2009 Mayıs Anneleri

hoşgeldin cnm,daha iyi olmanıza svindim,umarım çabucak atlatırsınız cnm ikinizdea.s.
bakın kuzuma teyzeleri...
ay cnm ya serum da takmışlkar kuzuma ne çok ağlamıştır,inş bi daha öyle çok hasta olmaz:1no2:

çok sağol cnm bi inceleyeyim kk ya bakmak aklıma gelmedi inan kafa kalmadı valla ya:çok üzgünüm:

merhaba kızlar,sabahtan beri anam ağladı desem yalan olmaz
zeynep 6 da kalktı her zamanki gibi pek bişeyi yoktu oynadık
saat 7 de eşim işe gitti
biizmki başladı ağlamaya zor uyuttum uykusunda da ağladı bi kaç kez
9 gibi kalktık
o zamandan bu zaman ağlıyor hep
parol şurup vardı biraz içirdim
dedim sakinledi
uyuttum
10 dk geçmedi uyandı yine
yatakta yatmıyor
oynamıyor
tv izlemiyor
kucakta bile durmak istemiyor ya
sadece abağırsa bişey demiycem
bazen isteiğini yaptırmak için sadece bağırıyor ağlıyo gibi yapıyo verince susuyorama bugün öyle değil gözyaşıyla ağladı yavrum
sanırım 2.diş geliyor
elimi sokup bakayım dedim istemedi sokturmadı
normalde açar hemen ağzını
zar zor biraz baktım sanırım 2.geliyor az bi beyazlık gördüm ama elimle hissedemedim
dün de keyfi pek yoktu
bugün biraz ateşi var gibi geldi
kuzularımıza ve bize Allah sabır versin kolayca çıkarsınlar dişlerini en kısa zamanda inş.

sibiko cnm hipp marka mamada soya,buğday ,mısır,yağlarından biri vardır yazıyor mu yoksa hiç yok mu acaba
arada bende versem mi acaba diyorum

beyazcım devam mamasında aşağıdakiler var tatlım

Ürün Madde ıçeriği :

Tatlı süt tozu kısmen demineralize edilmiş,
Mısır nişastası,
Laktoz
Kalsiyum fosfat,
Kalsiyum klorür,
C vitamini,
Kalsiyum hidroksit
Demir-2-laktat,
Çinko sülfat,
E vitamin,
Bakır sülfat,
A,D,potasyum sülfat

alıntı

Son düzenleme:
ceylinim bigudicim sibelcim teşekkürler kızlar

sibelcim hipp sevdimi yağız

Sevdi canım gayet güzel içiyor.

Allah yardımcın olsun canım çok zor bu diş belası bizimkide halen çıkaramadı çok huysuz.

sibiko cnm hipp marka mamada soya,buğday ,mısır,yağlarından biri vardır yazıyor mu yoksa hiç yok mu acaba
arada bende versem mi acaba diyorum

Valla soyaya baktım yoktu.Ben bide organik sütlü olanından aldım.İçerik şöyle;internetten alıntıdır.

Ürün Madde İçeriği :

Tatlı süt tozu kısmen demineralize edilmiş,
Mısır nişastası,
Laktoz
Kalsiyum fosfat,
Kalsiyum klorür,
C vitamini,
Kalsiyum hidroksit
Demir-2-laktat,
Çinko sülfat,
E vitamin,
Bakır sülfat,
A,D,potasyum sülfat

beyazcım duruda iki gündür geceleri ağlıyor çok huysuz Allah güç kuvvet versin her ayın ayrı bir zorluğu var dişleri çıksada rahatlasalar hayırlısıyla

sağol cnm soya yok ama mısır var burda da olmayan mam yok sanırım yapacak bişey de yok
en aza indirgemek lazım
başlasam mı mamaya arada versem mi acaba ya
sağol cnm,
burdaki vitaminlerin çoğu sütte yok diyorum mama vereyim
ama ondada şu zırıltı var off karar veremedim bir türlü
beyazcım duruda iki gündür geceleri ağlıyor çok huysuz Allah güç kuvvet versin her ayın ayrı bir zorluğu var dişleri çıksada rahatlasalar hayırlısıyla

evet cnm ya,yazık yavrularımıza
aynı zamanda bizde perişan oluyoruz valla

Kızlar tam yazıcaktım kağan ağladı, neyse onu hallettim leğene oturttum oyuncaklarıyla, bi yandan yemek yapıyom şimdi, geçmişe bakmadım inş yaramazlık yktur, fulyacım bizim yoğurdumuzu yapabilirsin ek besinlere yazdım

Merhaba arkadaşlar a.s.

Sizleri sık sık takip ediyordum.Ama fırsat bulupta yazamıyorum ara ara girip sizden blgilenip çıkıyorum.Hepimizin bebişleri aynı şeyleri yaşadığı için hep aynı sorunlarla karşılaşıyoruz.Epeydir giremediğim için ismim Sevgi ve 15 mayıs doğumlu kızım var onun ismi de Defne.Bizde herkes gibi diş çıkarıyoruz.Alttan iki dişimiz geldi bilealkisalkisalkis tabi iştahı yerinde değil zor yediriyorum.

Bi de şu gdo hepimizin kafasını karıştırdı.Benim kzımda mama içiyor.Arkadaşlar üniversitede aldığım besin kimyası dersine dayanarak söylüyorum ki bu gdo lar eskiden beri var herkes tarafından biliniyor.Şu anda gündeme niye geldi bilmem.Ama işte insanların hayatı bu kadar ucuz.malesefki hepinizinde bildiği gibi mamalarda da var.Ama mamada olan vitaminlerde sütlerde yok maesef mama vermek zorunda kalıyoruz.Yavrularımız allaha emanet.

kızlar çok yoruldumyaa saatlerdir ptt de tel.iptali için bekliyorum ne zor bu işler ya.
Allah kolaylık versin cnm
merhaba cnm kızlarımız aynı gün doğumlu ne güzelhihoyyythihoyyythihoyyythihoyyyt
evet aslında haklsın ama insan tereddüt ediyor işte vermek istemiyor bakalım ne yapsam diye düşünüyorum bende süt veriyorum kızma bikaç gündür
incilerinizde hayırlı olsun cnm

kızlarrrrrrr primanıın 3 numrasını kullanıyoruz biz baktım az kalmş 4 mü aldırsam acaba çok mu büyük olur
7800 gr şimdi zeynep
siz nasıl kullanıyorsunuz

canım ben 4 kullanıyorum bence 4 al öyle büyük falanda olmuyor.hatta 3 küçük geliyor dışına bile çıkartıyordu bazen.benim kızımda 7700

beyaz16, senin kuzu keçi sütünü sevdi mi,içiyor mu? benimki bugün yine içmedi inek sütüde kalmamıştı evde mecbur devam sütü verdim yine. keçi sütünü sadece muhallebisinde kullanıcam galiba.

kızlarrrrrrr primanıın 3 numrasını kullanıyoruz biz baktım az kalmş 4 mü aldırsam acaba çok mu büyük olur
7800 gr şimdi zeynep

Teşekkür ederiz canım galiba sizinde var inciniz.Sizinde hayırlı olsun sorunsuz çıkarır inş bütün bebişler dişlerini.
Canım benim kızım geçen ay 7700 idi primanın 4 numarasını kullanıyorduk.Şimdi 4+ geçtik.Bnce sende 4 alırsan ii olur.a.s

hoşgeldin sevgi. güzel paylaşımlar dilerim a.s.

canım ben 4 kullanıyorum bence 4 al öyle büyük falanda olmuyor.hatta 3 küçük geliyor dışına bile çıkartıyordu bazen.benim kızımda 7700
sağol tatlım 4 alalım eşim işten gelirken alacak şimdi
beyaz16, senin kuzu keçi sütünü sevdi mi,içiyor mu? benimki bugün yine içmedi inek sütüde kalmamıştı evde mecbur devam sütü verdim yine. keçi sütünü sadece muhallebisinde kullanıcam galiba.
cnm benim ki ayırmadı hiç ne mama ne inek sütü nede keçi sütünü yarı yarıya sulandırarak verdim sütleri,senin ki sevmedi mi?içmiyorya yapacak bişey yok cnm ya
sağol cnm biri çıktı diğeri de bugün yarın çıkar
ben 1,5 önce 4 numaraya geçtim canım. 4 al rahat etsin miniğin.

sağol tatlım

inşallah iyi çıkar tahlilleriniz birtanem...

cnm arayamadım tel.in yoktu bende istedim ama sanırım arkadasların gözünden kaçtı msjım..ama şükür atlatmıssınız allah beterinden korusun cnm

neyse bişey olmamıs gecmiş olsun cnm..

eşim almıs hoppala ama ben koymuyorum o arada koyuyor bence zararlı..

kıyamam gecmiş olsun cnm..aynı seyi ben gecen hafta yasadım ..asısı yokken ateslendi kuzum..

hayırlısıyla su dişleri çıkarsalarda rahatlasa kuzular... allah sabır vesin tatlım

sağol cnm bakayım hemen..buraya zor bakıyorum oraya hiç bakamadım.. :)

7800 gr şimdi zeynep

ben 3 haftadır 7200 kg dayken gectim cnm 4 numaraya.büyük olmaz gec hemen sende

[

merhaba cnm..
kızın benimle aynı gün doğmus benimde doğum günüm 15 mayıs..
benim kızımında 19 mayıs:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…