hoşgeldin cnm,daha iyi olmanıza svindim,umarım çabucak atlatırsınız cnm ikinizdea.s.Günaydınlar herkese bugün işe gelebildim nihayet. daha iyiyim. berkede daha iyi. dün 3 kere kaka yaptı ama eskisi kadar cıvık değil. doktor ishal maması verdi isheli geçene kadar onu içiriyoruz. ama keyfi yerinde şükür. geceleri bazen huzursuzlaşıyor..oda olacak artık.
benimde boğazım hala çok kötü ağrıyor ama ateşim çıkmıyor sürekli terliyorum şu anda bunları yazarken ter basıyor.
bu arada arayan soran geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız...
geçmişi okuyamadım...yazan yazamayan herkese teşekkürler....
ay cnm ya serum da takmışlkar kuzuma ne çok ağlamıştır,inş bi daha öyle çok hasta olmaz:1no2:bakın kuzuma teyzeleri...
Aman canım ya boşver bu kocişlerin bi günü bir gününü tutmuyor,yapacaklarında çok bile o kadarı bulduklarına dua etsinler.Hiç kendini hırpalama sorma kıymet bilen olmuyor
Canım bende çok yapmak istiyorum aynı günde çıkarmak çok iyi fikir.
Siteden birkaç link;
http://www.kadinlarkulubu.com/nisan-anneleri/324892-dis-bugdayi-partim-miicerde.html
http://www.kadinlarkulubu.com/subat-anneleri/323909-dis-bugdayi-partimizden-goruntuler.html
http://www.kadinlarkulubu.com/dogum-yapanlar/320248-adasahin-dis-bugdayi.html
http://www.kadinlarkulubu.com/kasim-anneleri/287132-dis-bugdayi-yapmak-istiyorum.html
ceylinim bigudicim sibelcim teşekkürler kızlar
sibelcim hipp sevdimi yağız
merhaba kızlar,sabahtan beri anam ağladı desem yalan olmaz
zeynep 6 da kalktı her zamanki gibi pek bişeyi yoktu oynadık
saat 7 de eşim işe gitti
biizmki başladı ağlamaya zor uyuttum uykusunda da ağladı bi kaç kez
9 gibi kalktık
o zamandan bu zaman ağlıyor hep
parol şurup vardı biraz içirdim
dedim sakinledi
uyuttum
10 dk geçmedi uyandı yine
yatakta yatmıyor
oynamıyor
tv izlemiyor
kucakta bile durmak istemiyor ya
sadece abağırsa bişey demiycem
bazen isteiğini yaptırmak için sadece bağırıyor ağlıyo gibi yapıyo verince susuyorama bugün öyle değil gözyaşıyla ağladı yavrum
sanırım 2.diş geliyor
elimi sokup bakayım dedim istemedi sokturmadı
normalde açar hemen ağzını
zar zor biraz baktım sanırım 2.geliyor az bi beyazlık gördüm ama elimle hissedemedim
dün de keyfi pek yoktu
bugün biraz ateşi var gibi geldi
kuzularımıza ve bize Allah sabır versin kolayca çıkarsınlar dişlerini en kısa zamanda inş.
sibiko cnm hipp marka mamada soya,buğday ,mısır,yağlarından biri vardır yazıyor mu yoksa hiç yok mu acaba
arada bende versem mi acaba diyorum
sağol cnm soya yok ama mısır var burda da olmayan mam yok sanırım yapacak bişey de yokbeyazcım devam mamasında aşağıdakiler var tatlım
Ürün Madde İçeriği :
Tatlı süt tozu kısmen demineralize edilmiş,
Mısır nişastası,
Laktoz
Kalsiyum fosfat,
Kalsiyum klorür,
C vitamini,
Kalsiyum hidroksit
Demir-2-laktat,
Çinko sülfat,
E vitamin,
Bakır sülfat,
A,D,potasyum sülfat
alıntı
sağol cnm,Sevdi canım gayet güzel içiyor.
Allah yardımcın olsun canım çok zor bu diş belası bizimkide halen çıkaramadı çok huysuz.
Valla soyaya baktım yoktu.Ben bide organik sütlü olanından aldım.İçerik şöyle;internetten alıntıdır.
Ürün Madde İçeriği :
Tatlı süt tozu kısmen demineralize edilmiş,
Mısır nişastası,
Laktoz
Kalsiyum fosfat,
Kalsiyum klorür,
C vitamini,
Kalsiyum hidroksit
Demir-2-laktat,
Çinko sülfat,
E vitamin,
Bakır sülfat,
A,D,potasyum sülfat
beyazcım duruda iki gündür geceleri ağlıyor çok huysuz Allah güç kuvvet versin her ayın ayrı bir zorluğu var dişleri çıksada rahatlasalar hayırlısıyla
Allah kolaylık versin cnmkızlar çok yoruldumyaa saatlerdir ptt de tel.iptali için bekliyorum ne zor bu işler ya.
merhaba cnm kızlarımız aynı gün doğumlu ne güzelhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyytMerhaba arkadaşlar a.s.
Sizleri sık sık takip ediyordum.Ama fırsat bulupta yazamıyorum ara ara girip sizden blgilenip çıkıyorum.Hepimizin bebişleri aynı şeyleri yaşadığı için hep aynı sorunlarla karşılaşıyoruz.Epeydir giremediğim için ismim Sevgi ve 15 mayıs doğumlu kızım var onun ismi de Defne.Bizde herkes gibi diş çıkarıyoruz.Alttan iki dişimiz geldi bilealkisalkisalkis tabi iştahı yerinde değil zor yediriyorum.
Bi de şu gdo hepimizin kafasını karıştırdı.Benim kzımda mama içiyor.Arkadaşlar üniversitede aldığım besin kimyası dersine dayanarak söylüyorum ki bu gdo lar eskiden beri var herkes tarafından biliniyor.Şu anda gündeme niye geldi bilmem.Ama işte insanların hayatı bu kadar ucuz.malesefki hepinizinde bildiği gibi mamalarda da var.Ama mamada olan vitaminlerde sütlerde yok maesef mama vermek zorunda kalıyoruz.Yavrularımız allaha emanet.
kızlarrrrrrr primanıın 3 numrasını kullanıyoruz biz baktım az kalmş 4 mü aldırsam acaba çok mu büyük olur
7800 gr şimdi zeynep
siz nasıl kullanıyorsunuz
kızlarrrrrrr primanıın 3 numrasını kullanıyoruz biz baktım az kalmş 4 mü aldırsam acaba çok mu büyük olur
7800 gr şimdi zeynep
Merhaba arkadaşlar a.s.
Sizleri sık sık takip ediyordum.Ama fırsat bulupta yazamıyorum ara ara girip sizden blgilenip çıkıyorum.Hepimizin bebişleri aynı şeyleri yaşadığı için hep aynı sorunlarla karşılaşıyoruz.Epeydir giremediğim için ismim Sevgi ve 15 mayıs doğumlu kızım var onun ismi de Defne.Bizde herkes gibi diş çıkarıyoruz.Alttan iki dişimiz geldi bilealkisalkisalkis tabi iştahı yerinde değil zor yediriyorum.
Bi de şu gdo hepimizin kafasını karıştırdı.Benim kzımda mama içiyor.Arkadaşlar üniversitede aldığım besin kimyası dersine dayanarak söylüyorum ki bu gdo lar eskiden beri var herkes tarafından biliniyor.Şu anda gündeme niye geldi bilmem.Ama işte insanların hayatı bu kadar ucuz.malesefki hepinizinde bildiği gibi mamalarda da var.Ama mamada olan vitaminlerde sütlerde yok maesef mama vermek zorunda kalıyoruz.Yavrularımız allaha emanet.
sağol tatlım 4 alalım eşim işten gelirken alacak şimdicanım ben 4 kullanıyorum bence 4 al öyle büyük falanda olmuyor.hatta 3 küçük geliyor dışına bile çıkartıyordu bazen.benim kızımda 7700
cnm benim ki ayırmadı hiç ne mama ne inek sütü nede keçi sütünü yarı yarıya sulandırarak verdim sütleri,senin ki sevmedi mi?içmiyorya yapacak bişey yok cnm yabeyaz16, senin kuzu keçi sütünü sevdi mi,içiyor mu? benimki bugün yine içmedi inek sütüde kalmamıştı evde mecbur devam sütü verdim yine. keçi sütünü sadece muhallebisinde kullanıcam galiba.
sağol cnm biri çıktı diğeri de bugün yarın çıkarTeşekkür ederiz canım galiba sizinde var inciniz.Sizinde hayırlı olsun sorunsuz çıkarır inş bütün bebişler dişlerini.
Canım benim kızım geçen ay 7700 idi primanın 4 numarasını kullanıyorduk.Şimdi 4+ geçtik.Bnce sende 4 alırsan ii olur.a.s
ben 1,5 önce 4 numaraya geçtim canım. 4 al rahat etsin miniğin.
MERHABALAR CEYLİN2009 DAN BAŞKA KİMSE GECE 4 DA YAZDIĞIM YAZIYIYA BİŞEY DEMEDİ
SORANDA OLMAMIŞ.
neyse ....biz hastaneye gittik hemen boy kilo ateş vs. bakıldı ...
ömerde alide 8500 gr olmuş ali 1kilo ömer yarım kilo almış
ömer 69 cm alide 68 cm olmuş ikiside 3 cm uzamış
aişin ateşi çıkmış hemen bizi bir odaya aldılar
üstünü giydirmedik ve randevu aldığımız doktordan değil
başka bir doktor bakacak dedi....
neyse gittik çok iyi bir doktor çıktı kadın yabancıydı
ama anlaştık türkçesi bozuktu azcukk
tek tek anlattım ömerin durumunu şüpelerimi
ve ömerden birsürü tahlil istedi....bunun içinde alerji kan sayımları vs.
ve ömerden mide ultrasonu istedi reflümü var diye
alişden sadece test istedi ...yarın tahliler için gideceğiz...
erkenden .....hastaneden çıktık...metroporta gittik yemek vs. yedik
eve geldik ...,
doktora mama konusunu gdo olduğunu sordum
keçi sütü önermiyoruz kesinlikle dedi
eğer mama alamıyorsanız inek sütü veriniz derim
sizinkiler 6 ayını geçtikleri için sulandırmanıza gerek yok dedi.
yani keçi yok...süt olabilir dedi...öle kansızlık vs. için bişey demedi
ama mamaya devam edin dedi.....
Günaydınlar herkese bugün işe gelebildim nihayet. daha iyiyim. berkede daha iyi. dün 3 kere kaka yaptı ama eskisi kadar cıvık değil. doktor ishal maması verdi isheli geçene kadar onu içiriyoruz. ama keyfi yerinde şükür. geceleri bazen huzursuzlaşıyor..oda olacak artık.
benimde boğazım hala çok kötü ağrıyor ama ateşim çıkmıyor sürekli terliyorum şu anda bunları yazarken ter basıyor.
bu arada arayan soran geçmiş olsun dileklerinde bulunan herkese çok çok çok teşekkür ediyorum iyiki varsınız...
geçmişi okuyamadım...yazan yazamayan herkese teşekkürler....
Günaydin Kizlar,
Yazamiyordum bir süredir, yatili misafirlerimiz vardi birkac gün. Üstüne birde beni Farmville'ye alistirdilar. Hatta esimide. Bilgisayara girdigim sayili zaman diliminde sadece orayla ilgilenebildim. Gecmisi okumaya calicagim bir ara. Ne kadar basarabilirsem artik.
Bize gelince, birkac kez kaza atlattik kizlar. Ilkinde Doruk, ben yiyecegim diye kasiga uzanirken, gözüne muhallebi döktü. Muhallebi ilikti, biraz korktu ama cani yanmadi. Birsey olacak diye cok korktum, hemen silip, gözünü yikadim. Neyseki birsey olmadi. Ikincisi, salincaktan düstü. Agladi epey ama o da gecti. Normal kemerini takiyorum ama yanindayim diye, bu sefer takmayayim dedim. Ben televizyona dalinca, kasla göz arasi yere yapisti. Kendime cok kizdim. En son kazayi da dün yaptik. Alis-verise cikmistik, Hipp'in kavanoz mamalarindan vardi yanimda. Acikinca karnini doyurayim dedim. Hindi, patates ve bir baska sebze karisimi. ( Türkcesini bilmiyorum) Tam püre olmamis bir parca et varmis kavanozda. Kücücük birseymis, arada kaynamis, görmemisim. Offf, ne kadar yediyse hepsini cikardi onu yutamayinca. Batti her tarafimiz tabi. Gerisi geri eve geldik apar-topar...
Ceren, cok masum görünüyor oglun, kiyamam ya. Umarim daha iyi simdi. Allah bir daha göstermesin.
Ferda, yogurt gaz yapiyor diye biliyorum. Belki o yüzden uyuyamiyordur. Bende uykusuzdum gecen hafta, ruh gibi dolasiyordum evde. Neyseki kiyak cekti oglum, birkac gündür azda olsa alabildim uykumu...
Söyle bir gecmise bakayim simdi...
arkadaşlar bebişine hoppala alan varmı aranızda peki mumnun musunuz? birde oyuncaklar hakkında bana fikir verin bulunduğum şehirde bebek için pek bi dükkan yok mağazalarda aynı durumda o yüzden internetten alıcaz bana fikir verin ne tür oyuncaklar alıyorsunuz yavrularınıza? resimlerinide koyarsanız sevinirim
selam hanımlar.
aşı kızımı mahvetti. sabaha kadar nerdeyse hiç uyumadı. ateşi bi ara 39' a kadar çıktı. calpol düşürmedi bir de fitil kaldırdım. ılık suyla banyo yaptırdık anca 37.5 oldu.diğer aşılarda hiç ateşlenmemişti halbuki. bugün ateşi yok ama huysuzluğu var biraz.bir yaşına kadar aşı yok allahtan.
cerencim çok geçmiş olsun arkadaşım oğluşuna da sana da. allah acılarını göstermesin bize. hep iyi olsunlar inşallah kuzularımız.
merhaba kızlar,sabahtan beri anam ağladı desem yalan olmaz
zeynep 6 da kalktı her zamanki gibi pek bişeyi yoktu oynadık
saat 7 de eşim işe gitti
biizmki başladı ağlamaya zor uyuttum uykusunda da ağladı bi kaç kez
9 gibi kalktık
o zamandan bu zaman ağlıyor hep
parol şurup vardı biraz içirdim
dedim sakinledi
uyuttum
10 dk geçmedi uyandı yine
yatakta yatmıyor
oynamıyor
tv izlemiyor
kucakta bile durmak istemiyor ya
sadece abağırsa bişey demiycem
bazen isteiğini yaptırmak için sadece bağırıyor ağlıyo gibi yapıyo verince susuyorama bugün öyle değil gözyaşıyla ağladı yavrum
sanırım 2.diş geliyor
elimi sokup bakayım dedim istemedi sokturmadı
normalde açar hemen ağzını
zar zor biraz baktım sanırım 2.geliyor az bi beyazlık gördüm ama elimle hissedemedim
dün de keyfi pek yoktu
bugün biraz ateşi var gibi geldi
kuzularımıza ve bize Allah sabır versin kolayca çıkarsınlar dişlerini en kısa zamanda inş.
Kızlar tam yazıcaktım kağan ağladı, neyse onu hallettim leğene oturttum oyuncaklarıyla, bi yandan yemek yapıyom şimdi, geçmişe bakmadım inş yaramazlık yktur, fulyacım bizim yoğurdumuzu yapabilirsin ek besinlere yazdım
7800 gr şimdi zeynep
Merhaba arkadaşlar a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?