kadar...

Desteksiz yaklaşık 1 aydır oturuyor tatlım.

Çok geçmiş olsun tekrar ferdacım dikkat et kendine

maşallah paşalarıma tahlillerde iyi olmuş aklındaki soru işaretleri aydınlanır böylelikle.Umarım kısa zamanda iyileşirler.Cevap konusuna gelince bende uzun zamandır giremiyorum malesef

Çok çok geçmiş olsun tekrar tatlım oy kıyamam kuzumada perişan olmuş çok şükür şimdi iyi.

valla banucum ben dediklerini aldım hatta 15-20 gün önce bir sürü renkli oyuncak siparişi verdim hiçbirine bakmadı.kardeşim oyuncakçıdan küp daire falan basit bişey almış onalrdan başka hiçbişeye bakmıyor yazık oldu valla fisher price tinny love den aldığım oyuncaklara(((( şimdide tv nin çekmecesine takmış durumda onu açıyor sonra ayağınla kapatıyor 1 saate yakın onunla oynuyor:)

sibelcim çok hoş yapmıilar inşallah kızımın dişi çıksın bende yapıcam ama farklı güzel bişey hazırlamak istiyorum bunlar güzel fikir oldu.

kızlar günaydın naıslsınız??????? ceren canım çok çok geçmiş olsun.her ikinzde umarım daha iyisinizdr.

cerenn çok gecmıs olsun kuzucunada sanada inşallah toparlar hemen kendını kıyamam ayy cok fena oldum resmı gorunce mınıcık kolunda serum takılı kıyamam allah beterınden sakınsın çokk gecmıs olsun

herkese çok teşekkür ediyorum sağolun arkadaşlar düşündüğünüz için...allah sizlere göstermesin inşallah..böyle sevildiğini bilmek insanı çok mutlu ediyor :1hug:
iyiki varsınız yaaaa a.s.

kızlar merhaba!
bu kız bana nefes aldırmıyor.
cerenn geçmiş olsun canım. inşallah bi daha hastalanmaz paşan. nasılda masum fotolarda.
herkes iyidir umarım. okuyırum ama yazamıyorum. ayy benimki fareyi vuruyo kafasına gözüne. ben kaçarrrrrrr

selam hanımlar.
aşı kızımı mahvetti. sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadı. ateşi bi ara 39' a kadar çıktı. calpol düşürmedi bir de fitil kaldırdım. ılık suyla banyo yaptırdık anca 37.5 oldu.diğer aşılarda hiç ateşlenmemişti halbuki. bugün ateşi yok ama huysuzluğu var biraz.bir yaşına kadar aşı yok allahtan.

cerencim çok geçmiş olsun arkadaşım oğluşuna da sana da. allah acılarını göstermesin bize. hep iyi olsunlar inşallah kuzularımız.

TEŞEKKÜR EDERİM AMİN TÜM KUZULARI KORUSUN ALLAHIMM...:Saruboceq:

dün duruya ve yağmura süt mayaladım sabah güzel tutmuştu cevizide rondodan geçirdim kahvaltılarına ekleyeceğim azar azar çorbalardan hangilerini vermeye başladınız kızlar

BU ARADA 3 GÜNDÜR YOKTUMYA ACAıP ıŞ BıRıKMıŞ ONLARLA UĞRAŞIYORUM FAZLA GıREMıYORUM HEMEN YAZIP ÇIKIYORUM KUSURA BAKMAYIN GıRMEZSEM....:kedi:

merhaba bozon.yaw bu bebişler bizi bukadar yoruyolar adeta maymunları oluyoruz okadar koşuşturmaca ama kilo vermek yerine hep alıyoruz yani ben alıyorum napcaz artık bilmiyorum

cerencim h.g şükür atlattınız yaa Allah şifasını versin kuzmunda seninde tekrar hastalık yaşatmasın inş ..

filizcim cnm böyle ufak tefek kazalar malesef yaşanıyor Allah beterinden korusun...

gülhan bacım çokk güldüm be senin şu KAZMA lafına :)) hem cnm ne olacakki sen zaten krolara bayılıyormuşsun yaa :))))))))))))

semoşummmm Allah sabır versin sanada yaa biri biterken diğeri başlıyor (

teşekkürle banu. inşallah durucuk ateşlenmez. ceylin bütün gece ağladı, inledi yavrum. neyse allah beterinden korusun geçti çok şükür.
çorba sormuşsun canım. ben sebze çorbası veriyorum.sadece bir defa pirinçli yoğurt çorbası yaptım.onu da sevdi.
bugün yaptığım sebze çorbasına şunları koydum: patates,havuç,ıspanak,brokoli,karnabahar ,kabak,domates,maydanoz,minik bir kuru soğan,irmik,pirinç,bulgur.piştikten sonra zeytinyağı. domates soğan ve maydanozu ilk defa bugün koydum.domates alerjen olabilir diye birkaç gün önce suyunu içirdim biraz dokunmadı. ben de çorbasına da koydum.

kızlar siz biberon maması olarak hangisini kullanıyorsunuz

Canım HİPP aldım artık onu kullanıyorum.

dün duruya ve yağmura süt mayaladım sabah güzel tutmuştu cevizide rondodan geçirdim kahvaltılarına ekleyeceğim azar azar çorbalardan hangilerini vermeye başladınız kızlar

Ben sütlü tarhana,ıspanak,tavuksuyu pirinçli verdim.

BU ARADA 3 GÜNDÜR YOKTUMYA ACAİP İŞ BİRİKMİŞ ONLARLA UĞRAŞIYORUM FAZLA GİREMİYORUM HEMEN YAZIP ÇIKIYORUM KUSURA BAKMAYIN GİRMEZSEM....:kedi:

Kolay gelsin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…